|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 21.10.2008 17:16:23
|
|
|
|
glugluglu
|
Soncica, Mark in Nina sta do takrat imela še mojo sobo, mladinsko, ki je bila za prvo silo čisto ok in ni bila toliko stara pa sedaj je še vedno v uporabi pri mojih starših, Nina je pa itak bila še v posteljici. Tinky, jaz sem na primer imela keramičarja v hiši, ki je ta večjo kopalnico do konca položil (vse ostalo - tudi manjšo kopalnico je kar moj ), kjer me je vsake toliko časa prišel kaj vprašat pa še je ene malenkosti malo zafrknil. Take zadeve kot je montaža tušev, itd, pa itak ne bi pustila, da mi delajo, da me ni zraven, ker mora biti pa tako postavljeno in obrnjeno, da mi je ok. Sva to z možem sama, oz. on je montiral jaz pa komandirala 1cm sem, 1 cm višje,..., malo tja... Aja nam je pa širina v kuhinji narobe hodila, ker nisva upoštevala ometov in še omete so tako naredili, da nekje ni bil pravi kot, damo kuhinjo notri in ena omarica valjda ni šla not, pa vse je bilo postrani. In sem enega mizarja iz našega kraja poklicala, da je odrezal omarico in pult tako, da notri paše. Se je prav potrudil. Pa še bi ti lahko kaj povedala, na primer kako so prane plošče zunaj na terasi morali ven dajat in ponovno notri, ker so fuge falili, pa take. Tinky, a sta zmerila višino vrat ponovno, da niso mogoče zafrknili še pri višini tal?
|
|
|