Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:55:36
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 men se ne da več čvekat grem mal en krog pa pridem nazaj in 7. del odprem a greš laufat
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:55:50
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ja, od Tarinega strica šoferka je pa in ima rok 21.2. 2009 A bo to Taina sestrična/bratranec??? čestitke za aha, Tara dobi sestrično in moja prfuk*** tašča je spraševala kako ji bo ime in nista nič rekla, samo da je veliko izbire, ona glupača pa je izjavla da jo bo ona v vsakem primeru klicala Lea - Leonida od babe glupe kako pa Taro kliče
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:55:54
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ja, od Tarinega strica šoferka je pa in ima rok 21.2. 2009 A bo to Taina sestrična/bratranec??? čestitke za aha, Tara dobi sestrično in moja prfuk*** tašča je spraševala kako ji bo ime in nista nič rekla, samo da je veliko izbire, ona glupača pa je izjavla da jo bo ona v vsakem primeru klicala Lea - Leonida od babe glupe to pa je en škis od ženske
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:56:14
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 men se ne da več čvekat grem mal en krog pa pridem nazaj in 7. del odprem a greš laufat zdej sem se pa jaz nasmejala
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:56:44
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili srečka... http://www.mobisvet.com/images/samsung_U700.jpg ta je pa na pogled čist tak kot moj sam moj je črn
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:56:48
|
|
|
|
listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: listek1 srecka, a si že na avtocesti, ta peta * je že čist zbliz kdaj pa ti misliš ta tretjo * pridelat upam, da kmal če bo tkole do petka, pol bo res kmal
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:56:56
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili srečka... http://www.mobisvet.com/images/samsung_U700.jpg fensi šmensi pa velikooo čvekaj
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:57:53
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili srečka... http://www.mobisvet.com/images/samsung_U700.jpg ta je pa na pogled čist tak kot moj sam moj je črn ja, mislim, da sta malo drugačna, sam ne dosti. In, si zadovoljna?
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:57:59
|
|
|
|
nizy
|
ella - saj mogoče pa pridem 19.11
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:58:10
|
|
|
|
srečka nosečka
|
grem hitro pod tuš potem pa vam še lepo noč zaželim pa glejte da boste na 200-ki
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:58:18
|
|
|
|
Bajsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 janey - kva je model tale tvoj sinko. Bova na srečanju bliži tebe, da se David mal naleze postavljanja na noge, da ne bo treba na fizioterapijo Ko pa že tok o vinčku čvekate, jest si grem pa muškata odpret njami Sam to sm vidla, mi je v oči padlo, njami, a lohk še jaz pridem???
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:58:36
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 men se ne da več čvekat grem mal en krog pa pridem nazaj in 7. del odprem Da ne bi slučajno šle spet smetit na novi del, babe . Nikamor, dokler nas tle ne zaklenejo!!! JASNO!!!!! babji!!!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:58:43
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili srečka... http://www.mobisvet.com/images/samsung_U700.jpg fensi šmensi pa velikooo čvekaj če mi bo le delal, ker do zdej sem bla brez signala od Simobila
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:58:47
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ja, od Tarinega strica šoferka je pa in ima rok 21.2. 2009 A bo to Taina sestrična/bratranec??? čestitke za aha, Tara dobi sestrično in moja prfuk*** tašča je spraševala kako ji bo ime in nista nič rekla, samo da je veliko izbire, ona glupača pa je izjavla da jo bo ona v vsakem primeru klicala Lea - Leonida od babe glupe kako pa Taro kliče boljš da ne vem Nimamo stikov - še vedno In meni čist paše, Stipe pa tudi ne popusti
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:59:15
|
|
|
|
pina-1
|
dolenjka, kej si pa ti tvojo taščo iskala? no moja je tudi izjavla eno cvetko po 1. novemberskih praznikih: je klicala pinota in mu rekla, da je mislila, da bojo kaj mimo prišli med prazniki ( pred tem se pa niso vidli in čuli 8 mesecev) Ano je prvič vidla pri 8 mesecih... Mismim no comment
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:59:20
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ja, od Tarinega strica šoferka je pa in ima rok 21.2. 2009 A bo to Taina sestrična/bratranec??? čestitke za aha, Tara dobi sestrično in moja prfuk*** tašča je spraševala kako ji bo ime in nista nič rekla, samo da je veliko izbire, ona glupača pa je izjavla da jo bo ona v vsakem primeru klicala Lea - Leonida od babe glupe to pa je en škis od ženske milo rečeno
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:59:48
|
|
|
|
jencili
|
ooo, Bajsika...mi o vuku, vuk na vrata
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 23:00:08
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili srečka... http://www.mobisvet.com/images/samsung_U700.jpg ta je pa na pogled čist tak kot moj sam moj je črn Morda pa tudi ti slabo že vidiš, pa bi šla lohk že spat
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 23:00:27
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili srečka... http://www.mobisvet.com/images/samsung_U700.jpg ta je pa na pogled čist tak kot moj sam moj je črn ja, mislim, da sta malo drugačna, sam ne dosti. In, si zadovoljna? ja kar, sam mal težje SMSe pišem med vožnjo pa mal se moram na meni navadit
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 23:00:55
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: ella79 men se ne da več čvekat grem mal en krog pa pridem nazaj in 7. del odprem Da ne bi slučajno šle spet smetit na novi del, babe . Nikamor, dokler nas tle ne zaklenejo!!! JASNO!!!!! babji!!! zakaj pa naj bi čakale, da nas oni zaklenejo? Ko je 200 gremo na novega in je. Veš da imamo tekmice
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 23:01:20
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: ella79 men se ne da več čvekat grem mal en krog pa pridem nazaj in 7. del odprem Da ne bi slučajno šle spet smetit na novi del, babe . Nikamor, dokler nas tle ne zaklenejo!!! JASNO!!!!! babji!!! brzo učiš mala
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 23:02:06
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa IZVIRNO SPOROČILO: listek1 janey - kva je model tale tvoj sinko. Bova na srečanju bliži tebe, da se David mal naleze postavljanja na noge, da ne bo treba na fizioterapijo Ko pa že tok o vinčku čvekate, jest si grem pa muškata odpret njami Sam to sm vidla, mi je v oči padlo, njami, a lohk še jaz pridem??? mal si pozna, Listek se je že v 1. štuk odmajala, predvidevam da je flaša prazna
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 23:02:06
|
|
|
|
listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa IZVIRNO SPOROČILO: listek1 janey - kva je model tale tvoj sinko. Bova na srečanju bliži tebe, da se David mal naleze postavljanja na noge, da ne bo treba na fizioterapijo Ko pa že tok o vinčku čvekate, jest si grem pa muškata odpret njami Sam to sm vidla, mi je v oči padlo, njami, a lohk še jaz pridem??? no zdej vem sčim te lahko zvabim k men na obisk al pa tuki gor IZVIRNO SPOROČILO: ella79 men se ne da več čvekat grem mal en krog pa pridem nazaj in 7. del odprem Da ne bi slučajno šle spet smetit na novi del, babe . Nikamor, dokler nas tle ne zaklenejo!!! JASNO!!!!! babji!!! Bamby - ti si pa huda
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 23:02:44
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa IZVIRNO SPOROČILO: listek1 janey - kva je model tale tvoj sinko. Bova na srečanju bliži tebe, da se David mal naleze postavljanja na noge, da ne bo treba na fizioterapijo Ko pa že tok o vinčku čvekate, jest si grem pa muškata odpret njami Sam to sm vidla, mi je v oči padlo, njami, a lohk še jaz pridem??? no zdej vem sčim te lahko zvabim k men na obisk al pa tuki gor IZVIRNO SPOROČILO: ella79 men se ne da več čvekat grem mal en krog pa pridem nazaj in 7. del odprem Da ne bi slučajno šle spet smetit na novi del, babe . Nikamor, dokler nas tle ne zaklenejo!!! JASNO!!!!! babji!!! Bamby - ti si pa huda Napaka, Listek se še kar po prtličju valja
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 23:02:46
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili srečka... http://www.mobisvet.com/images/samsung_U700.jpg ta je pa na pogled čist tak kot moj sam moj je črn ja, mislim, da sta malo drugačna, sam ne dosti. In, si zadovoljna? ja kar, sam mal težje SMSe pišem med vožnjo pa mal se moram na meni navadit zakaj jih težje pišeš? Je prepočasen?
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?