ZalaTM
|
Ja kar se železa tiče, jaz isto moram zaradi slabokrvnosti jemati dodatke, poplaknem pa tudi s sokom v katerega stisnem limono (c vitamin je predvsem zato, da se železo dobro veže in da ima pač preparat, ki ga jemlješ večji učinek), nikakor pa ne smeš kombinirat tega s kalcijem (mleko, siri, jogurt) ker uničiš železo s tem, vsaj pol ure ne jej tega ko vzameš,....no zaprtje pa tko,...mene železo ni zaprlo, še obratno je ponavadi,...ampak kljub vsemu pa imam probleme s hemeroidi , groza,....dobila sem jih med prvim porodom, potem so mi izginili, zdaj pa ker mi dete pritiska navzdol so se spet pojavili in prav nič mi ne pomaga, ne kreme, ne hladni obkladki, nič,....moj G pravi, da tudi ne bo nič pomagalo, ker je to od pritiska navzdol in da moram počakat da bebika pride ven,...tko da,...mažem pa vseeno z justovo teatree kremo zdaj trenutno,...modolex bom pustila za po porodu,....tisto ziher pomaga,...je pa to res zoprna nadloga ,...