|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<<junijski princi in princeske ...
14.10.2008 21:18:42   
RMRM
o, hvala. Sem pol še enkrat pogledala pa sem vidla. No sej za 6 dud je pa to kar ok. Mislim da sem jih jaz danes gledala okrog 5 eur ena, sam niso ble tolk luštkane, edino tiste ki so ble od 5 mesece naprej, ker jaz sem iskala tako, ki ima cucelj hrapav, pa da je iz lateksa (sej je lateks tisti prozoren a ne). V glavnem mami še ni odkrila fletne dudeuser posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
14.10.2008 21:20:50   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

IZVIRNO SPOROČILO: nya

anaj - jst sm že to gledala, sam ne upam naročit. A ti si naročila??

ne še premišlujem da bi mu jih, se mi ful dopadejo. Moj bi itak reku da se men vse dude od mam dopadejo pa da bi itak vse pokupila, ma Jaka že celo zbirko dudicuser posted image

me veseli da nisem edinauser posted image user posted image user posted image . Mi mamo nekaj še čist novih, ko so pa skoraj vedno po dve pakirani, pol pa eno porabimo, ta druge se pa mami že naveliča in hoče novo. Zdej mamo eno tako hecno, svetlo zeleno z rdečim avtomobilčkom, men je tko hecnauser posted image user posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
14.10.2008 21:31:17   
l.daisy
čeeer....
me ni dva dni, pa pridem gor v najhujši debati.... user posted image

najprej, mojca, user posted image user posted image user posted image user posted image ...
mi nimamo težav ne s spanjem in ne s hranjenjem, ampak si ne predstavljam, da bi jih imeli..... smo imeli parkrat večerni blues, pa sem skoraj dobila živčnega.... da bi pa morala ponoči ustajat vsako uro, pa ne vem, kako bi se mi izšlo.... sta naju tako razvadila, da včasih KOMAJ vstanem, če se kateri oglasi za dudo.....
zato sem enkrat povedala, kakšno je stanje in ne ponavljam več... sploh pa ne, če katera pojamra kaj v zvezi s tem.......

taanikaa,
kaj imaš to za enega P, da ti reče, da je Žan predebel???? user posted image user posted image user posted image user posted image
za primerjavo: moja dva sta pri treh mesecih imela cca. 7,5 kg, pa je rekla: "ja super, kar tako naprej".... user posted image

alea, user posted image user posted image user posted image za Izabelino hranjenje... a pa ne moreš verjet, zmeraj se najdejo user posted image user posted image user posted image user posted image babji.... ignoriraj.... jaz sem takim že stokrat rekla, vsaki, ki me je špiknila: ko bo katera od njih rodila dvojčka s 3kg +, se pa lahko pogovarjava o vsem; do takrat pa nimam kaj debatirat...

kar se tiče kompliciranja.... je zadnjič ninny ali pa lunca, ne vem katera rekla, da kako je s tem: kadar kuhaš kavo, pravijo, da pri prvem otroku, če začne jokat, odstaviš vodo in je sploh ne skuhaš.... pri drugem jo skuhaš, tudi če začne vmes jokat, pri tretjem pa jo skuhaš in še popiješ... oz. nekaj takega... user posted image user posted image user posted image
jaz sem danes zjutraj, ko je starejši spal, mlajši pa nikakor ni hotel zaspat najprej popila kavo, pol se pa še stuširala in si umila lase..... je bilo malemu blazno zanimivo na ležalniku v kopalnici na tleh... user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
14.10.2008 21:36:05   
l.daisy
jaz sem enkrat že gledala tele personalizirane dude.... pa mi je od mam všeč samo zunanji del od mini ulti.... samo če jih zdaj naročim te, ko smo stari že 4,5 mesecev, traja 6 tednov, da jih dobim, bojo pa že premajhne.... eeeeeeh....

IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

o, hvala. Sem pol še enkrat pogledala pa sem vidla. No sej za 6 dud je pa to kar ok. Mislim da sem jih jaz danes gledala okrog 5 eur ena, sam niso ble tolk luštkane, edino tiste ki so ble od 5 mesece naprej, ker jaz sem iskala tako, ki ima cucelj hrapav, pa da je iz lateksa (sej je lateks tisti prozoren a ne). V glavnem mami še ni odkrila fletne dudeuser posted image

lateks je rumen, prozoren je pa silikon...

< Sporočilo je popravil l.daisy -- 14.10.2008 21:38:33 >

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
14.10.2008 21:38:34   
Anonimen
Oooo I.daisy - si bla mal na dopustuuser posted image ?

Našmu je tud zanimivo v kopalnici, leži v ležalniku, se pogovarja, sam še nism pogruntala s komuser posted image .

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3605
14.10.2008 21:39:49   
Anonimen
Men so pa rekli - ne vem več kdo - da je bolje met manjšo dudo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3606
14.10.2008 21:40:52   
l.daisy
hehe, ja na dopustu... user posted image
po pravici povedano, se mi ni dalo zvečer niti računalnika pržgat... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
14.10.2008 21:43:40   
Anonimen
Sej jst sm bla tud te dni malo manj aktivna - te čist razumem, včasih paše, ne?

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3608
14.10.2008 21:45:14   
l.daisy
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Men so pa rekli - ne vem več kdo - da je bolje met manjšo dudo.

mi imamo aventove 0-6 mesecev... pa sem jih hotela spet zamenjat (iz higienskih razlogov) in sem kupila od 3-6 mesecev, pa jih pljuvata ven... ker so večje... tako da mi ni ostalo drugega, kot pa grem iskat spet tiste od 0-6 mesecev...

danes sem se prav pohvalila kolegici, kako mi Anžej pije iz magičnega lončka, pa je rekla, da so jo enkrat v razvojni ambulanti tako nadrli, da bo s tem uničla čeljusti otroku, pa zobe pa jezik pa ne vem kaj še... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
14.10.2008 21:48:00   
Anonimen
Ful dobr škratek

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3610
14.10.2008 21:51:11   
l.daisy
hvala...
ej, nya, a je zdej kej drugač glede glasovanja, ko so uvedli varnostne kode???
mislim, a določeni še nabijajo glasove?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
14.10.2008 21:52:34   
Anonimen
Po moje, da še, sam zdej vsaj ne zbijajo drugim ocene.
Moram iti po mojga v službo, pridm pol še pogledat, če bo katera še tukaj. Drugače pa lahko nočko vsem.

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3612
14.10.2008 21:55:42   
Anonimen
Cer.danes je pa druga zasedba.

Moja je imela na zacetku Nukove dude,zdaj pa od Aventa,ker ima tudi flaske njihove,zamenjam pa vsak mesec.Sem kupila tudi Nukove flaske,pa imajo dude od 0-6muser posted image ,je mleko lilo,ne teklo ven.

Drugac sem ji pa zvecer prvic dalaAptamil1,me prav zanima kako bo spala ponoci.

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3613
14.10.2008 22:02:48   
Tina 28
Danes je en težek dan...Nejc mi je popoldan skoz neki jezikal in namerno je bil zobrn...sem ga večkrat opozorila, naj neha, dokler ga nisem zvlekla v njegovo sobo in ga po riti (prvič po moje) in sem ga vprašala, kako se je počutu, ko sem bla zdaj jaz nesramna do njegauser posted image . Vsi neki tečni v glavnem.

No razen Anja, ki pa je danes zaspala na joški po osmi in se mal pred 9-to še zbudila in je pol urce bla budna..prez kakega hudega derenja...ufuser posted image .

Sem pa mela danes dopust od otrok...4-urniuser posted image . Mela zobarja in je bil ati doma s flašo ,mojga mleka...itak se je zobar zavlekel in sem šla pol še v šoping (špecerija ) in DM pol pa pokličem sodelavko, če ma čas za kavo. In pride cel regiment (6) sodelavk...nekaj takih, ki smo hodile skupi na kavo...dve pa še zato, ker obožujeta dojenčke. Saj se razumemo, sam ne hodita radi na kavo. In so vsi pogledal...ko sem bla brez Anjeuser posted image ....in lepo koj komentar, da so hotle tamalo mečkat in v smeh seveda. Pa je pasal.
Ko pridem domov je bilo kosilo na mizi in je tko pasal, ko pr norcihuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
14.10.2008 22:07:35   
Anonimen
Cestitam Tina,za 4h odmoruser posted image .
Glede tecnarjenja...pocakaj da postane najstnik,meni moja tinejderka hoce se tiste zivce,ki jih imam pozretuser posted image .

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3615
14.10.2008 22:12:46   
Tina 28
moram še jaz neki nazaj komentirat, k ste danes prav presenetle z debato...bolj napeto je blo za prebrat...me ni nič zmotlo.

Razumem Mojco in Danno ali Aleo....zakaj. Mislim, da imamo vsi ljudje + in - v življenju le, da nekateri čutijo potrebo, da govorijo o minusih, da se spucajo (jaz naprimer, ko tud skoz neki jamram) in taki, ki povejo dobre stvari...slabše pa sami premlevajo. In nihče ni nič narobe naredu ...mislu. Le, da je stvar taka, da majo eni včasih večje sranje in več za iz sebe ven dat in res kak dober motivacijski nasvet rabjo...drugi pa pač ne.....ljudje smo si različni.

Mojca mislim, da je tebi dala Lunca najboljši nasvet...pri teh mesecih naj ne bi smel bit problem zarad lahkote...saj drugač bi se nam tud na tri ure zbujal...verjetno rab bližino. Vem pa da tud jaz tamale ne bi uopala v postli met...nasvet...poskusi ( če maš plac)...dati postlo od maleg k svoji (čist zraven) in ga ponoči drž za rokico ...mu lahko na pol v spanju popraviš dudo...ali pa ga z rokico mal objameš, da te čut ob seb. Ne bo te strah, da ga pomendraš in boš spala...mali te bo pa že tolk zdramu, da bo dobil tvojo bližino. Če pa nimaš prostora za postlo pa nekaj manjšega postavi ob postlo...vsaj za par dni, da boš vidla, če je to to!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
14.10.2008 22:15:17   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

taanikaa- Žan je prav fejst peba in men se ne zdi, da bi bil debel. Je tako zaobljen lep dojenčekuser posted image . Pa oblekca je user posted image

MA kaka oblekca,taanikaauser posted image jaz bi tud rada tvojo obleko vidla,a sem kaj spregledala,aja pa zs. maš.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
14.10.2008 22:23:18   
Tina 28
aja Mojca ti se nujno moraš naspati...tu moraš pa zdaj mal tud sebe v ospredje postavit...naj tvoj vzame dopust in ti pusti celo noč spat...zrolalo se ti bo...to je mučilna metoda, ki te spravi v depresijo. Mal nehaj razmišljat kaj je z malim in se vsaj za dva dni zmen al s tvojmu al z mamo ali komurkoli, da ima nočno..pa tud, če ti bo mogu med spanjem tamalga na joški držat...moraš spat.
Dejstvo je, da je tudi mleko utrujeno..sploh ni treba da si komplikator ampak pri tebi se je iz nekega razloga pričel začaran krog...mali te je zmatral in zdaj pije utrujeno mleko in ne spi, in zato spet ti ne.....razumeš kaj mislim.....imaš zagotovo poleg vsega mleko polno adrenalina, da sploh funkcioniraš...adrenalin pa male brihta tko k more tebe!!!

Tanika....gosta hrana...mislim, da si prekorajžno zaštartala. Uvajanje je ponavadi med mlečnim obrokom nekaj žličk...normalno da je hotu mleko. Res verjemi....in tud nisem mislila, da moraš dozo mleka dodat v GH...tolk, da se lepše zmiksa brez dodajanja drugih zabel...par kapljic že zadošča. Prosim, preberi si modro knjigico (tisto malo), ki si jo dobila pri pediatru....PREHRANA DOJENČKA) IN MAL ROČNO POTEGN PRI VELIKOSTI OBROKA....sAM NASVET.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
14.10.2008 22:24:44   
Tina 28
tANIKA...jaz bi tud vidla slikce...ker men je vijolična bajna barva in se bom tud v taki poročila.....khm...nekdajuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
14.10.2008 22:46:13   
Anonimen
Tina,to si pa lepo povedala,pa tudi nasvet Mojciuser posted image ,
za slikice Tannika se pa tudi jaz priporocamuser posted image .

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3620
14.10.2008 23:08:39   
Tina 28
Še nekaj linkov o uvajanju GH:

http://www.babybook.si/zdrava-prehrana/uvajanje-goste-hrane/

http://www.bambino.si/cas_za_prvo_kasico

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
14.10.2008 23:14:52   
Tina 28
In še eden...http://med.over.net/klinicne_stroke/porodnistvo/dojenje/gosta_hrana.htm

Pa še to sem se spomnila....riževa kašica, ki jo lahko kupite v DM...je brez glutena in kao bio...je fajna za mešanje z mlekom, malce treninga z žličko ali za gostenje večernih obrokov, da malega bolj nasiti čez noč (to sem jaz nardila pri Necju)

...kasneje prav pride za gostenje sadnih kašic....jaz sem to na začetku ocenila za najbolj varno multi stvarco...znajdete  se lohk čist po svoje z njo.

Pa spet sem prepozna za čvek...saj vemuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
14.10.2008 23:18:32   
Anonimen
Jaz sem tukaj, samo se ravno odpravljam spat. Hvala za linke, mi bomo začeli kar pri 6. mesecu, ker po pravici povedano prej ne upam, zaradi alergij.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3623
14.10.2008 23:33:02   
lunca14
no punce že vse lepo spiteuser posted image user posted image ,jaz dan še maju zdravila pa grem spat,lahko noč,vse, ki rabite pikapokeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za nočno spanje...............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
14.10.2008 23:45:35   
Tina 28
Cunje so v stroju...jaz pa se pripravljam za pod tuš...se mi kar ne da še....zdaj sem brala o vedenju petletnikov, saj mi mali včasih namenoma hoče nagajat...vidim po očkih, ko dobi en tak poseben pogled.
Tud dragega hitr zjeza...in se mi zdi, da če je okregan je še slabš...zdaj bom mogla eno vorng strategijo nardit...dokler se šele pošten začenja in še ni ušlo izpod kontrole.

Ful se je spremenu odkar mamo Anjo....spet joka za vsako buško, govori po otročje (včasih), se valja in je ves zasanjan...predvsem se obira pri vsaki stvari in kar ne ve, kaj bo počel. Pol ma pa spet kak dan ko ful čudno nesramne pribombe spušča...ali pa tak dan, da je spet v redu. Ves ja na hojladri...prej je bil pa zakon super prilagodljiv in pameten otrok. Vedno je razmislu, bil redoljuben se za vse zanimal...zdaj pa kar mal spi....user posted image user posted image Malo mu moram pomagat, ker le opozarjanje ne bo dovolj!

Mene to zdaj najbolj matra...pa čeprav naj bi kle govoril o dojenčkih!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?