lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* Draga D.anna 76! Prvič me sploh ne poznaš in ne moreš govorit o temu da kompliciram. In taki komentarji niso na mestu, predvsem ker tukaj nekatere iščemo pomoč, ne očitanje. Sicer pa si ti: - najlepša, najbolj suha, imaš že staro postavo med tem ko se nekatere še borimo - polno dojiš, nekatere imajo težave s tem - Maks je najbolj priden dojenček na tem svetu, naši pač niso - imaš starejšega partnerja kar je zakon, ker mlajši niso ok - nikoli ne jamraš... skratka svaka ti čast. Popolna si, kljub temu da svojega otroka primerjaš s psom. Tako kot tvoj sin, partner. Vsi ste popolni. In včasih imam občutek da se hodiš sem samo hvalit, medtem ko imamo druge težave. Pa brez zamere! Bom napisala,samo prvo misel ,ki mi je prišla,ko sem tole prebrala........aaaauuuuuuučččččččč-boli........in prav všeč mi je tvoj komentar mojca,pa veš zakaj,ker se mi včasih zdi,da smo skoz dobre volje,se z vsemi lepo pogovarjamo,nikoli nobene ne reče nič čez kako-ma to je res en velik virtualni svet,v realnem svetu ne bi tako funkcionirale,bi se že našlo nekaj,za kar bi se malo spičle,ali se neuskladile,tu pa če ti kaj ni všeč,enostavno ne poveš,ali pa napišeš ,prebereš,pa če ti kaj ni všeč spet zbrišeš..........saj veš kaj hočem reči,včasih je dobro,da se petelini med sabo malo zruvajo ......pa brez zamere za moj komentar.......... mojca sej bo bolje,boš vidla.........jaz si to govorim iz meseca v mesec,pa je vsakič malo bolje