Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj bo danes za kosilo? 26.9.2008 10:41:08
|
|
|
|
LadyB
|
pri nas bo rižota s puranjim mesom pa zelena solata z jajčki
|
|
|
|
RE: Kaj bo danes za kosilo? 26.9.2008 10:42:13
|
|
|
|
cukr07
|
Ocvrti melancani.
|
|
|
|
RE: Kaj bo danes za kosilo? 26.9.2008 10:46:41
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Pasulj boš delala? Njamiiii... A lahk pridem na en talar??? ja, en tak, bolj tahiter bo, ampak bo dobro. Pol pa prdenje
|
|
|
|
RE: Kaj bo danes za kosilo? 26.9.2008 11:07:08
|
|
|
|
glen
|
jota ,itak se mi od kar sem lušta vsak dan
|
|
|
|
RE: Kaj bo danes za kosilo? 26.9.2008 11:28:45
|
|
|
|
Shorty_
|
goveji zrezki v omaki pa pire krompir, za malo bo še zelenjavna juhiva z ribano kašo, pa zelena solata
|
|
|
|
RE: Kaj bo danes za kosilo? 26.9.2008 11:42:32
|
|
|
|
Sulfinija
|
Pri nas že pošteno diši piščančja juha,piščanje meso na smetanovi omaki in vlivanci. LP Mojca
|
|
RE: Kaj bo danes za kosilo? 26.9.2008 12:19:16
|
|
|
|
Šaki
|
filane paprike....
|
|
|
|
RE: Kaj bo danes za kosilo? 26.9.2008 12:47:53
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Jaz študiram na fižolovo mineštro in palačinke Enako bo tudi pri nas . To bomo fino prdeli .
|
|
RE: Kaj bo danes za kosilo? 26.9.2008 14:32:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo imeli danes kurjo juhico, puranje zrezke v naravni omaki, pa lulčke zraven! Pa skleda solate! Zdej se pa že bašem z mareličnim navihančkom in coca colo!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Limonov-bananin kruhSte se naveličali običajnega kruha in bi svojemu malčku radi ponudili zdrav, sočen in slasten kruhec, ki ga bo z veselje...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?