Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 10:02:57
|
|
|
|
lunca14
|
zvečer čvekam s kolegico spet bom jokala,kaj smo pa me smrk,smrk ...............me že ni več .............smrk,smrk .................... ti sm čvekej,pa lepo se mej
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 10:03:33
|
|
|
|
lunca14
|
sm,dobra,a neda
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 10:05:42
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: alea01 taanikaa, Izabela se ful dere, ko ji vlečem kapico gor. Na bundo se je že navadila. Se je pa tudi drla kot pri norcih enako drugače imava bundico št.62 pa ji je še vedno prav ..........mi nosmo pa že 74 in 80 ,pa sem prav danes gruntala,da je nekam lahek ratal,pa nič več ne raste................potem se pa spomnim,valda,ko pa mami na fitnes hodi
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 10:19:23
|
|
|
|
Anonimen
|
mi imamo zobeka,mi imamo zobeka,mi imamo zobeka jeeeeeeeeee ..sem tko vesela...spodaj nekaj začutim hrapavo,pa komaj viden je..zoooobbbbbbeeeeeeeeeekkkkkkkkkkk!!!!jeeeee matr sem vesela kot da je shodil
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 10:23:44
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
potem se pa spomnim,valda,ko pa mami na fitnes hodi Lahek, kaj? Naš Jernej ima 15 kg..... , torej ima Lovro še 3leta in pol časa, da iz 6-ih kg prileze na 15,... Imena Včasih sem pošteno komplicirala. Sploh pri Patricii in nič mi ni bilo všeč. Če pa že kaj, pa niti pod razno. Sem hotela 2 imeni, eno dolgo, eno kratko, pa še kak pomen zraven,, pa da se dobro sliši, pa numerološko o.k.. Na koncu je postala kar Patricia -daleč od mojih komplikacij.... No, pri Jerneju sem že manj komplicirala, ime sva izbrala na poti v P . So bili pa mnogi začudeni-zakaj Jernej! Lovro pa-ime izbrali otroci, jaz nisem imela dela s to malenkostjo . Sploh pa se mi ime sploh ne zdi več tako grozno pomembno. Osebnost je tista, ki je pomembna. Res pa ne bi dala otroku ime tipa Esmeralda, Kunigunda ,...no, pa kakšne Jagode tudi ne bi imela,...za fanta pa ne vem, katero ime mi res ne sede,...
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 10:24:43
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
mi imamo zobeka,mi imamo zobeka,mi imamo zobeka jeeeeeeeeee ..sem tko vesela...spodaj nekaj začutim hrapavo,pa komaj viden je..zoooobbbbbbeeeeeeeeeekkkkkkkkkkk!!!!jeeeee matr sem vesela kot da je shodil
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 10:28:13
|
|
|
|
lunca14
|
za fanta pa ne vem, katero ime mi res ne sede,... ..............recimo Lun Taanikaa............ za zobeka,zdej pa hitro po koren,zobno pasto in krtačko,pa zobarja zbrat ..................mal te špajsam,saj veš,ti me kr dej ,če me ujameš
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 10:28:13
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
sm,dobra,a neda odlična Jaz sem pa danes pirin kruh spekla in žemljice iz pire, skute, pa povrh sem mak potresla-mak ima Jernej rad.... Pa spet je imel hipo 2,4 in ko mu pripravljam sladkor se mi ob takih trenutkih roke tako grouno tresejo,...Ko me je mož videl, ni mogel verjeti,....me je vprašal če imam kakšnih 90 let..... Če bi v službi tako reagirala,....
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 10:28:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa mi imamo zobeka,mi imamo zobeka,mi imamo zobeka jeeeeeeeeee ..sem tko vesela...spodaj nekaj začutim hrapavo,pa komaj viden je..zoooobbbbbbeeeeeeeeeekkkkkkkkkkk!!!!jeeeee matr sem vesela kot da je shodil čestitke
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 10:29:50
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
recimo Lun Lun je pa svetlobne km daleč od kakšne Kunigunde,.... Ne, res ne vem---mmmmmmmmmmmmm mogoče Ludivik , ja takšen stil mi ne sede,...
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 10:31:32
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija sm,dobra,a neda odlična Jaz sem pa danes pirin kruh spekla in žemljice iz pire, skute, pa povrh sem mak potresla-mak ima Jernej rad.... Pa spet je imel hipo 2,4 in ko mu pripravljam sladkor se mi ob takih trenutkih roke tako grouno tresejo,...Ko me je mož videl, ni mogel verjeti,....me je vprašal če imam kakšnih 90 let..... Če bi v službi tako reagirala,.... Aleksandra te čist štekam,pri nas ma kužika sladkorno,pa ji mora mož vsak dan pikat,jaz tega ne morem,me je ful strah igel,ne bi mogla bit norkomanka,vsaj na igli ne ........................če te lahko mal pohecam,,,,,,,,moj ata,zdejle kuha šnopec,pa prid na en štamprle,se bodo rokce takoj nehae trest............saj veš,če me hočeš me lahko ,če me ujameš
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 10:34:27
|
|
|
|
Anonimen
|
AS tebi pa en velik
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 10:35:32
|
|
|
|
Anonimen
|
lunca tebe pa na
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 10:36:54
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
saj veš,če me hočeš me lahko ,če me ujameš Najprej-s svojimi komentarji me nasmeješ in ne razjeziš . Ujela te pa se mi zdi ne bi-moja kondicija je čist na . Pa veš da bi mi kakšen štamperle prav prišel? No, saj ga imamo doma ene par sto litrov, pa ga oče še vedno vsako jesen-zimo kuha. Za prodat-pa nikoli nič ne proda. Ja, kar se pa tiče narakomanov-že prej mi ni bilo jasno-ampak sedaj mi je pa še manj!!!!!!!! Kako lahko zapravljaš lastno zdravje???????? Si zdrav, pa se greš zbadat, pa ne vem kaj,....No, saj se ne začne z iglami, ampak vseeno.....mislim da diabetikom kaj takega ne more pasti na pamet,....
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 10:37:29
|
|
|
|
Anonimen
|
ampak res,jst sem tko vesela...prejšnji teden je bil obup,ko Žan sploh ni jokav otrok,pa je jokal skoz,res...je kt tolažba da vem zakaj je tko,k sem že študirala da ga bom P pelala,k neki ni vredu..no zdej pa vem kaj je bil vzrok.. kolk sem vesela res ..zobeka imamo bejbe jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 10:38:41
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa lunca tebe pa na nkol več ti ne bom rekla taanikaa,ti si pa prou fejst baba.......................
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 10:39:38
|
|
|
|
Anonimen
|
gospa taanika, mene pa zanima kdaj bodo slikce?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 10:40:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Midva sva imela včeraj eno leto odkar sva poročena
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 10:40:55
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
gospa taanika, mene pa zanima kdaj bodo slikce? Taanikaa, taanikaa, slikceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 10:41:51
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Midva sva imela včeraj eno leto odkar sva poročena O, čestitke! Pa sta kaj praznovala?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 10:43:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Midva sva imela včeraj eno leto odkar sva poročena O, čestitke! Pa sta kaj praznovala? ko je prišel domov mi je prinesel vrtnice, bomo pa šli za vikend nekam na kosilo. Med tednom je vse tako tako, pa on ima še full dela tako, da bomo za vikend izkoristili.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 10:43:58
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Midva sva imela včeraj eno leto odkar sva poročena O, čestitke! Pa sta kaj praznovala? ..............................eno leto,na koliko podlage?
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 10:44:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Midva sva imela včeraj eno leto odkar sva poročena O, čestitke! Pa sta kaj praznovala? ..............................eno leto,na koliko podlage? decembra bo 10 let
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 10:48:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Cau Sem se hotela malo distancirat od RR,me vcasih kar malo zjezi,pa se cas mi krade...samo mi ne rata,sem odvisnik . Tannikaa za zobek.Je res tak hepi obcutek,ko ga zatipas,sem bila ravn tako kot ti cist v . Ninny za obletnico.Le tako naprej. AS saj bo,itak si taka supermami,da bos vse sfolgala . Lunca,tebi pa danes dogaja,si na desno nogo vstala . Ninny,zate imam spet vprasanje.Imava isti igralni center,pa me zanima ce si dala podlogo ze kaj prat,na koliko,pa da ne bo potem vse skupaj natlaceno . In ce ima katera ovcjo podlogo za vozicek,se ta lahko pere v stroju,ali moram na roke? Pa danes je tako lep dan,bo treba obvezno na spancir.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 10:48:51
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Midva sva imela včeraj eno leto odkar sva poročena O, čestitke! Pa sta kaj praznovala? uuuuuuuuuuuuuuuvaaaaaaaaaaauuuuuuuuuu 10 let,lepo,lepo..........a lahko še jaz napišem kolk sva mela letos podage ............17 let ,poročena pa sva 5 let ..............................eno leto,na koliko podlage? decembra bo 10 let
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najtežje stvari v materinstvuTo so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?