|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 21.10.2008 9:08:14
|
|
|
|
metuljcek321
|
flower, a tko se je zapletlo preko mimovrste - shit, no! hd, kje si pa ti nabavila Mac-a? A majo kaksne akcije? Ker so pa res zasoljeni. Pa po katalogih v glavnem vidim take s 13 incnim zaslonom ... bi pa zihr vecjega - 15 ali pa 15,4 ali celo 17 incev ---- imajo? Kje jih sploh prodajajo? blacky, lunica, soncica - kake kjut slikice lunica, knjigica torej bo, se veselimo in bo prav kul za novoletna darila. Ne skrbi, kupce imas mojcek, a si kej izbrskala za kofi avtomat? Jest ti tu ne morem prav nice pomagat - ne pijem kave - sploh. Je prav smesno, ko sva z mojim (ki je tudi ne pije), kje na obisku, in vsi vprasajo, ce sva za eno kavico, mi2 pa: "Ne, hvala, je ne pijeva" ... pa so vsi ful preseneceni. Ne vem, no, nekak se nisva navadila, nama ne pase okus. A ve jo vse pijete? Caki, caki, caki, a neboglasnica in GR torej ni isto ---- ma, sem ene parkrat dobila tak filing. Dajte me razsvetlit, please Ja, glu na 3, tudi mi smo bili vceraj 2 x zunaj, za danes bomo pa se vidli. Zaenkrat imamo tu na Barju tako meglo, da bi jo lahko rezal z nozem! Balonchy, bravo za dobro napredovanje nosecnosti in srecno se naprej! Almera - a ja, kasneje je nastal Bor? No, vidva ze vesta, kdaj se je dogajalo na polno ... jest sem samo prek datumov gledala. Torej sportas - kdaj gresta z inigo na kaksen maratoncek? Menda ne ze letos? Ali pac? Uf, nore, tele julijske punce, a ne? julijke '09 so ze? Vau, nekam hitro se mi zdi, a bo menda ze res ... kva leti cas ... noro, noro ...
|