|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
30.10.2008 22:20:03   
Suzi*
aja, meti, naša tud raztepa med hranjenjem, pa ves čas mora nekej po rokah svaljkat, da sploh usta odpira. user posted image user posted image
jah, mene si tud nasmejala.
naša pa obožuje papirje...če se le da, ga najde, pa trga in pol ga začne jest.user posted image  pa boh ne daj da ji ga iz ust hočem dat...ni šans da usta odpre niti da ji prst v usta porinem. user posted image  pa še nekaj obošuje...železne zadeve....sponke od torbic, obeskov, zadrge, kable, daljince....vse je odlično za grickat.user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
30.10.2008 22:20:59   
mesecnica
Drugače so pa tile naši februarčki taki navihančki, da dol padeš. Se res full narežim, ko berem kaj vse ušpičijo user posted image .

Aja - jaz tudi ne vem, če je tisto kokosovo maslo iz Mercatorja OK user posted image

Mesečnica

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
30.10.2008 22:21:01   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Dolenjka - držim pesti, da bo vse Ok na bioresonaci in da začnete normalno jesti user posted image .

Hvala user posted image  Jaz pa za vas, da boste lahko čim prej nadaljevali s terapijo in tudi vi potem pridno papcali user posted image  Ejo, a je že 14 dni naokol user posted image  Sem pozabila kdaj je bilo, da mal mesarja pokličem user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 3028
30.10.2008 22:21:16   
MetiLu
Da še tole povem... zadnjič, ko sem mu zablindirala ta talni odtok, je frajer pol zlezu v tuš kabino, ker je najdu še en odtok, ki se sveti in ima luknjice in ker mu ni ratalo čist v kad zlest, se je zahaklal na pragu od vrat tuškabine in so mu noge v luft štrlele in je mahal z njimi k ena žabica, z rokam pa seveda odtok krampal ... tok je bil smešen user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
30.10.2008 22:23:18   
listek1
Meti- pol bo pa ziht vodovodar al pa računalničar, če tako obožuje tvoj laptop user posted image  
Janey - ja tvoj bo pa elekričar ja user posted image
Ne vem kaj naj potem jaz rečem, ker David obožuje ročni sesalec user posted image , no pa kable od zvočnikov tudi. Tole s kokosovim maslom je pa super, bom tudi jaz kupila.
Ella, a je še kej paške travarce al si že vse spila user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
30.10.2008 22:23:25   
mesecnica
Dolenjka - hmmm...bi znalo bit...mah kar poklič ga, sej ne bo vedu, kdaj si ga nazadnje, ker ga itak skos moriš user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
30.10.2008 22:24:02   
dolenjka

Dolenjka - kje ste pa vi to bili, da imajo vse to za alergike? A si se morala posebej menit, da si to dobila?user posted image

V Strunjanu v hotelu Salinera smo imeli in za zajtrk je bilo vedno sojino in riževo mleko, pa nek med user posted image  pa marmelade user posted image  (iz varnostnih razlogov nisem probala, ker je tofu naredil svoje user posted image ), pa suho sadje.... Je pa to bio energijski resort user posted image  Drugače pa mislim da v hotelu Zlatorog v Bohinju tudi kaj takega najdeš, ker je EKO hotel al kako se že reče user posted image

Jaz sem pa ravno 1 rižev puding ubasala vase, zdaj se bom pa sojinega kavinega lotila mnjaaammmmmmiiii

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 3032
30.10.2008 22:25:41   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*
pa še nekaj obošuje...železne zadeve....sponke od torbic, obeskov, zadrge, kable, daljince....vse je odlično za grickat.user posted image

Uuuu Suzi, ja, naš tud, med previjanjem mi skoz špange z las dol vleče, zadnjič sva najdla en mobitel, ki ne dela več in sva ga dala Janezu, da bo mel "svojega", pa je bil zanimiv lih en popoldan in nič več user posted image  pa na igračah so najbolj zanimive etikete user posted image  user posted image  

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
30.10.2008 22:25:48   
Suzi*
meti, user posted image user posted image user posted image  janez je faca.

naša se je dons čez 2 noge od vrtljivega stola vrgla, da bi do kabla prišla...pa se je zahaklala in je bla čist v luftu...itak pa pod mojimi nogami. ja, pod mizo in pa pod stoli je pa najboljš. naša gre pod stol, strga dol garancijo (btw, sploh nisem vedla, da so tam user posted image ) in jo gloda. user posted image user posted image  
pa NORA je na tipkovnico in miško...dobr da moj ne ve, da jo je dons skor razbila, tako je tolkla po njej z miško.user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
30.10.2008 22:26:53   
ella79
listek če bi celo travarico spila, sigurno ne bi zdej tuki sedela in tako lepo slovnično tipkala user posted image user posted image user posted image itak je pa to tok zanič, da več kot dva požirka na don ne bi spravla dol user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
30.10.2008 22:27:07   
dolenjka

Dolenjka - hmmm...bi znalo bit...mah kar poklič ga, sej ne bo vedu, kdaj si ga nazadnje, ker ga itak skos moriš user posted image .

Sem se glih z mojim zmenila da bo šel zjutraj po mal mesa, da se mal zameskamo čez praznike in ga bo mal zamoril -spet user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3036
30.10.2008 22:27:07   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

meti, user posted image user posted image user posted image  janez je faca.

naša se je dons čez 2 noge od vrtljivega stola vrgla, da bi do kabla prišla...pa se je zahaklala in je bla čist v luftu...itak pa pod mojimi nogami. ja, pod mizo in pa pod stoli je pa najboljš. naša gre pod stol, strga dol garancijo (btw, sploh nisem vedla, da so tam user posted image ) in jo gloda. user posted image user posted image  
pa NORA je na tipkovnico in miško...dobr da moj ne ve, da jo je dons skor razbila, tako je tolkla po njej z miško.user posted image

user posted image user posted image user posted image

Mesečnica

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
30.10.2008 22:27:47   
Janey
punce jaz ne morem več....grem spat, samauser posted image sem drugič sama odkar je moj šel, pa še takrat sem pri mamici spala. mi je kar malo neprijetno

no lep večer še naprej,čimbolj mirno noč vsem...naša ne bo, ker se je že zdaj ene 10x zbudil. to pričakujem tudi v nadaljnje, kakor vsak danuser posted image

čao bao

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
30.10.2008 22:27:55   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

listek če bi celo travarico spila, sigurno ne bi zdej tuki sedela in tako lepo slovnično tipkala user posted image user posted image user posted image itak je pa to tok zanič, da več kot dva požirka na don ne bi spravla dol user posted image user posted image

kolk praviš da si je že danes posrkala vase user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
30.10.2008 22:28:25   
MetiLu
Joj, kok je že ura, z vami pa res čas mine user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
30.10.2008 22:28:40   
mesecnica
Dolenjka - pa ma jutrio odprto, čeprav je praznik?

Ej bejbe - se tako smejim, ko berem, kaj počno naši user posted image , da bom vsak čas s stola dol padla. Moj me pa itak čudno gleda, kaj dogaja. user posted image

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 3041
30.10.2008 22:28:52   
Suzi*
ja, etikete oz. tiste trakce pa itak vse preliže. mamo vse slinasto. user posted image  
pa predale je tud fajn odpirat pa v pomivalca lezt. user posted image

jao, grem še mal likat, sem se čist zalimala na stol. user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
30.10.2008 22:29:17   
ella79
naša pa dostkar pod stolom za hranjenje kej kvačka, pa potem zaštarta, pa sam z rokami pride čez prečko (al kako naj povem kaj mislim, k sta kolesa spodaj povezana) in puza skupaj z stolom user posted image user posted image user posted image res so face user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
30.10.2008 22:29:52   
mesecnica
Janey - nočko.user posted image  Želim vama mirno noč in čimmanj bujenj.user posted image

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 3044
30.10.2008 22:30:24   
dolenjka

Dolenjka - pa ma jutrio odprto, čeprav je praznik?

ja, ker je privat štacuna (s Tuš franšizo) in v sklopu njeima tudi mesarijo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3045
30.10.2008 22:30:41   
Suzi*
a pol greste že vse spat?
jaz sem tud še sama, bom mojga počakala...upam, da kmal pride. imajo spet vaje.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
30.10.2008 22:31:14   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

naša pa dostkar pod stolom za hranjenje kej kvačka, pa potem zaštarta, pa sam z rokami pride čez prečko (al kako naj povem kaj mislim, k sta kolesa spodaj povezana) in puza skupaj z stolom user posted image user posted image user posted image res so face user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
30.10.2008 22:31:51   
mesecnica
Suzi* - jaz še ne grem spat.
Moram mal mojega zaslišat kaj imajo na trenjih, ker se sedaj nekaj razburja.user posted image

Mesečnica

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
30.10.2008 22:32:06   
ella79
suzi potem bi bila pa Žana idealna za zmanke lepiti user posted image user posted image user posted image

janey mirno noč vama želim

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
30.10.2008 22:34:11   
Suzi*
ella, ona bi vse znamke pojedla. user posted image  če mi iz tistga pršila za nos etiketo dol je. user posted image  pa je ful prilimana.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?