Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 23:18:49
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: ella79 pina jaz sem danes pokonci že od 6:30 da ne rečem, da sem do 8:30 že 1,5 h likala no, vsaj neki sem bla ravno pri volji in polna energije pol pa le glej, da jutri tud tko zgodi vstaneš ne ne jutri pa ne bom, k imamo vse zlikano a se nisi ti že ene 3x poslovila dons? no no, ne je podit sej je ne
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 23:19:24
|
|
|
|
pina-1
|
samo tale današnji čevek, je že bliže našemu standardu. jaz tudi počasi grem.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 23:21:41
|
|
|
|
jencili
|
punce, super smo ble dons... Zdej pa počivat in nabirat moči za jutrišnji čvek nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 23:21:54
|
|
|
|
Suzi*
|
evo me. 1 uro smo se bockale, da je zaspala. za kolk časa že?
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 23:21:54
|
|
|
|
Bajsa
|
Bravo za 200-tko!!!!!
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 23:22:41
|
|
|
|
Suzi*
|
o matr, 200! pa sej ve ste nore!
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 23:24:32
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* o matr, 200! pa sej ve ste nore! 201
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 12.11.2008 7:19:17
|
|
|
|
Janey
|
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 12.11.2008 13:48:38
|
|
|
|
MetiLu
|
Dan! Vas ne utegnem prebrat... Dones smo imeli posvetovalnico, naš Janez ima 74 cm in 8.800g sicer je suhec, sam je vse ok, smo zrastli za 3 cm in se v 3 mesecih zredili za 1.700g Jutri imamo pa še kontrolni pregled na razvojni, upam,d a bo vse ok No potem smo šli pa še malo v nabavo, pa sva si z možekom spotoma kupila še novoletni darili za 1€ ... nove telefončke Zdele pa letim na šiht... Dejte mi prosim povedat, kakšna je razlika med navadnim kakijem in kaki vanila sem dones kupila tega vanila, pa je čist trd, pa sploh ne vem kako se ga pripravi zadnjič sva jedla tamehkega Aja, pa dones so mi rekli da lahko po 8. mesecu jejo že citruse, samo s kivijem je treba počakat vsaj do 1. leta. Z srečanje še nič ne oblubim, prideva v primeru, če bom fraj No upam, da bom pa itak sva tko blizu, da lahko tud sam za kakšno urco priletiva Zdej pa res šibam
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko vam dojenček pade s postelje ...Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?