|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Naši sončki ( 1.del )
15.3.2005 10:28:59   
Lu
Dobro jutro!

Takole smo se odločile prejšnje nosečke in zdajšnje, da tudi v tem forumu odpremo nova nadaljevanja, kjer si bomo izmejavale vsakodnevne prigode, neprigode,... naših malčkov. Sem se kar jaz opogumila in začela to temo.

No in kaj je novega pri nas. Včeraj smo se prvič kopali. Je bila babica ( ta babica je moja mami ) prejšnji teden na dopustu zato smo se kopali malo pozneje pa nič hudega. Maja je v glavnem zelo uživala. Sem najprej mislila, da ne bo, ker ne mara bit nagica, pa je :bravo: Stehtali smo se tudi in ima že 3.770 g in meri 55 cm. Ja v 3 tednih je kar veliko zrastla se mi zdi. Na kg pa pridobiva ravno prav.

Preoblačimo se pa na dan ene 2x, ker mi non stop poliva. Jaz ne vem kaj je to. No vem. Je pravi požerušček. Punce a vse dojite??? Jaz jo dojim, ampak včasih me pa tako bradavice bolijo kot da bi dojila prvi dan. Mogoče katera ve zakaj???

Kako je pa kaj ponoči??? Pri nas kakor je. DAnes sem jo nekje 1,5 ure uspavala. Je bila kot čuk. Isto je bilo, ko je bila še v mojem trebuščku. Ponoči je razgrajala, podnevi pa spala.

Punce kako pa kaj kg? No pri meni gre počasi dol :bravo: Imam pa problem, ker nosim trenutno lahko samo trenirke, ker mi moja prejšnja garderoba sploh ni prav :(( Gremo ta teden v shopping. Mogoče katera ve, imajo kje kakšne kabojke v akciji, ker res ne mislim dat ne vem koliko denarja. Bom prišla na svoje prejšnje kg.

No punce pa naj še katera kaj napiše.

Lep sončen pozdrav vam pošiljave

Lu in Maja:racka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Naši sončki ( 1.del )
15.3.2005 10:45:26   
nita
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Sem zelo vesela, da si odprla temo.

Se javim kasneje, moj sonček neutolažljivo joka.

L.P. Anita:rozica:

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Naši sončki ( 1.del )
15.3.2005 10:45:30   
Mina1
ku-ku

pa res ne vem, kaj je zdej to: sem odgovorila na post in v računalniku kaže številčno tudi moj odgovor, ni ga pa nikjer. Ja bo treba še 1x napisati:zmeden:

skratka:

danes greva prvič na sprehod in že komaj čakam. Včeraj smo se prvič kopali v čebričku s patronažno seveda in bilo je super fino:bravo:, bomo danes zvečer mogoče ponovili vajo.

Drugače pa se še vedno ubadamo z nekakanjem, nepodiranjem kupčkov, napenjanjem in krčki. Aja, prvi pregled imamo drug teden in sicer 22.3. in potem bomo videli, koliko smo pridelali na teži in tako. Papmersko št. 1 še komaj spravimo na ritko, ampak jih bom vseeno porabila do konca:)-:)-:)-

Drugače pa punce moje, imejte se skrajno lepo z vašimi sončki, jaz se bom pa imela tudi;)

CMOK in pa-pa Mina1 (ex februarčica)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Naši sončki ( 1.del )
15.3.2005 11:18:57   
spacey
Živžav mamice!

Me veseli, da se lepo navajate z vašimi sončki in da je vsak dan en nov žarek, ki posije k vam, pa naj si bo to le kaka malenkost. 9nebesa Jaz tudi že komaj čakam...no sej bo kmalu.

No jaz še vedno z bušijem naokoli skačem (ja, no koliko se še da). Danes sem imela še zadnji pregled pri G, pa kot da ga ne bi imela. :zmeden: Pogledala je moje edeme, naj štejem gibe (vsaj 15/dan), vprašala če mi je že dala napotnico in da če bom dva dni čez rok, naj grem kar gor v bolnico. :zmeden: Pa sploh ne vem kaj to pomeni, a da me bodo not zadržali ali samo pregledali in CTG naredili ali kaj??? No CTG pri njej nisem dočakala v tej moji prvi nosečnosti in sem kar žalostna :(( še bolj pa razočarana, ker ni to nevem kakšna stvar za narest eni bodoči mamici. :zmeden: Kaj pa ve mamice, ste imele vse vsaj 1x CTG ali je tudi kakšna med vami tako kot jaz? Že študiram, da bi poklicala v porodnišnico in malo pojamrala da me vse boli in špika itd. (v bistvu je tudi res) pa da bi šla gor na CTG. :)

Zdej me pa nekaj zanima in sicer tiste ki imate doma :kuza:...recimo Lu; kako ste vi spoznali vašega :kuza: z Majo? In ali ste mu omejili kakšne zadeve in kaj, ali ste spremenili kakšne navade in kaj, kdo ga vozi ven in ali je kaj ljubosumen??? Kako ste to poštimali? Imam en kup vprašanj glede tega, ker me malo skrbi kako bo naša :kuza: sprejela novega člana. :zmeden:

No toliko od mene, saj v bistvu še ne spadan sem, ampak vseeno... :)-

Lepo se imejte in uživajte na sončku z vašimi sončki... :rozica::rozica::rozica:

Papa;
P 9nebesa še 6 dni

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Naši sončki ( 1.del )
15.3.2005 11:35:55   
Dolina
:bravo::bravo::bravo: Lu! Hvala, da is odprla novo temo! :rozica::rozica:

Mi smo se tud včeraj kr neki časa uspavali. Pol je bila pa kar uspešna (beri: mirna) noč. :) Samo ob šestih smo že gledali na okoli ko sokol. :( Pol sem jo pa še mal uspavala in je še zadremala za slabo urco. :bravo:
Mi še vedni nismo kopali. :( Še vedno ji mal krvi priteče iz popka in patronažna pravi, da kopamo šele, ko ne bo nič več teklo.

Nama tud še ne grejo kupčki. :(( Pol se pa zvija (prav boga je, ampak enostavno ne grejo ti kupčki ven). Dojimo se pa včasih na eno uro, včasih pa na tri. :zmeden: Kdo bi razumel to lakoto. :)-:)-:)-

Midve greva danes na balkon za ene 15 minut, če ne bo prespala (tko k včeraj, ko je od 11 pa do 18 samo dvakrat pojamrala, da je lačna in spančakala naprej). No, zvečer pa žur. :)-:)-:)-

Spacey, jaz sm mela CTG, vem pa, da ga nekatere niso imele. Ne skrbi, če ti je kaj sumljivo, pokliči v porodnišnico in se pejt pokazat. Ne vem pa, zakaj te ni vsaj pogledala, če si kej odprta. :zmeden: No ja, vsaj G ima svoje fore.

Mina1, mi mamo tud 22.3. pregled (samo na Rudniku). :bravo: Kaj pa rabiš vse sabo na pregled: misli za ta :duda: (planičke, a kakšno rezervno oblekico ...?)?

Midva sva dala naši :kuza: Zojo takoj za poduhat (samo na distanco, ker naša :kuza: bi jo prelizala od nog do glave). Zdej jo pa bolj stran držimo (baje prvi mesec ni preveč fajn, če se velik ta malo dotika). Ji pa vsak dan damo mal blizu, da jo vsaj pogleda. Na sprehod jo pa ati vozi. Počasi se bo že obneslo. Se trudimo in tud :kuza: pocartamo, ko je čas. Kako pa vi napredujete Lu? Pa tanaja*?
Me pa mal skrbi, ker je :kuza: neki čudna: ful gre težko po stopnicah - od včeraj zvečer? A mislite, da ma kak muskel fiber, al je lahko kej resnega? :(


No, pa sem se razpisala. Uživajte na sončku in z vašimi sončki... :rozica::rozica::rozica:

Lp, Dolina&Zoja&:kuza:

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Naši sončki ( 1.del )
15.3.2005 11:39:50   
Mina1
DOLINA je zapisala:

"Mina1, mi mamo tud 22.3. pregled (samo na Rudniku). Kaj pa rabiš vse sabo na pregled: misli za ta (planičke, a kakšno rezervno oblekico ...?)?"

ja, vzameš za preobleči, če slučajno tam lula ali kaka, nikoli ne veš. Vedno imej rezervo, da jo preoblečeš in tako. Pa seveda te baby robčki za ritko, pleničke in tetra plenice. Eni pediatri so občutljivi na to, če nimaš s seboj svoje tetra plenice;) Pa seveda če bo lakota: ali flaška ali pa tvoje mleko;)

pa-pa in cmok za:duda:, Mina1

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Naši sončki ( 1.del )
15.3.2005 12:10:59   
rainbow
Pozdravljene, mamice in čakajoče (Spacey):rozica:

Vas že pogrešam in čakam, da se vam vnovič pridružim v novih skrbeh in lepotah starševstva. Moj rok je bil včeraj, pa nič ni zaenkrat (razen,da se bebi trenutno kolca)

Kaj zdaj Spacey, nisi rekla, da boš danes rodila???:)

Me veseli, da mamice dojite, upam, da bo meni drugič bolje uspelo, in vidim, da imate kaj za počet z vašimi bebicami. Ampak, a ni to lepo?

Torej, upam, da se kmalu oglasim z kakšno novico.

Lepo se cartajte:rozica::rozica:

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Naši sončki ( 1.del )
15.3.2005 12:11:28   
atinav
Bravo Lu za novo temo:bravo::rozica:.
No moram se pohvaliti da mi smo že trikrat kopali sami Tiana...in je bil full priden9nebesa.
Naša žabica je tud zelo velik požerušček...bi bil kar skos na mamini joškici:)-...ima tud razne želje po dojenju...včasih na tri ure...včasih pa tudi že po 30 minutah.
Nočno spanje je kar OK...pač se hranimo na tri ure...kar se mi zdi vredu...čez dan pa nima lih kake želje po spanju...tko da se kar namučim da ga uspavam.
Punce dejte povedat a vaši sončki spijo ponoči v vaši postelji ali v svoji? Našega malo matrajo krči pa še kupčki nam lih ne grejo tako da ga pol kar k sebi stisnem in naša :duda: lepo zaspi pri mamici in očiju...full se bojim da ga ne bi s tem razvadila....pomjma nimam a delam prav:zmeden:?
Ja kg so pa kar problem:(...jaz sem si lih včeraj kupila ene hlače...ker mi tud nobene tastare niso prav:((...drugače pa tudi doma skos strašim v trenirki...ampak kg grejo tudi počasi kar dol:)-.

Lep dan vsem skupaj!

papa:)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Naši sončki ( 1.del )
15.3.2005 12:51:06   
spacey
Oj Dolina :rozica::rozica::rozica: hvala da si mi opisala vaše prvo srečanje Zoje in :kuza:. Ja mi se bomo mogli kar malo bolj pogosto se družit, cartat...(beri: jaz&:duda:&:kuza: ), ker če ne mi bo delala kake neumnosti (beri: bežanje, valjanje v razne svinjarije...:( :grrr: ) in zganjala ljubosumje. No, upam da se bomo znalu lepo uskladiti in kar se da enako živeti naprej. :)
Dolina ne skrbi zaradi kopanja, tudi ta bo prišel na vrsto...vse ob svojem času. :) Naj se najprej lepo popek zaceli.

Rainbow vidim, da tudi danes ne misliš še nič resnega. :)- No sej je še boljše k tvojega :love: ni doma, ane? Sam jutr bi pa že lahko kej začelo dogajat. :) Držim pestke, da se boš tudi ti čimprej cartala s tvojim sončkom. A ime že imaš, mi ga zaupaš? :ups: :) Ja očitno tudi danes še ni pravi dan, da naš sonček posije v naš domek. Upam, da bo kmalu... Me pa malo skrbi, ker ga danes sploh še nisem čutla brcati, pa ponavadi je tako živahen in neutrudljiv. :( :zmeden: Zdej morm pa še 15 gibov na dan naštet. :zmeden:

Mina1 kako je pa kopati tako malega otročka v čebričku? A je težko oz. nerodno, te je bilo kaj strah? Važno, da ste uživali in da ni bilo problemov...jok in stok. :bravo:

Kaj pa pleničke, katere uporabljate? Samo pamperske ali tudi katere druge; npr: fixies, babylove (iz DM)? Na kateri številki ste?

No kok je super tale naša tema, bom že zdej veliko koristnega izvedela in pol manj spraševala. :)- Juhu! :bravo::bravo::bravo:

Lep sončen in topel dan še naprej... :rozica::rozica::rozica:

Papa;
P9nebesaše 6 dni

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Naši sončki ( 1.del )
15.3.2005 13:13:11   
spacey
Joj sem pozbla odgovorit do konca...glede vaše :kuza: in njene hoje po stopnicah...lahko je kaj resnega (kolki) ampak srčno upam da ne...lahko je pa le kaka njena muha, ker ni več v centru pozornosti...za muskel fiber pa...če jo oči veliko zlaufa, bolj kot ponavadi pol ja. :zmeden: Ne vem, vem da je naša :kuža: prejšnji teden imela dva dni bruhanja...1x podnevi in 1x ponoči, ko sem celo noč dežurala ob njej in ji stala ob strani. Sem se pol že vprašala, če je to kakšna njena psihična motnja ali kaj podobnega. :zmeden: 8) No zdej je ok, ampak še vedno ni tista taprava.

Dolina sporoči kako je z vašo :kuza: da ne bom v skrbeh. :)

Papa

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Naši sončki ( 1.del )
15.3.2005 13:53:42   
Lu
Ojla!

Evo. Z Majo sve ravno iz sprehoda. Joj kako je pasalo. Tako mali ampak meni še bolje.

Spacey najin Kin je Majo zelo dobro sprejel. Je pa res, da je ati en dan prej prinesel domov pleničko za povohat, na dan ko smo prišli domov iz porodnišnice, sem šla pa jaz najprej sama v stanovanje, prečohala :kuza:, nato je pa še ati prinesel Majo. Kin jo je seveda prelupčkal. No in zdaj je v redu. Zjutraj pride v spalnico pozdravit. Delamo vse isto kot prej in zaenkrat ne kaže nobenih znakov ljubosumja.:bravo: Upam, da jih tudi ne bo. Ja jo pa skoz nekaj čuva, pa kadar ima možnost ( beri jo imam slučajno na rokah al pa ati ) Kin seveda takoj kakšnega lupčka da.:) Tako da ni panike. Kina sem začela pa tudi jaz ven vozit, ampak samo za 5 minutk. Na dolge sprehode zdaj hodi z nama, ampak če gre še ati zraven. Mi je še malo prekmalu še :kuza: zraven vozička peljat, ker imam še z vozičkom rahle težavice. He, he, he rabim inštruktorja, he he saj ne. Samo se je treba navadit.

Glede pleničk. Pri nas smo tudi štartali z 1 pa ji je bila kmalu premajhna že. No porabila sem ji vseeno. Zdaj imamo 2 pa je OK. Uporabljamo pa Pamperske in pa Huggies, ki sta jih prinesla babi in dedi in niso v redu. Zdaj jih pač moram porabit. Maji jih dam samo za čez dan, za ponoči pa obvezno Papmerske, saj vpijajo zelo v redu medtem ko te Huggies ne.

Tako.

Zdaj grem pa papat.

lp Lu, ki je :zaspan: in zbujena Maja:racka:

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Naši sončki ( 1.del )
15.3.2005 14:08:58   
Anonimen
Uf...ste se pa razpisale!!!

Sem ravno tuhtala, kaj naj napišem v to debato, ker sem jo hotla lih odpret..:) Pa dobr da sem prej pogledala, da sem vidla, da je že:)

Mina1 se zdele šetka zunej..:bravo: Pa sva se zgrešile na žalost.

Bom pol prebrala zvečer vse kar ste napisale...ker je tega tu mač za zdele.

Jst moram bit pa noter in se učit matematiko :brauh::bruh::bruh::grrr:

lp,:fis:

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Naši sončki ( 1.del )
15.3.2005 14:11:21   
spacey
O super Lu, tudi jaz sem imela v mislih tako prvo srečanje naše :kuza: z :duda: in še prej plenička za povohat...skratka čist enako kot ste vi naredili. :bravo: Hvala :rozica: res! Se mi zdi res najboljša varianta. :) Jaz ji že zdej skos pravim, da je ona moja prva lubica, ampak ne bo več edina in me gleda kot en čuk. :)-

Lu...a misliš da na začetku (prva dva tedna) sploh ne bom smela ven, pa čeprav bo zunaj lepo toplo in sončno in se bom jaz dobro počutila? Meni se bo zrolalo bit skos not, pa še pred hišo imamo lep vrt in bom lahko našo Aya vsaj malo pozabavala z žogico ali pa storžem. Joj :zmeden: zdej me to še bolj mori, kot pa sam porod. 8)

Pleničke imamo mi pamperske, sem pa včeraj brala da zelo hvalijo fixies (1) in tiste iz DM za začetek. Bomo mal preiskušali, pa bo. :)

Bodite dobro in se beremo...:rozica::rozica::rozica:

Papa

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Naši sončki ( 1.del )
15.3.2005 14:13:25   
spacey
Ooo :fis:ka pozdravljena. :rozica::rozica::rozica:
Imaš vso mojo moralno podporo pri učenju matematike. 8)

In res se nam oglasi kaj zvečer. :)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Naši sončki ( 1.del )
15.3.2005 14:14:27   
Anonimen
Bom se oglasla, nč bat. Hvala za podporo:) Ampak jst bi šla ven:ups:

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   Naši sončki ( 1.del )
15.3.2005 15:06:54   
Dolina
Midve sva pa glih iz balkona prišle. :)-:)-:)- Lu, kako si mela oblečeno Majo, ko sta šle ven? A maš košaro al zimsko vrečo? Zoja je bla v košari, s strehco in tistim pokrivalom, pa še vrečo sem dala v košaro (in v njo Zojo seveda :)-). Oblečena je bla pa v dve majčki in žabice in jopco iz bombaža in pajacek brez rokavov iz bombaža in dve kapici in ene copatke. Zgledala je zadovoljna.
Še neki mi povej, a tvoj :kuza: prou poliže Majo po rokcah in tko? Jaz naši skor da ne pustim blizu (ker velikokrat zuni kakšne neumnosti poje in me je mal strah te umazanije). A misliš da delam paniko po nepotrebnem? :zmeden2:

Joj, fiša, matematika. Sej bo, sej je že skor poletje in počitnice. :)- Ti držim pesti (a boš vprašana, al boste pisal?)

Uuuu, zbudila se je. Šibam.

Čauči... :rozica::rozica:

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Naši sončki ( 1.del )
15.3.2005 15:40:32   
Lu
Ojla!

Najprej Spacey pomojem če bo zadosti toplo greste lahko tudi preje, ni panike. Ja tudi meni se je rolalo ko sem mogla bit not. Ampak saj hitro minevajo tile dnevi.

Dolina najprej ko si spraševala glede za oblečt. S seboj je pametno vedno imeti komplet za preoblečt če greste kam. Vse ( pleničke, tetra, povijalna, majčka, body in žabice ). Za ven sem jo pa imela oblečeno v body in en frotirast pajacek, copatki, 2 kapici in potem sem jo dala v kombinezon - je iz semiša, zelo topel, čez sem jo pokrila z dekco in še prevleka, ki ima spodaj flis pri vozičku ). V mojem albumu si lahko pogledaš kako je izgledala.

lp Lu


P.S. Samo da ne bo dež.:)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Naši sončki ( 1.del )
15.3.2005 15:43:10   
nita
Končno!

Evo še mene. Me moj sonček sploh ne spusti, nič ne morem naredit danes poleg nje. Smo se od prej dvakrat podojile, šle za pol ure na sprehod :bravo: in malo spale, na rokah seveda. Pol je pa pršu ati domov, pa kosilo, pa posoda, zdej pa mal cajta...ati čuva.

Takole, naša Ela je stara že več kot 5 tedno in je prava babnica. Pri 4 tednih smo bili prvič na pregledu in je bila pohvaljena - pridobila je celo kilo. Kopamo se vsak drugi dan in mala ful uživa (zdej se zna že smejat :)-).

Drugač pa se tut me preoblačimo dvakrat na dan (bo manekenka :)-) iz istih razlogov kot Maja. Pomoje se preveč naje, saj takoj vrže nekaj ven. Ko pa začne jest, pa je, kot da ni dobila že tri dni. Jemo pa nekje na 2 do 3 ure, ponoči pa spi tudi do 5 ur (amapk to zadnjih 14 dni - smo zgleda ujel nek ritem), tako da je mami zelo vesela. Je pa zato čez dan rompompom. Spi zelo malo in še to samo na rokah. Če jo hočem kam odložit, začne kričat in se je nikakor ne da potolažit drugač, kot da jo vzamem na roke...pol je pa dober. Ma katera kak predlog????

Kilogrami? Men grejo kr uspešno dol - ostal mi jih je 5 viška, tko da lahko oblečem že dvoje stare kavbojke, ampak to samo zato, ker so mi ble prej malo večje in so elastične. Bo že, se ne sekiram.

Evo, je že pokonc - bo treba malcat. Šibam!

L.P. Anita & Ela :rozica:

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Naši sončki ( 1.del )
15.3.2005 16:04:38   
Anonimen
Nehte tok pisat :):):) Ne morem sledit ej..:ups:

Poglejte med abume, pa povejte katero od treh fotk naj dam tukile spodej namest te kitkaste (ker mam zdej pol krajše lase skor:)- in sploh mi je ta pretemna in ni všeč..). Sam mam po Ribica gor album, tko da ikonca pod nickom ne prime :)

lp,:fis:

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   Naši sončki ( 1.del )
15.3.2005 16:55:58   
spacey
:fis:ka geslo mi pošlji, da pogledam fotke in glasujem za "najfišiko" ki bo pol tuki gor. :)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Naši sončki ( 1.del )
15.3.2005 17:06:27   
spacey
Sori sem šele zdej vidla, da je tut javen album :ups: sam prej ga pa ni blo. :zmeden2:

No v glavnem... 3. odpade, ker je slaba kvaliteta fotke, 2. je zanimiva v živahnih barvah, vendar nisi "ti" (mislim, vse smo te navajene videt na fotki) in 1. je lepa, sicer bi jo jst malo obdelala v fotoshopu. :)
No to so moja mnenja...ti pa izberi tisto, ki je tebi najbolj všeč. :)

Papa :kuza:

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Naši sončki ( 1.del )
15.3.2005 17:41:17   
Anonimen
Hmm..ma full ne vem. Rada bi eno, ki je al roza al pa divjih barv, kar 2 je :)- Pa glih zato mi je všeč, k noben takoj skor ne ve kaj je:)
Sem bla že odločena..sam ker sem vedla, da me bodo pol spet spluval sem vam dala na izbiro. Tisto iz morja pa ne dam gor, ker mi ni več všeč.

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   Naši sončki ( 1.del )
15.3.2005 18:07:16   
morskadeklica
ojoj!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Sem se ravno danes spraševala, katera bo odprla temo na tej strani in kakšen bo naslov! Super!:bravo:

Najprej naj povem, da je bil moj porod kar hiter (3ure od predrtja mehurja), imela sem tudi ea, ki pa žal in začuda :zmeden:ni prijela. Tako je bilo isto kot porod brez vsega, pa smo vseeno preživeli;). Klara je imela 2910g in 50cm. Prva dva dneva je bila kar kriza ker je bila non stop priklopljena name, zredila pa se ni nič, celo preveč je zgubljala, zato so ji sestre 3dan začele dodajati. Žal:( se težava še zdaj ni odpravila, tako da moram še vedno dodajati pri vsakem obroku (pa sem si full želela dojiti). Sem že mislila, da se stanje izboljšuje pa jo je patronažna danes stehtala, pa je premalo dobila, tako da moramo nadaljevati z dodajanjem. Naša Klara se je kopala že 5dan po rojstvu, popek se ji je lepo zacelil že v porodnišnici.

Jutri bomo šli prvič ven za kakšno minutko, za vikend pa verjetno že kar za kako uro. Upam da bo lepo vreme.

Pri nas doma imamo :muca: in naju je z :love: malo skrbelo kako bo ko bo prišel :duda: Moram reči, da je kar v redu. V posteljico že prej ni smel, v vozek tudi ne. Nervozen je bil le prvi dan, ko mu nič ni bilo jasno, kaj je to zaeno bitje:zmeden:. Zdaj pa je situacija že čisto ok. Od daleč jo povoha, to pa je tudi vse. Trudiva pa se da se ukvarjava tudi z njim, da se ne bi počutil preveč zapostavljenega.

Včeraj zvečer smo imeli malo krize. Klara je namreč jokala 1,5 uro, vmes za minutko podremala, potem pa spet. Sploh nisva vedela kaj narediti. Danes je patronažna rekla, da jo lahko že dajejo kolike. Kriza! Najbolj grozno je ko joka, ti pa ne moreš nič!


Spacey!
Jaz sem imela ctg vse skupaj 5krat(zadnjega na dan poroda, en dan po roku). Full so razlike med ginekologi in porodnišnicami pri nas. Žalostno!

No lep dan še naprej!

lp :muca:

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Naši sončki ( 1.del )
15.3.2005 19:07:35   
Martina27
Lep pozdravček tud od mene.ž


Tud pri nas je zelo pestro,predvsem zdaj ko smo dobili novega direktorja(tako pravimo našemu sončku)kateri nam odreja kako in kaj se bo spalo,jedlo itd.....

Moj sonček je prav temperamenten fantiček.Midva se več ne dojiva,papama pa conformil in to na tri ure oz kakor kdaj.Je pravi mali požerušček.8.3 sma imela prvi sistematski pregled in je že velik 56,5 in ima 492o.Pravi korenjakec.
Ponoči spi kakor mu je,večina je zaspal okrog druge ure,tako da smo bolj malo spali,Zadnji teden,pa se mi zdi da kar lovimo ta ritem spanja.Zaspi okoli 22 in pančka nekje do 3.30,se napapama in spi do 7 ali 8.Priden ne?


Drugače,na sprehode kar pridno hodima in je prav luštno predvsem zdaj ko se je začelo tak lepo vreme.


Tudi mi imamo modne revije,včasih po tri ali celo štirikrat na dan.Tako pač je.Še hvalabogu,da smo nabavli nov pralni stroj.


Lepo se imejte in se še kaj slišmo.




Martina:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Naši sončki ( 1.del )
15.3.2005 20:26:04   
Suzi*
Ojla punce!

Super, da ste odprle temo tudi tukaj!!!! :bravo:

Naš Anžej ravno pančka, po dooolgem popoldnevu, ko je bil nonstop priklopljen name, malo zadremuckal in ponovno moja ziza. :)- Zdaj upam, da bo nekaj uric spal. Nimamo pa tudi mi še nobenega ritma. Je in spi kot se mu zazdi, čuje zelo malo, in tudi med dojenjem obvezno zaspi, tako da ga moram skos nekaj drezat, da kaj poje. Mojega mleka ravno ni toliko, da bi ven špricalo, ga je pa zgleda dovolj, da mali lepo pridobiva na teži. Zadnjih nekaj dni tako papa, da mu iz nosu mleko ven kaplja, haha. :)-:)- Pol pa ne more dihat in se mu zaleti in kašla. Skratka je kar pestro.;)

Kopali smo se že dvakrat, ker se mu je popek kar hitro zacelil in v vodi kar uživamo. Pravi :hudicek: je pa miljenje. Tega pa res ne mara in kriči da je groza. Ne vem, a ga zebe al ga je strah al kaj? Jutri pa verjetno kopam že sama, pa me je kar malo strah. :zmeden: Upam, da ga ne bom utopila. :ups:

Mi gremo pa jutri prvič ven. verjetno samo na balkon, pojutrišnjem pa na kakšen kratek sprehod, ki bo tudi meni zelooo pasal. Sploh ne vem kdaj sta minila tale dva tedna od poroda. Sem bla zelo boga zaradi šivov (vsa čast mojemu možeku, ki je skrbel zame :angel:), da sem se še sama sebi smilila, in se mi zdi kot da smo ta dva tedna preskočili (več kot en teden v ležečem položaju je res :hudicek: :((). Upam, da bo zdaj kmalu vse po starem (kar se moje mobilnosti tiče) in bomo lahko vsi trije maksimalno začeli uživati. :sloncek::bravo:

Kilograme sem jaz kar uspešno zgubila. Iz porodnišnice sem prišla z -8 kil, zdaj je šla dol še kila in pol, tako da sem še na +1. Razen ohlapnega bušija, se sama sebi zdim ful suha. Se mi zdi da se mi je postava kar precej spremenila, pa tud moj dragi pravi da se mu zdi kot da bi kakšno drugo objemal, haha. :)-:)- Je pa ful velik užitek, ker se lahko koončnooo vležem na trebuh!!!! :sloncek::sloncek::bravo:

Uživajte in se beremo! :rozica::rozica:

lp, Suzi in Anžej:angel:

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





So nočna prebujanja pomembna za dojenčkov ...
Večina staršev se veseli trenutka, ko bo njihov dojenček prespal celo noč, malokdo pa se sprašuje, ali in zakaj so nočna...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




MORJE
Ina78u

Na kateri otok?

Cres (27%)

Hvar (46%)

Rab (27%)


Število vseh glasov: 63

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!