|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke, 2008, II. del
21.10.2008 11:58:50   
rovar_ka

IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

pri nas je bil pravkar potres!!!!!!!!!!!!!!!

se še cela tresemuser posted image user posted image user posted image user posted image

boga! a res???je blo fejst? jaz še ga nisem doživela, bi pa se verjetno polulala od straha..je vse ok zdaj?

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
21.10.2008 12:00:08   
Tinky
evo me nazaj s terena user posted image
so prišli montirat školjko pa podobne variante user posted image

da poročam...
nadzorni je klical moža (user posted image ) in mu rekel, da gre jutri na teren in bo preveril stanje v drugih hišah.
Full mi to pamaga, a? Še vedno bo naš strop za 6 cm nižji.

Mi je že ena fajn cifra padla na pamet za odškodnino user posted image user posted image
Sam ni za se smejat, ampak za zjokat user posted image user posted image user posted image user posted image

Imamo vrata 210 cm, strop pa 244 cm in full full grdo zgleda.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
21.10.2008 12:04:47   
neboglasnica
tinky, kaj naj rečem ... user posted image . Ponavadi vidiš samo ti te stvari in sčasoma se jim privadiš. Res.

Zdaj pa grem vodoravno k mojemu sončku, ker me taca že presneto boli. Le kako se bom priklonika in prikleknila angleški kraljici? Klinc, jo bom kar na lice kušnila, pa bo.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
21.10.2008 12:06:26   
Netta
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Vidim, da ene pridno kofetkate, ene malo manj ... res razlicno, kar je tud prav. Saj veste: "Sto ljudi, sto cudi"user posted image

Imam se eno vprasanje za vas: kako brisete/cistite ritko, ko previjate otrocicka - ste se na vatki, namoceni v vodo, ali ste ze presaltale na cistilne robcke? Jaz za polulano ritko uporabljam vatko, za pokakano pa raje vzamem cistilne robcke. Razmisljam pa, da bi popolnoma presla na robcke ... No, me zanima, kaksne so pa vase izkusnje, mnenja, ... Kar na plan z besedouser posted image  user posted image  user posted image

doma jo večinoma umivam z robčki toto namočenimi v toplo vodo in ima ful lepo ritko. če pa kam gremo imam pa osvežilne robčke s sabo

neboglasnica
, saj ni blo panike, le trenutni šok...zdaj sem čist ok...ampak če je bla amplituda 4, kolk strese šele pri 7 ali 8 tko kot na kitajskem letos...hja no, potem se verjetn že bolj podirauser posted image

24julij, tudi moja je lena kar se obračanja tiče...pa saj ma še čas

metuljcek321, si pa zgovorna po reševanju križank . Mojmu bi se Marija prikazala, če bi enkrat po dolgem času končno tako zgodaj zjutraj dobil.

hahahaha, sem se narežalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kava, tud jaz spijem eno na dan...mi je patronažna sama rekla naj jo kar pijem, ker sem enkrat na začetku okrog padla stamalo v naročju tako se mi je zvrtel...pritisk pa nikakav sevedauser posted image

pr nas še zmer megla, jej a bomo sploh šle kaj ven donsuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
21.10.2008 12:08:41   
Tinky
Tle je megleno in rosi, pa še mrzlo po vrh vsega.

Jaz prisegam na Tosamine blazinice in vodo, z robčki mu nikoli ne brišem ritke, niti zunaj.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
21.10.2008 12:08:50   
dzanika
Jaz sem pa ravnokar zvedela da se je od mojga brata punci zdajle čep odluščil!  user posted image   Tko da bo Jan dobil bratranca al pa sestrično v kratkem!  Po kolkem času ste ve šle rodit ko se vam je čep odluščil? Meni se namreč ni. user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
21.10.2008 12:10:35   
159lila
Ker sem tudi sama julijka in ker vidim,da ste pridne čveke sem se odločila da se vam pridružim.
Če dovolite seveda.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
21.10.2008 12:11:31   
glugluglu
neboglasnica, a vidiš kaj si naredila, ker si 3. del odprla, ti, tiuser posted image user posted image user posted image user posted image

rovar_ka, - napolnjen šampinjon, jao, tega se tudi jaz bojim, prav vem kako se počutiš pa ne vem zakaj sem tako pozno naročena za zaščito, če pa ne dojim, pol pa moj skoz neki o četrtem sanja, ma očitno ga bom mogla ponoči zbujat, pa vsakič ko bo šel gledat nogomet ga bom vsakih 5 min. klicala.

Tinky, odškodnina: vračilo denarja za vrednost hiše, ki sta jo plačala, preprosto, logično, to je pač reklamacija pod garancijo, ki pa se je ne da odpravit. To zahtevajta, pa, če dajo polovico je še vedno ok. No jaz drugače ne vem kako to gre, ampak recimo, da tako.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
21.10.2008 12:12:04   
dzanika
Pri nas pa sije sonce sam bomo šli potem ven ko pride dragi iz službe. Zdaj bo treba pa kaj za kosilo pripravit. Tinky upam da nam ne pošljete megle in dežja. user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
21.10.2008 12:12:05   
Netta
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

Jaz sem pa ravnokar zvedela da se je od mojga brata punci zdajle čep odluščil!  user posted image   Tko da bo Jan dobil bratranca al pa sestrično v kratkem!  Po kolkem času ste ve šle rodit ko se vam je čep odluščil? Meni se namreč ni. user posted image

user posted image user posted image user posted image za bratranca/sestrično. men so ga odluščil v porodni sob

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
21.10.2008 12:13:13   
glugluglu
159lila dobrodošla!!

pa malo povej podatke o otročku, PDP, pa datum rojstva, mere, ime, ....za seznamček

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
21.10.2008 12:14:37   
dzanika
159lila dobrodošla. Seveda te sprejmemo med nas. Poročaj kaj imate doma, kakšne so mere in tako dalje. Da be bo Blacky lahko dodala na seznam. Pa če ne zamiriš bi te jaz kar samo lila poimenovala. Mi je malce odveč še tisto številko spredaj pisati. user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
   [Brisano sporočilo]
21.10.2008 12:15:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4588
21.10.2008 12:18:18   
dzanika
No sej njo je tut že celo noč špikalo zdej pa še čep. Po mojem bo kmalu. user posted image   Komaj čakam da vidimo spet majhnega dojenčka ker naš je že pravi korenjak... user posted image  

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
21.10.2008 12:26:17   
24julij
ej jst pa ne vem kaj je danes z mojo princeso je zaspana ampak druga ko na rokah ne potegne zaspat in sva zaspali na rokah pol cem se pa z njop ulegla da je bla kr obleta in je tko spala evo po pol ure pomoje jo nekako odlozim in grem stran in evo zbudi se .Ma zlodnja no pa sej ni spet luna pol mava pa ves ritem porusen

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
21.10.2008 12:28:11   
Netta
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

tinky, kaj naj rečem ... user posted image . Ponavadi vidiš samo ti te stvari in sčasoma se jim privadiš. Res.

Zdaj pa grem vodoravno k mojemu sončku, ker me taca že presneto boli. Le kako se bom priklonika in prikleknila angleški kraljici? Klinc, jo bom kar na lice kušnila, pa bo.

hahaha, dajte že nehat take pisat, me že trebuh boliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
21.10.2008 12:28:50   
Netta
IZVIRNO SPOROČILO: 159lila

Ker sem tudi sama julijka in ker vidim,da ste pridne čveke sem se odločila da se vam pridružim.
Če dovolite seveda.

pozdravljenauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 159lila)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
21.10.2008 12:37:16   
lex
evo midve sva iz kavice, je pasalouser posted image

včeraj je pa kolegica rodila pupiko Reo, tak da bova 2x hodile skupaj na govorilne (pri alini n vitiuser posted image user posted image user posted image ). se mi kar lušta it na obisk, mogoče pa jutri naštudiram pa grem. Joj bebe male, jaz bi bla ful srečna, če bi 1 leto taki mali ostali (tam do 3 mesecev), ko so taki mehki in pocartani, pol počasi postanejo že mali user posted image  (no tedaj so še boljši, ker dobiš že kaj nazaj od njih) samo prve tri mesece je takkkkkkkkkk fajnnnnnnnnnnnn

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
   [Brisano sporočilo]
21.10.2008 12:37:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu recelj)
  Neposredna povezava do sporočila: 4594
21.10.2008 12:43:35   
lex
24julij tud moja se še ne prevali ima še čas

159lila pozdravljenauser posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj pa pridno čvekat, da bo junijkam spet lahko kaj šlo v nos user posted image user posted image

življenje - ja jaz ne morem zaspat, če ne vseh treh prkontroliram, da dihajo in jih pokrijem. Morem vsakemu v posteljo pogledat, drugače se kar premetavam po postelji in se vstanem in to opravim. mamže zdaj nočne more kako bo vhiši ko ne bojo zraven v spalnici. edina dobr lastnost bo, da bomo ponoči kuhali in polnili šampinjone bolj v miruuser posted image user posted image .
Res je žalostno, da se pol v takih trenutkih zavemo da ni vse tisto hitenje in grabljenje na kup, ampak ljubezen in imeti se rad.

blacky upam, da se poštimata in ne tolk o končnih stvareh govorit. vzamita si en večer zase.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
   [Brisano sporočilo]
21.10.2008 12:46:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4596
21.10.2008 13:01:57   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: lex

življenje - ja jaz ne morem zaspat, če ne vseh treh prkontroliram, da dihajo in jih pokrijem. Morem vsakemu v posteljo pogledat, drugače se kar premetavam po postelji in se vstanem in to opravim. mamže zdaj nočne more

Se podpišem pod tole!

159lila, dobrodošla....

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
21.10.2008 13:04:35   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

Po 20 dneh, pa še to so morali umetno sprožit. Fajn tolažba, ne?user posted image  No, pri Teji pa mi ni šel oz. ob prihodu v P, ko sem bila 10 cm odprta.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
21.10.2008 13:08:54   
dzanika
Ah blacky si mi mogla povedat tole. Menda ja ne bomo čakali še 20 dni na novega člana. user posted image  

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
21.10.2008 13:09:57   
dzanika
ob prihodu v P, ko sem bila 10 cm odprta.

Tole se tko hecn sliš men. Ob prihodu 10 cm odprta. user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?