Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 17.10.2008 0:02:35
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Angelina* Ok, a pol jaz ne delam albuma tam, kjer se jih dela? Sem skopirala, a ni to tukaj kjer babičin pišejo babičen Naslov albuma: Babičen rojstni dan, maturantski ples, počitnice Lokacija: Ni zadetkov! Spremeni Kdo lahko vidi ta album: Registrirani člani Samo jaz Jaz in prijatelji Vsi (tudi nečlani) Opis: Dovolim, da se moj e-mail naslov uporabi za namene trženja. Ja, saj je prav. Samo ne rabiš nič iskat, slike nalagaš šele na drugi strani.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 17.10.2008 0:02:46
|
|
|
|
Anonimen
|
tims. zdej vem zakaj moj otrok plazi... joooj glupa mama, morm morm morm zbežat stran. čuj ma... tu ti pove, da je vse blablabla... včasih so spal na trebuhu, dans bog ne daj na trebuhu, čez pet let bo spet na trebuhu,, skoz nekaj spreminjajo in vsake dve leti je ravno tist najbolj prav. malo morgen če otrok nima res hujših problemov in si ti z njim nežen in paziš nanj, bo ok
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 17.10.2008 0:03:49
|
|
|
|
Blacky30
|
Evo, še tretji album Teja 1-3 mesece lahko greste gledat. Vem, da še niste zaspane. Itak pa bom jaz zdaj dobila avto opel corso al kaj je že, ker sem 3 nove albume naredila.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 17.10.2008 0:04:50
|
|
|
|
Anonimen
|
kolk točk maš blacky? jaz pa pičim zdej počas, ful sem skeptična, da bo zdržal dlje kot ponavadi.
< Sporočilo je popravil lunica24 -- 17.10.2008 0:06:58 >
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 17.10.2008 0:06:27
|
|
|
|
tims
|
Angelina, sem prebrala. Groza...... Jaz vem da bi se držala čim dlje stran od take babe. Je pa res vprašanje, če je možu vseeno. Kar mu sigurno ni. Je pa verjetno že navajen, glede na to, da ga že celo življenje daje v nič in ga zdaj HB vidva z otročkom držita pokonc. Resnično pa ne zastopim brata. Mat kurja, a je dec al ne? Sej bi ji tud on lahko povedal, da se ne more tko obnašat. Mi smo štirje otroc doma, pa vem, da če bi se naša mama tko obnašala do moje sestre, bi ji ziher povedala svoje. Le kako lahko? Sej je oba ona rodila.... Oooooo, jest sem čist ven padla. Taki ljudje me pa res ob živce spravjo.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 17.10.2008 0:09:09
|
|
|
|
Blacky30
|
Točke?? Kakšne točke???
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.10.2008 0:09:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 17.10.2008 0:13:07
|
|
|
|
Anonimen
|
No, pa je le ratalo. Za probo sem dala dve sliki notri.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 17.10.2008 0:14:23
|
|
|
|
tims
|
Populis, ti povem, da so tok naklofale sam zato, da bi sam brale, nič pa pisale. Sam jest se ne dam A imaš vse spakirano? Bom pa držala pesti, da boste imel lepo vreme. Če drugega ne, vsaj da ne bo padal.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.10.2008 0:16:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 17.10.2008 0:17:18
|
|
|
|
tims
|
Nč, jest grem tud spat. Lahko in čim bolj mirno nočko.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.10.2008 0:18:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 17.10.2008 0:31:15
|
|
|
|
Blacky30
|
Dzanika, kak je Jan ful luštkan na tej slikci. Da ma tvoj take fajn šihtne cote...hmmm....kaj je reševalec na bazenih? Ker potem nimaš kaj dost za likat, res ja.... Levinja, Teja je tudi pravi srček. Itak so vse Teje take. Ufff, tvoj pa v zaporih dela?? Te pa me sigurno pozna. Le glej, da jutri ne pozabiš slikic pogledat. Kali itak uživa v vodi, kot vsaka prava babnica! Lepotička je! HD, bogve, kak si ti krave grdo gledala, pa so ti vrnile! Pa upam, da vama danes uspe križanko do konca rešit, da se Kali ne zbudi. Samo veš kaj? Mogoče pa ti je masažo obljubil, da te vrže dol s compa in si ga prisvoji. Pa poleg skutinega štrudla sem imela tudi čokoladne navihančke al kak jim vi rečete. Mnjami.....levinja, kaj ti si tud jasnovidka? Lunica, dobro si ti to Lukca narisala!!! Komentarje imaš pa prave, sem se režala poleg ko pokjen pisker. Nič jih ne bom brisala! Iiiii, Angellina, vi imate pa pretežno vse v zelenem. Ful lepe barve!!! Luškan fantek s posebnim imenom!!! Marička, čez celi post se samo režim. Grem rajši spat.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 17.10.2008 6:41:52
|
|
|
|
tims
|
Dobro jutro. Če se reče to ob tako nespodobni uri . Me je moj dragi zbudil ob 6ih, ker mu enostavno ne znese oblečt zjutraj Tima za v vrtec. Sem mu včeraj rekla, če se da, da naj ga enkrat zrihta, ne da bi me vrgu iz postelje. Ja, valda, ni panike, je bil njegov odgovor. Pa me je zjutraj vščipnil za rit, ker je bil tok živčen, ker se mu mali ni pustil oblečt (tako kot vsako jutro). Pol se pa dvignem in Timu lepo rečem, da se mora oblečt, ker gre v vrtec in mi s tistim nežnim glaskom odgovori: "Ja, mami." Mojmu se je kar strgal. Čist je pop****. Pravi, da se pri njemu pa vedno zvira in mu nikakor ne uspe zvlečt gor hlače..... To so pa mame. Nč, zdej grem pa še mal spat, predno Nino zagrabi ponovna lakota. Sicer je jedla ob petih. Bomo vidl, do kdaj bo zdržala. Dons bo verjetno prav gužva tuki gor. ker bo verjetno ogabno vreme
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.10.2008 7:25:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.10.2008 7:29:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.10.2008 7:31:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.10.2008 7:31:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 17.10.2008 7:40:55
|
|
|
|
Samsa
|
Jutro... hehe populis ti pa imaš energijo že tako zgodaj zjutraj.... se vidi, da si se šla cartat k mami ( al se mi sam zdi) Berem, berem....
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 17.10.2008 7:47:16
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška jst mam pa očala... populis..kje si kupla tisti slinček (na fotkah iz čolarne)? Kupila ga je v Baby centru.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 17.10.2008 7:55:11
|
|
|
|
Anonimen
|
spet nikakva noč. se zbudil še pred 1, požrl 160 kot sestradan pes in zaspal nazaj. potem pa se zbudil ob 6, nato ob 7, zdej pa sitka od takrat. jebelaaaaa cesta požerušček mali.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 17.10.2008 7:59:57
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: lex joj jutri nas bo GR klela, oz sama sebe, da ni bila znami lex, imaš prav. Prav nič solidarne niste z mano, ker sedaj trenutno ne morem toliko sedet in moram biti vodoravno. Ko semprej kliknila en odgovor in me je s 134 strani vrgel na 14.., me je skoraj kap. Babe zmešane! Zadnjič ravno jamram, da nič ne klofate, potempa to naredite takrat, ko manjkam. Packe... Ali pa ravno zato takrat, ko me ni, da imate mir.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 17.10.2008 8:11:23
|
|
|
|
neboglasnica
|
Še dobro, da se moji otroci sami uredijo, ker je mama zdajle brala, brala... Moja noga - no ja, malce bolečin, nič pretresljivega. Oči je super uredila zadevo, otroke je naštimal, da so mirno prespali celo noč, samo Staš je 1x vmes jedel. Ker ga ni imel v njegovi posteljici, je mali spal in spal, saj mu je bilo vroče. Očitno mu to paše. Ne vem, če bom vse pokomentirala, pregledala vse fotke... mogoče, ker dežuje in grmi, mi bo pa uspelo, čeprav me že sedaj noga boli, ker sme že preveč pokonci. Evo, zajtrk mi je dragi prinesel.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 17.10.2008 8:30:54
|
|
|
|
glugluglu
|
Dobro jutro, ja moji otroci so tudi že tako veliki, da se sedaj zjutraj sami zrihtajo in jaz lahko kar spim tačas, danes sem sicer vstala, Mitja jima še zajtrk pripravi in grejo. Saj od začetka - septembra še ni bilo tako, potem pa počasi, sem ju navadila, da si zvečer vse pripravita, torbe pred vhodna vrata, za oblečti, tako, da potem pa se zjutraj tako hitro zrihtata, da jima čas ostane in gresta gledat risanke. Že navsezgodaj. Danes pridem dol in vidim sceno ob 7.20: otroka pred TV, Mitja pa pred računalnikom, ma al smo mi starši nikakav zgled. Dobro, da nisem šla še jaz na drug rač. RR čekirat, potem bi bilo pa popolno. No zdaj se pa Tian počasi zbuja, populis, že v Logatcu je dosti prej sonce kot v Lj, tako, da na morju pa najbrž sploh ni megle. Aja, sej čisto vsaka, ki gre na morje gre mimo nas , lahko bi se kakšna kdaj na kakšno kavico ustavila, vabljene!!! aja : pa pripravite se na modrc in gate, ki ležijo v naši kopalnici , pa še vse drugo.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 17.10.2008 8:33:35
|
|
|
|
dzanika
|
Dobro jutro! hahaha lunica kak si fajn Lukeca narisala. Ja danes bo sigurno tukaj veliko postov k je vreme . Nič jaz grem zdaj za ene dve urci po opravkih pa ne preveč načvekat. No pa saj polovico vas itak še spi.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?