|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 17.10.2008 13:54:22
|
|
|
|
Blacky30
|
Jaooo, mala se pa danes samo dere, ne vem, al jo vreme tak matra al kaj. Noče in noče zaspat. Mislim, da se to že od jutra vleče, ko nisva kupčka podrli po čaju, pa se je po eni uri zbudila in potem jedla in me pobruhala. Pa ona skoraj nikoli ne bruha, niti malo ji ven ne priteče. Pa kupčke vedno vztrajno podirava. Zdaj pa imam celo štalo, ker jo kar nekaj matra. Je menda še kupček šel naprej v črevesje in jo krči dajejo al kaj. Pojma nimam. Jaz pa sem imela v planu se fajn stuširat in glavo oprat. Neboglasnica, nismo nalašč čvekale včeraj brez tebe. Smo te zelo pogrešale, saj si vidla, da smo mislile na tebe. Te je kaj kolcalo? Aja, pri kolcekih, ja, lunica, tudi Teja začne takoj kolcat, če se na glas smeji ali tudi, če se malo bolj razveseli, pa se smejčka, ni nujno, da se na glas. Flower, ne morem ti napovedat stvari, ker sem včeraj zvečer toliko napovedi delala, da sem vso energijo potrošila in se moram najprej nafilat spet. Aja, pa kasirat bom začela, ker to pa je too much. Aja, mislim, da boš diplomirala v letu 2009 in imela še enega otročka, ki bo tudi fantek. Zdaj pa bomo videli! Zapomni si moje besede.... Glugluglu, botrca drži Tejo, jaz pa zraven sedim. Pa moj mož sedi na drugi strani od botre levo. Mirjam80, temu, da je mož ljubosumen na računalnik, pa se reče posesivnost. In tega jaz pri moških ne prenesem. Oni lahko športajo, oni lahko gredo na pijačko, na čvek s kolegom, na tekmo, me pa, ko smo doma z otrokom po cel dan, pa ne bi smele niti malo počvekat s prijateljicami preko neta, pa ti že pod nos vržejo, da cele dneve na računalniku čepimo. Jaz sicer takih težav nimam, ker ga tak ni veliko doma in je vesel, da imam vsaj tu družbo, ker ve, kak mi je hudo, če sem sama in nimam s kom za čvekat, pa taka čveka kot sem. Sem pa to zdaj zasledila že pri večih puncah, da se prav skrivajo, ko so na compu, da jih dedci ne bi zalotili. Mater....
|
|
|