|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<<junijski princi in princeske ...
7.10.2008 16:38:06   
Anonimen
..no in danes se je mojemu malemu čisto porušil ritem..sem imela dopoldan obisk in ni spal,se je prečul in mi zdaj tud noče spat...je čisto prečut,tečen pa tko,da je joj..najbolj bom vesela ko bo ura pol osmih da gre ajat..se bi še tolko jst zraven mal ulegla on pa ne in ne ajatuser posted image

baba žabe ste tu?kuku...se pozna da imam enega otroka samo in da sem cel dan sama a ne?user posted image ..mam cajt pol tle viset,ve imate pa možeke že doma vrjetn pa otročke iz vrtca..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2551
7.10.2008 16:40:01   
Anonimen
no pa kr že imam samogovore naj nadaljujem...sem kr mal ponosna nase...me je klicala mama na domač tel.pa se ji nisem oglasla,gsm pa hit izklopla...zdej jo šele more matrat kje za vraga sem user posted image ..res ni potrebe da bi se slišale vsak dan...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2552
7.10.2008 16:50:54   
RMRM
Ojla!

Tina28, sem pogledala slikce. user posted image user posted image user posted image user posted image . Je Anja tud tak cukrček.
Pa ful ste užival, a neuser posted image user posted image user posted image .

Mi bomo konec meseca, če bo vse prav.user posted image

Pa končno je tud meni uspelo en albumček naredit. Upam da se da pogledat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
7.10.2008 17:18:01   
Anonimen
Tale sonček prav paše.user posted image user posted image user posted image user posted image Midve sva ble do zdej zunej.user posted image Tamala spala kot ubita.

Ve kofetkarce, vidim, da ste uživale.user posted image user posted image Ob priliki pridem tud jest.user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2554
7.10.2008 19:10:13   
anaj22
ojla

no končno mam pet min časa za rr
čvek je uspel, mamice super ste mormo še kdaj ponovit. Mojca smo te pogrešale in dobile tvoj sms tele "majstri" so user posted image .
babysolza upam da vam bodo plenice dobr služle
RMRM Lukas je tud ful user posted image user posted image
zdej pa šibam pridem ko dam Jaka spat ma user posted image  dons odbojko in me nov noben iz rr metov

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
7.10.2008 19:18:19   
lunca14
rmrm......če me spomin ne vara,tud ti uporabljaš plenice bambino mio......če jih,ima sedaj ariel razprodajo tega programa in imajo 50%popust,lahko pa se obrneš tudi na beby center in ti oni zrihtajo,če nimate v vašem kraju ariela.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
7.10.2008 19:35:19   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

rmrm......če me spomin ne vara,tud ti uporabljaš plenice bambino mio......če jih,ima sedaj ariel razprodajo tega programa in imajo 50%popust,lahko pa se obrneš tudi na beby center in ti oni zrihtajo,če nimate v vašem kraju ariela.

Ne, ne uporabljam, smo se pa enkrat pogovarjale na to temo. Na začetku sem mal razmišljala v to smer, sem jih gledala v Sanolaborju, samo se mi je zdela prevelika začetna investicija, pa ne me narobe razumet, vse za naše malčke, ampak HB mu Pamperske pašejo, tako da bomo kar na plenicah za 1x uporabo. Drugač pa vseeno hvala za informacijo, mogoče bo tud kateri drugi prav prišla.user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
7.10.2008 19:36:26   
RMRM
Pa vsem hvala za  user posted image  za mojega škratka. Bodo sigurno pomagale.user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
7.10.2008 19:36:45   
*anamor*
Haj,
no mi smo danes imeli leteči in naporen dan. Bili smo pri pediatru, cepljeni nismo bili, ker še malo kašljamo. Bomo danes teden ali pa čez 14 dni. Imamo pa 6250g in veliki smo 62,9 cm. Bil je pa full priden. Zdravnici se je naglas smejal.
No bila sem v mullerju. Punce ne morem verjeti koliko je tam ceneje. Apatamil pride 11,50 eura v dm pa 16 eur. Plenice pridejo 6 eur v dm  pa 8 eur. Pa še bunchove kreme imajo, ki so mi res všeč. Samo kupila sem 3 različne artikle ob bunchna, domov pa sem prinesla le 1. Sem v trgovini pozabila na blagajni ( tako sem bila nabasana, da groza). Samo hvala bogu sem poklicala v trgovino in jih jutri dobim.
Aja tina - full so lepe slikice tvojih dveh junakov.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
7.10.2008 19:40:39   
alea01
hej, hoj mamičkeuser posted image

Pogledala slikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

ninny- Maša je pomanjšana mamica, Ema je pa tik za njouser posted image user posted image user posted image user posted image . se vidi, da ima Maša Emo zelo rada in verjetno tudi ljubosumna ni, a imam prav, a ne?

Tina28- vidiš, tudi običen fotič naredi lepe slikiceuser posted image user posted image user posted image . Izgledaš zeeeeelo mlado. mislim, da si stara 29 ali še boš, ampak leta pa orenk skrivašuser posted image user posted image . Anja je zelo fejst baba in čisto očijeva. Oči je pa tudi fejstuser posted image user posted image user posted image

sasa.vracko- Luka je tudi že pravi moški. sicer jaz zelo rada gledam lulije, tako da se priporočamuser posted image user posted image . Mamice pa še ne poznamo, tako da tudi tu se priporočamuser posted image

RMRM- Lukas je tudi zeeeeeelo cotkaniuser posted image user posted image user posted image

taanikaa- Ne vem kateri je bolj fejst, ali mamica ali pa Žanuser posted image user posted image user posted image . In že vidim, kako boš lepa nevestauser posted image user posted image

nya- tvoj Luka Patrik je pa pravi maniken, saj prav lepo pozira, mamica pa zna prav dobro slikatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
7.10.2008 19:45:15   
Anonimen
no pa se je končno zbudil tale naš rr...user posted image user posted image ..hecam se,sej vem dqa imate delo z malčki,moj že panča,je spal samo zjutraj in je bil siiiteeen danes...uh
alea kaj si zrihtala pri p?...ti pa kr spregledaš moje poste večkrat user posted image user posted image ..ti ti...goljufaš..ne bereš nič za nazajuser posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2561
7.10.2008 19:46:38   
RMRM
anaj22, tvoj Jaka je tud ful user posted image . Pa Bleki tud.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
7.10.2008 19:48:15   
alea01
tko pa še romy, didlinaa, pikica_30, sasa.vracko- mi bi radi videli tudi mamičkeuser posted image

nya- H&M nima slinčkovuser posted image

Hm, bi še kaj morala povedat? Ne spomnim se. Aja, pa je res nekaj. Sem šla s tamalo na dooooooolgi sprehod vse do trgovine in sem šla kupit  seveda z vozičkom -samo sladkarije- cuker mi je padeluser posted image . Pa ena gospa za mano reče, da naj se zresnim in naj otroku ne dajem toliko sladkarij, ker bo imel pokvarjene zobe in naj raje kupim korenček. In to tako naglas, da se je folk obračal in zijal v mene- se pravi v najbolj neumno mamico, kar jih je. Ma, jim ni potegnilo, da če otrok leži v košari, da je še premajhen, da bi sploh kaj drugega jedel kot mleko, ali kaj..... eh, sem bila kar tiho.... se mi ni dalo se spravljat s tem.....

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
7.10.2008 19:50:48   
alea01
taanikaa, preberem, pa pozabimuser posted image . joj, jaz bi pa morala kakšen test naredit..... danes zjutraj sem bruhalauser posted image

sem šla do P in je bil na vratih pildek-da je na bolniški, sestre pa tudi ni bilo, da bi se vsaj zvagaliuser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
7.10.2008 19:50:56   
Anonimen
alea to so spet ti komemtarji,k mene tolk razjezijo...men se vedno da,če mi kdo na žulj stopiuser posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2565
7.10.2008 19:50:59   
RMRM
Mi tud vedno manj spimo, pa nič več ne jokcamo. Taanika, so res pomagale tvoje kapljiceuser posted image , jih pa sedaj uporabljam še da mal Lukasa prelisičim, da vsaj malo pri meni je. Sem upoštevala Alein nasvet,in dam kakšno kapljico kar na dojko, pol vsaj zagrabi in vsaj malo poje pri meni. En teden sem mu namreč dajala po flaški, da sem vidla kolk sploh poje, sedaj pa pri meni noče več, mogoče ponoč kakšen obrok, pa podnev če mi ga uspe s kapljicami prelisičit.

Drugač pa Lukas najraje leži na kavču, pa da se z njim pogovarjam. Je tud po dve urci priden in čebljauser posted image user posted image . V igralnem centru se kmal naveliča, v ležalniku pa sploh. 

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
7.10.2008 19:51:55   
Anonimen
alea naredi test..jeeeeeeeeeeeeeeee držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image ..javi koj,kr me bo pobralo od radovednosti,sploh pa ker si to ti..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2567
7.10.2008 19:52:56   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

Sem šla s tamalo na dooooooolgi sprehod vse do trgovine in sem šla kupit  seveda z vozičkom -samo sladkarije- cuker mi je padeluser posted image . Pa ena gospa za mano reče, da naj se zresnim in naj otroku ne dajem toliko sladkarij, ker bo imel pokvarjene zobe in naj raje kupim korenček. In to tako naglas, da se je folk obračal in zijal v mene- se pravi v najbolj neumno mamico, kar jih je. Ma, jim ni potegnilo, da če otrok leži v košari, da je še premajhen, da bi sploh kaj drugega jedel kot mleko, ali kaj..... eh, sem bila kar tiho.... se mi ni dalo se spravljat s tem.....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ampak eni so pa res svetovni, user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
7.10.2008 19:53:57   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

alea naredi test..jeeeeeeeeeeeeeeee držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image ..javi koj,kr me bo pobralo od radovednosti,sploh pa ker si to ti..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
7.10.2008 19:55:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Mi tud vedno manj spimo, pa nič več ne jokcamo. Taanika, so res pomagale tvoje kapljiceuser posted image , jih pa sedaj uporabljam še da mal Lukasa prelisičim, da vsaj malo pri meni je. Sem upoštevala Alein nasvet,in dam kakšno kapljico kar na dojko, pol vsaj zagrabi in vsaj malo poje pri meni. En teden sem mu namreč dajala po flaški, da sem vidla kolk sploh poje, sedaj pa pri meni noče več, mogoče ponoč kakšen obrok, pa podnev če mi ga uspe s kapljicami prelisičit.

Drugač pa Lukas najraje leži na kavču, pa da se z njim pogovarjam. Je tud po dve urci priden in čebljauser posted image user posted image . V igralnem centru se kmal naveliča, v ležalniku pa sploh. 

to pa zato,ker sem ti jih dala iz srca..user posted image ne ne,res so super te kapljice,vsi jih hvalijo..me veseli da sem lahko pomagalauser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2570
7.10.2008 19:56:06   
alea01
jap, bomo jutri naredili test. bi bilo pa mal čudno, da 3 leta nisem mogla zanosit, pol pa kar v prvem šusuuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
7.10.2008 19:57:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

jap, bomo jutri naredili test. bi bilo pa mal čudno, da 3 leta nisem mogla zanosit, pol pa kar v prvem šusuuser posted image

kolk ti jst prvoščimuser posted image user posted image user posted image user posted image ..kdaj boš delala test?zjutraj?kr bom cela nervozna zihr..javi nujno..matr sem tečnauser posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2572
7.10.2008 19:58:14   
*anamor*
Punce jaz bi vam pokazala moje slike, samo meni se res ni za zaj.... s tem albumom

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
7.10.2008 19:58:39   
Anonimen
točno kako pa kej žanka?ona je že kak mesec noseča al ne???katera ve?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2574
7.10.2008 19:59:04   
*anamor*
U punce jaz pa sem nekaj zamudila, alea delaš test za nosečnost? Uau vsak ti čast. Go girl

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?