|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
30.10.2008 21:56:23   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

mi imamo zagotovo najpraznejši hladilnik na svetuuser posted image user posted image če nas pa ni nič doma in nič doma ne jemo...not je ena škatla jajc, en sir, ena škatl<a kokosovega masla, ena marmelada, en kečap, en zenf in liter mlekauser posted image user posted image zdaj sem vzela ven še kompot...bo res treba v nabavo...ampak zdaj tak grem za 2 dni k mami...ker nebom sama domauser posted image pol pa šoping...pa bo spet kakih 100 eur padlouser posted image

ne vem zakaj, ampak mene neki ne mika k tebi na obisk pridet user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
30.10.2008 22:00:45   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

mi imamo zagotovo najpraznejši hladilnik na svetuuser posted image user posted image če nas pa ni nič doma in nič doma ne jemo...not je ena škatla jajc, en sir, ena škatl<a kokosovega masla, ena marmelada, en kečap, en zenf in liter mlekauser posted image user posted image zdaj sem vzela ven še kompot...bo res treba v nabavo...ampak zdaj tak grem za 2 dni k mami...ker nebom sama domauser posted image pol pa šoping...pa bo spet kakih 100 eur padlouser posted image

ne vem zakaj, ampak mene neki ne mika k tebi na obisk pridet user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

uu če bi se pa ti najavila bi pa bil ziher polnuser posted image user posted image ma sem se razkurila in stran pometala včeraj vse kar je poteklo in glej ga zlomka, hladilnik je prazenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za srečanje smo zmenjemi....zdaj vsem vse kje je....kolosej najdem, ob cesti pa tut vidimuser posted image user posted image

meti pomoje nas ima kar več probleme s hranjenjem, ampak to se slej ko prej malo umiri, ko začne otrok sam packat...je pa res da je pol še več za sšlistit

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
30.10.2008 22:03:53   
mesecnica
Dolenjka - koliko časa pa pokuhavaš smetano, ker jaz sem jo enkrat uporabila in je bilo bolj čudno vse skupaj user posted image .

Janey - če bom copatke naročala ti sporočim. Aja - za kaj pa drugače uporabljaš kokosovo maslo?

MetiLu - naša tudi razmahuje 100/h in mi klati žlice. Jo moram skoz animirat zraven in ji kaj v roke tlačit, da začne lepo usta odpirat user posted image .

Naša se je vmes že zbudila in smo se že prvič priklopile.user posted image

Mesečnica

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
30.10.2008 22:05:44   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Janey - če bom copatke naročala ti sporočim. Aja - za kaj pa drugače uporabljaš kokosovo maslo?

hvala, res bi jih imelauser posted image

kokosovo maslo uporabljam za VSE kar popražim...od čebule za karkoli (juho, omako), za pečenje mesa, za praženje zelenjave, za namazat pekač, za...no isto kot da bi imela olje

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
30.10.2008 22:06:59   
Janey
še nekaj o njem

Deset razlogov, zakaj uživati kokosovo maslo 1. Kokosovo maslo oziroma olje je edina maščoba, ki koristi pri diabetesu; pomaga namreč uravnavati raven sladkorja v krvi in zmanjšuje sekundarne posledice bolezni. Pri prebavi kokosove maščobe je potrebnih manj encimov, torej ne obremenjuje trebušne slinavke. Poleg tega kokosova maščoba dobavlja energijo v celice neposredno in pri tem ne potrebuje inzulina. Dokazano izboljšuje izločanje inzulina in resorpcijo glukoze. Revija Journal of Indian Medical Association poroča, da se je število obolelih za diabetesom močno povečalo hkrati z opuščanjem kokosovih maščob in uvajanjem nenasičenih rastlinskih olj, ki jih oglašujejo kot "zdrave za srce in ožilje". 2. Kokosovo maslo, v nasprotju s prepričanjem, pospešuje presnovo in izgorevanje maščob v celicah ter pomaga zniževati raven holesterola v krvi. 3. Kokosovo maslo odlično celi rane in brazgotine. 4. Kokosovo maslo pomaga premagovati utrujenost. Če celice zaradi presežka nenasičenih rastlinskih olj ne morejo sprejeti dovolj glukoze, to občutimo kot kronično utrujenost. 5. Kokosove maščobe ne redijo. Nasprotno, raziskave kažejo, da maščobne kisline potujejo naravnost v jetra, kjer se pretvarjajo v energijo in se ne nalagajo kot maščoba v tkivih. Kokosovo maslo je ena od redkih maščob, ki spodbuja pospešeno izgorevanje maščob in tako pripomore k hujšanju. 6. Kako močno je protivirusno delovanje kokosovih maščob, potrjujejo tudi raziskave dr. Conrata S. Dayrita Emertiusa, profesorja farmakologije z Univerze na Filipinih. Ob pomoči kokosovih maščob mu je uspelo znižati obremenjenost z virusi pri bolnikih, obolelih za aidsom.
7. Dr. Mary Enig, znana biokemičarka in nutricionistka, poroča o primerih, ko je pri HIV-pozitivnih otrocih prišlo do tega, da so bili po določenem času spet HIV-negativni. Pri prehrani so uporabljali visok odstotek kokosovih maščob, ki so po mnenju te znanstvenice pomagale, da je v telesu nastajalo dovolj monolavrina, za katerega je značilno protivirusno delovanje.
8. Kokosove maščobe so pokazale izredne rezultate tudi pri zdravljenju herpesa, luskavice in glivice kandide.
9. Ali ste prepričani, da v svojem telesu ne gostite zajedavcev? Protozoe, gliste in druge nezaželene organizme "gosti" od 20 do 30 odstotkov ljudi. Če imate psa, kako drugo domačo žival ali dojenčka, ki je še vedno v pleničkah, obstaja precejšnje tveganje, da se bo tudi v vašem telesu naselil kateri od zajedavcev. V Indiji uporabljajo terapijo s suhim kokosom in magnezijevim sulfatom (kot odvajalom), ki v dvanajstih urah spravi iz telesa 90 odstotkov zajedavcev. Zelo dobre rezultate so dosegli tudi pri odpravljanju zajedavcev pri hišnih ljubljenčkih. Redno uživanje kokosovih maščob, bogatih s srednje dolgimi verigami maščobnih kislin, zelo uspešno uničuje zajedavce ali vsaj omejuje njihovo rast.
10.  Kokosovo maslo je odlična krema za obraz, a tudi primerno sredstvo za nego stopal, zlasti če imate težave z glivicami. Uporabljajo ga tudi kot regenerativno masko za lase: lase namažete, maslo pustite delovati nekaj ur in ga nato sperete z blagim naravnim šamponom. Vse našteto seveda velja le za hladno stiskane, nerafinirane maščobe. Te boste našli le v peščici naših trgovin z zdravo prehrano. Iskreno upam, da kmalu ne bodo le eksotični delikatesni dodatek v naši prehrani, marveč osnovno živilo, ki nam bo pomagalo urediti marsikatero težavo.
Največ nerafiniranega kokosovega olja pridelujejo v deželah, ki si ne bodo mogle privoščiti reklamnih oglasov v medijih − za to bomo morali poskrbeti kar sami, da bodo dobre novice prispele do ljudi, ki jih potrebujejo.

< Sporočilo je popravil Janey -- 30.10.2008 22:07:10 >

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
30.10.2008 22:07:01   
mesecnica

IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

hvala, res bi jih imelauser posted image

kokosovo maslo uporabljam za VSE kar popražim...od čebule za karkoli (juho, omako), za pečenje mesa, za praženje zelenjave, za namazat pekač, za...no isto kot da bi imela olje

Kako pa to?

Mesečnica

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
30.10.2008 22:07:03   
ella79
mesecnica tole je bil pa hitr priklop user posted image

janey kaj pa Jaku kuhaš, če imaš prazen hladilnik user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 3007
30.10.2008 22:08:25   
mesecnica
Ella - naša se nahrani v največ 15 minutah user posted image user posted image  - to če je res fajn zaspana. Drugače v povprečju rabiva cca. 5 do 7 minut ali pa še manj.

Mesečnica

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
30.10.2008 22:08:27   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

janey kaj pa Jaku kuhaš, če imaš prazen hladilnik user posted image user posted image user posted image

riža, žit in krompirja nimam v hladilniku, pozabla sem napisat da imam poln predal zelenjave, meska imam pa v zmrzovalnikuuser posted image user posted image

mesečnica sem ti zgoraj napisala oz. kopirala

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
30.10.2008 22:09:06   
MetiLu
Sej men se tako hranjenje ne zdi neka drama, sem sam mal povprašala, da vidim kok so kej pridno teli naši februarčki user posted image  

Zdele sem si pa privoščila še dve palačinke z nutelo, ki so ostale od zjutraj user posted image  njamsi

Drugač pa naš otrok še nič ne zna pokazat al pa povedat, sam svetlo gleda, ko ga vprašam, kje je kakšen predmet user posted image  sam vse "prepovedane" zadeve pa takoj najde in ve kje so, pa če mu še tok vrata zapiram in skrivam user posted image  trenutno je čist zalublen v odtok v kopalnici, ker se pokrov z luknjicami da odpret in pol fajn ropota po ploščicah user posted image  pa metla swevel sweeper je zakon, prec k se bo naučil hodit, da bom lahko naučila pometat user posted image  aja, pa še ena super igrača, moj prenosnik, dons mu je uspel eno tipko skrampat stran, k sreč se jo je dal nazaj nataknit user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
30.10.2008 22:10:19   
ella79

riža, žit in krompirja nimam v hladilniku, pozabla sem napisat da imam poln predal zelenjave, meska imam pa v zmrzovalnikuuser posted image user posted image

aha, se mi je zdelo, da je predal polhen user posted image
pri nsa če sam sira ni doma, moj že reče, da je prazen hladilnik user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
30.10.2008 22:11:31   
dolenjka
Janey, a za palačinke pečt tudi user posted image  To bi jaz za nas kupila in probala, ker moj ima mal preveč holesterola user posted image  Sam ga mal okus skrbi user posted image  Pravi, da ne bo zdaj vse pri bajti imelo po kokosu okusa user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Mesečnica, sej je čudno zgledal user posted image  Ni enakega izgleda kot "ta prava" smetana user posted image  Sem pa zadnjič sojino uporabila (1/3 pakunge za 2 bučki) in je bil tudi izgled ok user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
30.10.2008 22:12:11   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Sej men se tako hranjenje ne zdi neka drama, sem sam mal povprašala, da vidim kok so kej pridno teli naši februarčki user posted image  

Zdele sem si pa privoščila še dve palačinke z nutelo, ki so ostale od zjutraj user posted image  njamsi

Drugač pa naš otrok še nič ne zna pokazat al pa povedat, sam svetlo gleda, ko ga vprašam, kje je kakšen predmet user posted image  sam vse "prepovedane" zadeve pa takoj najde in ve kje so, pa če mu še tok vrata zapiram in skrivam user posted image  trenutno je čist zalublen v odtok v kopalnici, ker se pokrov z luknjicami da odpret in pol fajn ropota po ploščicah user posted image  pa metla swevel sweeper je zakon, prec k se bo naučil hodit, da bom lahko naučila pometat user posted image  aja, pa še ena super igrača, moj prenosnik, dons mu je uspel eno tipko skrampat stran, k sreč se jo je dal nazaj nataknit user posted image

Sem se pa zdele od srca nasmejala user posted image user posted image user posted image

Mesečnica

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
30.10.2008 22:13:09   
Suzi*
čveke. sem vmes 2 srajci celo zlikala. user posted image
ko že o hladilnikih govorite....naš je pa nabito poln. user posted image  smo bli v soboto v velikem šopingu v Leclercu. user posted image

ella, ja huda sprememba tale tvoja frizurca. user posted image  a pol nč slikce ne dobimo? user posted image

grem še mal likat. pridem nazaj....oz. stiskam F5 vmes.user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
30.10.2008 22:13:18   
mesecnica
Janey - kje pa to kupuješ? In od katere firme?

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 3015
30.10.2008 22:13:35   
Janey
meti naš jaka tut obožuje pokov od odtoka v kopalnici, ampak nič ni kot kabli....nama je že potegnil cel šteker iz steneuser posted image user posted image pomoje po električaruser posted image user posted image

zdaj smo meli ene 3 budnice v kratkem času...pa tak čudno jamra...mogoče bo spet kak zob, sem ga malo s calgelom namazala

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
30.10.2008 22:14:25   
dolenjka

pri nsa če sam sira ni doma, moj že reče, da je prazen hladilnik user posted image user posted image

joj, sam ne mi zdej sira omenjat user posted image  Smo šli iz Strunjana nazaj grede na škofije po mal testenin in itak sem cel "hlebec" parmezana kupila in zdaj živim za naslednjo sredo, da tetica na bioresonanci pove da je vse ok in da mamica in carica lahko jesta kar želita user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
30.10.2008 22:14:51   
Suzi*

pri nas je isto, če ni par vrst salamc. user posted image user posted image  pa kruha.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
30.10.2008 22:15:46   
MetiLu
no, vsaj eno zabavam tle gor user posted image  

Janey, tole maslo je pa zakon, najprej sem pomislila, da bi ga moji mami kupila (stari mami), ker ima sladkorno in je na inekcijah in strogi dieti, ki ji nič ne koristi user posted image  kje ga pa kupuješ?

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

Neposredna povezava do sporočila: 3019
30.10.2008 22:15:46   
Janey
dolenjka tudi...za vse...nima nobenega okusa preverjeno

mesečnica kupujem v trgoini z ekološko prehrano...mislim da imajo samo v teh trgovinah, za znamko ti pa ne vem povedat, ker vedno dam v plastično posodico, ker je v taki folji in se strga. sej v teh trgovinah z zdravo prehrano bi morali imet...pomoje je več firm, jaz pač vedno tega kupujem.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
30.10.2008 22:16:34   
mesecnica
Naša pa obožuje kabel od optike. Sploh ne vem, kako ga vidi, ker je res full droben. Mi je kanal že ene 5x razkopala. Pa itak so vsi kabli na udaru, pa omarca, kjer imamo vina noter in vrče, pa knjige s  tudi zakon za v usta dajat. Rožo na tleh smo že umaknili, ker je že čist kaput.user posted image

Mesečnica

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
30.10.2008 22:17:48   
ella79
naši je tudi všeč odtok v kopalnici, pa spotoma še mal pleničke zmeče... pa radio rada štela in ogleduje, t najboljš ji je pa zdej pod mizo (no, ne pod ampak na prvo polično) splezat in ležat na njej, potem se hoče pa vsesti, pa ni placa, pa rito iz mize dol naštima in se štrbunk na tla vsede user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
30.10.2008 22:18:13   
dolenjka
jaz sem ga zadnjič v Mercatorju videla, sam ne kupim če ne vem da je ok, ker je vse svinjsko drago user posted image
Zadnjič sem si že skoraj tofu omislila, ker tako sir pogrešam in zdaj ko smo bili v hotelu so imeli res vse, tudi sojino in riževo mleko, tofu...... in jaz to "reč" probam, pa sem skoraj pol hotela pokozlala user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
30.10.2008 22:18:35   
mesecnica
Dolenjka - držim pesti, da bo vse Ok na bioresonaci in da začnete normalno jesti user posted image .

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 3024
30.10.2008 22:19:50   
mesecnica
Dolenjka - kje ste pa vi to bili, da imajo vse to za alergike? A si se morala posebej menit, da si to dobila?user posted image

Mesečnica

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?