|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<<junijski princi in princeske ...
14.10.2008 14:13:33   
lunca14
Tko da bodimo srečne tiste, ki nam otroci lepo spijo in za oporo tistim, ki nas prosijo za pomoč - kako dobro besedo.

No kr dejte-poslušam,sej pravim,jaz ne spim normalno že pet let,tako,da sem že staroborka........

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
14.10.2008 14:14:03   
Anonimen
a res se ti ne zdi bajsek?? tak luštkano zalit jeuser posted image user posted image ..sej zato sem ti poslala slikici,ko je s prijateljčkom,se kr vidi razlikauser posted image taka bunkica je...res se tko vidno redi...tak mali pa nabit..user posted image user posted image .

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3527
14.10.2008 14:14:05   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeee....

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
14.10.2008 14:16:07   
Anonimen
mojči a ti že čisto normalno čutiš kožo v predlu šivov???jst še zmerom tisti del nič kože ne čutimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3529
14.10.2008 14:17:59   
*Mojca*
malo je še gluho ampak občutek se počasi vrača. Sej bo, boš videla. No, zdaj pa šibam kuhat kosilo...njoki z brokolijevo omako user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
14.10.2008 14:22:44   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Draga D.anna 76!

Prvič me sploh ne poznaš in ne moreš govorit o temu da kompliciram. In taki komentarji niso na mestu, predvsem ker tukaj nekatere iščemo pomoč, ne očitanje. Sicer pa si ti:

- najlepša, najbolj suha, imaš že staro postavo med tem ko se nekatere še borimo
- polno dojiš, nekatere imajo težave s tem
- Maks je najbolj priden dojenček na tem svetu, naši pač niso
- imaš starejšega partnerja kar je zakon, ker mlajši niso ok
- nikoli ne jamraš...
skratka svaka ti čast. Popolna si, kljub temu da svojega otroka primerjaš s psom. Tako kot tvoj sin, partner. Vsi ste popolni. In včasih imam občutek da se hodiš sem samo hvalit, medtem ko imamo druge težave.

Pa brez zamere!

Bom napisala,samo prvo misel ,ki mi je prišla,ko sem tole prebrala........aaaauuuuuuučččččččč-boli........in prav všeč mi je tvoj komentar mojca,pa veš zakaj,ker se mi včasih zdi,da smo skoz dobre volje,se z vsemi lepo pogovarjamo,nikoli nobene ne reče nič čez kako-ma to je res en velik virtualni svet,v realnem svetu ne bi tako funkcionirale,bi se že našlo nekaj,za kar bi se malo spičle,ali se neuskladile,tu pa če ti kaj ni všeč,enostavno ne poveš,ali pa napišeš ,prebereš,pa če ti kaj ni všeč spet zbrišeš..........saj veš kaj hočem reči,včasih je dobro,da se petelini med sabo malo zruvajouser posted image ......pa brez zamere za moj komentar..........user posted image user posted image user posted image mojca sej bo bolje,boš vidla.........jaz si to govorim iz meseca v mesec,pa je vsakič malo bolje

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
14.10.2008 14:23:02   
Anonimen
ja jst upam da bom kmalu čutila že kaj,je kr mal neprijetno...ja lepo kosilo boste imeli...dober tek!!

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3532
14.10.2008 14:30:59   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

no super za priporočilouser posted image user posted image ..no ura in pol je tudi nekajuser posted image ...si dobla slikice na mail našega bajsija?user posted image

Jst bi tud tvojga bajsija rada vidlauser posted image ..........razen,če nisi več moja prjatelcauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
14.10.2008 14:31:45   
Anonimen
lunca na zs mi pošli tvoj mail pa ti pošljem par slikicuser posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3534
14.10.2008 14:33:07   
*Mojca*
Lunca mi je pač počlo, je bi ga. Že med nosečnostjo je govorila da se zveza z mojim ne bo obnesla ker je mlajši user posted image user posted image user posted image Eh....

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
14.10.2008 14:34:16   
Anonimen
punce brez zamere ampak tole vse je sprožilo post od anjeph..

< Sporočilo je popravil taanikaa -- 14.10.2008 14:35:25 >

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3536
14.10.2008 14:35:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

Dan mamce user posted image

Mah jest nam nič več pisala o tem kako mi spi celo noč že od začetka septembra, ker vidim, da to ni vzpodbuda ampak bolj kajla.

Sicer sem pa presenečena. Veliko vas je, ki nenehno razmišljate in dohtarite pri malenkostih. Ne vem no.  Jest sploh ne razmišljam o teh stvareh. user posted image  Po zdravi pameti pač.
Mu dvignem voziček, kadar vidim, da lahko. Mu spustim voziček kadar pač zaspi. Z gosto hrano ga ne bom obremeljevala, dokler ne dobi prvih dveh zobkov, ker šele takrat je pripravljen na kaj drugega kot mleko. Saj narava lepo nakaže kdaj se kaj sme in kdaj ne hudirja.

Če mali čuti vašo napetost, je še sam driskast. Tako da živciranje doprinese še večje sranje.

in sicer tale,k je fajn vrgla kost za glodat...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3537
14.10.2008 14:36:53   
Anonimen

Lunca mi je pač počlo, je bi ga. Že med nosečnostjo je govorila da se zveza z mojim ne bo obnesla ker je mlajši user posted image user posted image user posted image Eh....

ha???user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3538
14.10.2008 14:40:22   
*Mojca*
taanikaa, njen otrok pa je najbolj priden ker ne komplicira...meni je zavrelo kot sem že rekla...zaradi preteklosti in tega zdej. Človek pride pojamrat pa tole...in to od takih ki jim tamalčki lepo spijo...naj mi ena s podobnimi težavami reče da kompliciram

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
14.10.2008 14:44:48   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

ha???user posted image

Mojca,se ne spomnim tega,sej sem ti napisala,da mi je prav všeč,da kdaj komu kaj poči,ker gre s tem negativna energija ven.........glede anjinega posta,pa tko,kot ste napisale,ji trenutno vse lepo špila,ko pa imaš probleme,se odzivaš drugače

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
14.10.2008 14:45:45   
Anonimen
nisem vedla da imata že vidve preteklost..ja pol pa ja..sej men tud nebi blo vseeno...drgač pa te čisto zastopim k mamo zdej šele 3 dni kolkr tolk mir da spimo,prej pa en mesec ne...jst tud mislim da sem pridemo mal pojamrta mal po tolažbo,spodbudo,ne pa kr neki..ok..sej tud če kako stvar pokritiziraš daš svoje mnenje ok..sam na nek način...men se zdi da smo do zdej ble kr prijazne duga do druge,tole danes mi pa ni najbolj všeč...a veš tiste k nimajo takih problemov ne morjo razumet...eni otročki pa mogoč spijo ponoč,pa so čez dan problemi..krčeki itd itd..

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3541
14.10.2008 14:46:30   
lunca14
aja,mojca a je tvoj mlajši od tebe 15 let,al v čem je bil problemuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
14.10.2008 14:47:42   
Anonimen
jst mam tud mlajšega,sicer eno leto ampak je mlajšiuser posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3543
14.10.2008 14:49:37   
lunca14
punce a vam lahko nekaj zaupam danes je polna luna,zato je tako ozračjeuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
14.10.2008 14:49:47   
*Mojca*
Mah...nimava pteteklosti. Enkrat je tekla debata o partnerjih in je vztrajala da mlajši niso ok, da je to preverjeno, da se ne moreš zanest...blablabla.

Nema veze, danes sem neprespana, zmatrana in ne vem kaj še. Im me pogreje če nekdo reče da kompliciram in naj se umirim...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
14.10.2008 14:50:27   
lunca14
jst mam pa stargauser posted image ,pet et je starejšiuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
14.10.2008 14:57:45   
babysolza
živjo punce,

vidim da mate danes kar žgočo debato. Ne se preveč jezit ena na drugo, čeprav je res, da sem pridemo po nasvet in tolažbo - in če ti je hudo, res ne rabiš še enega, da ti pamet soli. Tako da - pošiljam pikapoke tistim, ki jim trenutno ne gre najbolje, in tistim, ki jim gre, da bi jim šlo še naprej! user posted image

Jaz sem trenutno ful dobre volje, ker je prišla moja mama in mi Sabino mal 'spod nog' odpelala. Priznam, da prav paše kaka urca brez nje tu pa tam. user posted image

Mojca, a lahko dobim recept za brokolijevo omako? Pliiiizzzzzzz. user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
14.10.2008 15:06:37   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

jst mam pa stargauser posted image ,pet et je starejšiuser posted image

.....in ime mu je Maj,moj mali nagajivec ali pivec mojih žičkovuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
14.10.2008 15:14:47   
RMRM
Ojla!

Sem vedla da boste danes pridne in da bom rabila kar nekaj časa, da preberem za nazajuser posted image . Ste mele kar pestro debato, najbrž je res lunca kriva, ti, ti luncauser posted image user posted image .

Mojca user posted image user posted image user posted image  ne obremenjuj se s tem, kaj drugi mislijo, res je tako, dokler vse klapa, si sploh ne moremo predstavljat, kaj eni doživljajo. Tud jaz sem resnično razumela aleino stisko glede hranjenja takrat, ko moj Lukas ni hotel jest, seveda se mu je v enem mesecu, ko je pri meni tako malo pojedel, temu primerno tud želodček skrčil in sva pol kar nekaj časa rabila da je pojedel priporočeno dozo mlekca, sva tud oba jokala, pa bi najbrž tud men rekle da kompliciramuser posted image , pa ni moj prvi otroček, tako da se ne oziraj na druge. Jamramo pa tko al tko vse, nekje mora it ven, kot je lunca rekla.  Popolnosti pa tko al tko ni, HB.

taanikaa, lunca14 -  jaz bi si tud z veseljem ogledala vajina sončkauser posted image

Tina28 - hvala za pesmice, mam že sprintane. Sem zdej šele vidla pri nekaterih pesmicah, da sem jih kar mal priredilauser posted image user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
14.10.2008 15:17:53   
Anonimen
lunca upam da si zdej dobla mail..prvič neki ni šlo..
RMRM..ti kr pošlji svoj mail na moj zs

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?