Suzi*
|
Ojla punce! Super, da ste odprle temo tudi tukaj!!!! :bravo: Naš Anžej ravno pančka, po dooolgem popoldnevu, ko je bil nonstop priklopljen name, malo zadremuckal in ponovno moja ziza. :)- Zdaj upam, da bo nekaj uric spal. Nimamo pa tudi mi še nobenega ritma. Je in spi kot se mu zazdi, čuje zelo malo, in tudi med dojenjem obvezno zaspi, tako da ga moram skos nekaj drezat, da kaj poje. Mojega mleka ravno ni toliko, da bi ven špricalo, ga je pa zgleda dovolj, da mali lepo pridobiva na teži. Zadnjih nekaj dni tako papa, da mu iz nosu mleko ven kaplja, haha. :)-:)- Pol pa ne more dihat in se mu zaleti in kašla. Skratka je kar pestro.;) Kopali smo se že dvakrat, ker se mu je popek kar hitro zacelil in v vodi kar uživamo. Pravi :hudicek: je pa miljenje. Tega pa res ne mara in kriči da je groza. Ne vem, a ga zebe al ga je strah al kaj? Jutri pa verjetno kopam že sama, pa me je kar malo strah. :zmeden: Upam, da ga ne bom utopila. :ups: Mi gremo pa jutri prvič ven. verjetno samo na balkon, pojutrišnjem pa na kakšen kratek sprehod, ki bo tudi meni zelooo pasal. Sploh ne vem kdaj sta minila tale dva tedna od poroda. Sem bla zelo boga zaradi šivov (vsa čast mojemu možeku, ki je skrbel zame :angel:), da sem se še sama sebi smilila, in se mi zdi kot da smo ta dva tedna preskočili (več kot en teden v ležečem položaju je res :hudicek: :((). Upam, da bo zdaj kmalu vse po starem (kar se moje mobilnosti tiče) in bomo lahko vsi trije maksimalno začeli uživati. :sloncek::bravo: Kilograme sem jaz kar uspešno zgubila. Iz porodnišnice sem prišla z -8 kil, zdaj je šla dol še kila in pol, tako da sem še na +1. Razen ohlapnega bušija, se sama sebi zdim ful suha. Se mi zdi da se mi je postava kar precej spremenila, pa tud moj dragi pravi da se mu zdi kot da bi kakšno drugo objemal, haha. :)-:)- Je pa ful velik užitek, ker se lahko koončnooo vležem na trebuh!!!! :sloncek::sloncek::bravo: Uživajte in se beremo! :rozica::rozica: lp, Suzi in Anžej:angel:
|