Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 7.10.2008 16:38:06
|
|
|
|
Anonimen
|
..no in danes se je mojemu malemu čisto porušil ritem..sem imela dopoldan obisk in ni spal,se je prečul in mi zdaj tud noče spat...je čisto prečut,tečen pa tko,da je joj..najbolj bom vesela ko bo ura pol osmih da gre ajat..se bi še tolko jst zraven mal ulegla on pa ne in ne ajat baba žabe ste tu?kuku...se pozna da imam enega otroka samo in da sem cel dan sama a ne? ..mam cajt pol tle viset,ve imate pa možeke že doma vrjetn pa otročke iz vrtca..
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 7.10.2008 16:40:01
|
|
|
|
Anonimen
|
no pa kr že imam samogovore naj nadaljujem...sem kr mal ponosna nase...me je klicala mama na domač tel.pa se ji nisem oglasla,gsm pa hit izklopla...zdej jo šele more matrat kje za vraga sem ..res ni potrebe da bi se slišale vsak dan...
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 7.10.2008 16:50:54
|
|
|
|
RMRM
|
Ojla! Tina28, sem pogledala slikce. . Je Anja tud tak cukrček. Pa ful ste užival, a ne . Mi bomo konec meseca, če bo vse prav. Pa končno je tud meni uspelo en albumček naredit. Upam da se da pogledat.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 7.10.2008 17:18:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Tale sonček prav paše. Midve sva ble do zdej zunej. Tamala spala kot ubita. Ve kofetkarce, vidim, da ste uživale. Ob priliki pridem tud jest.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 7.10.2008 19:10:13
|
|
|
|
anaj22
|
ojla no končno mam pet min časa za rr čvek je uspel, mamice super ste mormo še kdaj ponovit. Mojca smo te pogrešale in dobile tvoj sms tele "majstri" so . babysolza upam da vam bodo plenice dobr služle RMRM Lukas je tud ful zdej pa šibam pridem ko dam Jaka spat ma dons odbojko in me nov noben iz rr metov
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 7.10.2008 19:18:19
|
|
|
|
lunca14
|
rmrm......če me spomin ne vara,tud ti uporabljaš plenice bambino mio......če jih,ima sedaj ariel razprodajo tega programa in imajo 50%popust,lahko pa se obrneš tudi na beby center in ti oni zrihtajo,če nimate v vašem kraju ariela.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 7.10.2008 19:35:19
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 rmrm......če me spomin ne vara,tud ti uporabljaš plenice bambino mio......če jih,ima sedaj ariel razprodajo tega programa in imajo 50%popust,lahko pa se obrneš tudi na beby center in ti oni zrihtajo,če nimate v vašem kraju ariela. Ne, ne uporabljam, smo se pa enkrat pogovarjale na to temo. Na začetku sem mal razmišljala v to smer, sem jih gledala v Sanolaborju, samo se mi je zdela prevelika začetna investicija, pa ne me narobe razumet, vse za naše malčke, ampak HB mu Pamperske pašejo, tako da bomo kar na plenicah za 1x uporabo. Drugač pa vseeno hvala za informacijo, mogoče bo tud kateri drugi prav prišla.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 7.10.2008 19:36:26
|
|
|
|
RMRM
|
Pa vsem hvala za za mojega škratka. Bodo sigurno pomagale.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 7.10.2008 19:36:45
|
|
|
|
*anamor*
|
Haj, no mi smo danes imeli leteči in naporen dan. Bili smo pri pediatru, cepljeni nismo bili, ker še malo kašljamo. Bomo danes teden ali pa čez 14 dni. Imamo pa 6250g in veliki smo 62,9 cm. Bil je pa full priden. Zdravnici se je naglas smejal. No bila sem v mullerju. Punce ne morem verjeti koliko je tam ceneje. Apatamil pride 11,50 eura v dm pa 16 eur. Plenice pridejo 6 eur v dm pa 8 eur. Pa še bunchove kreme imajo, ki so mi res všeč. Samo kupila sem 3 različne artikle ob bunchna, domov pa sem prinesla le 1. Sem v trgovini pozabila na blagajni ( tako sem bila nabasana, da groza). Samo hvala bogu sem poklicala v trgovino in jih jutri dobim. Aja tina - full so lepe slikice tvojih dveh junakov.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 7.10.2008 19:40:39
|
|
|
|
alea01
|
hej, hoj mamičke Pogledala slikice ninny- Maša je pomanjšana mamica, Ema je pa tik za njo . se vidi, da ima Maša Emo zelo rada in verjetno tudi ljubosumna ni, a imam prav, a ne? Tina28- vidiš, tudi običen fotič naredi lepe slikice . Izgledaš zeeeeelo mlado. mislim, da si stara 29 ali še boš, ampak leta pa orenk skrivaš . Anja je zelo fejst baba in čisto očijeva. Oči je pa tudi fejst sasa.vracko- Luka je tudi že pravi moški. sicer jaz zelo rada gledam lulije, tako da se priporočam . Mamice pa še ne poznamo, tako da tudi tu se priporočam RMRM- Lukas je tudi zeeeeeelo cotkani taanikaa- Ne vem kateri je bolj fejst, ali mamica ali pa Žan . In že vidim, kako boš lepa nevesta nya- tvoj Luka Patrik je pa pravi maniken, saj prav lepo pozira, mamica pa zna prav dobro slikat
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 7.10.2008 19:45:15
|
|
|
|
Anonimen
|
no pa se je končno zbudil tale naš rr... ..hecam se,sej vem dqa imate delo z malčki,moj že panča,je spal samo zjutraj in je bil siiiteeen danes...uh alea kaj si zrihtala pri p?...ti pa kr spregledaš moje poste večkrat ..ti ti...goljufaš..ne bereš nič za nazaj
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 7.10.2008 19:46:38
|
|
|
|
RMRM
|
anaj22, tvoj Jaka je tud ful . Pa Bleki tud.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 7.10.2008 19:48:15
|
|
|
|
alea01
|
tko pa še romy, didlinaa, pikica_30, sasa.vracko- mi bi radi videli tudi mamičke nya- H&M nima slinčkov Hm, bi še kaj morala povedat? Ne spomnim se. Aja, pa je res nekaj. Sem šla s tamalo na dooooooolgi sprehod vse do trgovine in sem šla kupit seveda z vozičkom -samo sladkarije- cuker mi je padel . Pa ena gospa za mano reče, da naj se zresnim in naj otroku ne dajem toliko sladkarij, ker bo imel pokvarjene zobe in naj raje kupim korenček. In to tako naglas, da se je folk obračal in zijal v mene- se pravi v najbolj neumno mamico, kar jih je. Ma, jim ni potegnilo, da če otrok leži v košari, da je še premajhen, da bi sploh kaj drugega jedel kot mleko, ali kaj..... eh, sem bila kar tiho.... se mi ni dalo se spravljat s tem.....
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 7.10.2008 19:50:48
|
|
|
|
alea01
|
taanikaa, preberem, pa pozabim . joj, jaz bi pa morala kakšen test naredit..... danes zjutraj sem bruhala sem šla do P in je bil na vratih pildek-da je na bolniški, sestre pa tudi ni bilo, da bi se vsaj zvagali
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 7.10.2008 19:50:56
|
|
|
|
Anonimen
|
alea to so spet ti komemtarji,k mene tolk razjezijo...men se vedno da,če mi kdo na žulj stopi
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 7.10.2008 19:50:59
|
|
|
|
RMRM
|
Mi tud vedno manj spimo, pa nič več ne jokcamo. Taanika, so res pomagale tvoje kapljice , jih pa sedaj uporabljam še da mal Lukasa prelisičim, da vsaj malo pri meni je. Sem upoštevala Alein nasvet,in dam kakšno kapljico kar na dojko, pol vsaj zagrabi in vsaj malo poje pri meni. En teden sem mu namreč dajala po flaški, da sem vidla kolk sploh poje, sedaj pa pri meni noče več, mogoče ponoč kakšen obrok, pa podnev če mi ga uspe s kapljicami prelisičit. Drugač pa Lukas najraje leži na kavču, pa da se z njim pogovarjam. Je tud po dve urci priden in čeblja . V igralnem centru se kmal naveliča, v ležalniku pa sploh.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 7.10.2008 19:51:55
|
|
|
|
Anonimen
|
alea naredi test..jeeeeeeeeeeeeeeee držim pesti ..javi koj,kr me bo pobralo od radovednosti,sploh pa ker si to ti..
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 7.10.2008 19:52:56
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 Sem šla s tamalo na dooooooolgi sprehod vse do trgovine in sem šla kupit seveda z vozičkom -samo sladkarije- cuker mi je padel . Pa ena gospa za mano reče, da naj se zresnim in naj otroku ne dajem toliko sladkarij, ker bo imel pokvarjene zobe in naj raje kupim korenček. In to tako naglas, da se je folk obračal in zijal v mene- se pravi v najbolj neumno mamico, kar jih je. Ma, jim ni potegnilo, da če otrok leži v košari, da je še premajhen, da bi sploh kaj drugega jedel kot mleko, ali kaj..... eh, sem bila kar tiho.... se mi ni dalo se spravljat s tem..... . Ampak eni so pa res svetovni,
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 7.10.2008 19:53:57
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa alea naredi test..jeeeeeeeeeeeeeeee držim pesti ..javi koj,kr me bo pobralo od radovednosti,sploh pa ker si to ti..
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 7.10.2008 19:55:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Mi tud vedno manj spimo, pa nič več ne jokcamo. Taanika, so res pomagale tvoje kapljice , jih pa sedaj uporabljam še da mal Lukasa prelisičim, da vsaj malo pri meni je. Sem upoštevala Alein nasvet,in dam kakšno kapljico kar na dojko, pol vsaj zagrabi in vsaj malo poje pri meni. En teden sem mu namreč dajala po flaški, da sem vidla kolk sploh poje, sedaj pa pri meni noče več, mogoče ponoč kakšen obrok, pa podnev če mi ga uspe s kapljicami prelisičit. Drugač pa Lukas najraje leži na kavču, pa da se z njim pogovarjam. Je tud po dve urci priden in čeblja . V igralnem centru se kmal naveliča, v ležalniku pa sploh. to pa zato,ker sem ti jih dala iz srca.. ne ne,res so super te kapljice,vsi jih hvalijo..me veseli da sem lahko pomagala
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 7.10.2008 19:56:06
|
|
|
|
alea01
|
jap, bomo jutri naredili test. bi bilo pa mal čudno, da 3 leta nisem mogla zanosit, pol pa kar v prvem šusu
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 7.10.2008 19:57:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 jap, bomo jutri naredili test. bi bilo pa mal čudno, da 3 leta nisem mogla zanosit, pol pa kar v prvem šusu kolk ti jst prvoščim ..kdaj boš delala test?zjutraj?kr bom cela nervozna zihr..javi nujno..matr sem tečna
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 7.10.2008 19:58:14
|
|
|
|
*anamor*
|
Punce jaz bi vam pokazala moje slike, samo meni se res ni za zaj.... s tem albumom
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 7.10.2008 19:58:39
|
|
|
|
Anonimen
|
točno kako pa kej žanka?ona je že kak mesec noseča al ne???katera ve?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 7.10.2008 19:59:04
|
|
|
|
*anamor*
|
U punce jaz pa sem nekaj zamudila, alea delaš test za nosečnost? Uau vsak ti čast. Go girl
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?