|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijke 2009
9.11.2008 12:35:48   
Mala_princeska

Natasa28, prepričana sem da bo vse ok. Kar se tiče hrane imam pa tud jaz čudne lušte. Najbolj mi paše hrana, ki je ponavadi sploh ne jem (hamburgerji in podoben junk). Ampak se zaenkrat uspešno obvladujem user posted image user posted image

Ja boh ne daj da pridem v bližino Mc Donaldsa user posted image . No, se obvladujem, sem pa tja si privoščim junk; ampak bom morala raje deset krogov tečt okoli teh junk restavracij, namesto da bom not zavila ; ker adijo kg. Sem se odločila da bom bolj pazila koliko pojem in seveda kaj pojem, ker podatek iz prve nosečnosti ni v prid mojemu zdravju in že tako nižji postavi (iz 55 - 77 kg user posted image ; velika sem 160 cm); ostala sem tam nekje na 65, sedaj pa jih imam 70. user posted image Če bo šlo tko naprej jih bom dopolnila 100 user posted image .
Verjetno se bom morala odpovedati cukru (recimo sladkanim pijačam, sladkanemu čaju, cukru v kavi). Žal ne morem živet brez cukra user posted image .

Lušti. Seveda se mi kdaj kaj zalušta - recimo čokoladne napolitanke user posted image

Drugače pa me spodaj vse srbi. Upam, da jutri dobim kaj proti vnetju pri gin.

Zdaj pa šibam pisat naprej za šolo (pa sem kar lenčka in zaspanček), moje dva srčka sta pa šibala po kosilu v živalski vrt na eno srečanje. Imam vsaj mir......

Tko da treba bo zagrabit, 21. me čaka prvi izpit letos..... Brrrr. No, saj vem da bo samo zmigat se moram in učit - naučit.

Zdej pa dovolj mojega nakladanja,

uživajte to lepo sončno martinovo nedeljo.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
9.11.2008 18:02:15   
Anonimen
ja tudi jaz se moram kar dobro držat od hitre hrane, mi nenormalno dišijo hamburgerji in pice. sem pa vesela, da nimamo Mc Donaldsa v bližini, ker bi bila verjetno tam vsak drugi danuser posted image . pa trebuh sem dobila nenormalno velik, me je moj spraševal, kekšen bo user posted image če mam že sedaj tak trebuhuser posted image . saj ni take krize vendar sem proti večeru strašno napeta in grozno me napenja(vetrovi me mantrajo nenormalno, tak da več ne upam nikam itiuser posted image user posted image user posted image ). se še kateri dogaja podobno? je to normalno? se sploh ne spomnim, da bi me kaj podobnega mantralo v prviuser posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1202
10.11.2008 8:11:46   
Janci F
Dobro jutro,

danes je za mene spet dan slabosti, saj so se začele že ob pol sedmih.
K sreči sem se uspela dogovorit, da bom delala od doma - saj po pravici povedano komaj sedim, ker mi je tolk slabo.

Nikoli ne vem kaj je prav.
Če ne jem mi je slabo, če jem mi je tudi slabo - tako, da enostavno ne vem. - dovolj jamranja. user posted image

Zadnje čase se mi spet občasno pojavljajo bolečine (špikanje) v spodnjem delu trebuha, pa me malo skrbi, če bi bilo lahko kaj narobe.
Podobno špikanje sem imela po prvem mesecu, sedaj pa je bilo nekaj časa že mirno.

Ali ima še katera druga to? Jaz sem trenutno v 11.mesecu.

Vse nosečke, ki imate danes pregled, držim pesti za vas.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
10.11.2008 8:25:28   
Anonimen
Dobro jutro!

Ja tudi moj dan se je začel z slabostjo. pa nekak tudi jaz ne morem nič jest, pa če ne jem mi je slabo,... v glavnem.
no danes sem pa imela še neki čuden izcedek(oranžaste barve) in me je kar malo panika in hodim  vsakih 15min na wc. sem mislila, da sedaj pa ne bo več nič narobe. ju3 namreč prestopim v 12t. no sicer pa res ni pogojeno z tedni v prejšnjiuser posted image sem začela krvaveti v 14t in sem do enega 24t samo ležala.
sem pa se prepričala, da bo sedaj vse ok, pa me je ta izcedek danes malo prestrašil. Sedaj pa res dosti jamranja. user posted image

lep dan vam želim, pa čimmanj slabostiuser posted image

(odgovor članu Janci F)
  Neposredna povezava do sporočila: 1204
10.11.2008 8:27:10   
pokec3609
IZVIRNO SPOROČILO: deja777

ja tudi jaz se moram kar dobro držat od hitre hrane, mi nenormalno dišijo hamburgerji in pice. sem pa vesela, da nimamo Mc Donaldsa v bližini, ker bi bila verjetno tam vsak drugi danuser posted image . pa trebuh sem dobila nenormalno velik, me je moj spraševal, kekšen bo user posted image če mam že sedaj tak trebuhuser posted image . saj ni take krize vendar sem proti večeru strašno napeta in grozno me napenja(vetrovi me mantrajo nenormalno, tak da več ne upam nikam itiuser posted image user posted image user posted image ). se še kateri dogaja podobno? je to normalno? se sploh ne spomnim, da bi me kaj podobnega mantralo v prviuser posted image

no, da te malo pomirim. Jst sem tudi tako napihnjena, da zgleda da bi bila v petem mesecu. Vetrove imam pa takšne, da se v postlji moj kar s pouštrom pokriva tolk smrdi.
Ampak sem pa zdej zadnje dni ugotovila, da če spijem kakšne 3 dcl Donata in z njim začnem na tešče da je mal boljš. Sej napihnjena sem še kar malo, samo vetrovi so se malo umirili. Pa te zadnje dni sem dala na stran sladkarije, za kar pa nisem prepričana, da se jim bom lahko odpovedala.
In jst isto ne v prvi in ne v drugi nosečnosti nisem imela teh problemov, zdej pa kr vse kar je možno, od slabosti, napihnjenosti, vetrovi, napete boleče prsi, špikanje v spodnjem delu trebuha, obilen bel izcedek.....pa še kaj bi verjetno našla.
Morm pa rečt, da zdej iz dneva v dan zgledam boljš ( vsaj tko pravi moj mož) pa tut sama se v ogledalu vidm, da sem se kar malo pomladila.
Pa komaj čakam na ponovni pregled in na nuhalno , ki jo imam 25.11. da pol končno lahko vsem povem za veselo novico.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
10.11.2008 8:30:07   
meti21
Dobro jutro souser posted image

RR spremljam že ene 3 leta, samo vedno ga le berem in zdaj sem se odločila da se vam pridružim, če me sprejmete sevedauser posted image  in delim z vami občutke v svoji tretji nosečnosti. Imela sem en SS in doma imam živahno dvoletnico oz. čez 14 dni bo stara dve leti. Sem v 10 tednu, imela sem že prvi pregled, vse je vredu, naslednjega imam 10.12. za NS se pa še nisem dogovorila za točen datum, v zadnjem tednu novembra bom šla, PDP vam pa povem ko bom prišla iz nuhalne, ker so mi že pri tamali na NS prestavili datum za 3 tedne ker imam tako dolge cikle (40-45dni).
Imam pa tut nosečniške težave kot so slabosti (brez bruhanja), velika utrujenost in napihnjenost.
Spremljam vas že od začetka tko, da vas že kar malo poznamuser posted image , ste prou fajn punceuser posted image

Vsem souser posted image  želim čim lepšo nosečnost!

Lp

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
10.11.2008 8:35:11   
Anonimen
Hojla,

evo še mene, anonimnice, malo, da me ne boste spet zbriasale user posted image user posted image

Pri meni so se zadnji teden začele male slabosti, slabo mi je pa skozi cel dan, najbolj pop..Ampak niso to slabosti da bi bruhala, ampak mi je po malem slabo non stop.Navzea..Grrr.

Jutri imam pregled, da vidimo kako in kaj.user posted image

Aja, glivice sem sanirala, s pomočjo kisa, kar domače lekarne sem se poslužilauser posted image Potem mi je pa še osebna zdravnica napisala 3 škatle Canestena, just in caseuser posted image user posted image

Nekih čudnih želja po hrani nimam, mi vse bolj ali manj smrdi. Sladko mi sploh ne paše, bolj slano.

(odgovor članu meti21)
  Neposredna povezava do sporočila: 1207
10.11.2008 8:36:16   
*alina*

user posted image    user posted image    user posted image

NOSEČKE
                          user posted image

PDP           IME                      (št. ,št. )         PREGLED    NS

XX.06.

user posted image  frčafelca                  (1user posted image , user posted image 0 )       29.10
user posted image  mery15031981      (?user posted image , user posted image ?)         20.10.             ?
user posted image lajla                           (2user posted image , user posted image 1)       20.10              ?

user posted image bozza                         (?user posted image , user posted image ?)           ?                   ?

user posted image mucica                      (2user posted image , user posted image 1)       14.10.               ?
user posted image *alina*                      (1user posted image , user posted image 0)       28.10.           24.11
user posted image *blu*                         (3user posted image , user posted image 1)        3.11             21.11
user posted image borisina                      (?user posted image user posted image ?)
user posted image anonimna                 (?user posted image , user posted image   ? )      14.10. 
user posted image  Vera*                         (?user posted image , user posted image   ?)       
user posted image princ_princeska         (1user posted image , user posted image  0)        17.10. 
user posted image ronja1a                       (?user posted image , user posted image ?)
user posted image nina16                         (?user posted image , user posted image ? )         29.10.

user posted image bambinca                     (2user posted image user posted image 1 )        21.11.   
user posted image nenah83                      (1user posted image , user posted image 0 )        11.11.               ?
user posted image Goldy                            (? . ? )
user posted image Cesarica 13                  (2user posted image0user posted image )              4.12. NS 
user posted image Tej_a                             (? . ?)               ?
user posted image salcka                            (? . ?)              3.11.

user posted image  Tacamuca                        (1user posted image  , user posted image  0)
user posted image  Liam                                  (? user posted image , user posted image  ?)      12.11

user posted image Julyo8                              (3 user posted image , 2 user posted image )       10.11.

user posted image  Meti21                              (3 user posted image , 1 user posted image )

01.06.

user posted image  deja777                      (2user posted image , user posted image  1)          22.10       24.11
user posted image pinkiponki                   (3user posted image , user posted image  2)                         20.11

02.06.

user posted image kakteja                        (?user posted image , user posted image  ?)          ?               ?

04.06.

user posted image   Janci F                       (1user posted image ,user posted image 0)          14.10.    NS: 9.12

user posted image  Lajan                           (2user posted image , user posted image 1)

user posted image frutela                         ( ,   )       

06.06.

user posted image kim09                          (2user posted image , user posted image  1)          ?               ?
user posted image bačko                           (2user posted image , user posted image  1)          28.10.      28.11.
user posted image  emelly                      (2user posted image user posted image 1)          24.10.      28.11       

07.06.

user posted image  Ribička                         (1user posted image , user posted image 0)          24.10.

08.06

user posted image manna                          (1user posted image , user posted image 0 )         29.10.   NS:25.11

user posted image   tadejluka                   (3user posted image ,   2 user posted image )      NS 25.11.
10.06.

user posted image   bibi                             (2 ,  1)       02.12. (2)    01.12.
user posted image   Mala_ princeska       (2user posted image , user posted image 1 )

user posted image    Hanuši                      (2user posted image , user posted image  1 )       9.12. (2)       1.12.  

11.06.

user posted image lenika                         (2user posted image , user posted image 1)           28.10.     28.11.

14.06.

user posted image miškamaška08
            (2user posted image , user posted image 1 )          3.11               ?

15.06.

user posted image Mojjaka                          (1user posted imageuser posted image  0)           4.11.

16.06.

user posted image  Mateja***                      (2user posted image , user posted image  1 )

user posted image pika1977                         (2user posted image , 1 user posted image )         NS 5.12.

17.06.
user posted image loveforever
                   (3user posted image
, user posted image 1 )          3.11.    NS: 11.12 

user posted image amaya                         (2 , 1 )         4.11.          NS: 5.12.

18.06.

user posted image tincaminca                    (2user posted image , user posted image 1 )          ?               ?
user posted image   natasa28                     (2user posted image user posted image 0 )         04.11.             ?

19.06.

user posted image Anonimna                      (?user posted image ,  ? user posted image )

20.06.  

21.06.  

user posted image ulsi25                           (1user posted image , user posted image 0)             4.11.               ?
user posted image maycha                        (1user posted image , user posted image 0)          18.11.            ?      

23.06.  

user posted image fragola                           (?user posted image , 0user posted image )             28.10. 

24.06.

user posted image 22zlatolaska19             (3user posted image ,2user posted image )
user posted image  Gantar                          (2 user posted imageuser posted image   0)     17.11.       ?

25.06.  

user posted image anjaPH                          (2 user posted image , user posted image 1 )          ?               ?
user posted image m2ip                             (2 user posted image , user posted image  2 )            15.11.          ?
user posted image emmi                            (2 user posted image , user posted image  1 )               ? 

28.06.

user posted image   Naja*                            (2 user posted image , user posted image  1)           7.11.

29.06

user posted image Banči06                             (2user posted image  , user posted image 1)

30.06.

user posted image  Farmacevtka81             (2 user posted image , user posted image  1)           7.11.

SKUPAJ JUNIJSKIH   2009  = 58
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
10.11.2008 9:49:12   
bačko
Jutro!
Za vse ki ste imelel preglede in ste videle svoje pikice user posted image user posted image user posted image user posted image .vidim, da ste vse imele UZ samo jaz ne.Zato pa sem opazila da sem full živčna, ker tako rečeno nič ne vem o svojem še nerojenem otroku.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Moj je bil prvi prvem porodu in tudi pri drugem bo.Obema je to veliko pomenilo in meni je bilo zelo všeč da je moj bil ob meni ker sem imela po porodu težave.Sem jim skoraj izkrvavela. Tako da sem vesela da je bil moj ob meni.user posted image user posted image user posted image user posted image
Natasa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
Meni pa najbolj paše kakšen kruh pa med.Zadnjič sem jedla jajca ker so mi tako zadišala in je bil to edini dan ko nisem bruhala.Drugače pa čakam, da ta teden dobim pošto od komisije da vidim če mi bodo podaljšali bolniško.Kar bo pa bo.Me pa danes malo bolje boli trebuh.Verjetno zate ker se maternica razteza.
Moram pa vam povedati da komaj čakam drugi pregled.In upam, da bom tokrat videla svojega user posted image .

(odgovor članu 22zlatolaska19)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
10.11.2008 10:29:47   
princ_princeska
ola mojeuser posted image

Sem v hudi dilemi, zato se vam moram potožiti in vprašati za nasvet... Tema je barvanje las in tudi vem, da je že zlajnana pa vendar...imam svoje rjave-svetlo rjave lase in  si jih barvam pri frizerju čisto na blond, se pravi, da mi da gor tudi peroksiduser posted image .Moj G je mnenja, da si rajši ne barvam, Pušenjak je na netu zapisal, da barvanje las ni nič takega, saj barve ne pojemo, tako da se lahko nosečnice mirne volje barvamo in tukaj sem še jaz, ki ne vem kaj narediti. Ali se naj pobarvam na rjavo, ker razmišljam tudi za naprej, kaj bo ko bom dojila, ali se naj barvam vsake tri mesece na blond....kaj mi svetujete....user posted image obupana, ker imam že grozen narastek, rada pa bi bila urejena..user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
10.11.2008 10:41:53   
bačko
Jaz sem se v prvi nosečnosti pobarvala ampak ne na blond.Sem bila blond in potem sem se odločila da se ne bom več barvala in sem se samo toliko pobarvala na svojo barvo da nisem imela narastka tako vidnega.Od takrat dalje pa se nisem več barvala.Jaz bi se na tvojem mestu pobarvala na rjavo.To je moje mnenje.

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
10.11.2008 10:56:46   
Hanuši
Ja se strinjam z bačko. Mislim, da barvanje ne more ravno škoditi, ampak po porodu ti bo bolj enostavno. Mormo bit urejene nosečke in urejene mamice, a je bolj fino, če si to malo poenostavimo

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
10.11.2008 11:35:25   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Jutro!
vidim, da ste vse imele UZ samo jaz ne.Zato pa sem opazila da sem full živčna, ker tako rečeno nič ne vem o svojem še nerojenem otroku.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bačko, nisi edina, jaz grem že v 10. teden pa imam šele v petek prvi pregled. Sem pa tudi jaz grozno nestrpna, tako da sva že dve. user posted image Bomo pa potem vsi skupaj bolj veseli, boš videla.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
10.11.2008 11:40:32   
Mala_princeska
Jaz sem v user posted image 9 nebesih. user posted image
Sem s prvega pregleda.
Videla sem svojo pikico in videla bitje srčka, prav živahen mali fižolček je v mojem bušiju.user posted image
Po ultrazvoku sem noseča 9 tednov in 1 dan , pdp sva zaenkrat še pustile na 03.06.2009 (kot je po prvem dnevu zadnje M); datum gor na seznamu lahko zaenkrat ostane 10.06., teden dni kasneje (lahko pa me prestavite, po želji. user posted image ).

Na slikici UZ piše velikost 2,43 cm (243 milimetrov).

Na NS se še nisem naročila, naslednji pregled pa imam 19.12.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
10.11.2008 11:42:32   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Jutro!
vidim, da ste vse imele UZ samo jaz ne.Zato pa sem opazila da sem full živčna, ker tako rečeno nič ne vem o svojem še nerojenem otroku.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bačko, nisi edina, jaz grem že v 10. teden pa imam šele v petek prvi pregled. Sem pa tudi jaz grozno nestrpna, tako da sva že dve. user posted image Bomo pa potem vsi skupaj bolj veseli, boš videla.

Po datumu zadnje menstruacije naj bi bila jaznoseča 10 tednov, po UZ-ju sem pa 9, tako da za prvi pregled ni prepozno, naj bi ga opravili do 12.tedna.
Držim pesti, da čimprej vidite pikice.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
10.11.2008 11:48:05   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Po datumu zadnje menstruacije naj bi bila jaznoseča 10 tednov, po UZ-ju sem pa 9, tako da za prvi pregled ni prepozno, naj bi ga opravili do 12.tedna.
Držim pesti, da čimprej vidite pikice.

Saj po moje bo pri meni isto, če ne še manj. user posted image Ampak se pa takooooo vleče do prvega pregleda, da je za znoret. user posted image
Jaz se moram pohvalit, da sem včeraj končno normalno preživela dan, celo doma sem nekaj naredila, brez da bi mi bilo slabo oziroma sem bila samo zvečer bolj utrujena. Sem pa nonstop lačna in moram prav gledat koliko pojem, če ne bi bilo hitro preveč. user posted image No razen včeraj, ko sem naredila en kolač in sem ga sama pol zmazala. user posted image Še dobro da je bil zelo lahek...

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
10.11.2008 12:45:49   
Goldy
Ojla, dekleta!
NS imam 8.12., v četrtek pa pregled pri svoji G, prvi pregled sem imela pa v LJ (ker sem po IVF).
Glede slabosti, jih imam, pa nimam.... Povejte mi, nekajkrat mi je bilo slabo in to tako, kot da bom bruhala, potem sem pa samo slino bruhala nič hrane. TO je verjetno tudi eno od variant, kajne?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
10.11.2008 13:08:05   
cesarica1981
Tudi jaz bi danes imela prvi pregled....
Pa ga žal nisem dočakala....
Punce ne mislit na slabe stvari, ker to pride še prehitro! Uživajte v nosečnosti in naj vas ne potrejo že tiste malenkosti, katere spremljajo nosečnost (slabosti, bruhanje) - to je samo del nosečnosti!

SREČNO VSEM.....

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
10.11.2008 13:33:00   
nenah83
Cesarica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cesarica1981)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
10.11.2008 13:36:50   
Goldy
cesarica1981 - user posted image user posted image user posted image
Jaz pravim tako, ko nekateri rečejo, da sem boga, ko mi je slabo, da sem prav vesela,k o vem zakaj mi je. Res. Ni prijetno, je pa fajn po drugi strani.

(odgovor članu nenah83)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
10.11.2008 14:06:38   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: cesarica1981

Tudi jaz bi danes imela prvi pregled....
Pa ga žal nisem dočakala....
Punce ne mislit na slabe stvari, ker to pride še prehitro! Uživajte v nosečnosti in naj vas ne potrejo že tiste malenkosti, katere spremljajo nosečnost (slabosti, bruhanje) - to je samo del nosečnosti!

SREČNO VSEM.....

se strinjam s tabo

in hkrati mi je hudo zate....user posted image user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu cesarica1981)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
10.11.2008 14:06:57   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

cesarica1981 - user posted image user posted image user posted image
Jaz pravim tako, ko nekateri rečejo, da sem boga, ko mi je slabo, da sem prav vesela,k o vem zakaj mi je. Res. Ni prijetno, je pa fajn po drugi strani.

Se strinjam.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
10.11.2008 14:22:26   
*alina*

Cesarica, tudi jaz ti pošiljam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
10.11.2008 14:50:34   
bačko
Majana jaz sem že imela prvi pregled!Drugega imam 25.11 in upam, da mi bo G naredila UZ.Sem zamenjala G!
Mala_princeska sem vesela zate!user posted image user posted image user posted image
Cesarica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
10.11.2008 14:50:36   
meti21
Cesarica1981 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?