Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:51:55
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
moram bit za jutr lepa,saj veste ne .....kafetkanje v tušu,nasprot avtobusne postaje,da ne bo pomote No, to sem čakala . Se vidimo Nočko punce.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:52:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08 ja nč bejbe, grem jst tud spat. se čujemo spet jutri - same time, same place, new mission velja
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:52:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08 ja nč bejbe, grem jst tud spat. se čujemo spet jutri - same time, same place, new mission
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:52:47
|
|
|
|
Anonimen
|
nočko vsem
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:53:00
|
|
|
|
pikica_30
|
Ninny, zbudi se potem enkrat od 7-8h, se podoji in spi še za kako urco ali pa 2. Pa še pohvaliti te moram za nasvet glede dajanja D3 kapljic (saj veš, malo mleka v cucelj pa kapljice not) Od včeraj zdaj to tako prakticiramo in je !!!
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:53:04
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08 ja nč bejbe, grem jst tud spat. se čujemo spet jutri - same time, same place, new mission velja
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:53:24
|
|
|
|
anaj22
|
Zdej pa tud jest grem je pršu iz odbojke, ga grem zdej še jest mal zmatrat nočko mamice dobr spite
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:54:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija moram bit za jutr lepa,saj veste ne .....kafetkanje v tušu,nasprot avtobusne postaje,da ne bo pomote No, to sem čakala . Se vidimo Nočko punce. Ja, se vidimo, lahko noč IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08 ja nč bejbe, grem jst tud spat. se čujemo spet jutri - same time, same place, new mission velja
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:54:31
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Nočko vsem, dobro se naspite, pa vsi otročki tudi!
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:55:56
|
|
|
|
Anonimen
|
aleksandra zakaj pod tvojim imenom ni zvezdic?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:57:05
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa a nisi rekla mojca da greš spat ..zdej pa res..dijo lunica al pa počakaš da se zmes strdi pol pa sam dol stepeš pa je spet za uporabo ..(FUJ ) No nočko,zdej pa res.. ...in ti se sprašuješ zakaj ze meče iz interneta....FUUUUUUUUUUUUUJ
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:57:53
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
aleksandra zakaj pod tvojim imenom ni zvezdic? Ups, sem spreminjala slikce, pa malo šarila po profilu
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:59:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdej pa tud jst grem - pod tuš, pa spat. Se nism upala iti vmes, ker bi mela preveč za prebrat
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 23:01:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma ve ste res nore. Sem vas pa le prebrala. Kaj naj komentiram' Tko na hitro: kile so še vedno + 15 , Sara vaga že čez 7 kil , zdej mi spi že 2 uri- itak, vrečo spalno pa imamo še od mene z motivi smrkcev. Je kot nova. No, jutr pa naprej. Dijo Hormončice. Ja, danes ste se pokazale v vsem svojem čaru.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 23:01:19
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica_30 Ej, mene pa nobena ne komentira!!! Packe!!! vas bom na !!! res,smo packe,,,,,obljubim,nebom te pozabila......tvoj mali,ponočnjak,kako pa spi podnevi.....uvedi en ritua zvečer,jaz ga vedno na isti način uspavam,ga nahranim,potem pa kopanje,mazanje,oblačenje v pižamo,hranjenje v spalnici,brez lučke,podre kupček,orenk punkne in spat.Otroci imajo zelo radi rituale probaj. No sedaj pa grem res spat....moram pa priznat,da sem se mela nooooroooo dobro,hvala vam punce,za lep večer
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 23:01:23
|
|
|
|
Anonimen
|
In potem vse tiho je bilo. Lahko nočko vsem še 1x.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 23:02:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Milsim da vam julijke ne bodo dale spat danes.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 23:03:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Milsim da vam julijke ne bodo dale spat danes. Če bi vsak večer tko čvekale, bi še majčice ujele Zdej pa res grem
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 23:05:16
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* a pol imamo vse te vreče iz HM-a ne, mi je pa nimamo jo mamo iz Tschibota, pa je očitno ful topla, kar naš spi v svoji pojstli, prej se je pa skoz pri mamici stiskal.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 23:11:37
|
|
|
|
Tina 28
|
joj...nore ste....sem se zdaj prebijala, da se bom jutri v debato lohk vklučla NinnY...so bli dobri eklerji , ane!!! Pikica....ojej...ti maš pa ziher ponočnjake...mogoč je zamenjal noč za dan....čez dan mej vse pržgan, zvečer mu pa nkar ne pust TV-ja gledat. Aja...pa že kar sam se ti kravce spravi past. Naša tamala se zdej par dni matra, da se obrne s trebuha na hrbet...in ji včasih rata, velikokrat pa ne....KAJ PA VAŠI
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 23:13:02
|
|
|
|
Tina 28
|
aha...ko pa vas ujamem ..pa pavzo prtisnete....bom še jaz bunkat začela. No vsaj razne vzklike in mašila ste opustile
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 23:13:05
|
|
|
|
RMRM
|
evo, sem uspela vse prebrat, zdej ste šle pa vse v mižule
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 23:14:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Tina - naš se že 14 dni obrača s hrbta na trebuh, ga morm vsepovsod zalagat s povštri.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 23:14:11
|
|
|
|
Tina 28
|
ne mi rečt...upam, da me boste v naglici sploh opazle (prej glih niste velik šmirglale, k je šla štafeta) ...se pa sama s sabo zgovarjam
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 23:15:34
|
|
|
|
Tina 28
|
O nya...pa pikica...a res...a je pol moja pozna (vem da se je pri 2 mescih sama obrnila, pa nikoli več)....zdej se bom pa to sekirala...z glasom se je tud dolg šparala
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......