|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 20.10.2008 9:11:53
|
|
|
|
metuljcek321
|
Dobrodosla, recelj. Super, da si se nam odlocila pridruzit. Saj ves, the more, the better Zdaj pa le pridno cvekaj z nami. zimska, kako si kaj ti? Je bolje? hd, bravo tvojemu za zmago - hip, hip, hura! dzanika - ni blema za anglescino. Ce kaj rabis, se zmeniva Glede Avstralije: ja, jaz sem itak mahnjena na vse anglesko govorece dezele in tako sva jo pac mahnila tudi v Avstralijo. Bilo je noro dobro in nepozabno. Z avtodomom sva prepotovala takorekoc celo in si ogledala vse glavne znamenitosti. Priporocam prav vsem Bom kaksno fotkico prilepila ob priliki. Hvala vsem za odgovore glede AM! Spanje - joj, nasa je res pravi zaspancek - cez dan spi po vsakem obroku. Malo se igra, ceblja in brunda, potem spi. Ko je lacna, zacne jokcat. Mala teckica postane okoli 7-ih zvecer, ko je zmatrana, pa ne ve, kaj bi. Jo je treba pocrkljat, se pogovarjat, jo nosit & preguramo do ene devetih, ko se gremo stimat za spat. Ponoci spi pa ze kar nekaj casa od 9 do 10 ur ... ocitno se drzi reka: "Bolje spanec kot zganec" neboglasnica - le pogumno z nogo, saj bo. In HD, thank God, da si urihtala glavobol! A zdaj pa noga? Ma, grozno, no! 3jeMi, fajn, da si se javila s porocilcem, kako se rihtate. Kar vrni se se kaj, a prav? Soncica - Catez - mnjamsi, mnjamsi ... dobr si mi vzbudila skomine, res Tam je tko lustno. netki, kul za uspesno poroko. In sopek si ujela - tralala, tralala, kdaj bomo povabljene na zurko-dekliscino? Almera - bravo za nov tepih & bravo za tek. Hi, hi, sem se pa nasmejala tistemu o modrcu. Ti bo dzanika svetovala. Aja, se nekaj: zadnjic si omenila, da si bila lani na ljubljanskem maratonu - si tekla 21 km ... to je bilo konec oktobra 2007, ne? In ce vklopimo malo matematike, lahko zracunamo, da nisi tekla sama, ampak je bil tudi Bor s tabo --- a je tko? Masina, je najbrz eden redkih, ki je tolk prelaufal! flower - tale zupnik pa ni glih iz pravega testa, a ne? Hja, kaj pa oni vejo, kaksni so otrocici, ce jih nimajo, a ne? Je mislil, da boste vasega kar izklopili al kako? Bos nalozila kaj slikic? Aja, pa cudno tole z darili, ja, se strinjam. Ves, pri nas po mozevi strani so tudi bolj leseni v tej smeri in me vedno znova negativno presenetijo, ma se clovek navadi. Mi smo taki ful darezljivi, oni ne in je kar konkretna razlika. No, po letih (z mojim sva skupaj ze 12 let) se clovek navadi in se ne sekira zaradi tega. Je pa tezko, priznam! glugluglu, vidim, da je tudi pri vas podobna scena. mojcek1, hvala za prima zajtrk Tko, zdaj sem menda na zeleni veji ... kolkr tolk ...
|