Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 6.10.2008 21:30:53
|
|
|
|
Anonimen
|
jst tud nevem če mi nebo ravno na vikend zneslo,k nimam avta...
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 6.10.2008 21:31:19
|
|
|
|
Anonimen
|
no kje je moja milka zdej uuujjjeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 6.10.2008 21:33:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko Mene pa nekaj zaje , ko hočem novo slikco v profil dodat...Ponorela bom s to novo RR! Un ta drug link, k je " href"
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 6.10.2008 21:33:39
|
|
|
|
alea01
|
šibaaaaam..... dr.Haus je na HTV2 nova sezona...... pa še moj je naokoli prišel
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 6.10.2008 21:34:11
|
|
|
|
anaj22
|
sem pozabla še Izabela in ostali za papcanje pa za čim dalši spanec tanika ooooooooojjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaa a bo toče tud vredu
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 6.10.2008 21:34:18
|
|
|
|
Anonimen
|
uuuuu alea pol pa le..papa
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 6.10.2008 21:42:57
|
|
|
|
sasa.vracko
|
A mi lahko mogoče katera pove, zakaj nimam jaz pr seb možnosti za album, kontakt ....
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 6.10.2008 21:44:10
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Mam namreč nove slikice v albumu, sem nekaterim poslala obvestilo in plis mi povejte, če kaj vidte??? Taanikaa ???
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 6.10.2008 21:45:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko A mi lahko mogoče katera pove, zakaj nimam jaz pr seb možnosti za album, kontakt .... Pod svojim nickom nima nbena, k map vse to gor v profilu. Tko je blo tud že prej, sam najbrž nisi opazila
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 6.10.2008 21:46:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko Mam namreč nove slikice v albumu, sem nekaterim poslala obvestilo in plis mi povejte, če kaj vidte??? Taanikaa ??? Jaz sem vidla Lukca, kjut,kjut,kjut
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 6.10.2008 21:47:15
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Pa ne, Nya, js sem prej imela, definitivno... A si pogledala slike?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 6.10.2008 21:47:34
|
|
|
|
polly80
|
IZVIRNO SPOROČILO: D.anna 76 Čer, Kako je kaj z kakanjem vaših bebik. Naš Maks že 3 dni ni kakal. A je to normalno? Je pa res, da smo bli 2 dni na morju, pa bi to blo lahko pogojeno z spremembo okolja. d.anna,če dojiš ni kaj če do 8 dni ni pokakan,ker ne more bit zaprt,če dojiš! tudi naša vita včasih 7dni ni pokakana,včasih pa 3krat na dan ..sem vprašala glede tega na posvetovalnici in je vse ok!!!tako da nič skrbet. seveda le če dojiš,če ne dojiš,potem pa..hmmm lahko noč
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 6.10.2008 21:47:56
|
|
|
|
Anonimen
|
saša pravkar gledam vaše slikice-cute ..obvestila pa nisem dobla
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 6.10.2008 21:49:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz mam pa v profilu tri slikce, sam so slabe - taanikaa - ti si tud spraševala zakaj so slabe - no, zdej vem - ker so visoke resolucije so večje slike lepše kot manjše.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 6.10.2008 21:52:45
|
|
|
|
Anonimen
|
nya iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jst mam tud slabe slikice,pa kaj čmo....kak smo lepi...dejte še kej mamice gor da vas vidim...ve ste mene že vidle..no aleo,pa mojco,pa ninny pa kajo sem že vidla na fotkah,ostale pe ravno ne
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 6.10.2008 21:52:58
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Ok, hvala za pohvale obema , Taanikaa zakaj nisi dobila obvestila, pa res ne vem, ker mi tam še napiše, da sem obvestila prijatelje... Res lahko znoriš s tanovo RR...
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 6.10.2008 21:55:03
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Taanikaa - lahko ti pošljem eno svojo fotko na Gmail, če hočeš, drugač pa moram kake lepe narest, da bova oba s tamalim skup, pol bom pa dala gor... Pa še ostrigla sem se na krajše zdejle pred cajtom, pa sem včasih sama seb grozna...
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 6.10.2008 21:55:34
|
|
|
|
Anonimen
|
evo je prišlo kr v moj album tvoje slikice saša..zakasnitev menda
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 6.10.2008 21:58:19
|
|
|
|
Anonimen
|
saša ne sekiri se glede videza...jst sem taprava maškara,pa še pust ni ..make up pa rihtanje..kaj je že to???včasih še smeti nisem nesla neurejena zdej ti pa grem še v ameriko tak grozna ..ni cajta
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 6.10.2008 22:04:11
|
|
|
|
D.anna 76
|
IZVIRNO SPOROČILO: polly80 IZVIRNO SPOROČILO: D.anna 76 Čer, Kako je kaj z kakanjem vaših bebik. Naš Maks že 3 dni ni kakal. A je to normalno? Je pa res, da smo bli 2 dni na morju, pa bi to blo lahko pogojeno z spremembo okolja. d.anna,če dojiš ni kaj če do 8 dni ni pokakan,ker ne more bit zaprt,če dojiš! tudi naša vita včasih 7dni ni pokakana,včasih pa 3krat na dan ..sem vprašala glede tega na posvetovalnici in je vse ok!!!tako da nič skrbet. seveda le če dojiš,če ne dojiš,potem pa..hmmm lahko noč Hvlala za odgovor. Si me malce pomirila. Nočko.....
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 6.10.2008 22:11:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdej grem pa jst , k ne verjamem, da bomo tko dobr spali kot smo včeraj. Ali pa tudi. Lahko noč vsem čvekam.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 6.10.2008 22:12:31
|
|
|
|
sasa.vracko
|
nya - ti si tud fuuuuulllll luškana mlada mami! pa lepo spančkajta oba z Lukcem! Taanikaa - sem ti poslala na gmail!
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 6.10.2008 22:12:42
|
|
|
|
mtinca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko A mi lahko mogoče katera pove, zakaj nimam jaz pr seb možnosti za album, kontakt .... Pod svojim nickom nima nbena, k map vse to gor v profilu. Tko je blo tud že prej, sam najbrž nisi opazila tud jaz prej nisem imela pod nickom albuma, ampak sem svoj album lahko pogledala samo zgoraj pod "Moj profil". grem mal prebrat za nazaj. danes je bil en nor dan, smo cel dan laufali okrog z vozičkom .... še več takih sončnih dni !
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?