|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 17.10.2008 10:11:01
|
|
|
|
Netta
|
jutro mi smo pa dobro spali!!!! vidim da ve največ napišete zvečer, jaz se pa takrat rajši možeku posvečam, ker je drugač čist ljubosumen na računalnik zdaj mam pa spet par strani za brat tudi ana zadnje dni nekaj štrajka pri hranjenju, mi ne poje več kot 70ml na obrok. pa imam dovolj mleka - sem preverila ne vem zakaj, morda pa zaenkrat ne rabi tolko al kaj??? pojma nimam. pa usta ima tudi čist ok in tudi redi se, sicer bolj počas a se. Jaz pa mleka tolk da bi lahk se enka otroka futrala zraven. se katera javi??? glede ad3 kapljic sem jaz verjetno fenomen...men je pediatrinja rekla, da jih moram dajat po 10!!!!! in jaz seveda ničhudegasluteč sem to na začetku delala. je bil jok in stok, sem zmanjšala na 5 in je blo ok. sedaj smo na 7 in je tudi dobro. lunica, ful si dobr napisala, se strinjam da se sedaj preveč komplicira in gleda le na tabele. in če tvoj otrok odstopa za 5g je že vse narobe. tiste, ki ste žalostne da se vaš otrok ni dovolj zredil, ne bit...saj je glavno da gre gor kajne, pomoje je problem ko gre teža dol. saj ni treba da so vsii težkokategorci, kaj bi pa blo če bi bli vsi enak. pol moja pupa v puberteti sploh nebi imela izbire; bi kar pobrala prvega frajerja na cesti in ga pripeljala domov božiček,kje je še to... tiste, ki hodite v razvojno...daj delite z nami kakšno dobro vajo al karkol vam pač svetujejo. preventiva pač... glede pregleda pri treh letih ena zabavna; mojemu nečaku je kazala eno sliko nočne pokrajine in ga spraševala kaj je kaj in ni hotel nič povedat. pa mu pokaže luno in on nič. pa reče: "Ja luna je tole ane?", pa jo on čukasto pogleda in odgovori " NE, MESEC!" pomoje si je mislil, "kok si ti butasta, teta, ne sprašuj neumnosti!" pa dajte nehat o hrani govort, ker se men pol začnejo sline cedit, in namest da bi šla dol grem vztajno gor lunica, a že pečeš piščanca dzanika, kok je luštkan v banjici HD, tvoj tudi ej glede tistih krav, ki so te gledale. men se je zgodil že dvakrat, da je sosedov pes hodil za menoj in me ovohaval. a mislite da bi rad mal mlekca?? tims, a je možno da naša pupa moža že sedaj okrog obrača, tako kot tim tvojga. men ful lepo zaspi v posteljici, če pa jo uspava mož ga ona pogleda s tistimi milimi očmi, mal zacmiha in že je v naročju angelina, še dobr da ma mož tebe da si mu v oporo končnooooo prišla do konca, na zdaj se je pa ana že zbudla. se gremo igrat!!!!
|
|
|