Bajsa
|
Dobro jutro! Noč je bla sicer super, je imela samo eno manjšo napakico, ki sem jo sicer predvidla. Zvečer pred spanjem je popila samo 90 ml mleka, je bla tok zaspana, da ni mogla več. No pol se pa frajerka zbudi ob 1.50, jaz hit zize ven, madam poje obe, gre spat. Ja valda, za deset minut, ob 2 pa še mal me je skor kaop, se je zbudila in začela tako jokat . Sem ji naštimala še 120, je pojedla in spala do 7.30 No in da se mi je odkupila za ponoč, se je še kuj podojila in zaspala nazaj do 9 . Zdej se madam pridno igra na puzlah, mal gleda cvetličnike zraven, jaz mam čas za RR, zajtrk, pa še en čaj z lekadol +C sem si privoščila, ker če nam dobr me dons ne bo na plavanje. A je treba posebej oment, da me spet boli rama . A ma kdo kšno dobro varianto kako shujšat? Za dieto manžri že vem, športni tip pa lih nism. Zato, kej druzga? Itata dej Jakoba res za en dan al dva nekam, da se ti spočiješ. Janey tud teb želim, da se čimprej spočiješ. A bi ga tebi lahko mami tvoja pomerkala, npr. en dan v vikendu? Pina WB! Ella sej bo Zoja kmal pogruntala, da to ni ura za vstajat, pa bo spet u nulo pridna punca. Drgač je pa to dobr trening za vsajanje, ko bo treba v službo it :) Evo zajtrk sem uspela pojest, zdej pa še čajček spijem, pol bo pa že madam lačna kmal.