|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<<junijski princi in princeske ...
14.10.2008 23:45:38   
Anonimen
Skoda,ker ste sle ze vse spat,jaz imam tako uro najvec casa in zagona za pisanje.Sem preletela RR pa mi ni nikjer potegnilo,da bi se vkljucila.Sem pa prebrala linke o GH in po napisanem sodec je moja Meri nanjo pripravljena.V petek zacnem s korenckom,kateremu bom dodala malo AM.Ji bom dala pa res malo,najvec 2zlicki,seveda ce ji bo sploh pasalo koj.
Mi je pa cudo,da sem tako pozno uro vsa budna,cez dan pa popolnoma podrtauser posted image .

Nocko vsem,grem se malo novice pregledat,jih res ze en cas nisem,pa me zanima kaj se po Slo.in svetu dogaja.

Lahko noc in lepe sanje.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3626
14.10.2008 23:59:03   
Tina 28
Lahko noč kleopatra in Lunca in vse, ki še niste v horizontali....novice o svetu in sloveniji...dej jih rajšn preskoč...men se zdi, da je to grozljivka ne pa novice. Rajš risanke glej...ma se hecamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
15.10.2008 0:19:35   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Cunje so v stroju...jaz pa se pripravljam za pod tuš...se mi kar ne da še....zdaj sem brala o vedenju petletnikov, saj mi mali včasih namenoma hoče nagajat...vidim po očkih, ko dobi en tak poseben pogled.
Tud dragega hitr zjeza...in se mi zdi, da če je okregan je še slabš...zdaj bom mogla eno vorng strategijo nardit...dokler se šele pošten začenja in še ni ušlo izpod kontrole.

Ful se je spremenu odkar mamo Anjo....spet joka za vsako buško, govori po otročje (včasih), se valja in je ves zasanjan...predvsem se obira pri vsaki stvari in kar ne ve, kaj bo počel. Pol ma pa spet kak dan ko ful čudno nesramne pribombe spušča...ali pa tak dan, da je spet v redu. Ves ja na hojladri...prej je bil pa zakon super prilagodljiv in pameten otrok. Vedno je razmislu, bil redoljuben se za vse zanimal...zdaj pa kar mal spi....user posted image user posted image Malo mu moram pomagat, ker le opozarjanje ne bo dovolj!

Mene to zdaj najbolj matra...pa čeprav naj bi kle govoril o dojenčkih!

Tina mogoče govoriš o mojemu Maju,ma je čist tako kot si opisala,jaz se tud ovim okrog nove strategije,kako ga ukrotit,ker včasih je tako nemogoč,da bi ga najraje tako okrog ušes,pa se potlej raj fino ugriznemuser posted image ,ampak men se zdi,da je prešel v eno tako mini puberteto,da bo čas naredi svoje,jaz mu samo dam vedet do kje so njegove meje in če jih prestopi,da sledi kazen,da mi slučajno ne podivja.Mu pa moram vsak dan lekcije držat,včasih tud po 5x za eno in isto stvar,mu rečem razumeš,on meni ja,čez minuto pa naredi točno tisto kar ve da ne sme.........ma mi dviguje pokrovko vsak dan..........a kaj čmo,tud to bo mimo,potem bo pa kaj druzga.........sej zato,pa je bit starš tako fino,ti ni nikoli dolgcajtuser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
15.10.2008 0:35:23   
aleksandra silvija
O, še pokonci?

Da vam zaželim mirno  noč.

Pa-pa

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
15.10.2008 8:05:09   
*Mojca*
Jutro!

Tina28 hvala za nasvet s posteljico, bomo probali danes. Drugače pa se je danes 2x zbudu, sem mu dala dudo in sva prvič jedla čele ob 2.30, drugič pa ob 5.30. Za vikend sem pa itak zmenjena z mojim da bo imel nočne...

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
15.10.2008 8:23:01   
aleksandra silvija
Tko da bodimo srečne tiste, ki nam otroci lepo spijo in za oporo tistim, ki nas prosijo za pomoč - kako dobro besedo.

No kr dejte-poslušam,sej pravim,jaz ne spim normalno že pet let,tako,da sem že staroborka........

Evo, dobrih 7 let,...user posted image
S tem da Lovro izjemno lepo spi, no sedaj se prebudi okoli 1-ih, je in zaspi in okoli 5-6-ih, je, se previje in zaspi še kakšne 2 urice. No, meni se zdi to čisto neverjetno, ker sta Patricia in Jernej bila budna in budna, pa jokala,...

Naš delovni dan:

ob 6.30 vstajanje (Patricia), priprava za šolo,...
Ob 7-ih preverjanje Ks, testiranje urina, dajanje insulina, zajtrk ob 7.30,...
Ob 10.30 malica
Ob 12.oo preverjanje Ks, testiranje urina, dajanje insuklina-ob 12.30 kosilo
Ob 14.00 gremo po Patricio v šolo
Ob 15.30 malica
Ob 18.00 testiranje urina, preverjanje Ks, dajanje insulina, ob 18.30 večerja
Sledi umivanje, priprava na spanje,...
Ob 22-ih kontrola Ks
Ob 24-ih kontrola kontrola Ks
Okoli 1-ih se prebudi Lovro, poje in takoj zaspi nazaj
Ob 2.30 kontrola Ks
Okoli 4-ih, 5-ih  Lovro je in zaspi nazaj. Včasih se zbudi okoli 6-ih, tedaj ga previjemo in okoli 7-ih gre spat še za kakšne 2 urice

Vmes je pa treba kuhati zdravo hrano-kar vzame čas in še računati in šteti OH; B, M,...vmesne meritve Ks, reševanje hip, sprehodi zunaj in vsa gospodinjska opravila, pa domače naloge s Patricio,...

GOSTA HRANA:
Ne nameravam uvajati vsaj do napolnjenih 5 mesecev. Računam tam nekje okoli napolnjenega 6. meseca-kakšen teden prej.
Meni se zdi, da poleg otrokovega organizma in njegove pripravljenosti za gosto hrano, pridobim še kakšen mesec nepackanja s hranouser posted image .

In poleg tega je dejstvo, da se otročki med sabo razlikujejo! eni dobijo 1. zobek že pri 3-eh mesecih, eni komaj pri 9-ih ali še celo kasneje! Eni uživajo v GH, ani pač ne in so borbe. Mi je znano.

Mojca-user posted image user posted image user posted image

Lunca-upma, da ste boljše, da antibiotik pomaga!

Taanikaa--še 2 dni!user posted image

Želim vam vsem dobro jutro in strežem suser posted image !
Vsem želim lep dan in čimuspešnejše premagovanje ovir, ki nam jih namenja življenje!

Aha. Pa predvčerajšnjim je imel Lovro cepljenje. Smo ga samo stehrtali(6300g), cepljen pa ni bil--zdrav, ampak jaz sem se naenkrat ustrašila komplikacij in rekla, da ga bom prinesla drugičuser posted image

Včeraj pa sem peljala Jerneja na fotografiranje v vrtec.
Očitno bo res ostal doma, čeprav sem mislila, da bo hodil vsaj 1-krat na teden po 3 ure, da ne izgubi stika. Nočem, da zaradi sladkorne spremeni vse svoje življenje. Ampak očitno, bi stvar samo ful zakomplicirali. V vrtec bo hodil na uvajanje drugo leto, ko bo imel črpalko. Da bom lahko šla junija v službo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
15.10.2008 8:28:30   
*Mojca*
as ti si itak carica, svaka čast user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam da se čimprej uvedete v nov ritem in da se tole s sladkorno malo pomiri. Ko bo črpalka bo pa itak lažje! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3632
15.10.2008 8:31:31   
aleksandra silvija
Ko bo črpalka bo pa itak lažje!

Upam!

Jernwej je včeraj rekel, da ga zanimata 2 stvari.
_mami, kdo me je naredil?
in-Mami, kdo me je dal v tvojega trebuščka?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
15.10.2008 8:35:41   
*Mojca*
Hehhehe in kako si mu razložila tole tadrugo? user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3634
15.10.2008 8:44:24   
aleksandra silvija
Hehhehe in kako si mu razložila tole tadrugo?
user posted image user posted image user posted image
Patricia je odgovorila namesto mene.
Odgovor: Bog.user posted image

Dobra stran, da dekle hodi k verouku. Reši me iz zadregeuser posted image
Za nekaj časa.user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
15.10.2008 8:45:54   
*Mojca*
Super se je znajdla user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3636
15.10.2008 9:05:37   
alea01
jutrček mamičkeuser posted image

*Mojca*- mogoče se bo pa le poštimal ponočiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Brez skrbi. Izabela res prespi celo noč, je pa tudi noč da ji vsako, ampak res vsako uro moram dudo tiščat. Glih prejšnja noč je bila taka. Pol pa je spet kak teden mir in se spet najde kaka noč. Eno noč mi po 4.30 uri ni hotela več spat in je vriskala, grulila, se na glas režala, pol pa valda ker se nobeden ni z njo ukvarjal, pa jok...... Sem pa pol čist skurjana, in skoz pomislim nate, kako šele moraš biti ti. ampak, verjemi enkrat bo minilo. Vse mine. Samo verjeti moraš v to. mi smo imeli dober mesec večerni blues in to tako dretje, da so sosedje govorili, da se k njim sliši. Pa je minilo. In minilo bo tudi pri vam

Tina28- mislim, da je Nejc mal ljubosumen na Anjo, se ti ne zdi? Je ravno toliko star, da se zelo dobro zaveda novega mladička pri hiši. joj, ne me prebutat, ko Anji rečem mladičekuser posted image . Moji Izabeli rečejo mladiček in mi je prav cartuser posted image user posted image

Aleksandra silvija in lunca14- kot sem vama že na napisala. upam, da sta ponosni nase, ker ste res, ampak za res supermamici in vajini otročki so lahko veseli, da imajo taki mamiciuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
15.10.2008 9:07:18   
alea01
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

IZVIRNO SPOROČILO: alea01

taanikaa- Žan je prav fejst peba in men se ne zdi, da bi bil debel. Je tako zaobljen lep dojenčekuser posted image . Pa oblekca je user posted image

MA kaka oblekca,taanikaauser posted image jaz bi tud rada tvojo obleko vidla,a sem kaj spregledala,aja pa zs. maš.

jaz sem mislila na Žanova oblačila. Sem se pa res neumno izrazilauser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
15.10.2008 9:11:38   
Anonimen
jutrčka..hvala za kavico...vidim da je naša AS z nami,supermamiuser posted image user posted image ..sem te klicala včeraj,pa menda ste se rihtali za pančkat..vrjetn sem motla..jap še malo pa bom gospauser posted image user posted image
tina,hvala za nasvet,imam namen omejit to uvajanje...lunca in vse vam pa itak pokažem oblekco,sam po soboti,ko bom urejena...čakam P pride okrog 10-tih

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3639
15.10.2008 9:12:55   
alea01
Jaz bom pa mogla mal naš ritem spremenit. Izabela se zbudi med 7.00 in 7.30 zjutraj. Jaz jo pol poštimam, preoblečem in nahranim pol pa gre že spet spat ob 8.30 in spi do 10.00 ali pa še več. Bom jutri probala j isamo hrano dat, pa jo dat nazaj spat. Pa še mamica bo lahko mal potegnilauser posted image

Izabela res pridno papca, ker se pozna tudi pri meni, saj sem kot slavček in skačem okoli dobre volje, nič več depresivna in živčna razvalina

bi se kaj dobile v LJ? Jaz imam naslednji teden namen it, ker me zdaj že dooooooolgo ni bilo v LJ. sicer se mi bo pa itak zmešalo, če nikamor ne bom šla.

kje sta pa kaj sasa.vracko, mtinca?

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
15.10.2008 9:14:18   
Anonimen
in jst mam pa že od včeraj tak herpes..mislim,dobim ga tko 1x na dve leti in ravno zdej...upam da zgine do sobote..sam danes je še večjiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3641
15.10.2008 9:17:24   
Tina 28
Alea...verjetno je res ljuosumen..itak se mu je življenje ful spremenilo, saj ma tdu pr atiju en mesec starejšega polbrata. Sam mu hočem pomagat, ker ni tko ljubosumen, mu je všeč pa to...ampak kar ne znajde se več in je vse več opozarjan in neg. energije, ker ne uboga. Ah bo že...še noben ni tak ostal.user posted image

Lunca...jaz tud pravim mini puberteta

Mojca...upam, da se bo počutil dovolj blizu tebe, da ti bo pustil mal spatiuser posted image
AS....Torej zdaj že voziš z rezervno energijo....da bi vam čimprej zlavfaluser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
15.10.2008 9:20:19   
aleksandra silvija
in jst mam pa že od včeraj tak herpes..mislim,dobim ga tko 1x na dve leti in ravno zdej...upam da zgine do sobote..sam danes je še večji

Meni se je enako zgodilo v tednu pred poroko.
V 2-eh dneh sem spila CELO flaško immunala in herpes je do sobote čudežno izginil. Držim pesti!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
15.10.2008 9:46:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

in jst mam pa že od včeraj tak herpes..mislim,dobim ga tko 1x na dve leti in ravno zdej...upam da zgine do sobote..sam danes je še večjiuser posted image

Meni pomagajo obliži, tisti za herpes

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3644
15.10.2008 9:49:56   
Anonimen
joj mojmu morem kr naročit naj mi nekaj prnese...to je grozno..pa ravno zdej..aja nya poslala sem ti mailuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3645
15.10.2008 9:55:59   
Anonimen

joj mojmu morem kr naročit naj mi nekaj prnese...to je grozno..pa ravno zdej..aja nya poslala sem ti mailuser posted image

Sm pa mislila, da si pozabila name.

http://www.mistrys.co.uk/compeed-cold-sore-patch-pi-1699.html?invis=0

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3646
15.10.2008 10:04:50   
Anonimen
u hvala nyauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3647
15.10.2008 10:08:58   
lunca14

user posted image imaš zs.še od včeraj

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
15.10.2008 10:09:32   
Anonimen
Vrnila mail user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3649
15.10.2008 10:14:05   
Anonimen
lunca vidla sam mam sireno

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?