|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke, 2008, II. del
17.10.2008 0:02:35   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: *Angelina*

Ok, a pol jaz ne delam albuma tam, kjer se jih dela? Sem skopirala, a ni to tukaj kjer babičin pišejo babičenuser posted image

Naslov albuma:

user posted image   Babičen rojstni dan, maturantski ples, počitnice

Ni zadetkov!
Spremeni

Kdo lahko vidi ta album:
Registrirani člani Samo jaz Jaz in prijatelji Vsi (tudi nečlani)

Opis:

Dovolim, da se moj e-mail naslov uporabi za namene trženja.

Ja, saj je prav. Samo ne rabiš nič iskat, slike nalagaš šele na drugi strani.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
17.10.2008 0:02:46   
Anonimen
tims.
zdej vem zakaj moj otrok plazi... joooj glupa mama, morm morm morm zbežat stran. user posted image

čuj ma... tu ti pove, da je vse blablabla... včasih so spal na trebuhu, dans bog ne daj na trebuhu, čez pet let bo spet na trebuhu,,

skoz nekaj spreminjajo in vsake dve leti je ravno tist najbolj prav. malo morgen

če otrok nima res hujših problemov in si ti z njim nežen in paziš nanj, bo ok

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3552
17.10.2008 0:03:49   
Blacky30
Evo, še tretji album Teja 1-3 mesece lahko greste gledat. Vem, da še niste zaspane. Itak pa bom jaz zdaj dobila avto opel corso al kaj je že, ker sem 3 nove albume naredila.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
17.10.2008 0:04:50   
Anonimen
kolk točk maš blacky?

jaz pa pičim zdej počas, ful sem skeptična, da bo zdržal dlje kot ponavadi.

< Sporočilo je popravil lunica24 -- 17.10.2008 0:06:58 >

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3554
17.10.2008 0:06:27   
tims
Angelina, sem prebrala. Groza...... Jaz vem da bi se držala čim dlje stran od take babe. Je pa res vprašanje, če je možu vseeno. Kar mu sigurno ni. Je pa verjetno že navajen, glede na to, da ga že celo življenje daje v nič in ga zdaj HB vidva z otročkom držita pokonc. Resnično pa ne zastopim brata. Mat kurja, a je dec al ne? Sej bi ji tud on lahko povedal, da se ne more tko obnašat. Mi smo štirje otroc doma, pa vem, da če bi se naša mama tko obnašala do moje sestre, bi ji ziher povedala svoje. Le kako lahko? Sej je oba ona rodila.... Oooooo, jest sem čist ven padla. Taki ljudje me pa res ob živce spravjo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
17.10.2008 0:09:09   
Blacky30
Točke?? Kakšne točke???user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
   [Brisano sporočilo]
17.10.2008 0:09:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3557
17.10.2008 0:13:07   
Anonimen
No, pa je le ratalo. Za probo sem dala dve sliki notri. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3558
17.10.2008 0:14:23   
tims
Populis, ti povem, da so tok naklofale sam zato, da bi sam brale, nič pa pisale. Sam jest se ne dam user posted image user posted image user posted image  A imaš vse spakirano? Bom pa držala pesti, da boste imel lepo vreme. Če drugega ne, vsaj da ne bo padal.

Neposredna povezava do sporočila: 3559
   [Brisano sporočilo]
17.10.2008 0:16:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3560
17.10.2008 0:17:18   
tims
Nč, jest grem tud spat. Lahko in čim bolj mirno nočko.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
   [Brisano sporočilo]
17.10.2008 0:18:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3562
17.10.2008 0:31:15   
Blacky30
Dzanika, kak je Jan ful luštkan na tej slikci.user posted image  Da ma tvoj take fajn šihtne cote...hmmm....kaj je reševalec na bazenih? Ker potem nimaš kaj dost za likat, res ja....user posted image user posted image user posted image

Levinja, Teja je tudi pravi srček. Itak so vse Teje take.user posted image  Ufff, tvoj pa v zaporih dela?? Te pa me sigurno pozna.user posted image user posted image user posted image  Le glej, da jutri ne pozabiš slikic pogledat.user posted image
Kali itak uživa v vodi, kot vsaka prava babnica! Lepotička je!user posted image user posted image user posted image
HD, bogve, kak si ti krave grdo gledala, pa so ti vrnile!user posted image  Pa upam, da vama danes uspe križanko do konca rešit, da se Kali ne zbudi. Samo veš kaj? Mogoče pa ti je masažo obljubil, da te vrže dol s compa in si ga prisvoji.user posted image

Pa poleg skutinega štrudla sem imela tudi čokoladne navihančke al kak jim vi rečete. Mnjami.....levinja, kaj ti si tud jasnovidka?user posted image
Lunica, dobro si ti to Lukca narisala!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Komentarje imaš pa prave, sem se režala poleg ko pokjen pisker. user posted image  Nič jih ne bom brisala!

Iiiii, Angellina, vi imate pa pretežno vse v zelenem. Ful lepe barve!!! Luškan fantek s posebnim imenom!!!user posted image user posted image

Marička, čez celi post se samo režim. Grem rajši spat.user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
17.10.2008 6:41:52   
tims
Dobro  jutro.

Če se reče to ob tako nespodobni uri user posted image . Me je moj dragi zbudil ob 6ih, ker mu enostavno ne znese oblečt zjutraj Tima za v vrtec. Sem mu včeraj rekla, če se da, da naj ga enkrat zrihta, ne da bi me vrgu iz postelje. Ja, valda, ni panike, je bil njegov odgovor. Pa me je zjutraj vščipnil za rit, ker je bil tok živčen, ker se mu mali ni pustil oblečt (tako kot vsako jutro). Pol se pa dvignem in Timu lepo rečem, da se mora oblečt, ker gre v vrtec in mi s tistim nežnim glaskom odgovori: "Ja, mami." Mojmu se je kar strgal. Čist je pop****. Pravi, da se pri njemu pa vedno zvira in mu nikakor ne uspe zvlečt gor hlače..... user posted image user posted image user posted image  To so pa mame. Nč, zdej grem pa še mal spat, predno Nino zagrabi ponovna lakota. Sicer je jedla ob petih. Bomo vidl, do kdaj bo zdržala. 

Dons bo verjetno prav gužva tuki gor. ker bo verjetno ogabno vreme user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
   [Brisano sporočilo]
17.10.2008 7:25:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3565
   [Brisano sporočilo]
17.10.2008 7:29:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3566
   [Brisano sporočilo]
17.10.2008 7:31:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3567
   [Brisano sporočilo]
17.10.2008 7:31:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3568
17.10.2008 7:40:55   
Samsa
Jutro...

hehe populis ti pa imaš energijo že tako zgodaj zjutraj....
se vidi, da si se šla cartat k mami ( al se mi sam zdi) user posted image user posted image user posted image

Berem, berem....

Neposredna povezava do sporočila: 3569
17.10.2008 7:47:16   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

jst mam pa očala...user posted image

populis..kje si kupla tisti slinček (na fotkah iz čolarne)?

Kupila ga je v Baby centru.

Neposredna povezava do sporočila: 3570
17.10.2008 7:55:11   
Anonimen
spet nikakva noč. se zbudil še pred 1, požrl 160 kot sestradan pes in zaspal nazaj. potem pa se zbudil ob 6, nato ob 7, zdej pa sitka od takrat. user posted image

jebelaaaaa cesta požerušček mali. user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3571
17.10.2008 7:59:57   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: lex

joj jutri nas bo GR klela, oz sama sebe, da ni bila znamiuser posted image user posted image user posted image

lex, imaš prav. Prav nič solidarne niste z mano, ker sedaj trenutno ne morem toliko sedet in moram biti vodoravno. Ko semprej kliknila en odgovor in me je s 134 strani vrgel na 14.., me je skoraj kap. Babe zmešane! Zadnjič ravno jamram, da nič ne klofate, potempa to naredite takrat, ko manjkam. Packe... Ali pa ravno zato takrat, ko me ni, da imate mir.user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
17.10.2008 8:11:23   
neboglasnica
Še dobro, da se moji otroci sami uredijo, ker je mama zdajle brala, brala... Moja noga - no ja, malce bolečin, nič pretresljivega. Oči je super uredila zadevo, otroke je naštimal, da so mirno prespali celo noč, samo Staš je 1x vmes jedel. Ker ga ni imel v njegovi posteljici, je mali spal in spal, saj mu je bilo vroče. Očitno mu to paše.

Ne vem, če bom vse pokomentirala, pregledala vse fotke... mogoče, ker dežuje in grmi, mi bo pa uspelo, čeprav me že sedaj noga boli, ker sme že preveč pokonci. Evo, zajtrk mi je dragi prinesel. 

Neposredna povezava do sporočila: 3573
17.10.2008 8:30:54   
glugluglu
Dobro jutro,
ja moji otroci so tudi že tako veliki, da se sedaj zjutraj sami zrihtajo in jaz lahko kar spim tačas, danes sem sicer vstala, Mitja jima še zajtrk pripravi in grejo.
Saj od začetka - septembra še ni bilo tako, potem pa počasi, sem ju navadila, da si zvečer vse pripravita, torbe pred vhodna vrata, za oblečti, tako, da potem pa se zjutraj tako hitro zrihtata, da jima čas ostane in gresta gledat risanke. Že navsezgodaj. Danes pridem dol in vidim sceno ob 7.20: otroka pred TV, Mitja pa pred računalnikom, ma al smo mi starši nikakav zgled.user posted image Dobro, da nisem šla še jaz na drug rač. RR čekirat, potem bi bilo pa popolno. No zdaj se pa Tian počasi zbuja,

populis, že v Logatcu je dosti prej sonce kot v Lj, tako, da na morju pa najbrž sploh ni megle.

Aja, sej čisto vsaka, ki gre na morje gre mimo nasuser posted image , lahko bi se kakšna kdaj na kakšno kavico ustavila, vabljene!!! aja : pa pripravite se na modrc in gate, ki ležijo v naši kopalniciuser posted image , pa še vse drugo.

Neposredna povezava do sporočila: 3574
17.10.2008 8:33:35   
dzanika
Dobro jutro!

hahaha lunica kak si fajn Lukeca narisala. user posted image   Ja danes bo sigurno tukaj veliko postov k je vreme user posted image .  Nič jaz grem zdaj za ene dve urci po opravkih pa ne preveč načvekat. No pa saj polovico vas itak še spi. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?