|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijke 2009
3.12.2008 9:56:54   
Janci F
Nataša28, ful mi je hudo zate.user posted image user posted image user posted image

Verjamem pa, da za vsako stvar v življenju pride pravi čas. Verjamem, da ti je zelo težko, vendar verjami da te tvoja pikica čaka in da bo prišla, samo malo z zamudo, bo pa potem zagotovo vse tako kot je treba.

Vedi, da sem v mislih s tabo.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
3.12.2008 10:34:27   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24
... jutri začnem s telovadbo za nosečnice user posted image . Že komaj čakam user posted image

Smrketa, boš hodila v porodnišnico? Ob pon in sredah? Lahko prosim napišeš kako zgleda telovadba za nosečnice, ko se vrneš...?

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
3.12.2008 10:41:43   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: majana79
Pri sodelavki me je zmotilo to, da brezkompromisno zagovarja samo porod z bolečino, in da tista, ki hoče rodit s protibolečinsko pomočjo, naj nima otrok. Meni se to v današnjem času enostavno zdi smešno in žaljivo do žensk. Saj vendar nismo več v srednjem veku... Sploh pa, ker opažam da se veliko žensk odloča za EA pri drugem otroku. Karkokoli, jaz pravim vsak po svoje in komur kaj paše. user posted image Sem pa za možnost izbire.

To je pa kar malo kruto od nje.user posted image
Tudi jaz sem za možnost izbire.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
3.12.2008 10:44:37   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: natasa28
so mi lahko še kar včeraj naredili abrazijo, zvečer pa sem lahko že šla domov.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hudo mi je zate in za tvojo pikico.

Drži se.

Tudi tebi bo posijal sonček in verjamem, da boš še 2009 tudi ti mamica.

(odgovor članu natasa28)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
3.12.2008 10:45:59   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: majana79
Pri sodelavki me je zmotilo to, da brezkompromisno zagovarja samo porod z bolečino, in da tista, ki hoče rodit s protibolečinsko pomočjo, naj nima otrok. Meni se to v današnjem času enostavno zdi smešno in žaljivo do žensk. Saj vendar nismo več v srednjem veku... Sploh pa, ker opažam da se veliko žensk odloča za EA pri drugem otroku. Karkokoli, jaz pravim vsak po svoje in komur kaj paše. user posted image Sem pa za možnost izbire.

To je pa kar malo kruto od nje.user posted image
Tudi jaz sem za možnost izbire.

Jaz se ne bi sekirala zaradi enske, ki itak ne bo ve rodila. Njeni porodi so e tako dolgo nazaj, da je resnino lahko pozabila. Pa tudi druge monosti ni imela takrat, ko potrpet, sedaj pa so druge monosti in stareji ljudje jih velikokrat kar ne sprejemajo in mislijo, da pa mora bolet, ker je bolelo njih.

< Sporočilo je popravil lenika -- 3.12.2008 10:47:11 >

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
3.12.2008 10:48:15   
smrketa24
Nataša28: zelo hudo mi je zate user posted image user posted image user posted image Upam, da bo naslednjič vse ok. Držim  pesti. Samo ne obupat.

*alina*:ne, ne bom hodila v porodnišnico. Najprej sem hotela it v KC, pa so mi rekli, da nimajo več telovadbe za nosečnice. Tako da sem se vpisala v en fitnes center. Bom pa sporočila kako izgleda

Neposredna povezava do sporočila: 1931
3.12.2008 10:48:16   
lenika
Sem popravila svoje sporoilo, ker ni bilo umnikov v njem, pa jih sedaj e vedno ni. A ve tudi tako vidite?

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
3.12.2008 10:48:22   
manna
Nataša28; žal mi je. Želim ti vse dobro in da čimprej spet zagledaš plusek.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
3.12.2008 10:49:18   
manna
Ja, jaz vidim tvoje sporočilo brez šumnikov.

Mene tudi zanima kako izgleda nosečniška telovadba? Tiste, ki ste že bile, a bi lahko kaj o tem napisale?

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
3.12.2008 10:49:22   
smrketa24
lenika: še vedno ni šumnikov.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
3.12.2008 10:50:45   
lenika
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  umniki kje ste?

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
3.12.2008 10:51:53   
lenika
Ok bom nehala pisat ali pa pazila, katere crke bodo v besedi.user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
3.12.2008 10:53:58   
manna
Pravzaprav, ko prebiram sporočila drugih, tudi na drugih temah, imajo tudi nekatere druge težave s šumniki, ampak samo v zadnjih zapisih. So šli šumniki na malco. ? 

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
3.12.2008 10:56:50   
lenika
Ja saj jaz zjutraj tudi e nisem imela teh teav.user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
3.12.2008 11:07:06   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Ja saj jaz zjutraj tudi e nisem imela teh teav.user posted image

Šumniki so popapcali RR za malco. user posted image user posted image No, upam, da se čimprej vrnejo.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
3.12.2008 11:12:43   
bačko
Ti ti šumniki.Te so pa pravi nagajivci!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1941
3.12.2008 11:17:05   
July08
Draga Nataa, res mi je hudo zate!
e veraj, ko sem ti pisala vzpodbudne besede, sem bila ziher, do bo vse v redu.
elim ti imprej zopet user posted image , pa da bi bilo takrat vse v redu, res.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
3.12.2008 11:49:56   
lenika
Samo sprobavam, če šumniki delajo.user posted image
Joj zadnji čas je res že, da grem nazaj v službo.

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
3.12.2008 11:53:07   
meti21
Nataša28 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
3.12.2008 12:03:57   
meti21
Oj!

Da se še jaz malo javim po dolgem času, saj berem vas skoz, za pisanje mi pa zmanjka časa pri mali navihanki.
Včeraj sem prebrodila krizo-virusno, bruhala in driskala sem cel dan, sem bla že čist na koncu z močmi in hvala bogu se je na večer umirilo, samo sem pa še zmeraj zelo utrujena. Upam da je z otročkom vse vredu, je rekla sestra od gin. da če ni krčev ni panike sam dehidrerat ne smeš preveč, upam da res.

Glede poroda sem pa že napisala, da sem imela EA pri prvem porodu, pri drugem porodu bi se pa mal mučla radauser posted image , še razmišljam o načinu poroda, vendar sem bolj za naravni porod, zaenkratuser posted image

Vsemuser posted image user posted image user posted image za dobro opravljene preglede in še za vseuser posted image ,ki jih to čaka!

Uživite punce, lp

(odgovor članu meti21)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
3.12.2008 12:17:07   
mucica1

MUCICA1: nisem prepričana ali si ti ista mucica ki je že na seznamu (brez 1)???

Alina, ista mucica user posted image

NATAŠA: tudi jazsem prepričana, da da boš kmalu zagledala novuser posted image  in dobila malo štručko. Držim pesti. user posted image user posted image user posted image

Zdaj grem pa na eno kavico, ker me takle dan čisto dotoče in komaj držim odprte oči.

Lepo se imejte,

user posted image

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
3.12.2008 14:12:42   
princ_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

natasa28, žal mi je... user posted image user posted image user posted image
želim ti, da se ti sanje kmalu uresničijo...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
3.12.2008 14:46:22   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: amaya
Jaz pa čakam (nestrpno) na NS v petek....potem pa gasa v avto in k prijateljem v Mursko Soboto user posted image

Jaz tudi.

Ej, full fajn da greste Primorci k Prekmurcem malo "pogučat" user posted image user posted image user posted image , uživajte v Miklavževem vikendu.

veš da bomo...sploh pa Primorci pa Prekmurci gredo najbolje skup user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

Neposredna povezava do sporočila: 1948
3.12.2008 14:48:29   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: natasa28

Tako punce, iz seznama sem se ka sama izbrisala, žal se včeraj ni izšlo, nisem imela zastojn slabega občutka. Plodek je bil absolutno premajhen, pa še utripi so bili bolj ne kot ja, tako a me je gin. napotila kar v bolnico, kjer so na podlagi dodatnega mpregleda še samo potrdili njene sume na zakasneli splav. Ker sem bila tešča so mi lahko še kar včeraj naredili abrazijo, zvečer pa sem lahko že šla domov.
Tako da se žal od vas poslavljam z željo da vam vsem uspe donositi vaše pikice, meni se žal ponovno ni izšlo.
Tako da zdaj sledi malo premora, sicer po nasvetih gin. iz bolnice ni nujno a nameravam počakat vsaj 3 mesece, tako da mogoče pa bom le tudi jaz srečnica v letu 2009

lepo se imejte
Nataša

joj, kr kocine so se mi gor dvignile

user posted image user posted image user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu natasa28)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
3.12.2008 16:08:22   
MONY25
NATAŠA:
Vedi, da smo s tabo-ne pozabi tega... sj se ti ni treba poslavljat, ti kr še z nami ostan!!! Če boš karkol rabla, me lohka kontaktiraš, veš...

Lp

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......