Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 20.10.2008 22:26:21
|
|
|
|
lex
|
mama monologe,zdaj pares grem čav bav pod kovter
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 20.10.2008 22:26:26
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika Punce dejte mi neki povedat. A boste še velik čvekale dones? Ker jaz bi šla spat pa me je strah da bom mela jutri spet preveč za brati. Nič spat!!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 20.10.2008 22:30:07
|
|
|
|
Anonimen
|
inigo jaz sem nardila 4 teste, potem pa šla na krvni test lex, pa je alex tdej ok? madona, dobra si da tkole tri šlihtaš res
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 20.10.2008 22:31:18
|
|
|
|
Anonimen
|
blacky, kako kaj šampinjoni?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 20.10.2008 22:35:40
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Rovar_ka, evo slikca zate: ravno tega sem gledala v pikapolonici je od chicco ne?je kr visoko ta prva stopnja ne?no, proti mojemu sedanjemu ležalniku je
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 20.10.2008 22:36:50
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica blacky30 - oprosti, si že z nami..... Potem si pa očitno okrepčilo za nočno sedenje pred računalnikom iskala, pa te nekaj časa ni bilo. Vidiš, sem te pogrešila... Ne, z dedom sem se kregala. k+'302'ucgjsmfoicx 'emr0'3wqru90sd8f'4p2esaha7r0war3e (preklinjam)
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 20.10.2008 22:38:38
|
|
|
|
Anonimen
|
blacky huh, kok sva se midva včeraj skregala je rekel, ti mene zafrkavaš, jst bom pa tebe... no in mi je spustil eno podmuklo, ki me je zadela v srce, da sm solzna ratala (ok glupo od mene), on pa gre mim mene in začne žvižgat madona me je hebal v glavo. sam dobro, sva se zmenla pol.
< Sporočilo je popravil lunica24 -- 20.10.2008 22:40:55 >
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 20.10.2008 22:41:22
|
|
|
|
petra1984
|
lex...morš rečt poštarju, da se pri vas oglasi nazaj grede! Pri nas pa se borimo s prdenjem z vetrovnimi kapljicami, ki mu jih dajemo čez cel dan, ker brez njih noče dude, če noče dude ne zaspi, če ne zaspi tečnari.... tko da non-stop poslušamo rafale. Me je strah, da ne bo naš mali sladkorne fasal. Pa upam da zarad cukra pridejo zobje na plan!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 20.10.2008 22:43:40
|
|
|
|
Anonimen
|
vaaaaa a sam jst vidim naše profile čez pol ekrana ??
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 20.10.2008 22:44:41
|
|
|
|
rovar_ka
|
Punce, hvala vsem za nasvete in slikice, zlate ste Blacky - če bi jaz sproti komentirala, mislim, da nebi post bil nikoli objavljen, če sem vedno tak fejst zadaj..Pa sej ko berem si pravim zraven: aha, to moram napisat, pa to, pa ono...pol pa vse skupaj pozabim pa ni to emšo veš, sej sem še zadost mlada, jaz temu pravim poporodna skleroza no, zdaj vmes sem se spomnila: - čestitke vsem za 3 mesece - bravo sportašice, svaka vam čast - dobrodošle nove mamice to je zaenkrat to, kar se spomnim No, še nekaj malega o poteku današnjega dneva - živa groza Mala je danes bla tak hudo tečna, nonstop bi bla gor, bognedaj, da sem jo hotla dat v ležeči položaj, dretje tako da joj..in skooooz je bla na rokah...po moje jo je nekdo čez noč zacopral, ker je take ne poznam res upam, da bo jutri boljše, oziroma vse po starem, ker se je danes tolk prejokala, kot se ni v slabih teh treh mescih no, grem zdaj brat dalje, ker vidim da ste že v akciji, jaz pa spet nekje zadaj
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 20.10.2008 22:45:15
|
|
|
|
Blacky30
|
Oj, Balonchy, lepo, da si se oglasila. Lunica, ful lepe fotke....uf, spomini.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 20.10.2008 22:46:51
|
|
|
|
Blacky30
|
Lex, torej je Aleks na istem kot Nejc s to prek.... plenico za ponoči?? Midva sva se zdaj dogovorila, da jo do božiča ukinemo, če pa se do takrat ne bo sam odločil, pa se bom morala jaz namesto njega. Bo mu moral še božiček pridigo držat. Upam samo, da še ga bomo lahko pretentali, ker je to ponavadi dedi ali pa stric. Hmmm...verjetno ga bo spoznal. Lani nam je še uspelo. Rovar_ka, ja, je višji nivo, ne da se ga čisto poležat. A vseeno piše, da je od rojstva naprej 0+. Saj tudi v jajčki so "zgužvani", verjetno je zato tudi tukaj tak položaj. Pa ji je odgovarjal. Na začetku je čez dan tudi spala stalno v njem. Zdaj pa spi v posteljici, ker je Nejc preglasen in jo moti. Glede postov pa poglej mene, od pol šestih do zdaj sem vse prebrala in tudi vse pokomentirala, malo po malo. Boljše, da jih tudi več objaviš, boš več zvezdic dobila. Lunica, tiho s šampinjoni, sem jezna ko pes na deda. Ja, tole tvoje pričkanje je bilo bolj na hec varianto, da sta zezala en drugega, pa žvižgal si je zraven, najino pa je bilo tisto tapravo, ko se začneš meniti tudi o dokončnih stvareh.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.10.2008 22:48:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.10.2008 22:49:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 20.10.2008 22:49:53
|
|
|
|
Anonimen
|
blacky, če želiš mi lahko pišeš na zs, pa se pomenima. in ja verjemi, tudi midva sva se orng spičla... tisto žvižganje je blo čist na začetku,samo res pa je, da sva se pol hitr pomirila
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 20.10.2008 22:51:32
|
|
|
|
Blacky30
|
Levinja, slabo ti to bereš, Populis sem jaz že davno razrešila. Ko je neboglasnica dala namig. Albumi - kaj je s temi komentarji, ko klikneš spodaj, da jih želiš videt, kaj so ti druge napisale, mi ne pokaže toliko komentarjev, kot je spodaj navedeno število. Lunica, ti veš?? Mislim, ker imaš že toliko točk, bi to ziher morala vedet.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.10.2008 22:52:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 20.10.2008 22:52:29
|
|
|
|
Nasara88
|
čer babnice joj kako je luštno obujati spomine sem poskušala poiskati našo čisto ta prvo temo, kjer smo se pofočkale, pa mi nekako ne rata Blacky no tudi pri nas je danes malce napeto doma pa kaj je to?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.10.2008 22:53:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 20.10.2008 22:53:14
|
|
|
|
Anonimen
|
levinja, uf hvala za predloge. danes sem se ravno menila z enim tiskarjem, jutri zvem ceno za 500 izvodov, bojo oni listi, ki so premazani, sam to zato, da se prstni odtisi ne poznajo gor. glede pisave in kako bo postavljeno je čist vse možno. glede pisave pod slikico, si pa žal ne morem privoščit, ker mam premalo slik in bo par strani tekst plus samo mala slikica in ne ta velika. a ti se spoznaš na oblikovanje?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 20.10.2008 22:53:57
|
|
|
|
Blacky30
|
Lunica: Eh, ni mi za pisat oz. o tem sploh razpredat, ker se bom samo razpiz..... spet zraven. Zdaj je šel spat. Ne prideva ven iz tega začaranega kroga, nikak. Hvala za ramo, če bom imela trenutek potrebe za pogovor, pa boš prva, na katero se bom obrnila. Hvala, zlata si!
< Sporočilo je popravil Blacky30 -- 20.10.2008 22:54:19 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.10.2008 22:54:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 20.10.2008 22:54:50
|
|
|
|
Anonimen
|
blacky a veš, da je pri meni isto. vidim 9 komentarjev in samo par pod slikicami... tak da morm it vse slike skoz, da kej preberem. ma vse jim šteka
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 20.10.2008 22:55:56
|
|
|
|
Anonimen
|
levinja zelo me zanima! prosim napiši, pa bom vidla kaj se da nardit, bi blo pa res lepo da se prilagodim v večji meri tudi njim. pa mi res napiši kakšna mora bit knjigica, pa bom potem tudi oglaševala tko.. lej mene že razmišljam tržno.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?