Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 6.10.2008 22:16:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko nya - ti si tud fuuuuulllll luškana mlada mami! pa lepo spančkajta oba z Lukcem! Taanikaa - sem ti poslala na gmail! V albumu je moja nečakinja z Lukcem, jaz sem tule: http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=3212386
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 6.10.2008 22:20:06
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Ja, sej sem mislila na to sliko, ko piše jaz in Luka!
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 6.10.2008 22:21:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko Ja, sej sem mislila na to sliko, ko piše jaz in Luka! Aha, ok, potem pa hvala sasa No, pa da boste vse vedele, da mam v profilu nečakinjo - nism jaz
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 6.10.2008 22:27:21
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala saša za mail počasi je treba it spat..lepo pančite..nočko ..se tipkamo jutri
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 6.10.2008 22:38:52
|
|
|
|
mtinca1
|
novi albumi: pridružujem se večini rr-jevk: novi albumi so . Nimam pojma kako zadeva deluje. Dobila sem nekaj povabil za ogled, ampak še nisem mela časa za komentarje, zato: Mojca in Luka - sta dala že tolko različnih "lookov" skoz, da niti pod razno ne rabita več nobene stilske preobrazbe. super sta!!! Ninny - Maša in Ema. luštni punčki, pa vidi se, da je Maša prava pridna starejša sestrica . Nya - Lušne fotke. najbolj so opazne Lukčeve lepe učke! Alea - tvoj album imam sicer med albumi od prijateljev, vendar ga ne morem odpret. vidim, da je prva slika črnobela od krsta. sm že čist firbčna. a mi lahko pošlješ povabilo za ogled, al kako že to gre? a ma še katera druga kak nov album - bi rada mal pokukala noter, če lahko.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 6.10.2008 22:49:58
|
|
|
|
Tina 28
|
Punce...Jaz vidim vse vaše albume, sam kopiram v glavo in mi najde. Saša...TO dudke je hotu met zase in sem se smejala naj jo kar žveči če če, ker je še njegova. Pa ga je kmal minil, sam če kdo pride, mora vse traparije pokazat. Danna76...definitivno je zaprt zaradi morja...vsaka sprememba klime vpliva na prebavo in še na kaj drugega (ritem spanja recimo ). Še meni. Je pa tud res, če dojiš, ni noben problem, če dalj časa ne kaka...mogoče ma pa poskok v rasti in vse porabi! Tanika....ne delaj mi lušto v Panashejem...ker ga naravnost obožujem pa ga ni v hladilniku. Alea....a je teb bionergetik tud že kdaj prečesal auro (al kako se reče...odpravil blokade....) k si tko sproščena in vedno za . Ker sem jaz razmišljala, da bi ga zase rabla, da mi te blokade odprav...paa glih ne vem, če je kaj na tem . Drgač sem pa iz aerobike....bom hodila 2xtedensko...kok je blo fajn, sam jaz in moje mišice...in nobene mami! Ko pa pridem domov, je vse spalo, kuhinja pa bomba. Ah tile naši desci...vse moram previdno prosit, da nisem napadena...če pa ne, pa tko ni nič doma narjen. Moj vidi delo samo v pravem moškem delu (tehnika, moč, moška dela...saj veste...no za tak je pa priden). Sem se pa zafrknla, ker sem se prej najedla...me je vodni park zlačnu...pol me je pa mal tiščal na začetku...drugič ne ponovim te napake.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 6.10.2008 22:58:04
|
|
|
|
mtinca1
|
se še ukvarjam z albumi. sem vas še nekaj naklikala za prijateljice (Kontakt) in zdaj vidim še album od sase.vracko, ki ga lahko odprem brez povabila in od Tine 28, ki pa ga ne morem odpret. mi ni jasno zakaj, v čem je razlika? by the way - sasa - tud vaš Luka je pravi korenjak oz. superman! glede teh albumov. a se samo meni zdi, al bi blo fajn če bi npr. v profilu obstajal seznam prijateljev.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 6.10.2008 22:59:30
|
|
|
|
mtinca1
|
Tina28 - za vpis na aerobiko in za vse ostale, ki ste tud tako aktivne. moja sprostitev je še vedno kavč + računalnik (beri rr) in TV.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 6.10.2008 23:13:34
|
|
|
|
Tina 28
|
Mtinca...saj moja je tud...bla in bo še kar....sam v bistvu ni sprostitev...pol si še slabš kot prej ...mi je tole kar energijo po žilah poslal. Mam album iz plavanja...mi pa nismo taki fotografi in se mi tud zdi, da nismo tolk fotogenična familja. Mala itak zmeraj zmzne, ko zagleda fotoaparat...zdaj pa itak nima časa nič opazit, ker skoz pesti gloda...zobki definitivno
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 6.10.2008 23:29:43
|
|
|
|
mtinca1
|
Tina, kaj da niste fotogenična familja, ful ste vsi simpatični, prav lepe fotke, se vidi da ste vsi uživali na kopanju. kdo je pa na zadnji fotki? zgleda, da otročki res uživajo v teh fredovih obročkih. mi smo ga že kupili, preizkusili pa ga še nismo.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 6.10.2008 23:35:39
|
|
|
|
Tina 28
|
Na zadnji sliki je kolega s hčerkico....sta vzgojiteljici organizirali spoznavni dan za skupino, kerj je Nejc in smo lepo vsi čofotali v vodnem parku....itak, da smo mogli it. Moj je bil ful skeptičen zarad tamala, pa je bil pol prov navdušen. Sem bolj tud zarad panorame slikala. Pri nas nimamo velik atraktivnih stvari...ampak tale naš vodni park se pa meni kosa z vsemi bazeni...je ful fajn za družine pa še lepo in ne preveliko je....najbolj mi je všeč, da ni stropa ampak je več ali manj vse v steklu.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 6.10.2008 23:37:15
|
|
|
|
Tina 28
|
Mogoče kak nasvet glede moje kože na obrazu Mam zadnje čase ful probleme z tavelikmi mozolji v predelu okrog ust in brade...pol jih pa še maltretiram in je še slabše.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 6.10.2008 23:39:45
|
|
|
|
Tina 28
|
Pa ko zdaj gledam moje slike mi ni jasno, kdaj sem nehala bit blond...se mam za narvavno blondinko...ampak od poroda dalje se je barva mojih las spremenila...ma ne vem ...v mišjo
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 6.10.2008 23:51:24
|
|
|
|
Tina 28
|
pančate...saj vem...bi blo pametno....pa jutr
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 6.10.2008 23:52:54
|
|
|
|
Tina 28
|
Ha...sem se spomnila...lohk mamo pa kle spoznavni dan ...sam boste verjetno mogle tud atije prpelat
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 7.10.2008 7:30:52
|
|
|
|
babysolza
|
jutro, kako ste spančkale?
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 7.10.2008 7:49:58
|
|
|
|
Anonimen
|
jutrčka...nya zdej sem te pa vidla ..hvala za slikice,na trenutke me luki kr na Žana spominja,ma tak navihan pogled ..lepi ste.. tinči,ja kok ste pa vi cart na plavanju...sem kr lušte dobila,mi bi tudi šli..sam kdaj k sem skoz sama...ful ste luškani..hvala...z veseljem pogledam slikice k ste taki sončki
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 7.10.2008 7:55:46
|
|
|
|
Anonimen
|
danes smo pa za spremembo spali od pol osme do pol petih pa naprej do pol sedmih...PRAZNIK!!! Po enem mesecu,sem šla gledat za nazaj k si pišem že skoz kdaj se hranimo ure in ml...drgač pa bolj kot ne vsttajanje on enih...tk da še mam malo upanja,da se še zna mal spremenit tale ritewm spanja...jst srčno upam... tinči ti kr lepo v avto pa na panashe k men..jst ga mam tud ffuuuul rada...pr men to skor zmerom mora bit
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 7.10.2008 7:55:57
|
|
|
|
*anamor*
|
Jutro, pridne ste bile vidim, kar čez sto ste mahnile. Me bomo ta 2 del hitro preskočile. Alea -dobila sem tvoje zs in slike. Ej zakon so. Kako sta lepi. Mi imamo danes posvetovalnico. Samo smo še kar bolani. Kašljomo. Ninny kako je tvoja princeska? Se slišimo potem.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 7.10.2008 8:02:36
|
|
|
|
Anonimen
|
alea če se ne motim imate danes pediatra...fajn zrihtajte,držim pesti da se najde kaka rešitev za vas ..pa javi... še za naše male mini bolnike in za mamice in še velike za pikice !!
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 7.10.2008 8:58:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ROMY1612 Jutro, pridne ste bile vidim, kar čez sto ste mahnile. Me bomo ta 2 del hitro preskočile. Alea -dobila sem tvoje zs in slike. Ej zakon so. Kako sta lepi. Mi imamo danes posvetovalnico. Samo smo še kar bolani. Kašljomo. Ninny kako je tvoja princeska? Se slišimo potem. pri nas je že zdrava, začela je spet jest kot je jedla,kašlja ne več. Edino zbudi se za jesti tam okol 2,3 ure. Upam, da bo do ponedeljka zdrava, da mi jo bo P cepila. Dobro opravita pri P
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 7.10.2008 8:59:51
|
|
|
|
Anonimen
|
taanika za spanje Pri nas je danes spala od 21-3,potem jedla, spala do 7.30, pojedla in sedaj že pol ure spi.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 7.10.2008 9:00:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Tina-pogledala vaše slikce. Saj ste fotogenični, ne vem od kje tebi, da niste? Vidim, da ste vsi uživali v vodi, tudi Anja.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 7.10.2008 9:11:34
|
|
|
|
D.anna 76
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 čer naš škratek spi, mene pa možek meče iz rač. bo igrce igrov pol pa jest ne morem na rr viset Kofetkanje torek, 7.10 ob 12.00 v Supernovi - trenutno prijavljene mamice z svojimi korenjaki: D.anna 76 Kaja08 anaj22 ninazwerina *Mojca* - po vsej verjetnosti babysolza A pride še kera????? sem iskala tale seznamček in vidla kok smo načvekale je bil na strani 51, upam se nas zbere čim več za vse bolnike še mal nočko Kukr sem brala nazaj sta Kaja08 in Mojca nekaj namigovali da ju ne bo. A ni tako. Ostale pa sigurno pridemo a ne?!
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 7.10.2008 9:12:08
|
|
|
|
babysolza
|
Ojla, a se že vse rihtate za v Supernovo al kaj da ni nobene tle? Jaz sem si že glavo umila in bom itak najlepša, tako da itak lahko pridete mirno čvekat. SKratka, mam številko od anaj, pa te pokličem, ko bom tam. Sicer pa grem še mal u šoping (če že grem v mesto - tle v Logatcu sploh ni štacun ), tako da bom tam zihr mal prej. Se slišmo in vidmo! Mojca in Kaja, vidve pa le vseeno pridte.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?