|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijke 2009
6.11.2008 18:46:15   
frutela
lep pozdrav vsem skupaj; še ena "nova" v skupini junijk 09 (PDP 4.6.). pridružena komaj zdaj, ker večino prostega časa zadnje čase samo spim/hiberniram...user posted image

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
6.11.2008 21:50:05   
zoga08
Hoj, jaz sem pa danes prvič imela srečanje z WC-jem se je zajterk odločil,
da ni zame in je šel in to brez slabosti.

Drugače pa komaj čakam na jutrišni pregled, poročam, kako je bilo.
Pozdravčka od zogeuser posted image

... Ljubezen nikoli ne mine ...

(odgovor članu frutela)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
7.11.2008 9:02:47   
Anonimen
Dobro jutro!

Kako smo kaj danes ,na ta deževen dan? jaz se spet slabo počutim, ampak sem že kar navajena, da mi je slabo tak, da...user posted image
vse enkrat mine in bo tudi to!

Lep dan!

(odgovor članu zoga08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1153
7.11.2008 9:11:29   
liam
Dobro jutro čveke!!!

Evo moje ga izcedka je še čisto majčkeno, pa čist svetlo oker barve. Tak da je verjetno mela res sestra prav. Hja, verjetno bo to res od tega ker se maternica širi. Sem naredila eno malo študijo in ugotovila, da je tega res veliko. Mnde bo že tak, da če to ni v velikih količinah je čist normalno. Drugače mi pa slabo še ni, mam pa zato že 4 dni skupaj tak glavobol, da sm na robu joka. Ko pridem domov se samo še skobacam v postlo in ostanem tam do jutra.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
7.11.2008 9:15:01   
pika1977
Torej,
jaz sem bila včeraj na pregledu in sem že videla srček...!!! Hvala bogu!

Sicer pa se menda plod normalno razvija.  Ker sem bila čisto nora od veselja, da je živ, sem preslišala, kaj mi je G rekla glede velikosti: ali je možno, da je že velik 2 cm? Kolikor sem jaz brala na spletu, je to preveč..user posted image  No, glede na to, da sem se že zredila, pa tudi ne.. ?!!

Kako pa je z vašimi KG? Ko berem seznam se mi zdi, da vse izgubljate KG... user posted image

Alina, misllim, da ti urejaš seznam. Prosim popravi me oz. dopolni (sem pod 16.6.) - to je moja 2. nosečnost, 1. bebica, naslednji pregled in NS pa imam 5.12.

Še tole (mogoče bo zvenelo trapasto.. ) - ali je NS samoplačnišča zadeva in koliko stane? V čem se NH razlikuej od UZ?

Lepo bodite!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
7.11.2008 9:17:10   
bačko
Jutro!
No jaz sem samo zaspana saj je itak tak dan.Sem pa ugotovila da mi je zadnje dni slabo samo proti večeru.Tam po 17 uri se začne in potem je dobro šele ko grem spat.Upam, da se končujejo te slabosti in da bom šla kmalu delat.
Pa vsako noč imam neke čudne sanje.Vedno nekaj krvavim.Ne spomnim se vsega samo vem, da je ogromno ene krvi.Le kaj to pomeni?user posted image

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
7.11.2008 9:40:10   
Janci F
Pika1977, meni so rekli da je trenutno nuhalna še brezplačna, če se bo pa kaj spremenilo me bodo pa obvestili.
Tako, da izgleda je ternutno še brezplačno.

Danes se je za naju začel 11.teden in sem na RR pa piše za 11.teden :
Z veseljem vam sporočamo, da je najbolj kritično obdobje v razvoju ploda končano, zdaj je na vrsti še hitrejša rast, kot v preteklih tednih.

ALi to res pomeni, da je konec rizika? No vsaj največjega?

Ali je to tiskarska napaka in moram počakati še 14 dni?

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
7.11.2008 9:47:47   
bačko
Za NS je odvisno kje jo imaš.Jaz grem v Dravlje in je za plačati 60 eurov.Imal pa me bo Dr.Mujezinović in je zelo uredu.Prvi prvi nosečnosti sem bila pri njemu na 3D ultrazvoku in sem bila zelo zadovoljna z njim!

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
7.11.2008 10:37:37   
manna
Dobro jutro sonosečke
pika1977; moj pikec je bil ko sem bila na pregledu (8tednov1dan) tudi velik 2,2 cm tako da po moje je normalno. Pa jaz sem se tudi zredila že za 2kg. Čeprav mi dela slabo, kar veliko pojem, ker edino kadar jem mi ne dela slabo !
Drugače pa - NS je seveda samoplačniška zadeva, razen če imaš nad 35let. Stane različno, odvisno kam greš, ampak menda med 50 in 70 eurov.
Čau pa lep dan

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
7.11.2008 10:42:55   
quellle
Tako,
nikoli se vam nisem pridružila v čvekanju vendar vas spremljam od samega začetka.
Zlate ste in čuvajte svoje male pikice.
Danes sem bila na drugela  pregledu 7t5d se vidi dve prazni vrečki in grem na čiščenje v ponedeljek.
Začelo se ja s krvavitvami nadaljevalo z rjavimi izcedki in se tudi končalo.
Nisem mogla oditi od vas ne da bi vas vsaj pozdravila in izlila svojo bolečino. Ja boli...a jutri je nov dan.
Skratka hotela sem vam povedati, da držim pesti za vse in vam želim mnogo prijetnih radosti in veselja, ko boste junija 2009 stisnile k sebi vaše malčke.
Drage moje SREČNOuser posted image user posted image .

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
7.11.2008 10:46:11   
Anonimen
quelle user posted image user posted image user posted image user posted image žal mi je!

(odgovor članu quellle)
  Neposredna povezava do sporočila: 1161
7.11.2008 10:53:36   
zoga08
Hoj, tudi jaz sem bila danse končno na pregleduuser posted image , in videla mojo pikico s srčkom, ampak se je moj PDP zaenkrat prestavil na 2.7.09.Tako da bom julijka 09. Pikica je še čist mejhna še nima 4 mm.
Imam pa datum za NS 18.12 pri svoji G in je za plačat 60€ v gotovini.

user posted image pazite na naše pikice.
Jaz pa se bom zdej verjetno malo manj pojavljala tukaj, grem še k julijkam.

Pozdravčka od Zogeuser posted image

... Ljubezen nikoli ne mine ...

(odgovor članu quellle)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
7.11.2008 11:29:53   
bačko
Quelle moje sožalje!Drži se in upam, da kmalu ponovno ugledaš user posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu quellle)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
7.11.2008 11:39:07   
July08
Quelle, tudi moje iskresno sožalje user posted image . Upam, da se bo ta trenutna praznina v tebi in tvojem življenju čimprej zapolnila. Želim ti user posted image  čimprej!
In pošiljam kup toplih objemov user posted image user posted image user posted image
Vem,da je trenutno slaba tolažba, a vsaka stvar v življenju se nam zgodi z razlogom.

(odgovor članu quellle)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
7.11.2008 14:00:30   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: July08
Potem bova ena z drugo mal v mislih v ponedeljek, a ne? Res komi čakam ta magični 10.11., da zvem, da je z našo pikico vse u redu.

Seveda July08 user posted image user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
7.11.2008 14:03:48   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: deja777

quelle user posted image user posted image user posted image user posted image žal mi je!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
7.11.2008 14:09:07   
Mala_princeska
Zoga08 ne zapusti nas no.....user posted image user posted image user posted image

Le še pokukaj k nam no......user posted image user posted image

JanciF to da je nuhalna brezplačno prvič slišim, je pa super če ti je ni treba plačat.user posted image za zdravstvo (a kak hud nadstandard plačuješ)
Jaz sem jo v 1. user posted image plačala.

Počutje......zaspanost.......občasne slabosti.......utrujenost.

Pa še ena stvar......po trgovini z živili sploh ne morem hodit, ker mi vse smrdi. user posted image user posted image

Čaja si ne upam pit, ker sem zadnjič bruhala po njem, čokolade tudi več ne smem (cela jagodna-jogurtova Milka se je včer odločila končati v wc-ju). user posted image user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
7.11.2008 14:58:24   
Janci F
Zadnjič, ko sem bila na UZ me je sestra naročila na NS in rekla, da je ternutno še brezplačna, če se bo pa kaj spremenilo me bo pa obvestila.

Po pravici povedano mi je vseeno, v obeh primerih bom šla na ta pregled.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
7.11.2008 18:07:06   
tadejluka
Hej!
No jest sem bla včeraj na 1. pregledu, srček nam veselo bije, je sicer za en teden manjši kot bi moral biti pa nič zato, samo da raste! Je pa G odkril v steni maternice cca. 1,5 cm nad otročkom 4,5cm v premeru velik miom, ki naj nebi vplival na nosečnost UPAJMO (besede G), no dokler ne bom imela težav se ne bom obremenjevala, bolniški stalež dalje, NS 25.11 (na rojstni dan mojegauser posted image ), naslednji pregled 4.12., slabosti le še občasno...
Ima še katera težave z miomi?

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
7.11.2008 18:10:02   
majana79
Mogoče je NS brezplačna v primeru, ko ima tvoj osebni G licenco tudi za NS. Moja ni na seznamu za NS, tako da sem se mogla naročit pri nekomu drugemu in so mi povsod rekli da je za plačat. Hvala bogu da vam enim ni treba. user posted image Glede na vse govoričenje o spodbujanju rojstev ipd. bi lahko naredili tudi kaj v tej smeri da bi bili vsi ('obvezni' in 'neobvezni') pregledi brezplačni. 

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
7.11.2008 19:26:20   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Zadnjič, ko sem bila na UZ me je sestra naročila na NS in rekla, da je ternutno še brezplačna, če se bo pa kaj spremenilo me bo pa obvestila.

Po pravici povedano mi je vseeno, v obeh primerih bom šla na ta pregled.

ja enako je bilo z mojim G v 1.nosečnosti. On je imel opravljen izpit in vse, samo koncesijo je še čakal. No danes sem zvedela od njega da jo je dobil in da stane 60 evrov, presajalni pa še 30 evrov. Tega dela v primeru da je NS slaba.
Razlika med UZ in NS: med NS ti vse podrobno pogleda in meri razdaljo nuhalne svetine (to je pri otrokovem vratu). Pa spol ti lahko tudi pove, čeprav mi je moj prvič rekel, da on tega ne rad govori, ker je še prezgodaj in bi bilo zgolj ugibanje.

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
7.11.2008 19:29:26   
amaya
Danes sem imela tudi jaz UZ in prvič videla malo pikico.
Sem v 8t 2d, velika pa je 18,3 mm. PDP mi je dal za 17.6. Ful sem bila srečna in kar na jok mi je šlo. Moj je bil tudi zraven cel ganjen, ko je slišal srček, pa čeprav je to drugi otrok in bi lahko bil že navajen kako to zgleda user posted image Definitivno pa: PARTNER PRI PORODU. PRIPOROČAM VSEM!!! No sej ni nujno, da je on, če mu je slabo ob pogledu na kri, definnitivno pa ne it same...bolj paše družba pa spodbujanje user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
7.11.2008 19:38:16   
amaya

user posted image    user posted image    user posted image

NOSEČKE
                          user posted image

PDP           IME                      (št. ,št. )         PREGLED    NS

XX.06.

user posted image  frčafelca                  (1user posted image , user posted image 0 )       29.10
user posted image  mery15031981      (?user posted image , user posted image ?)         20.10.             ?
user posted image lajla                           (2user posted image , user posted image 1)       20.10              ?

user posted image bozza                         (?user posted image , user posted image ?)           ?                   ?

user posted image mucica                      (2user posted image , user posted image 1)       14.10.               ?
user posted image *alina*                      (1user posted image , user posted image 0)       28.10.           24.11
user posted image *blu*                         (3user posted image , user posted image 1)        3.11             21.11
user posted image borisina                      (?user posted image user posted image ?)
user posted image anonimna                 (?user posted image , user posted image   ? )      14.10. 
user posted image  Vera*                         (?user posted image , user posted image   ?)       
user posted image princ_princeska         (1user posted image , user posted image  0)        17.10. 
user posted image ronja1a                       (?user posted image , user posted image ?)
user posted image nina16                         (?user posted image , user posted image ? )         29.10.

user posted image bambinca                     (2user posted image user posted image 1 )        21.11.   
user posted image nenah83                      (1user posted image , user posted image 0 )        11.11.               ?
user posted image Goldy                            (? . ? )
user posted image Cesarica 13                  (2user posted image0user posted image )              4.12. NS 
user posted image Tej_a                             (? . ?)               ?
user posted image salcka                            (? . ?)              3.11.

user posted image  Tacamuca                        (1user posted image  , user posted image  0)
user posted image  Liam                                  (? user posted image , user posted image  ?)      12.11

01.06.

user posted image  deja777                      (2user posted image , user posted image  1)          22.10       24.11
user posted image pinkiponki                   (3user posted image , user posted image  2)                         20.11

02.06.

user posted image kakteja                        (?user posted image , user posted image  ?)          ?               ?

04.06.

user posted image   Janci F                       (1user posted image ,user posted image 0)          14.10.    NS: 9.12

user posted image  Lajan                           (2user posted image , user posted image 1)

user posted image frutela                         ( ,   )       

06.06.

user posted image kim09                          (2user posted image , user posted image  1)          ?               ?
user posted image bačko                           (2user posted image , user posted image  1)          28.10.              ?
user posted image  emelly                      (2user posted image user posted image 1)          24.10.      28.11       

07.06.

user posted image  Ribička                         (1user posted image , user posted image 0)          24.10.

08.06

user posted image manna                          (1user posted image , user posted image 0 )         29.10.   NS:25.11

10.06.

user posted image   bibi                             (2 ,  1)       02.12. (2)    01.12.
user posted image   Mala_ princeska       (2user posted image , user posted image 1 )
user posted image   tadejluka                   (3user posted image user posted image  2 )      NS 25.11.
user posted image    Hanuši                      (2user posted image , user posted image  1 )       9.12. (2)       1.12.  

11.06.

user posted image lenika                         (2user posted image , user posted image 1)           28.10.             28.11.

14.06.

user posted image miškamaška08
            (2user posted image , user posted image 1 )          3.11               ?

15.06.

user posted image Mojjaka                          (1user posted imageuser posted image  0)           4.11.

16.06.

user posted image  Mateja***                      (2user posted image , user posted image  1 )

user posted image pika1977                         (2 , 1 )         NS 5.12.

17.06.
user posted image loveforever
                   (3user posted image
, user posted image 1 )          3.11.        NS: 11.12 

user posted image amaya                         (2 , 1 )         4.11.          NS: 5.12.

18.06.

user posted image tincaminca                    (2user posted image , user posted image 1 )          ?               ?
user posted image   natasa28                     (2user posted image user posted image 0 )         04.11.             ?

19.06.

20.06.  

21.06.  

user posted image ulsi25                           (1user posted image , user posted image 0)             4.11.               ?
user posted image maycha                        (1user posted image , user posted image 0)          18.11.            ?      

23.06.  

user posted image fragola                           (?user posted image , 0user posted image )             28.10. 

24.06.

user posted image 22zlatolaska19             (3user posted image ,2user posted image )
user posted image  Gantar                          (2 user posted imageuser posted image   0)     17.11.       ?

25.06.  

user posted image anjaPH                          (2 user posted image , user posted image 1 )          ?               ?
user posted image m2ip                             (2 user posted image , user posted image  2 )            15.11.          ?
user posted image emmi                            (2 user posted image , user posted image  1 )               ? 

28.06.

user posted image   Naja*                            (2 user posted image , user posted image  1)           7.11.

29.06

user posted image Banči06                             (2user posted image  , user posted image 1)

30.06.

user posted image  Farmacevtka81             (2 user posted image , user posted image  1)           7.11.

SKUPAJ JUNIJSKIH   2009  = 62

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
7.11.2008 19:40:28   
amaya
Quelle drži se user posted image user posted image user posted image

Ne morem si predstavljati kako je to hudo. Ravno danes, ko sem čakala, na uZ je bila na hodniku punca, ki je jokala in sem si lahko samo predstavljala zakaj. Tako mi je bilo hudo....pa še malo me je stisnilo, ko sem šla notri, čeprav sem vedno ful optimistična.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
7.11.2008 19:42:13   
amaya
Jaz bi prosila tiste, ki ste na seznamu še brez PDP-ja, da ga javite, da ne bo gor take zmešnjave user posted image

Aja, pa še anonimne sem brisala, ker nisem več vedela, katere ste se že pod nikom prijavile in katere ne...glede na to, da nobena ne piše več pod anonimna, predvidevam, da ni nobene user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?