Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 23:03:32
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy ella - saj mogoče pa pridem 19.11 pa tist mogoče akr spusti
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 23:03:44
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili srečka... http://www.mobisvet.com/images/samsung_U700.jpg ta je pa na pogled čist tak kot moj sam moj je črn ja, mislim, da sta malo drugačna, sam ne dosti. In, si zadovoljna? ja kar, sam mal težje SMSe pišem med vožnjo pa mal se moram na meni navadit zakaj jih težje pišeš? Je prepočasen? Ne ne, tipke niso izbočene, pa me mal j***** Pa presledek je na drugem mestu
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 23:04:09
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: ella79 men se ne da več čvekat grem mal en krog pa pridem nazaj in 7. del odprem Da ne bi slučajno šle spet smetit na novi del, babe . Nikamor, dokler nas tle ne zaklenejo!!! JASNO!!!!! babji!!! brzo učiš mala A veš kaj, ko si bla ti na Havajih so ble babe kot izpuščene ovce in so vse pobezlane hitele nov del odpirat. Sem bla edini pastir tle in sem to delo namesto tebe opravlala.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 23:04:26
|
|
|
|
jencili
|
Nizy, upam, da se vidimo
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 23:04:26
|
|
|
|
ella79
|
uh še eno stran
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 23:04:33
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: nizy ella - saj mogoče pa pridem 19.11 pa tist mogoče akr spusti no ti kr pokomandiri mal tele vaše gorenjke
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 23:04:43
|
|
|
|
listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa IZVIRNO SPOROČILO: listek1 janey - kva je model tale tvoj sinko. Bova na srečanju bliži tebe, da se David mal naleze postavljanja na noge, da ne bo treba na fizioterapijo Ko pa že tok o vinčku čvekate, jest si grem pa muškata odpret njami Sam to sm vidla, mi je v oči padlo, njami, a lohk še jaz pridem??? mal si pozna, Listek se je že v 1. štuk odmajala, predvidevam da je flaša prazna ne še so se mi prsti prlimal na comp
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 23:04:59
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ja, od Tarinega strica šoferka je pa in ima rok 21.2. 2009 A bo to Taina sestrična/bratranec??? čestitke za aha, Tara dobi sestrično in moja prfuk*** tašča je spraševala kako ji bo ime in nista nič rekla, samo da je veliko izbire, ona glupača pa je izjavla da jo bo ona v vsakem primeru klicala Lea - Leonida od babe glupe to pa je en škis od ženske milo rečeno res je posebna pa slploh ne ve kaj zamuja, ko ima tako luštno vnukico
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 23:05:12
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: ella79 men se ne da več čvekat grem mal en krog pa pridem nazaj in 7. del odprem Da ne bi slučajno šle spet smetit na novi del, babe . Nikamor, dokler nas tle ne zaklenejo!!! JASNO!!!!! babji!!! brzo učiš mala A veš kaj, ko si bla ti na Havajih so ble babe kot izpuščene ovce in so vse pobezlane hitele nov del odpirat. Sem bla edini pastir tle in sem to delo namesto tebe opravlala. Havajih
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 23:05:51
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ja, od Tarinega strica šoferka je pa in ima rok 21.2. 2009 A bo to Taina sestrična/bratranec??? čestitke za aha, Tara dobi sestrično in moja prfuk*** tašča je spraševala kako ji bo ime in nista nič rekla, samo da je veliko izbire, ona glupača pa je izjavla da jo bo ona v vsakem primeru klicala Lea - Leonida od babe glupe to pa je en škis od ženske milo rečeno res je posebna pa slploh ne ve kaj zamuja, ko ima tako luštno vnukico očitno carica ve kaka čarovnica je
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 23:06:05
|
|
|
|
ella79
|
men pa nikoli ni bilo jasno, kako se lahko na črni tipkovnici pozna na prevledku, da je znucan no, meni se po dveh letih že fullll. F5 je pa zaenkrat še OK
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 23:06:10
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 dolenjka, kej si pa ti tvojo taščo iskala? no moja je tudi izjavla eno cvetko po 1. novemberskih praznikih: je klicala pinota in mu rekla, da je mislila, da bojo kaj mimo prišli med prazniki ( pred tem se pa niso vidli in čuli 8 mesecev) Ano je prvič vidla pri 8 mesecih... Mismim no comment po eni strani sem kar srečna da je nimam, tašče mislim Ene so res hude, meni ni bilo dano, da jo spoznam
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 23:06:28
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ja, od Tarinega strica šoferka je pa in ima rok 21.2. 2009 A bo to Taina sestrična/bratranec??? čestitke za aha, Tara dobi sestrično in moja prfuk*** tašča je spraševala kako ji bo ime in nista nič rekla, samo da je veliko izbire, ona glupača pa je izjavla da jo bo ona v vsakem primeru klicala Lea - Leonida od babe glupe to pa je en škis od ženske milo rečeno res je posebna pa slploh ne ve kaj zamuja, ko ima tako luštno vnukico a si si jo že poščetkala za miličnika
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 23:06:52
|
|
|
|
pina-1
|
mater, tale 200 tka danes pa nikakor da pride . malo mi oči skupi vleče. Bom počasi šla v mižule, ker bo moja prečudovita hči poskrbela, da se mama ne bo naspala
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 23:07:09
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 men pa nikoli ni bilo jasno, kako se lahko na črni tipkovnici pozna na prevledku, da je znucan no, meni se po dveh letih že fullll. F5 je pa zaenkrat še OK no, to je znak, da še ni treba it laufat
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 23:07:14
|
|
|
|
mlavla
|
še vedno nisem uzrla podatka kdaj se dobimo..dejte me razsvetlit vem le da se dobite v supernovi??
|
|
|
|
|
|
jencili
|
Dolenjka, važno da se imate vi luštno
|
|
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: ella79 men se ne da več čvekat grem mal en krog pa pridem nazaj in 7. del odprem Da ne bi slučajno šle spet smetit na novi del, babe . Nikamor, dokler nas tle ne zaklenejo!!! JASNO!!!!! babji!!! brzo učiš mala A veš kaj, ko si bla ti na Havajih so ble babe kot izpuščene ovce in so vse pobezlane hitele nov del odpirat. Sem bla edini pastir tle in sem to delo namesto tebe opravlala. ja, ja strooga je tale naša "nona" ko šefice ni
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 23:07:37
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: ella79 men se ne da več čvekat grem mal en krog pa pridem nazaj in 7. del odprem Da ne bi slučajno šle spet smetit na novi del, babe . Nikamor, dokler nas tle ne zaklenejo!!! JASNO!!!!! babji!!! brzo učiš mala A veš kaj, ko si bla ti na Havajih so ble babe kot izpuščene ovce in so vse pobezlane hitele nov del odpirat. Sem bla edini pastir tle in sem to delo namesto tebe opravlala. Havajih Milo rečeno...... v Zadru en mesec, pol pa še v Novemgradu ta drug mesec . Razumela ?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 23:08:05
|
|
|
|
mesecnica
|
Mlavla - 19.11.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 23:08:07
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 dolenjka, kej si pa ti tvojo taščo iskala? no moja je tudi izjavla eno cvetko po 1. novemberskih praznikih: je klicala pinota in mu rekla, da je mislila, da bojo kaj mimo prišli med prazniki ( pred tem se pa niso vidli in čuli 8 mesecev) Ano je prvič vidla pri 8 mesecih... Mismim no comment po eni strani sem kar srečna da je nimam, tašče mislim Ene so res hude, meni ni bilo dano, da jo spoznam ja, res nikol ne veš kaj je boljš No, Stipe prav da je njegova OK, sam ima tut svoje muhe, predvsem kot mama, kot tašča je res zlata
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 23:08:07
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 men pa nikoli ni bilo jasno, kako se lahko na črni tipkovnici pozna na prevledku, da je znucan no, meni se po dveh letih že fullll. F5 je pa zaenkrat še OK a veš da je pri meni isto
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 23:08:09
|
|
|
|
ella79
|
pina ne no, počaki še mal sej je naša zadnje dni tudi zgodnja, sam zato ne zanemarjam prijateljic
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 23:08:34
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ja, od Tarinega strica šoferka je pa in ima rok 21.2. 2009 A bo to Taina sestrična/bratranec??? čestitke za aha, Tara dobi sestrično in moja prfuk*** tašča je spraševala kako ji bo ime in nista nič rekla, samo da je veliko izbire, ona glupača pa je izjavla da jo bo ona v vsakem primeru klicala Lea - Leonida od babe glupe to pa je en škis od ženske milo rečeno res je posebna pa slploh ne ve kaj zamuja, ko ima tako luštno vnukico očitno carica ve kaka čarovnica je no, vsaj carici je prišparno, da se ne bo jezila z babico
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 23:08:50
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 men pa nikoli ni bilo jasno, kako se lahko na črni tipkovnici pozna na prevledku, da je znucan no, meni se po dveh letih že fullll. F5 je pa zaenkrat še OK a veš da je pri meni isto pri tebi še M ne dela
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?