|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Naši sončki ( 1.del )
15.3.2005 20:31:57   
rainbow
Pozdravljene mamice in čakajoče:metulj:

Nosečnice marčevke očitno nismo več aktualne, ker nas je očitno ostalo le še par, tako da se jaz kar tukaj javim.

Spacey, ki si spraševala po imenu, sva izbrala, oz. tokrat jaz, ime Enja.
Kaj se bova midve zmenile, za jutri??? Sicer ti imaš še tak čas, ne prehitevaj :) Jaz moram zdržat še danes do dveh, ker potem pa pride moj domov.

Morska deklica, ne sekiraj se preveč zaradi dojenja, bolje malo kot nič (tudi jaz sem imela prvič težave).

Dolina je že tak utečena mamica, kajne? :rozica:

Je pa res, da prvi tedni so pač naporni, vse nam je čudno, ampak treba je biti pozitiven, se sprostiti in se popolnoma predati novemu sončku.

Lepo ajajte ve in vaši :duda:


(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Naši sončki ( 1.del )
16.3.2005 10:31:42   
Dolina
U, madona, kok ste napisale? Upam, da se Zoja ne bo prej zbudila, preden jaz kej nazaj napišem. :)-:)-

Suzi*, ne boš ga utopila. ;) Mogoče ga res zebe, ko ga miliš. A si kej zmerla temperaturo v kopalnici. Baje, če se tko razteza (odpre rokice in stegne nogice), naj bi bil znak, da malega zebe. Čeprav moja Zoja to vedno naredi, ko jo slečem (ampak ne joka zraven in se mi zdi, da bolj uživa :)-).

Rainbow, nisem še glih utečena no. 8) :)-:)- Bolj me Zoja šiba sem in tja: ona že ve, kako je treba, da se jo nosi po rokah in da dobi kar hoče. :)- pa kar kle se pridruži. :bravo::bravo:

Atinav (tole si bom pa ful težko zapomnila, dej mi kakšen hint, kako naj si zapomnim tvoj vzdevek) glede spanja: jaz ne bi glih vsak dan pustila, da ti spi v vajini postelji. Lahko že, da se potem enkrat sam odloči, da ne bo več spal pri vama, ampak ena moja kolegica je do 8. leta starosti spala pri starših. To pa ni glih fino. To jo moje mnenje. Sej vem, da ponekod piše, da je fino, da :duda: na začetku spi pri starših, samo odvadit jo, je pa druga zgodba. :zmeden:

Spacey, naša :kuza: zgleda čist ok, ko zagleda druzga psa al pa mačke. Pol pozabi, da jo očitno noge bolijo. :)-:)- Po stopnicah se še vedno neki vleče. Bomo vidli, kaj bo v naslednjih dneh, samo glede na to, da na sprehodu "oživi" po moje ni hudega.

A majo vaši :duda: kej mozoljčkov? Naša je taka, ko bi gledal eno pubertetnico. Prou boga. :((
Hvala za navodila o rezervnih oblačilih.

Midve sva bile včeraj 20 minut na balkonu, pa dons greva tud. Ko bo pa oči doma, bomo šli pa na sprehod, da gre lahko še :kuza: zraven.

Suzi* men tud minevajo tedni kot bi mignil. Smo že skor 1 mesec stari. :bravo:

Moje kile grejo tud kr same dol. Samo oblika okrog rite in bokov, pa trebuščka, pa še ni to kar bi moglo bit. Sem v treh tednih zgudila 5 kil, pa pri porodu 5, tko, da mam še ene pet za zgubit. Sej bo. Starih hlač pa rajš še ne bom probala, da ne bo kak :((.

Morskadeklica: kar vztrajaj, lahko, da bo še dovolj tvojega mleka, lahko pa da bosta ostala pri dodajanju. Ampka važno, da poskušaš in da se vsaj mal pri tebi carta. :rozica::rozica:

Tko, zdej pa dost klepetanja. :)-

Mejte se, se beremo kasneje.

Pa pa Dolina&Zoja&:kuza:

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 27
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





So nočna prebujanja pomembna za dojenčkov ...
Večina staršev se veseli trenutka, ko bo njihov dojenček prespal celo noč, malokdo pa se sprašuje, ali in zakaj so nočna...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Katero ime?
mel79



Jakob (28%)

Jaka (25%)

Aljaž (33%)

Sebastjan (14%)


Število vseh glasov: 679

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!