l.daisy
|
čeeer.... me ni dva dni, pa pridem gor v najhujši debati.... najprej, mojca, ... mi nimamo težav ne s spanjem in ne s hranjenjem, ampak si ne predstavljam, da bi jih imeli..... smo imeli parkrat večerni blues, pa sem skoraj dobila živčnega.... da bi pa morala ponoči ustajat vsako uro, pa ne vem, kako bi se mi izšlo.... sta naju tako razvadila, da včasih KOMAJ vstanem, če se kateri oglasi za dudo..... zato sem enkrat povedala, kakšno je stanje in ne ponavljam več... sploh pa ne, če katera pojamra kaj v zvezi s tem....... taanikaa, kaj imaš to za enega P, da ti reče, da je Žan predebel???? za primerjavo: moja dva sta pri treh mesecih imela cca. 7,5 kg, pa je rekla: "ja super, kar tako naprej".... alea, za Izabelino hranjenje... a pa ne moreš verjet, zmeraj se najdejo babji.... ignoriraj.... jaz sem takim že stokrat rekla, vsaki, ki me je špiknila: ko bo katera od njih rodila dvojčka s 3kg +, se pa lahko pogovarjava o vsem; do takrat pa nimam kaj debatirat... kar se tiče kompliciranja.... je zadnjič ninny ali pa lunca, ne vem katera rekla, da kako je s tem: kadar kuhaš kavo, pravijo, da pri prvem otroku, če začne jokat, odstaviš vodo in je sploh ne skuhaš.... pri drugem jo skuhaš, tudi če začne vmes jokat, pri tretjem pa jo skuhaš in še popiješ... oz. nekaj takega... jaz sem danes zjutraj, ko je starejši spal, mlajši pa nikakor ni hotel zaspat najprej popila kavo, pol se pa še stuširala in si umila lase..... je bilo malemu blazno zanimivo na ležalniku v kopalnici na tleh...