|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2008 - 2 del
27.9.2008 20:45:34   
janja 27
hello

se vam še javim če bom jutri noter ustalauser posted image user posted image čeprav bom ostala samo če grem v porodnouser posted image user posted image user posted image me je pa danes spet začelo ščipati zdaj zvečer po malo...ja kr neki no....sej potem bom k ti lakrneš..bo treba ven vlećt....

no v galvnem jaz sem vse pospravla je hiša kot iz škatlice tko da so mi težili da zdej pa lohk gremuser posted image user posted image ma itak da bom verjetno pršla domov....no pustimo se presenetitiuser posted image user posted image user posted image

jutri gre tamala z mojima staršema v živalski vrtuser posted image user posted image user posted image moj me pelje na pregled potem ga bom poklicala al mi prinese torbo ( jo ne bom sabo vlačla) al me pride iskat za domov, drugače če bom doma bova sama....po dolgem času, drugač pa bo doma čakal da mu sporočim novičko da je drugič očka in bo pohitel k meniuser posted image user posted image user posted image

jaz delam tud mal paniko kako bo tamala sprejela novo članicouser posted image zdej vsem govri da ima tud ona dojenčka v trebuščku...mene vpraša kaj dela moj jaz rečem da spi ona pa veselo razlaga a njen brca in obratnouser posted image user posted image drugače sem ji kupla darilo k ji ga bo dojenček prinesel , pri sosedi k je leto starejša non stop gleda računalnik mali vedi baby pa smo ji to nabavliuser posted image user posted image drugače pa ji je moja mama kupla baby anabello da bo imela tud svojega dojenčka, baje da podira kupček joka premika glavo itd....drugače pa govoir da bo njen dojenček gašper pa sem bla mal zatežena da bo vse narobe k bo punčka pa se točažim s tem ker ona sebi tud reče da je fantek in da ma lulčka ampak se je skril v lulouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
probelm itak bo bomo vidli kdaj prijateljica mi je rekla da na začetku je blo vse ok potem po enih dveh mesecih je pa pogruntal da bo dojenček non stop z njimi pa je nastal problemuser posted image user posted image ma se bom sekirala takrat kadar bo prišlo do tega

joj stunfek maš tko lušno hčerko me prav spominja na indijko....user posted image user posted image
lovely sem dobila sms user posted image user posted image user posted image

hvala vsem k mislite name, verjetno boste tud jutriuser posted image user posted image pa seveda od tistih k mam telefon dobijo sporočilo user posted image user posted image
še prpopam seznamček

nč bejbe se čujemo user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 151
27.9.2008 20:49:52   
janja 27

user posted image

1. oktober

user posted image     Petrca* (3user posted image 3user posted image ) pr. ?     LJ 31 let user posted image
user posted image     nineva (3user posted image 2user posted imagepr. ? MB 30 let user posted image

2. oktober

user posted image      levinjaa (2user posted image 2user posted image ) pr 29.9.08   LJ user posted image   
           30 let   
user posted image      nosečnica (1user posted image 1user posted image ) pr. ?   LJ user posted image
user posted image      Acjom (2user posted image 1user posted image ) pr.+ CTG 01.10.08 23 let LJ  user posted image
user posted image      valla(2user posted image 2user posted image )pr.+CTGLJ 28 let user posted image
user posted image      laknerš(2user posted image 2user posted image ) pr+CTG . 02.10.08 user posted image

4. oktober

user posted image     coccinella (1user posted image 1user posted image ) UZ + CTG 28.09.08
         Domžale  user posted image - Gaja Mazvita  29 let 
user posted image      B.M. (1user posted image 1user posted image ) bolnica  MB
         user posted image  
- Matic 

5. oktober

user posted image      kala28 (?user posted image ?user posted image ) pr.?  user posted image

6.oktober

user posted image     jana_k (2user posted image 1user posted image ) .pr. 29.09.08 user posted image   Vipava

23 let
user posted image      cvetka31 (?user posted image ?user posted imageuser posted image
user posted image      freja (3user posted image 2user posted image )  user posted image

7. oktober

user posted image       Zvezda17 (1user posted image 1user posted image ) pr.1.10.08 user posted image
         Idrija 25 let

8. oktober

user posted image      Liza01 (2user posted image 2user posted imageuser posted image

9. oktober

user posted image      timnala (1user posted image 1user posted image ) pr. user posted image Mozirje 27 let
        ( user posted image - Nac ali user posted image - Ajda
user posted image     Miskolina4455 (2user posted image 1user posted image ) pr.LJ 

31 let user posted image (user posted image - Nik ali user posted image - Lara )

user posted image       dajadada (2user posted imageuser posted image ) pr. 29.09.08user posted image  

10 oktober

user posted image      barby (1user posted image 1user posted imageuser posted image   KR 23 let
user posted image      SAFIRA (2user posted image 1user posted image ) user posted image
user posted image       M_mojca (1user posted image 1user posted image ) pr.+ CTG 2.10.08  Trbovlje
          24 let user posted image CE
user posted image       strunfika (?user posted image ?user posted imageuser posted image

12. oktober

user posted image       sarcy21 (1user posted image 1user posted image ) user posted image v porodno
           user posted image - Mark 
user posted image       zeko (1user posted image 2user posted image user posted image )    user posted image -user posted image   ; user posted image -user posted image

13. oktober

user posted image     Rendi (1user posted image 1user posted image ) pr+ CTG 02.10.08   KP 29 let
          user posted image - Eneja
user posted image      mbd0411 (2user posted image 2user posted image ) pr+CTG 02.10.08    CE user posted image 35 let
user posted image      janja27 (5user posted image 2user posted image )bolnica 28.09.08  PO user posted image - Metka 30 let 
user posted image      klavdija27 (1user posted image 1user posted image ) pr.?user posted image

14.oktober

user posted image      corti (1user posted image 1user posted image ) pr. 30.09.08
        Domžale 
25 let user posted image - Hanna
user posted image      maserati (3user posted image 2user posted image )pr. 01.10.08 user posted image

15.oktober

user posted image     "talcy" (2user posted image 1user posted image ) UZ + CTG 03.10.08 user posted image 24 let 
user posted image      ajetam (1user posted imageuser posted image )user posted image v porodno   user posted image 22 let
user posted image       Mandek (1user posted image 1user posted image )pr+CTG 29.09.08  25 let  CE user posted image

16. oktober

user posted image       Kaštrun (2user posted image 2user posted image )pr.+CTG 03.10.08 27 let user posted image
user posted image       ZalaTM (2user posted imageuser posted imagepr.+ CTG 02.10.08 user posted image  
user posted image        suzy123 (?user posted image ?user posted image ) pr+ CTG 06.10.08 user posted image

17. oktober

user posted image      vianne (2user posted image 1user posted image ) CTG  29.09.08  Pivka user posted image 31 let 
user posted image      billa (1user posted image 1user posted image ) pr.obala 33 let user posted image
user posted image      tejčika29 (1user posted image 1user posted image ) pr.+CTG 30.09.08 user posted image CE

18.oktober

user posted image      Maska (2user posted image 1user posted image ) pr. ?  LJ 29 let user posted image

19 oktober

user posted image       Lena35 (4user posted image 2user posted image ) pr.07.10.08  36 let  user posted image
user posted image       afnica mala (4user posted image 1user posted image ) pr.29.09.08 user posted image   LJ   

20.oktober

user posted image       bluster (2user posted image 1user posted image ) pr.?  LJ 40 let user posted image
user posted image       škorpion (2user posted image 2user posted image ) pr. ? user posted image   CE
          28 let  ( user posted image - Nik ali user posted image - NIka)
user posted image       sanelaa (1user posted image 1user posted image ) pr.?   Velenje

26 let user posted image
user posted image       sean (1user posted image 1user posted image ) pr. Nova Gorica 20 let user posted image

21.oktober

user posted image       barbara33 (1user posted image 1user posted image ) pr.01.10.08   32 let
          user posted image - ZALA 
user posted image        Bodočamami(1user posted image 1user posted image )pr.?  Ptuj  user posted image

22.oktober 

user posted image      Natali07 (2user posted image 2user posted image ) pr. ? 33 let KR user posted image
user posted image     jerikou (1user posted image 1user posted image ) pr+CTG 2.10.08, 09.10.08 26 let  user posted image

24.oktober

user posted image       PikicaStonoga (1user posted image 1user posted image ) pr. + CTG 07.10.08
            user posted image 28 let LJ  PDP 02.11.08
user posted image        sončnica24 (1 user posted imageuser posted image )pr 03.10.08
           CTG - 17.10.08: 24.10.08; 1.11.08  user posted image 25 let

25.oktober

user posted image      "tedy" (3user posted image 3user posted image pr. 29.09.08  LJ  37 let  user posted image
user posted image       Urška// (2user posted image 2user posted image ) pr. 07.10.08 user posted image   MB   29 let 
user posted image      stunfek (3user posted image 2user posted image ) pr.01.10.08  Vransko (INDIJA) 
           35 let user posted image - Abhay (abaj)??  
user posted image       minca_n (1user posted image 2user posted image   user posted image )    21 let
          user posted image - 
user posted image - Zoja   user posted image   -  user posted image -Nia
user posted image       Lučka1 (1user posted image 1user posted image )pr. 01.10.08 CTG 29.09.08 user posted image LJ 30 let

30.oktober

user posted image    wateshine (1user posted image 1user posted image ) pr.06.10.08 user posted image
         Šmatrno pri Litiji 
20 let
user posted image      Freha (1user posted image 1user posted image ) pr. ?  user posted image
user posted image       Anny (2user posted image 2user posted image ) pr.user posted image Jesenice
user posted image       lovely (1user posted image 1user posted image ) pr.02.10.08 user posted image

VSEH SREČK user posted image   NAS JE  63 user posted image user posted image user posted image user posted image

pričakujemo 65 user posted image

trenutno razmerje:

user posted image    20
                user posted image    17
                user posted image   28

user posted image         presenečenje če nočete vprašati za spol

kaj potrebujemo za porodnišnico :

Dokumenti:
* zdravstvena kartica
* napotnica za porodnišnico
* napotnica za reševalno vozilo
* izvidi
* materinska knjižica
* potrdilo o udeležbi očeta na materinski šoli
* osebni dokument
* poročni list (lahko kopijo)

Osebna higiena:
*
zobna ščetka
* zobna pasta
* nevtralen deodorant
* vazelin za ustnice
* milo
* glavnik
* krema
* vložki (bombažni npr. vir80)
za tiste ki so šivane baje da so boljši Vir nature saj se šivi tako ne zatikajo v vložek
* Multi mam lanolin
* mrežaste spodnje hlačke za enkratno uporabo
* nastavek za dojenje Avent - najmanjši
* mobirel + polnilec, foto, energijsko čokoladico
plavalni obroč ( šlauf)

Oblačila:
* po želji svoj kopalni plašč
* spalno srajco (najbolje da se odpenja od spredaj)
* nogavice
* copate

spodnje hlačke

Pripomočki za dojenje:
* nedrček za dojenje (2x)
* prsne blazinice

Oprema za novorojenčka (prinese očka na dan odhoda)
*
4 tetra plenice
* 3 plenice za enkratno uporabo
* povijalno plenico
* žabice
* majčki
* bombažno kapico
* jopico
* odejico
* copatke
* avtosedež
* tolažilna duda
* rokavičke

KAJ POTREBUJEMO ZA NOVOROJENČKA:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2302780&mpage=154&key=

user posted image
user posted image
user posted image
11.07.08  mamici SNESKA  ( 32 let, LJ ) user posted image   VITA  790 g in 35 cm

user posted image
25.08.08  mamici LANA34  (35 let, ) user posted image MATIC 980 g in ? cm

user posted image

10.09.08 mamici VEKI_222 (29 let, Trbovlje ) user posted image TIMOTEJ 2630 g in 48 cm

user posted image

19.09.08 mamici JOLIE ( 29 let, NM ) user posted image TEA  1650 g in 44 cm

user posted image

22.09.08 mamici TANJI29 ( 29 let ) user posted image MANCA 2730 g in 48 cm

user posted image

22.09.08 mamici BLANKA1 (23 let,MB )  user posted image   FIONA  3500g in 50 cm

user posted image

26.09.08 mamici JOLLY123 (27let, KR) user posted image TAJ 2750g in 48 cm

user posted image

26.09.08  mamici SONČEK75 (33 let)  UROŠ 3600 g in 52 cm

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    R   A   Z   M   E   R   J   E   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   -   4  
   :      user posted image   -     4

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 152
27.9.2008 21:23:03   
ZalaTM
Janja27  veliko sreče jutri, dobro opravi, bomo držali pesti zate.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

12.7.2006 - se je rodil najin sonček Gašper, 24.10.2008 pa je k nam prišla še princeska Nika

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 153
27.9.2008 22:15:51   
coccinella
Dober večer!

stunfek: tvoja hčerkica je prava princeska v tej oblekici. Glede slik okolice, te pa so vedno dobrodošle, da vidimo kako tam doli zgleda, če že mi ne moremo iti v živo pogledat user posted image .

janja27: tudi jaz ti želim veliko sreče jutri, da boš dobro opravila user posted image user posted image user posted image

Vsem skupaj pa želim lahko noč in lepe sanje.

user posted image

< Sporočilo je popravil coccinella -- 27.9.2008 22:18:32 >

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 154
27.9.2008 22:48:01   
timnala
Cer!

Hvala vsem za nasvete glede vozicka..sem se zdej nekako odlocila za Muro (sam ko bi bla malce manjsaaaaaa) user posted image user posted image . Konc koncev ma res vec funkcij oz. je bolj uporabna, ceprav me cudi, da kao buzza ful prodajo pa da so sploh nardili tak vozicek, da se ne poleze cist - otrocka ze lahko das v lezec polozaj, ampak nogice so se naprej v sedecem user posted image  Se link prilagam od Mure, ce katera ne ve, kaksen vozicek je to.

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=176968

Glede kisa se 1x - jst dam v loncek k prasku, ki ga dam kar v boben in se potem k mehcalcu. Pa vlijes kolkr se ti zdi - perilo bo disalo po prasku. Aja, pa jst uporabljam alkoholni kis iz Renč, ne domačega jabolcnega.

Stunfek ti kar opisi in pokazi svojo "novo" dezelico. Nam bo gotovo vse zanimivo, kar bos napisala. Joj, kak je toplo pri vas...me bomo cakale notr na lepo in ne prevec mokro vreme, ti bos pa veselo vozickala okoli user posted image

Janja ti pa jutr fajn zrihti - tako da bo prav zate in za user posted image !

Ostalim user posted image  pa cimbolj mirno noc in cimvec spanja!

Nocko,
timnala

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 155
27.9.2008 23:47:09   
Dream
En lep pozdravček še z moje strani. Upam, da me vzamete medse v čvek, čeprav v prvem delu nisem sodelovala, saj sem zadevo spregledala.

Trenutno nimam  nič pametnega za povedat, razen to, da vedrim, ker mali tako neutrudno brca... Ja, res si je našel pravi čas za svoje podvige - vsak večer med 23. uro in polnočjo...

M_mojca: še drži, da greš v rodit v Trbovlje ali si si vmes že kaj premislila?

(odgovor članu M_mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 156
28.9.2008 6:48:47   
ZalaTM
Dobro jutro,...

vam lahko danes jaz skuham user posted image , saj bo brez kofeinska,...hehe, čeprav tega nikoli nisem razumela,...hehe,....jaz sem že pridno pokonci, ker ne gre s spanjem, pa to danes ko sem prvič po 2 letih brez našega prvega otročka čez noč in bi lahko spala hehe,....kaj čemo.

Jaz tudi grem rodit v Trbovlje,....samo imam PDP 16 okt, malo kasnje kot ti Dream in M_mojca.

No zdaj pa hitro na kavico z veliiiiko mleka ,...papa.

12.7.2006 - se je rodil najin sonček Gašper, 24.10.2008 pa je k nam prišla še princeska Nika

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 157
28.9.2008 6:49:08   
*tedy*
Najprej vam sporočam , da sva še v enem kosuuser posted image user posted image . SEm dala tamaledva spat ob mal pred deveto spat in sem šla jest tud in se je potem čudežno vse umirilo. Imam jutri pregčed in bom vidla kaj bo rekla.

Janjauser posted image user posted image držim pesti da boš hitro mimo, seveda če ostaneš tamuser posted image user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 158
28.9.2008 7:55:37   
laknerš
DOBRO JUTRO VSEM!

Zala TM hvala za kavico je kr pasala, pa čeprav brezkofeinska!

Janja veliko sreče pa da bo čim prej minilo če se bo zares začelo dogajati.

Kar pa se tiče ljubosumnosti sva tudi midva kupila najini baby anabel in ga bo dobila takrat ko bom rodila. naša skoz govori da imam v trebuhu dojenška in sestrico, eno za mamico in eno za Neli, tako da bom ko bo prišla prvič na obisk dala oba dojenčka v posteljico in bo ona dobila svojega jaz pa svojega. Ja in tudi naša pravi da bo dojenčku ime Tara u bistvu bo pa Hana pa ne popusti niti za centimeter. Sva jo z mojim prepričevala da bo Hana ampak ona trdi svoje in vsem tako razlaga, zato bomo rekli da je njen dojenček Tara moj pa Hana. bomo vidli kako bo šlo. Itak ne mormo vedt dokler ne bo tu.

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 159
28.9.2008 8:45:20   
Dream
Jutro!

Meni bi se kakšna energijska bomba v obliki prave turške kave trenutno kar prilegla, ker se počutim kot povožena kura. Ampak OK, bomo zdržali še nekaj časa tudi brez tega, ker mi še vedno zelo smrdi.

Dva dni že hodimo po 50. letnicah, danes imamo piknik za 1. rojstni dan našega nečaka in se vsaj to k sreči ne bo zavleklo v noč...

ZalaTM: mogoče se pa vseeno vidimo, če tebe kaj prehiti ali pa če moj podaljša user posted image

Grem na eno veliko skodelico mleka, ponoči so me spet grabili krči v nogah, da je bilo joj. Ima še katera te probleme?

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 160
28.9.2008 9:25:18   
mbd0411
Janja,user posted image user posted image user posted image držim pesti,da bo vse ok.Hitro se nam javi,ker smo neučakane.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 161
28.9.2008 10:20:51   
ZalaTM
 Dream,  pa piješ kaj šumeče magnezijeve tablete in kalcij, ker to meni pomaga pri krčih.

Mogoče pa se res kaj srečamo, saj tako in tako je treba 5dni odležat v porodnišnici, ...meni je tko kar malo dolga, ampak saj bolje da je le vse ok.

A ti si tu iz zasavja drugače?

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 162
28.9.2008 10:45:10   
M_mojca
Živjo punce!
No, pa je teden spet naokoli...če tako pogledam, gre kar hitro, a po drugi strani se pa velllllleeeeeeeččččččeeeee! Moj rok je pa tam nekje....sej še sama ne znam povedat kdaj ga mam, ker mi ga non stop prestavlja!
Kar se user posted image tiče - a ma katera kako skodelico viška? Se priporočam zanjo!! Mislim pa, da mi tud cel liter kofeta nebo pomagal ker nič ne spim ponoči! Dans sm se vsakih 10min  zbudila, vmes nekaj časa sploh spala nisem, no, proti jutru mi je pa le ratalo zaspat (sem potegnila do 9:30), a sem spet sanjala, da grem rodit! Nič slabega seveda, a kaj ko je bilo tako v živo, da sm bla kr mal razočarana, ko sem se še s trebuhom zbudila...user posted image user posted image user posted image user posted image No, vsaj lulat hodim pa le 1x na noč, pa se je naš user posted image že spustil nižje! user posted image
Pa lažni popadki me dajejo že skoraj vsak dan ta teden in vsakič, ko že upam, da gre zares, se vse konča. No ja, mogoče se pa odpiram in bo pol vse skupaj bolj hitro šlouser posted image
janja, tudi jaz držim pesti zate danes! karkoli že bo (ostaneš not ali ne), ti želim, da bo minilo hitro in tako kot si ti želiš!

Dream (dobrodošla pri oktoberkah!!) in ZalaTM
, nekaj oklevam med trbovljem in celjem za rodit! Vedve gresta obe v trbovlje? sta obe zasavke?? Kater kraj pa, če smem zvedet? Mogoče bomo pa lahko kdaj vozičke skupi rinle in šle na kako kavo!!! Meni mislim da po oddaljenosti ni neke bistvene razlike do obeh krajev. Ampak mislim da bom šla kar v celje, ker sta pred kratkim 2 moji kolegici tam rodili in sta zelo pohvalili vse! Sicer pa zdaj nimam pojma kdaj za hudiča naj bi rodila, ker mi ga je ginekologinja prestavla (spet) na tam nekje okoli 20.10.! Naš fant je malce manjši kot bi mogu bit po mojih tednih nosečnosti in na podlagi tega mi je rok prestavla. Je pa tud rekla, da ni nujno, da bo takrat - je lahko tud prej...user posted image jaz pa vsak dan sanjam, da grem rodit....tu se pa res vidi, da že KOMAJ KOMAJ čakam na našo štručko!

laknerš, še vedno med nami? user posted image rok se ti vztrajno približuje in še malo, pa boš držala svojo štručko!! user posted image kako se počutiš?

mbd0411
, ti greš pa v celje rodit? Po mojem roku (ta prvem določenem-10.10.) si 3dni za mano, a nikoli se ne ve, lahko da se kje srečavauser posted image user posted image

stunfek
, res imaš lušno hčerkico! prava lepotička, pa še tako šikano oblekco ma! Ja, tud jaz se strinjam, da nam še napiši kako kaj v Indiji pa kako slikco prilimaj, saj bomo vsekakor kar požirale zgodbice!!user posted image

Zdej pa šibam, ker morem še v trgovino, preden da mi jo zaprejo! Se kasneje še morda kaj oglasim, vsekakor pa vse redno preberem (če sem že za pisat lenauser posted image )!
Lepo nedeljo želim vsem!!!

23.10.2008 je na svet pokukal najin pikec po imenu Nik

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 163
28.9.2008 10:46:04   
M_mojca
uuu, dans sm pa še jst dobila eno zvezdico, tako da sta zdaj dve!!! user posted image user posted image user posted image
hi hi hiuser posted image user posted image user posted image

23.10.2008 je na svet pokukal najin pikec po imenu Nik

(odgovor članu M_mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 164
28.9.2008 10:46:37   
*talcy*
ojla pupe dobro jutro .... vidim da vas je nekaj že pokonci ... no midva z možekom sva ravnokar vstala user posted image user posted image user posted image sem spala kot polhec to noč user posted image user posted image user posted image  mmm ko je blo lepo ....
imam pa eno vprašanje ... včeraj je bila debata o kombinezončkih iz h&m-ja ? a pove katera kolk je cena teh ?? prosimmmuser posted image

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 165
28.9.2008 11:01:00   
timnala
Jutro!

Jst dans spala kot top..vceraj zvecer sem prav zacutila tako utrujenost kot ze dolgo ne in sem spala kot norc - sploh ne vem, ce sem se kaj obracala ponoci, ker na wc sem sla sele zjutraj, ko je moj sel v sluzbo. Ma sm se zdej bolj meglena user posted image  Aja, pa ocitno me ta vozicek ful obremenjuje, ker sem sanjala, da sem ga preizkusala pa ga gurala sem in tja in je bil drugace fajni, sam neki je odletavalo itd. user posted image
Men se pa user posted image  se ni nc spustil pa nobenih krcev nimam pa bolecin user posted image  Bi tud rada, da se mi ze zacne malo pripravljati, ker bi rada pred rokom rodila.. user posted image  sej ktera pa ne bi user posted image

Talcy, kombinezoncki v HM stanejo 24.90€ - jst ga nisem imela namena kupit, zadnjic sem pa cotke pospravljala in sem opazila, da pa res nimam za zimo za user posted image  nic, tako da sem ga sla vseeno gledat pa je ful luskan - sem podobnega gledala v BC pa je 40€. Svasta!

Grem se kaj naredit. Papa,
timnala

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 166
28.9.2008 11:09:14   
janja 27
hello

evo mene domauser posted image user posted image user posted image
tko da še ni ničuser posted image user posted image user posted image user posted image
no sej itak sem vedela user posted image user posted image user posted image user posted image imam dober fillilng,...

no v postojni danes sploh ni gužve, sem šla na ctg ma kr spodaj in je vse mirno kot sem rekla, mal je poskočilo dvakrat ma ne omembe vredno , srček bije mali kot je trebauser posted image user posted image pol sem g počakala me ni niti gledal, je reku če je kaj razlike od zadnjil sem rekla da ne,  pol če greva rodit pa sem rekla da tud še neuser posted image user posted image user posted image da ne čutim še tapravih popadkov in brezveze neki forsirat..tko da sva se zmenla da se vidiva v četrtek...tko da če me kaj ne preseneti prej OSTAJAM OKTOBERKAuser posted image user posted image user posted image mam pa kr filling da v četrtek pa bo...boste videle da bouser posted image user posted image user posted image
tko da bom še malo z vami počvekalauser posted image user posted image user posted image

danes sem tud jaz sama oz. z možem sva sama, tamala je šla z našimi v živalski vrt, kr tak čuden filling k je ni doma pa nedeljauser posted image user posted image user posted image tko da do poznega popoldneva mam čas pa vas pridem še kej pogledatuser posted image user posted image

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 167
28.9.2008 11:29:25   
lena35
Ojla!
Da vas še jaz malo pozdravim,sem čisto skrokana še ena nepespana noč pa še prehladilasem se kouser posted image  ,mi tk z nosu teče da komaj brišem.Mali user posted image pridno meče ritko sem in tja se mu glih še ne mudi ven.   bomo videli kdaj mu bo zmanjkalo prostora?

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 168
28.9.2008 12:01:56   
*talcy*
o timnala hvala za odgovor .... zdaj morem mojga spravit v H&M pa neče ...je len bolj kot jaz s tem trebuhom user posted image user posted image user posted image  ....
ja no janja še nam boš urejala seznamček .... user posted image  se pa ima zgleda da super .... user posted image  ....
no glede prehlada sem tud jaz mal prehlajena in ko sem v petek čakala v čakalnici na preglede je tud kar nekaj user posted image  bilo prehlajenih ....

aja še eno uprašanje ... imam izcedek ki je zeloooo zelooo ma res zelooo močan ... take rumenkasto temne barve bolj umazane in fulll smrdi moram kar vložke navadne imet ...... ima katera podobne težave oz. če je to normalno????

(odgovor članu lena35)
Neposredna povezava do sporočila: 169
28.9.2008 12:02:53   
vianne
Oj,

Janja 27 še 2 v 1 ....no če se res še nič konkretnega ne dogaja škoda forcirat. A v četrtek misliš, da bo akcija.... Hmm bomo videli kako bo z mano. Merlo je tudi ob četrtkih dežuren... morda bo pa tudi pri meni akcija... ah pustimo se presenetiti user posted image user posted image

Danes se pa jaz dobro počutim (že trkam na les, da bo tako cel dan) in tudi mene manj ali skoraj nič ne bolijo sramne kosti in trebuh je bolj "lahek" saj drugače se mi zdi da vlačim deset kil s sabo...

M_mojca čestitam za drugo zvezdico... sedaj pa hitro kaj pisat da bo kmalu tretja user posted image user posted image

Dream pozdravljena med oktoberkami user posted image user posted image user posted image

Drugače je pri meni vse po starem. Jaz visim na RR moj pa trga jabolka. Zjutraj sva bila tudi na kafetu (no jaz na čaju) z mojimi starši. Imamo že od začetka nosečnosti nek nedeljski ritual. Se mi prav dopade.
Potem sem si zaželela makovo žemljico in sva zavila v pekarno pa jih je zmanjkalo user posted image . Vendar nisem odšla praznih rok .... sem si privoščila kokosove štangelne ... mmmm so dobri user posted image user posted image .
Sedaj pa imam neko idejo, da bi si popoldne privoščila pečen sladoled... joj, joj samo na hrano mislim.
Se vidi, da imam danes dober dan ker bi kar nekaj pohajala...

(odgovor članu lena35)
Neposredna povezava do sporočila: 170
28.9.2008 12:07:00   
vianne
IZVIRNO SPOROČILO: *talcy*

aja še eno uprašanje ... imam izcedek ki je zeloooo zelooo ma res zelooo močan ... take rumenkasto temne barve bolj umazane in fulll smrdi moram kar vložke navadne imet ...... ima katera podobne težave oz. če je to normalno????

Da je močan izcedek na koncu nosečnosti je normalo... ni pa normalno da fulll smrdi. Izcedek ne sme biti smrdeč, čudne barve...

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 171
28.9.2008 12:14:32   
Dream
ZalaTM: ne pijem šumečih tablet, kolikor sem na vseh koncih in krajih prebrala, jih glih ne priporočajo, G mi jih ni predpisal, se pa dobro počutim ob kakšnih dveh skodelicah mleka dnevno. Ampak priznam, zadnja dva dni tega res nisem pila... No, sicer bo pa tut tega kmalu konec, ne? In ja, sem Zasavka, iz Trbovelj. Glede 5 dni v porodnišnici se mi zdi, da je čist cool, ker te še malo pocrkljajo na nek način, doma je pa drugače, ne?

Timnala: meni se prav tako še ni nič spustil, še vedno veselo poplesuje z ritko sem in tja in poleg vsega nimam nobene ekstra želje, da rodim pred rokom. Verjetno sem edina med vami, kajne? No, pač uživam v teh trenutkih, bolečni zaenkrat še nimam  nobenih in mi je prav fino. Nikoli pa se ne ve, kaj bo pokazal torkov ctg user posted image

(odgovor članu lena35)
Neposredna povezava do sporočila: 172
28.9.2008 12:35:45   
ZalaTM
Meni je ko sem dobila krče ravno G predlagal naj si kupi Magnesol tabletke,....kolikor vem se zelo priporočajo na koncu nosečnosti, ko se potreba po magneziju poveča in tudi krče preprečuje,...ne vem no,...najbrz ne škodijo,...

Jaz sem tudi po novem iz Trb - od marca letos, prej sem bila doma v Kisovcu, zdaj pa smo se preselili v hiško, smo pa bolj na obrobju, ne v centru...

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 173
28.9.2008 12:53:46   
*talcy*
vianne hvala za odgovor ... nevem kaj bom naredila z izcedkom k res ni prijetno ....

glede magnesol tablet sem pa jaz nekje zasledila da se jih nekje po 35t naj ne bi pilo ker preprečujejo bolečine če imaš mogoče popadke jih ne občutiš ... ne vem neki tazga čeprav nevem kaj bi tista tableta preprečevala če je popadek pravi je to to ... ne vem nekje sem zasledila da ni pač priporočljivo ...
jaz sem imela celo nosečnost krče (skoraj) ... pa sem pila 2 meseca samo folno  in to je blo to ... G. mi je rekla da čim manj tega pit .... pa tud jaz nisem pristaš vseh teh tabletk ... je pa odvisno od vsake posameznice seveda .....

no vidim da določene osebe res nimamo kaj početi in čepimo tukaj da izvemo kaj novega user posted image  .....
nobenega dojenčka noče bit na novo user posted image user posted image

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 174
28.9.2008 13:25:03   
janja 27
da se vam malo pocedijo slineuser posted image user posted image user posted image user posted image moj ati je včeri kostanj nabral in danes zvečer k pridejo iz živalksega vrta ga bomo pekliuser posted image user posted image user posted image kar pri nas doma, mava kamin in ima poličko pred vrhom iz keramike in ga kar tam pečemo..njami...komaj čakam

sem pa v kuhariji moj si je daens zaželel čevape in sva skočila v mesnico ponje preden sva prišla domov, mi je tko čudno kuhat za dva k nisem vajena sploh en vem kolk krompirja olupituser posted image user posted image user posted image no sej drugač pa ni paniek ima tašča prašičke k vse popapcajo za nami da ni treba metat v smeti

dream dobrodošla med nami, te bom dala zvečer na seznamčekuser posted image user posted image user posted image

ja ja naši mali je v trebuščku všečuser posted image user posted image user posted image še danes poplesuje gor in dol tolko časa ni bila aktivna že lep čas....lakrneš mave take bejbe v trebuščku da jim je tam not bolj všel kot zunaj....

vianne njami za makovo žemljico tudi meni je full všečuser posted image user posted image user posted image ...boš pa jutri kakšno popapcala..jav četrtek je likar dežuren ne vem kako majo to tam....no sej itak meni je tud merlo zakon....sam bi pa rajš likarja k me bolj poznauser posted image user posted image user posted image no itak sva se zmenila da pelej tamamlo v vrtec pridem na ctg in potem bova spet debatirala al it rodit al kajuser posted image user posted image user posted image ja no bomo videli..čeprav jaz kr navijam za četrtekuser posted image user posted image user posted image

talcy jaz mam tud full izcedka včasih je bel vćasih je rumen včasih gost, včasih je tko da mam čist mokre hlačke.....ampak mi zaenkrat nič ne smrdiuser posted image user posted image jaz bi s ešla pokazat ni v redu da stakneš še kako vnetje sedaj tik pred porodomuser posted image user posted image
nč grem pogledat kaj pravijo čevapiuser posted image user posted image

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?