|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
24.10.2008 10:38:37   
mesecnica
Suzi* - če ti bo dolgčas pa poklič za vozičkanje user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
24.10.2008 10:40:29   
itata
men se je tok hecno menit o zdravi prehraniuser posted image  verjetno se vsi bolj ali manj trudimo, ampak kej vsakmu paše bolj kot drugmu. jaz mesa pač nisem jedla 18 let. niti koščka. zaradi nosečnosti in zaradi dojenja pa občasno kej pojem mesnega, ampak to sam piščanca enkrat na 2 tedna recimo. pa mi je ok to. sam če me kdo vpraša, še zmer rečem, da ne jem mesauser posted image  pa tud NIKOL si ne bi v oštariji nič mesnega naročila... sploh ne pogledam unih strani..
sem pa zadnjič, ker mi je tako zapasal gladk za kosilo pojedla 9 borovničevih cmokov - to je 500 g pakiranje zmrnjenih cmokov - to sem sama zmazala... sej še sama ne vem kam sem jih dalauser posted image user posted image user posted image  verjetno ni treba omenjat, da nisem pol večerje jedla, ker sem bila še zmer sitauser posted image user posted image  oz sem samo sadje jedla...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
24.10.2008 10:41:59   
itata
no pa še tale zanimivost: sem mal prekladala zmisko-letno garderobo zdejle in "našla" 13 prehodnih in zimskih kikl in 4 obleke pa nobenih hlač??? kako je pa to možnuser posted image  pa ene škornje tud pogrešamuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
24.10.2008 10:42:01   
mesecnica
Mala_pikica - user posted image  da je Luka boljši. Tole razvajenost pa poznam tudi jaz. Mah - se tolažim, da bo enkrat bolje. Sedaj so še tako majhni, da jaz nimam srca, da bi pustila našo user posted image  jokati zaradi tega. Pa naj bo razvajena. user posted image
Naša ima sedaj okoli 8 kg. Se pa kar v redu redi. Cca. pol kg na mesec. Čeprav se meni zdi, da ne poje dovolj GH. Ampak očitno ima dost.

Mesečnica

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
24.10.2008 10:45:22   
dolenjka
No kar se kg tiče sem pa jaz našo včeraj tehtala in je ziher najlažja med februarčki user posted image  Ima 6910 g user posted image  V dolžino pa ne vem, ker je nisem merila user posted image  Okrog 70 cm verjetno user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
24.10.2008 10:49:57   
mala_pikica
Mesečnica, ja saj tudi jaz nikoli nisem pustila jokati ne Lane in ne zdaj Lukca. Enostavno ne prenesem joka neubogljenih dojenčkov. Drugače je, ko so otroci veliki in že razumejo določene stvari. V takšni mali glavici pa nikoli ne veš kaj se dogaja. Imam pa zdaj bistveno več potrpljenja, ker se zavedam, da čisto prehitro mine čas in otroci zrastejo. Znam bolj ceniti te trenutke. Lana me je znala kdaj spraviti na rob, Lukcu pa še to ni uspelouser posted image .

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
24.10.2008 10:52:18   
mala_pikica
Dolenjka ti pa imaš res čisto pravo manekenko doma, drobižek mali. Je najlažja in najbolj zdrava med februarčki, še nisem zasledila, da bi bila kdaj bolna in to je najbolj važnouser posted image . Ali se morda motim?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
24.10.2008 10:58:04   
Februarka08
Sam na hitr, potem pa še kaj večuser posted image

a je kera popoldne za kakšno kavouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
24.10.2008 11:07:44   
mlavla
dan...

hvala vam vsem za odgovore...

naša res zelo veliko poje..štos je pa še v tem, da mi do zdaj še nikoli ni dala znaka da ima dovolj..ona vedno joka (skoraj..če je hitro ne zamotim)ko nehamo s hranjenjem...

grem zmerit skodelico..v katero ji dajem hrano..pa vam poročam količine...ker meni se zdi res ogromno...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
24.10.2008 11:13:16   
mlavla
evo takole izgleda naš jedilnik:

zjutraj dojenje
dopoldan..sadno žitna kašica...cca200-250ml + dojenje
kosilo..zelenjavno (kdaj tudi mesna) škrobna kaša (krompir, riž, ajada) 250-300ml + dojenje
popoldan...sadno žitna kašica ...cca 250ml
večerja... mlečno žitna kašica...cca 150ml + 125 ml adaptiranega mleka+ dojenje

pač sem mal zmedena...user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
24.10.2008 11:14:05   
mlavla
aja pa še to na dan spije vsaj liter vode...kar naprej bi pila..user posted image

pa še to ..sem jo v zadnjem tednu že nekajkrat stehtala..pa je njena teža enaka ali celo manjša (upam da ne..pač ta tehtnica ni realna...saj se tehtam skupaj z njo na osebni teh.) kot pri starosti 6 mesecev..malo mi je čudno vse tole glede na to, da toliko poje..

je pa postala cel akrobat..vsak čas se bo postavila na noge...zame je kot en živ srebro..sej ni nič pri miru..user posted image

< Sporočilo je popravil mlavla -- 24.10.2008 11:17:31 >

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
24.10.2008 11:15:26   
listek1
dan, naša noč ok. Smo se sicer zbudili 2x, drugič je pojedel in spal do 9:20 user posted image  Tko, da ga bom zdele probala zadržat do kosila, potem pa spat. Ati je prišel domov, malli ga je bil full vesel. Mu je prinesel enga kužija, ki ma na repu zvonček in napravlen v Božička. Valda je zvonček zakon, skoz ga za rep vleče user posted image
Dolenjka super slikce od Tare. Res uživajo na plavanju.
Februarka, jest grem sicer z mami potem v Merkator, po 15 uri in če hočeš se lahko dobimo na kakšen kafe.
Čvekice a ste se kej zmenile za ponedeljek al kakšen drug dan za tortico? NIsem vsega brala za nazaj, pa me ni bilo samo en dan na rr.
Aja, jest sem pa včeri našga mulčka prvič potunkala na plavanju. Ni blo nič hudga, se je ful smeju user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
24.10.2008 11:17:39   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

jencili user posted image user posted image user posted image za tako fajn noč user posted image sva z bajso zmenjene že zdej, sam ti kar poklič pa bomo vidl kaj in kako

jah no, pol pa popoldne ne bo kaveuser posted image prav, pa drugič.......

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
24.10.2008 11:27:02   
mlavla
februarka..sem šla na tušovo stran pokukat Lariso..in ji dala glas..saj je tako prisrčna...

jst bi vam pa tud z veseljem pokazala kakšno frišno slikco naše pupe..pa na žalost še vedno nimamo fotoaparata..user posted image  (že 3 mesece)

Neposredna povezava do sporočila: 2414
24.10.2008 11:29:37   
listek1
Februarka, a mene pa ne maraš user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
24.10.2008 11:30:30   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

pomojem je spregledala..user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
24.10.2008 11:31:11   
Februarka08
No, Listek, si se le opogumilauser posted image če se še katera javi, z veseljemuser posted image

Glede KM - mi imamo doma krave, se pravi tudi mlekouser posted image me že vsi debelo gledajo zakaj user posted image ji ga še ne dajemuser posted image zato ker ne... saj bi blo FUL ceneje in vse, ampak meni ne gre za denar ampak za Larisino zdravje... si rečem, vse življenje bo še pila KM, AM pa pije samo 1. leto in ni vrag, da ji ga takrat ne bom kupovalauser posted image ker je pač boljše zanjo, ker ima potrebne sestavine, ki jih pa KM nimauser posted image ne vem... tako jaz razmišljamuser posted image da ne govorim kako me tašča postrani gleda zarad tegauser posted image user posted image ker ji ga pač še ne dajemuser posted image vse ob svojem času... sem rekla da ga bom začela dajat blizu 1 leta starostiuser posted image

Se imava pa midve zdej res fajn zunaj na vozičkanju, čeprav sva velikokrat sameuser posted image najprej greva gledat ovčke, ki se pasejo na travniku, potem greva skozi park in gledava listke, ki padajo iz dreves, pol ji pokažem po kateri potki bo mami hodila v službouser posted image user posted image , na koncu greva pa še do enega potočka in gledava 2 mlinčka ki se vrtitauser posted image skratka, skoz se ji neki dogaja... na koncu sprehoda sva pa narajmale še sosedo z 2 kužki in valda ni blo bolj zanimivegauser posted image hvala bogu da imamo tolk živali okrog hišeuser posted image na muco in kuža je čist trapastauser posted image

Zdej greva pa počas rito previt, mleko narest in mižule mažuleuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2417
24.10.2008 11:32:00   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

maram, maram, sam sem tolk cajta post pisalauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
24.10.2008 11:34:48   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

februarka..sem šla na tušovo stran pokukat Lariso..in ji dala glas..saj je tako prisrčna...

jst bi vam pa tud z veseljem pokazala kakšno frišno slikco naše pupe..pa na žalost še vedno nimamo fotoaparata..user posted image  (že 3 mesece)

hvalauser posted image

Taj in Tara vse naj naj za 8 mesecevuser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
24.10.2008 11:41:08   
misar

zjutraj dojenje
kosilo..zelenjavno (kdaj tudi mesna) škrobna kaša (krompir, riž, ajada) 250-300ml + dojenje

user posted image user posted image user posted image user posted image mi bomo toliko pojedli v prvem razredu, pa bom srečna, če bo toliko user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
24.10.2008 11:42:58   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: misar

zjutraj dojenje

user posted image user posted image user posted image user posted image mi bomo toliko pojedli v prvem razredu, pa bom srečna, če bo toliko user posted image

a misliš,da ni nič narobe če toliko poje?..je pa težka cca 8kg?

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
24.10.2008 11:53:06   
misar
jaz bi bla vesela, če bi mi pol toliko pojedli in se na tvojem mestu, če ni bajsika niti slučajno ne bi sekirala, da veliko poje user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
24.10.2008 12:10:01   
Februarka08

jaz bi bla vesela, če bi mi pol toliko pojedli in se na tvojem mestu, če ni bajsika niti slučajno ne bi sekirala, da veliko poje user posted image

enako....

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
24.10.2008 12:28:37   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

enako....

hvala vama za tolažbo...

Neposredna povezava do sporočila: 2424
24.10.2008 12:32:49   
listek1
Februarka, če boš za, kot sem ti že napisala, bova tam cca. od 15h naprej (mercator). Pa pokliči, če boš prišla user posted image
Mlavla, tud naš poje ogromno, pa ni debu, ma pa 10,5 kg. Tako, da se ne sekiraj.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?