|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<<junijski princi in princeske ...
6.10.2008 8:10:47   
Kaja08
Dobro jutro! Hvala, taanikaa za kafe. Začuda smo imeli kar mirno noč in niso sosedje potem nič več razgrajali...
Danes imamo pa pediatra in drugo cepljenje. Samo upam, da ne bo imel
Žiga kakšne reakcije - že zato, da bova jutri lahko šla na kavico user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
6.10.2008 8:11:02   
Kaja08
ooooooouuuuujjjjjjeeeeeeeaaaaaa

Žiga je car!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
6.10.2008 8:43:43   
*Mojca*
Jutro!

Mi spet nismo spali, moj je ob 4h pop...... in šel spat v tamalo sobo. Naš urnik:

polnoči: budnica+hranjenje
2.30: budnica+ hranjenje
4.00 budnica+ duda v usta+dat v najino postlo za 3 min da je zaspal
4.30: popravit dudo+dat v najino postlo za 3 min da je zaspal
6.00: budnica+hranjenje
8.00: smo ustali

pa če ni to za **** no user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 6.10.2008 8:44:14 >

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
6.10.2008 8:45:49   
*Mojca*
Kaja upam da bo z Žigijem ok user posted image user posted image user posted image , za jutri pa še ne vem. Mogoče bom morala nekam po priporočilo...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
6.10.2008 8:49:29   
lunca14
Jutro-dan,taannikaa,hvala za kavouser posted image sem jo že spila,hvala tudi za pikapokeuser posted image ,otroci so v vrtcu,lun pa se zdejle mal krega v ležalniku......no sem ga že poguncala,zdej je v reduuser posted image ......no jaz se nisem nič javila včeraj,ker sem mela zvečer likalne urice,sem zlikala enih 6 pralnih strojev,to je nabirek dobrega tedna,spali smo nekaj srednjega,ampka kar v redu,lahko bi blo slabš.Mal sem preletela vaš včerajšnji čvek in povzela,da se še vedno ukvarjate z albumi,katere tudi meni ne odpira,hranjenje,mi še vedno samo jemo in jemo,vsem ki pa mate težave,pa pikapoke.........sosedi,no mi tudi z njimi nimamo težave,verjamem pa da je grozno,če imaš take čudne sosede,jaz bi se odselila,če bi mela možnost........fotke,še vedno pridno glasujem za naša dva korenjaka na žurnalu.......mislim da je to to,aja super za krst in tannnika za izbiro prstana.....vsem ki rabite pikapoke tu souser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......upam,da se zvečer pridružim čvekuuser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
6.10.2008 8:49:51   
Anonimen
kaja upam da bo vse ok z Žigijem..user posted image  za mirno noč..
Mojči,sej tko mje pr dedcih,bolj malo prenesejo se mi zdi...ste imeli pa res pestro..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zate...

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2381
6.10.2008 8:52:59   
Anonimen
mojči sma podobno kaji napisale,sem šele zdaj vidlauser posted image ..no jst bom pa od danes naprej uporabljala slinčke,ker se slini nenormalno...do zdaj jih nisem ker jih tko vleče in si obraz pokriva z njimi pa v usta tišči...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2382
6.10.2008 9:01:24   
*Mojca*
taanikaa tako je skoraj vsako noč user posted image

slinčke mi uporabljamo že kaka 2 tedna, ker se neeeenormalno slini, pa itak si jih vleča na obraz in v usta user posted image user posted image Jih pa menjam na 2 uri, včasih je treba zamenjat še bodi user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
6.10.2008 9:04:45   
Kaja08
joj, naš Žiga pa vsake tolk mal zakašlja....a mislite, da ga ne bo hotla cepit???

Žiga je car!

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
6.10.2008 9:05:21   
babysolza
jutro,

moja Binči je uvedla en ritem, ki se meni čist nič ne dopade in sem zvečer čist fertik - ona bi jedla ob 2-eh in ob 5-ih vstala, potem bi se igrala in cvilila do 8-ih (vmes seveda vsaj 2-krat jedla), potem pa spet mal zaspala. Te ure niso zame no, pa čeprav sem jutranji človek. Sam ob 5-ih zjutraj pa res ne morem bit vsa nasmejana in skakat po dnevni, da se mi smeji. user posted image user posted image

Tako da zdaj bo spet kmalu budnica in gremo ven. Upam da bo danes sonček.

Se vidmo jutri a ne? Ob 12-ih v SUpernovi? A mi lahko katera pošlje številko mobilca, da bom poklicala, ko bom tam? Komi čakam, da vas spoznam! user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
6.10.2008 9:05:42   
Anonimen
Dan, taanika hvala za kavo, jo ravno pijemuser posted image
Pri nas je bila tud pestra noč, prva runda je bila ob 2, potem ob 5.30, ob 7 jo je pa Maša zbudila, ko je vstala za vrtecuser posted image , sedaj mi je pa že zaspala. Pa še ob 3 sem morala vstat, da sem ji dala antibiotik. Še dobro, da ga imava danes zadnji dan in ga dobi nazadnje zvečer.

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2386
6.10.2008 9:06:40   
Kaja08
aja, Mojca, sem pozabila povedat, da imamo enako kapco (iz H&M) - so jih dobil ločeno od rokavic, da smo lahko večjo številko kupil. Pa sem kupila seveda tudi rokavice in pride oboje 10 centov ceneje, kot pa, če je kupišv kompletu...kje je tle logika user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
6.10.2008 9:06:44   
babysolza
mojči sma podobno kaji napisale,sem šele zdaj vidla ..no jst bom pa od danes naprej uporabljala slinčke,ker se slini nenormalno...do zdaj jih nisem ker jih tko vleče in si obraz pokriva z njimi pa v usta tišči...

Jaz slinčke nucam že skori kak mesec, pa vsaj ene 3-krat na dan ga zamenjam. Če ni čist poslinjen, ga pa mal pobruhca. No ja, raje menjavam slinčke kot bodije. Danes sem ji zamenjala že 3. Bodije. user posted image user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
6.10.2008 9:06:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

joj, naš Žiga pa vsake tolk mal zakašlja....a mislite, da ga ne bo hotla cepit???

verjetno ga bo poslušala, kako je s pljuči

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2389
6.10.2008 9:07:43   
Anonimen
slinčki- jaz jih še ne uporabljam, sem pa gledala ravno prejšni dan album od Maše in ona jih je imela že od 2. meseca.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2390
6.10.2008 9:08:37   
Tina 28
Jutro punce...ena zaleplena mamica. Nejca ssva že odpeljali, Anja se zdaj igra v centru. Jaz sem seveda pršla muziko naštimat in sem koj kleuser posted image .

Danes ma Nejc spoznavni dan skupine iz vrtca in sicer v vodnem parku. Me kar mal stiska, ker bomo pač mogli vsi (beri: - ultimat mojemu, da gre zraven ker sama obeh ne bom mogla zrihtat). Vzgojiteljico sem v petek prosila, če prinese en Fredov obroč, da bo mala mal plavala. In sem ful vesela, da sem ji rekla, ker se je potem spomnila, da sem 3 leta nazaj hodila k njej na aerobiko...pol je blo pa konc zaradi prostora (ni blo).
Zdaj ma pa spet in me je povabla....tko, da bom zdaj migala v pon in čet iob 9-ih.
Aja, ista dva dneva ma Nejc karate ob 5-ih. Tko da bom v torkih in četrtkih 4-5krat mogla sest v avto in se odpeljat.user posted image (še vrtec).

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
6.10.2008 9:09:16   
Anonimen
ninny hvala za mailuser posted image ..mi smo imeli isto danes budnice ob 2,5 pa smo bili budni do nekja čez 6,jst sem vstala nekaj čez 7 mali pa ob 8 in zdaj je buden,ko bo jedel ob 11 ga dam malo spat..zunaj je sicer sonček pa nevem al naj grem ven al naj počakam da bo še malo toplejeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2392
6.10.2008 9:15:33   
Tina 28
Mojca, Ninny in vsi ki se ponoči še večkrat zbudite kot jaz...boge. Jaz grem pozno spat, ker mama tak bioritem...pol pa je ponoč enkrat do vakrat budnica. In sem zjutraj čist zombi....bi se najraj zjokala, ko vidim, da je treba vstat, ker je ura že tolk, da bo treba Nejca v vrtec. Tko si želim, da bi zjutreaj normalno vstajala in se še v postli mal crklala z malo...tko pa en sam hitenje. Sebe, Nejca in Anjo oblečt in pol v avto in ven in not in ven....user posted image

Aja....albumi....Mojca, ninny...vajinehga sem vidla...ostalih pa tudi ne. Mojca, a si ugortovila kera frizurca ti najbolj pašeuser posted image .
Ninny..kolk je Maša pridna....Nejc pristopa k Anji na čist hiperaktiven način....sicer bi se igral...ampak preveč razgrajaško na cajte. Pol pa skoz gledam, da ne bo preveč okrog divjal. no, saj včasih me pa pozitivno preseneti

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
6.10.2008 9:18:50   
babysolza
Kaja upam da bo z Žigijem ok , za jutri pa še ne vem. Mogoče bom morala nekam po priporočilo...

Mojca dej pridi. user posted image user posted image
Ti bomo me dale priporočilo, da si tanartanajboljša mamica! user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
6.10.2008 9:20:26   
babysolza

Kaj pa, če je samo 'osvojil' novo 'veščino'? JAz sem bila tudi enih par dni nazaj v skrbeh, če se je Sabina prehladila, pa sem jo potem 'zalotla', ko je kr tako mal kašljala. Očitno je ugotovila, da to tudi zna in zdej mal vadi. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
6.10.2008 9:27:26   
alea01
jutrček mamičkeuser posted image

no, ta noč  pa tudi pri nam ni bila za nikamor. Se je zbujala na vsaki dve uri in to zato, ker je iz sebe zbrcala dekico in potem jo je zeblo. Takoj, ko sem jo pokrila je pa spala naprej do naslednjega mraza in tako dalje, in dalje.... do jutrauser posted image

babysolza- smo tudi mi imeli obdobje, ko se je po jutranjem hranjenju, se pravi ob 4.30 popolnoma zbudila in vriskala, cvilila, se režala..... sem jo čisto ignorirala in seveda zaspala nazaj od utrujenosti, za njo pa ne vemuser posted image .... menda je tudi pol zaspalauser posted image . Zdaj je pa spet vse po starem

Se je pa tudi Izabela en dan obračala s hrbta na trebuh. Sem j isamo enkrat pokazala, kako rokico izvlečt, je takoj pokapirala in smo cel dan se valila na hrbet, rokico lepo ven, potem pa dretje i nsem jo mogla obrnit nazaj na hrbet in spet jovo na novo. Zdaj pa je že to pozabila in se nič več ne obrača

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
6.10.2008 9:28:49   
lunca14
Evo mali panča,vsaj 15 min.mislim,da mam frej.....pa ,da odgovorim,vsem nespečim mamicam......moj je tud tak,zvečer lepo zaspi v svoji posteljici,spi ene tri ure in hranjenje,potem,pa ali bo spal spet sam ali ne ,je vsak dan drugače,včasih spi še eno ri+undo v svoji posteljici,drugič se odloči,da bo spal z mano,potem pa je itak skoz z mano v postelji in jema na ene dve tri ure.In kaj hočem povedat,jaz sem se stem sprijaznila,in vsaj malo spim,če pa bi se vstajala za vsako njegovo hranjenje in ga guncala,da bi vstrajala,da spi v svoji posteljici,bi bila čisti zombi.Eni otroci so pač taki,da rabijo,več bižine svoje mamice in take,je zelo teško navadit,da spijo sami.Tako,da moj nasvet je sedeč,ali boste vstrajale na tem,da bo otrok spal sam in boste neprespane in tudi rezultat ni nujno,da bo pozitiven,ali pa se sprijaznite s tem,da spite skupaj in boste vsaj naspane in še beby bo vesel.Ne se ozirat na okolico,češ otrok mora spat sam,meni je tudi bolj lepo če spim z možem,kot pa sama,pa sem že velika in razumska,postavite se v kožo otroka.Meni tud skoz tupijo,to,da mora spat sam,in kako je fino ,ko oni drugi otrok že celo noč prespi,jaz pa se sam nasmejem in jim rečem,midva se pa crkljava,pa nama je tud fajn,in se ne pritožujem nad nespanjem,ker sem to tako sprejela in spim in sem naspana in funkcioniram.Malo sem se razpisala,ampak upam,da znate razbrat bistvo.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
6.10.2008 9:29:51   
alea01
sem mislila kaj komentirat in sem vse pozabila, ko sem pa imela fuuuuuuuul za prebrat

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
6.10.2008 9:35:43   
alea01
kako pogledam v album? Imam slikice od Eme in Lukca, pa mi ne odpreuser posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
6.10.2008 9:56:24   
Anonimen
alea poskus kliknit na album pod mojim nickom, če ti bo prijelo

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najbolj srčkana imena za deklice
photo
V galeriji spodaj preverite najbolj srčkana imena za deklice v angleškem jeziku, ki so pospremljena s kratkim opisom ime...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?