Kaštrun
|
najprej vsem mamicam en velik in fovš sem vsem, ki ste tako hitro rodile! BOLEČINE SO/PA JIH NI ne vem katera je spraševala glede bolečin v sramni kosti, da so najprej bile, potem pa jih ni bilo več. jaz sem teden dni nazaj - v petek - obležala v postelji (vse do srede), ker nisem mogla niti normalno na noge stopit, tako me je vse bolelo spodaj (zlasti sramna kost in medenica ter cel sp. del trebuha). potem pa sem v sredo naredila en tak premik ko sem vstala in je spodaj dobesedno počilo. potem sem par dni normalno hodila, dvigovala tamalo,... je včeraj spet "škrtnilo", pa spet ne morem nič! POROD rodila bom v LJ, čeprav sem iz KR. danes sem si naročila knjigo Modrost rojevanja in srčno upam, da bom kaj odnesla od nje. drugače si želim enak porod kot pri Lučki, mogoče edino rezana ne bi bila, ampak če bo vse potekalo tip-top potem tudi s tem ni panike. 14 dni pa si potem spet kot rožica. no, pa kakšno uro hitreje bi moglo biti. IZCEDEK jaz ga imam za izvoz. sicer mi izcedek ne smrdi, mi bolj smrdi zadnje čase urin. to pa verjetno zato, ker sploh nisem žejna in premalo pijem. ŽELEZO sem si kupila tisti dve flaški od Hippa, pa sta me totalno "zaštopali". katastrofa! mene npr. najbolj požene zdaj grozdje, Donat, ali pa dejansko jogurt Aktivia. BRITJE ravno danes me je mož, drugače pa se kar sama. na "nulo" se itak ni problem. samo briješ kjer pač pride. saj se začuti kje še ni gladko. POSPRAVLJANJE priznam, da nisem naredila še niti ene stvari (npr. oprala zavese, očistila pečico, pa skrinjo, pa...). to sem delala v prvi nosečnosti, zdaj pa ko enostavno NE MOREM (zaradi bolečin in otrdevanja trebuha in 1.5 letnice), pa si enostavno rečem SAJ NE BO KONEC SVETA, pa tudi potem bomo valda še pospravljali a ne!? itak vem, da bo mami prišla vse pospravit, pa posesat, pa pomit, pa postljico obleč... predno pridem iz porodnišnice. OTROČEK enostavno ne vem kaj ji je. notri se giblje kot nora in me razteguje. čutim jo povsod! ne vem ali to pomeni, da je bolj majhna, ali da pač enostavno bom čez rok... se ji pa kolca vsak dan. včasih tudi po večkrat. me prav zanima, če mi bo G v petek naredil UZ (ker ga sploh še ni, da bi videl kako je obrnjena in kolikšna je njena teža). zdaj pa grem, da ulovim malo spanja, predno se Lučki prikobaca med naju z možem