aleksandra silvija
|
Tko da bodimo srečne tiste, ki nam otroci lepo spijo in za oporo tistim, ki nas prosijo za pomoč - kako dobro besedo. No kr dejte-poslušam,sej pravim,jaz ne spim normalno že pet let,tako,da sem že staroborka........ Evo, dobrih 7 let,... S tem da Lovro izjemno lepo spi, no sedaj se prebudi okoli 1-ih, je in zaspi in okoli 5-6-ih, je, se previje in zaspi še kakšne 2 urice. No, meni se zdi to čisto neverjetno, ker sta Patricia in Jernej bila budna in budna, pa jokala,... Naš delovni dan: ob 6.30 vstajanje (Patricia), priprava za šolo,... Ob 7-ih preverjanje Ks, testiranje urina, dajanje insulina, zajtrk ob 7.30,... Ob 10.30 malica Ob 12.oo preverjanje Ks, testiranje urina, dajanje insuklina-ob 12.30 kosilo Ob 14.00 gremo po Patricio v šolo Ob 15.30 malica Ob 18.00 testiranje urina, preverjanje Ks, dajanje insulina, ob 18.30 večerja Sledi umivanje, priprava na spanje,... Ob 22-ih kontrola Ks Ob 24-ih kontrola kontrola Ks Okoli 1-ih se prebudi Lovro, poje in takoj zaspi nazaj Ob 2.30 kontrola Ks Okoli 4-ih, 5-ih Lovro je in zaspi nazaj. Včasih se zbudi okoli 6-ih, tedaj ga previjemo in okoli 7-ih gre spat še za kakšne 2 urice Vmes je pa treba kuhati zdravo hrano-kar vzame čas in še računati in šteti OH; B, M,...vmesne meritve Ks, reševanje hip, sprehodi zunaj in vsa gospodinjska opravila, pa domače naloge s Patricio,... GOSTA HRANA: Ne nameravam uvajati vsaj do napolnjenih 5 mesecev. Računam tam nekje okoli napolnjenega 6. meseca-kakšen teden prej. Meni se zdi, da poleg otrokovega organizma in njegove pripravljenosti za gosto hrano, pridobim še kakšen mesec nepackanja s hrano . In poleg tega je dejstvo, da se otročki med sabo razlikujejo! eni dobijo 1. zobek že pri 3-eh mesecih, eni komaj pri 9-ih ali še celo kasneje! Eni uživajo v GH, ani pač ne in so borbe. Mi je znano. Mojca- Lunca-upma, da ste boljše, da antibiotik pomaga! Taanikaa--še 2 dni! Želim vam vsem dobro jutro in strežem s ! Vsem želim lep dan in čimuspešnejše premagovanje ovir, ki nam jih namenja življenje! Aha. Pa predvčerajšnjim je imel Lovro cepljenje. Smo ga samo stehrtali(6300g), cepljen pa ni bil--zdrav, ampak jaz sem se naenkrat ustrašila komplikacij in rekla, da ga bom prinesla drugič Včeraj pa sem peljala Jerneja na fotografiranje v vrtec. Očitno bo res ostal doma, čeprav sem mislila, da bo hodil vsaj 1-krat na teden po 3 ure, da ne izgubi stika. Nočem, da zaradi sladkorne spremeni vse svoje življenje. Ampak očitno, bi stvar samo ful zakomplicirali. V vrtec bo hodil na uvajanje drugo leto, ko bo imel črpalko. Da bom lahko šla junija v službo.
|