|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2008 - 2 del
28.9.2008 18:39:17   
Dream
Janja27: hvala za dobrodošlico in ker si me vpisala na seznam. Vidim, da še vseeno manjka nekaj podatkov, pa jih lahko navedem, da sem prvič user posted image , stara 32 let, pa sem iz TRB in bom tu tudi rodila. Menda sem vpisala vse, ne?

Kar se tiče čevapov, sem se jih tudi sama danes spet najedla in jih imam sedaj za nekaj časa zvrhano dovolj. Skratka, piknik, ki smo ga imeli, je uspel, le malce tečen je bil veter, sončka pa tko ali tako ni bilo blizu.

ZalaTM: zadnje dni nisem kaj dosti lena, ker sem skoz na nekih obletnicah, tako da v bistvu še več delam kot prejšnje dni, ker sem doma le del dneva. Sicer pa me je pravkart pričela mučiti neka utrujenost in bi kar zaspala...

Lovely: kaj to nekaj govorite o zaprtju in C vitaminu? Sama sem že po naravi zaprta, sedaj še 5x bolj in ne pomaga absolutno nič, tako da me že vnaprej malce skrbi popordno stanje...

Freja: user posted image user posted image user posted image  Iskrene čestitke obema z Anjo in čim več lepih trenutkov vama želim!

< Sporočilo je popravil Dream -- 28.9.2008 18:42:41 >

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 201
28.9.2008 18:49:31   
*tedy*
barbara 33 tole je link za pajacek, malce nižje ni čisto na vrhu slikica, je pa iz H&M cena 24,99

http://www.ringaraja.net/forum/m_2302780/mpage_189/key_/tm.htm

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 202
28.9.2008 18:54:24   
*talcy*
o imamo dojenčka user posted image  bravo frejauser posted image user posted image user posted image vse čestitke in uživajte v skupnih trenutkih ....

*tedy* ja men so vzeli vodo in kri v petek pa je rekla da je še kar no ... da ni panike ... tko da ne vem ... in itak imam vsak pestek zdaj preglede tako da nevem kolk je za paniko zganjat....
glede kombinezončka bom šla kaj ta teden v H&M ..pa bomo videli če kaj dobim ... lahko je na goriškem tud v drugi barvi sicer pa bi jaz kupila bež če bo še na razpolago ....
janja 27 .... ja jaz mislim da bi bil tud seznam bolje razgledan če bi bil eden ki ponazarja fantke en pa punčke ... ne vem tako se mi zdi ....

glede lunce mislim da ima nekaj vpliva ... ko sem bila v bolnici sem vprašala kako je na luno pa imajo kar precej porodov na ta dan in vse polno ... sicer jaz se ne zanašam prav tolko na luno sam so rekle pa da je res več rojstev na dni okol lune ... tako da kdo ve neki že je na tem ...

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 203
28.9.2008 18:58:53   
Barbara33
Stunfek: ja dobra fora tale iz SMS-om - že hočem vsa presenečena poslat čestitko, pa preberem do konca - sem se prav nasmejalauser posted image

Janja 27: tudi jaz sem imela občutek, da danes ne bo še nič, kot si sama napisala - seveda pa navijam za četrtek user posted image user posted image user posted image

Freja: bbrraavvo - obema iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image - lepo, da si se javila - vama gre dobro - mislim, sta ujeli ritem, sedaj, ko sta že doma?

Dream: lepo, da si se nam javila in pridružila

Zala TM: ja jest sem kar polna energije - vmes me je že malo grabila lenoba in sem bila stalno zaspana - tam od cca. 32 - 35 tedna, zdaj pa kar veselo pohajam, pospravljam...

(odgovor članu Barbara33)
Neposredna povezava do sporočila: 204
28.9.2008 19:06:49   
ZalaTM
Mislim da tale vitamin C nima veze z zaprtjem ampak z železom, ker če ga vzameš skupaj s tabletko/sirupom(to tiste ki smo slabokrvne) potem se železo bolje veže in ima večji učinek,...železo pa žal v večji meri zapira, nekje pa deluje ravno kontra, ampak ne vem če C vitamin kaj vpliva na vse to,....za boljšo prebavo si dajte laneno seme v jogurt, jejte veliko sadja in zeljenjave, veliko pijte in bo bolje,.....

12.7.2006 - se je rodil najin sonček Gašper, 24.10.2008 pa je k nam prišla še princeska Nika

Neposredna povezava do sporočila: 205
28.9.2008 19:16:29   
Lovely
Čaw Zala TM, ravno sem ti hotla napisat, ja punce so rekle, da naj z železom C vitamin (to vem, da ful dobro veže železo) jemljem in da bo bolje glede zaprtja... No, včeraj zvečer so meni malo pomagale slive in kozarec donatas čeprav ga nočem zaradi magnezija, ker sem v 37. tednu in smo ugotovile, da po 35. tednu ni OK magnezija jemat...
Laneno seme v jogurt bom pa zdajle, tako da hvala za nasvet.

Jaz sem zadnji teden med ta lenimi, je res, da okoli laufam in pohajam, ampak bi bilo bolje če bi šla na kak sprehod v naravi, za to mi pa potem zmanjka energije. Sem si rekla, da se bom zdaj kar malo prislilila v naslednjem tednu, bo šel naš kuži tudi z mano na kak sprehod, ne samo z mojim možičkom.

Upam, da je pred nami noč polna spanca, če se ne beremo do jutri - lahko noč.

Ps: kok so nas dobro Indijci nahecal user posted image ; pa ful čestitke novopečeni mamici Freji, kok dobro da je šlo hitro. Bravo.

Lovely

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 206
   [Brisano sporočilo]
28.9.2008 19:34:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 207
28.9.2008 19:39:24   
mbd0411
Freja,čestitke.user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj bo pa pestro,vsak dan ena ali dveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Janja,tudi jaz se strinjam glede slikic pri novih mamicah.Bo res dolgi seznam.Ne vem no.Sicer se pa seznam user posted image krajša.
Zanima me ali se bo katera že prej sama pobrila ali se boste prepustile sestram v bolnici?Mene so prvič urezale,tako da bom to že prej sama uredila.Tudi lani ko sem imela laporoskopijo sem sama in se jim je fajn zdelo.user posted image

Ali se za nocoj katera že pripravlja na odhod??

Koliko nas bo sploh v Celju rodilo???
Menda je kar gužva v porodnišnicah,če pa je polna luna bo pa sploh.

Ali katera ve kaj je s temi albumi??
Sem hotela nekaj slikic prilepit,pa ne greuser posted image
Upam,da bo noč mirna in polna spanca.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 208
28.9.2008 19:55:43   
*talcy*
mbd0411 jaz se brijem za vsak pregled vedno in če ne bo panike se bom tud za porod ... to sigurno ... pa mislim da bodo tud v P bolj zadovoljni ... bojo imeli eno delo manj user posted image

no jaz se za danes poslavljam ... zdaj grem gledat film na kanal a pol pa počasi nina nana ...
če nas kaj ne preseneti lahko noč jutri ..... user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 209
28.9.2008 20:15:39   
ZalaTM
Jaz se tudi zdaj že sama brijem za pregled in tko,...tko da če bom le zmogla se bom tudi za porod sama obrila, je bolj ziher :)

12.7.2006 - se je rodil najin sonček Gašper, 24.10.2008 pa je k nam prišla še princeska Nika

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 210
28.9.2008 20:17:18   
vianne
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Zanima me ali se bo katera že prej sama pobrila ali se boste prepustile sestram v bolnici?

Jaz se jim bom kar prepustila ker se ne morem več sama ... od začetka sem bila 100% da bom v porodno odšla urejena izpod moje roke, saj sem do sedaj kar skrbela za izgled spodaj... sedaj pa mi je čisto vseeno.
Pa če bom imela CR kaj pobrijejo vse al kako?

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 211
28.9.2008 20:29:50   
Dream
Železo jemljem tudi sama, sicer ne zaradi slabokrvnosti ampak mi ga je G predpisal bolj zaradi preventive, da ga ne bi primanjkovalo. In od takrat je z zaprtjem res še slabše, tako da mi je muka it na wc, ko vem, da se bom spet mučila kot slon.
Sem pa žal take sorte, da mi res nič ne pomaga, tako da kakšen dan raje spustim tableto, da se mi zadeva vsaj na 4 dni odpre... In verjemite, da niti jogurt z lanenin semenom ne pomaga (če bi to pomagalo, bi šla po vsakem obroku na wc in ne 1x na 4-5 dni). Tko da... user posted image

Ne vem pa, kaj je malemu danes, ker je že cel dan v gibanju in sploh ne da miru. Očitno so mu žurke ravno sedaj, ko sem sama že precej utrujena, zapasale user posted image

Pa še tole: kako za vraga se vam uspe sedaj brit? Ne vem, ali imam res zadnje čase prekratke roke, ali sem samo čedalje bolj nerodna ali pa se enostavno ne znajdem user posted image  To seveda ne pomeni, da imam spodaj džunglo, vendar bi se rada sama "pozabavala" s tem, pa enostavno ne gre. Vse me nekaj tišči, žuli, boli, potem pa zaradi vsega postanem še nervozna... 

< Sporočilo je popravil Dream -- 28.9.2008 20:32:26 >

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 212
28.9.2008 20:47:39   
ZalaTM
He, ja gre res malo tezje zdaj z britjem, ampak zaenkrat mi kar ratuje,....nekatere pravijo da jih tudi partnerji brijejo,....mene je moj nagovarjal dolgo časa, pa nekak mi je bilo hecno, da bi me on bril,...no pol sem mu le dovolila, pa je po prvem poskusu obupal, ...je reku, da to je pa čist drugače, da je vse mehko in da ne upa, da me ne bo kaj urezal,...hehe,...ne vem, meni zaenkrat še rata, sicer traja malo dlje in bolj nerodno gre,....

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 213
28.9.2008 21:05:56   
Dream
No, meni ga ni bilo treba angažirat in se trudit, ker se mi je skoz sam ponujal, tko da se sedaj lepo sprostim in "uživam" ob tem, da pomaga. Prvič je bil pa res čuden občutek, ker se sploh nisem mogla sprijaznit, da tega ne delam sama...

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 214
28.9.2008 21:12:24   
corti
Pozdravljene punce!

Zdaj sem komaj utegnila priti gor! Doma imam vse popravljeno in vse priravljeno za user posted image . Tako da mi zdaj ostanejo samo pač sprotne stvari , kot so pranje cunj, likanje...prah in sesanje!

Janja 27 vidim da si še me nami...no vsaj do četrtka!

Tudi jaz sem včeraj jedla kostanj...malo pečenega in malo kuhanega! Nič me ni napenjalo...vs je v redu...tako da naslednji teden ga bom spet jedla...ko ga gre user posted image  spet nabrati!

Joj izcedka mam pa tolk, da sem že ene parkrat mislila da je kaj drugega ven priteklo...ampak je belkaste barve..tko da voda ni!

Štunfek....res.....tvoja punčka je prava indijka! Drugače pa tudi mene zanimajo slikice okolice in tudi zanimivo mi je brati kako je tam pri vas! Tako, da ti kar piši, bomo z veseljem brale!

Laknerš...tudi jaz sem ti poslala ZS...nimam pa pojma glede nosečnosti in moje zobozdravnice....! Sem pa slišala za to zgodbo ja...da so bili v KR porodnišnjici krivi! Upam da vsaj misliva o isti osebi, da nista zdaj že dve taki zgodbi!user posted image
Boš ti rodila v Kranju...ali greš drugam?

Nič zdaj pa grem spat...no pod tuš in spat...sem kar zmatrana! Me zanima, če bo kaj luna vplivala na nas oktobrke!!

Lepe sanje in čim manj pohodov do WCja

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 215
28.9.2008 21:12:37   
M_mojca
Freja, čestitke ob rojstvu male Anje!!! Veliko cartanja in mirnih noči!user posted image user posted image user posted image

No, jaz se še vedno sama brijem...kako mi uspeva? he he he, morda bo kateri čudno, hecno, ampak uspe mi samo, če si na bide dam ogledalo in potem gledam kaj delam!! Traja morda malo dlje, a mi vedno uspe narediti pravo "frizurco"! user posted image user posted image Brez ogledala pa ni šans, da bi kaj nardila tam spodaj...kot praviš Zala, me vse boli,tišči, nič ne vidim in bi obupala. Poskusite, morda vam rata!
Pri carskem rezu pa pobrijejo le zgoraj, toliko, kolikor treba. Spodaj pa ne. Moja sestra je rodila s carskim rezom in so jo pobrili le zgoraj, venerin griček, al kako bi rekla temu delu.
Dream, proti zaprtju, zdaj ko je sezona trgatve, poskusi za odpiranje piti svež sok grozdja. Lahko je tudi kak dan star, ni važno, morda celo boljše, če že malo "šumi". Mene to vedno požene! ravno danes sem spila 2dl in čez 10min sem že mela "fešto" na wc-juuser posted image user posted image user posted image Sicer pa hvala bogu, več nimam težav z zaprtjem! Vem pa kako je hudo, saj je bilo vmes tudi to obdobje.

S predlogi za seznamček se strinjam! Vsekakor pa veliko user posted image janji, ki pridno skrbi za ažurnost!!!

mbd, jaz grem v celje rodit. Upam da ne bo gužve! user posted image Če pa mi voda odteče, bom pa najverjetneje šla v trbovlje, saj se mi zdi da je malenkost bližje, pa še rešilec pelje v najbližjo porodnišnico.
Napotnice za rešilca pa nimam! A to morem dobit posebaj? Za rodit jo že mam nekaj časa, a ne vem kako je s tisto za rešilca!???

23.10.2008 je na svet pokukal najin pikec po imenu Nik

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 216
28.9.2008 21:21:51   
corti
Freja čestitke za rojstvo male Anje!user posted image user posted image

(odgovor članu M_mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 217
28.9.2008 21:34:49   
*talcy*
oo jaz sem sicer vam že zaželela lahko noč sam je ta film tko hitro končaw pa še zaspana nisem user posted image
...glede britja ... jaz se razširim na banji pa mi moj prezlat možek drži ogledalo pa je ... malo več traja ampak na koncu uspe user posted image  ....

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 218
28.9.2008 22:11:47   
janja 27
user posted image user posted image user posted image ste me prav nasmejale s tem britjemuser posted image user posted image user posted image jaz se tud sama pobrijem. oz. jaz uproabljam kar veet kremo nimam nobenih reakcij se namažem počakam minutko dve grem pod tuš in gre vse doluser posted image user posted image ne priporočam da uporabljate ker sem kolegici svetovala pa ugleda da je bolj občutlijva kot jaz ni mogla potem dva dni nilč hodit k jo je peklouser posted image user posted image tko da sedaj ne upam nobeni ponudit, no meni ne škodi user posted image user posted image user posted image user posted image
v postojni za carskie ne vem ma pri porodu te pobrijejo sam spodaj venerin hribček maš zaraščenuser posted image user posted image saj kar mije cimra takrat povedala kerr jaz sem šla pobrita rodituser posted image user posted image sicer  pa je res neprijeten občutek če te urežejouser posted image user posted image

hvala za predloge za seznamček bom jutri spremenila, zjutraj šibam v lj peljat taščo na pregled potem pa pridem domov in si vzamem cajt za vasuser posted image user posted image user posted image bomo uštimali da bo vse gooduser posted image user posted image user posted image

tamala je prišla vsa navdušena iz živalskega vrta pa ne tolk zaradi živali ampak zaradi velikegaz rampolina ( majhnega ma doma in veselo skaće ) no je pa dobila dve štampiljki ne roke in je bil sedaj problem se umit k smo jo skopali..smo mogli prav pazit da kaj ne uničimo ker mora jutri pokazat v vrtcuuser posted image user posted image user posted image ja no sam da je uživalauser posted image user posted image user posted image
želim vam lepo nočko aja pa bomo jutri videle VPLIV LUNCEuser posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 219
28.9.2008 22:34:29   
Lucka1
Oj punce....
najprej čestitke FREJA - blagor tebi. tudi jaz čakam in upam, da bi bilo kaj
prej, vendar ME NIČ NE BOLI IN NIČ NE TIŠČI in se sprašujem al sem sploh
noseča in ali bom kdaj rodila user posted image je še s katero podobno???? Tud zredila se
nisem kaj dosti, čeprav tudi prej nisem imela nič preveč, prej kaj premalo.

IZCEDEK - da ne iščem nazaj, katera je imela probleme, a če ima izcedek
NEPREIJETEN vonj, potem je treba na pregled.....izcedka je lahko veliko in
je lahko rumen, a vonja pač ne sme imeti neprijetnega.....boljš se it pokazat!

NE BRISAT še PROOOOOOOOOOSIM kaj rabimo za porodnišnico in dojenčka -
midva še nisva pripravila. RES NAČRTUJEM ta teden imeti vse pripravljeno....me
čas kar prehiteva...ja, sem pa itak do porodniške delala....

No, grem zdej najprej še za nazaj prebrat - mi še ni uspelo, pa se oglasim
user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 220
28.9.2008 22:36:05   
Lucka1
AJA še tole

JANJA - lepo da si še med nami, user posted image , menda je že prav tako.....dojenček že ve! user posted image

In pa DREAM - dobrodošla user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 221
28.9.2008 23:01:19   
*talcy*
moj mi je zdaj na rač. naštimu avte za vozit in sem zdaj debelo uro vozila in opazla k sem bila tolk na trnih če bom zvozila progo da mi je ta trebuh kar otrdevu oz.skoz biu trd dokler se nisem sprostila ... zgleda da ni tako za nas user posted image   user posted image
...  pupe zdaj pa res good night user posted image  ...

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 222
28.9.2008 23:30:24   
Kaštrun
najprej vsem mamicam en velik user posted image user posted image user posted image  in fovš sem vsem, ki ste tako hitro rodile!

BOLEČINE SO/PA JIH NI ne vem katera je spraševala glede bolečin v sramni kosti, da so najprej bile, potem pa jih ni bilo več. jaz sem teden dni nazaj - v petek - obležala v postelji (vse do srede), ker nisem mogla niti normalno na noge stopit, tako me je vse bolelo spodaj (zlasti sramna kost in medenica ter cel sp. del trebuha). potem pa sem v sredo naredila en tak premik ko sem vstala in je spodaj dobesedno počilo. potem sem par dni normalno hodila, dvigovala tamalo,... je včeraj spet "škrtnilo", pa spet ne morem nič!

POROD rodila bom v LJ, čeprav sem iz KR. danes sem si naročila knjigo Modrost rojevanja in srčno upam, da bom kaj odnesla od nje. drugače si želim enak porod kot pri Lučki, mogoče edino rezana ne bi bila, ampak če bo vse potekalo tip-top potem tudi s tem ni panike. 14 dni pa si potem spet kot rožica. no, pa kakšno uro hitreje bi moglo biti.

IZCEDEK jaz ga imam za izvoz. sicer mi izcedek ne smrdi, mi bolj smrdi zadnje čase urin. to pa verjetno zato, ker sploh nisem žejna in premalo pijem.

ŽELEZO sem si kupila tisti dve flaški od Hippa, pa sta me totalno "zaštopali". user posted image  katastrofa! mene npr. najbolj požene zdaj grozdje, Donat, ali pa dejansko jogurt Aktivia.

BRITJE ravno danes me je mož, drugače pa se kar sama. na "nulo" se itak ni problem. samo briješ kjer pač pride. saj se začuti kje še ni gladko. user posted image

POSPRAVLJANJE priznam, da nisem naredila še niti ene stvari (npr. oprala zavese, očistila pečico, pa skrinjo, pa...). to sem delala v prvi nosečnosti, zdaj pa ko enostavno NE MOREM (zaradi bolečin in otrdevanja trebuha in 1.5 letnice), pa si enostavno rečem SAJ NE BO KONEC SVETA, pa tudi potem bomo valda še pospravljali a ne!?user posted image  itak vem, da bo mami prišla vse pospravit, pa posesat, pa pomit, pa postljico obleč... predno pridem iz porodnišnice.

OTROČEK enostavno ne vem kaj ji je. notri se giblje kot nora in me razteguje. user posted image  čutim jo povsod! ne vem ali to pomeni, da je bolj majhna, ali da pač enostavno bom čez rok... se ji pa kolca vsak dan. včasih tudi po večkrat. me prav zanima, če mi bo G v petek naredil UZ (ker ga sploh še ni, da bi videl kako je obrnjena in kolikšna je njena teža).

zdaj pa grem, da ulovim malo spanja, predno se Lučki prikobaca med naju z možem user posted image

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 223
29.9.2008 6:34:09   
mbd0411
Jutro!
Sem spet zgodnja.
Ja,že kako uro berem izpovedi sotrpink na različnih forumih,od britja,do bolečin,odnos zdravnika,babic.....Prav različne izkušnje res.Se kar malo človek ustraši,ko vse bere in spozna,da ga čaka nekaj od tega.Seveda,tiste ki smo tik pred pdp smo res še bolj na trnih.
Od samega dolgočasja in neprespanih noči potem razmišljam kako in kaj se urediti,morda pripraviti na vse.Pri prvem porodu se nisem obremenjevala niti z eno samo stvarjo.Z mislijo,da so tam zato,da nam pomagajo,saj jim je to rutina,vsakdanje delo...
Najbolje bi bilo,da tako storim tudi zdajuser posted image ,pa vseeno je preveč informacij na razpolago.
Ja,še 2 tednauser posted image .

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 224
29.9.2008 7:13:53   
laknerš
Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image    ŠE   3   DNI   user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo sem se tudi jaz zbudila, pa sem brala vse od včeri skoraj eno uro vse za nazaj. Me danes vse boli ker smo bili včeraj na krstu mojega nečaka in smo ves popoldne sedeli na trdi klopi in mi je skoraj otrpnil spodnji del telesa, pa spala sm grozno slabo.

Britje  -jaz se trudim sama obrit, u bistvu mi še kar gre, se pa moram potem mal počekerat v ogledalu ker se mi je zadnjič zgodil da sm en čopek pustila pa sm misnla da bo moj dol padu od smehauser posted image . Sem pa prvič rodila v Lj. kjer bom tudi sedaj pa so me oni obrili samo okoli sramnih ustnic za vsak primer če bi me rezali.

Izcedek  -groza, kolk ga mam jest pa tudi ne smrdi ampak je pa nagravžn za vidit.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?