|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijke 2009
5.11.2008 8:02:28   
Anonimen

user posted image    user posted image    user posted image

NOSEČKE
                          user posted image

PDP           IME                      (št. ,št. )         PREGLED    NS

XX.06.

user posted image  frčafelca                  (1user posted image , user posted image 0 )       29.10
user posted image  mery15031981      (?user posted image , user posted image ?)         20.10.             ?
user posted image lajla                           (2user posted image , user posted image 1)       20.10              ?

user posted image bozza                         (?user posted image , user posted image ?)           ?                   ?
user posted image anonimna                  (?user posted image , user posted image ?)          ?                      ?
user posted image mucica                      (2user posted image , user posted image 1)       14.10.               ?
user posted image *alina*                      (1user posted image , user posted image 0)       28.10.           24.11
user posted image *blu*                         (3user posted image , user posted image 1)        3.11             21.11
user posted image borisina                      (?user posted image user posted image ?)
user posted image anonimna                 (?user posted image , user posted image   ? )      14.10. 
user posted image  Vera*                         (?user posted image , user posted image   ?)       
user posted image princ_princeska         (1user posted image , user posted image  0)        17.10. 
user posted image ronja1a                       (?user posted image , user posted image ?)
user posted image nina16                         (?user posted image , user posted image ? )         29.10.
user posted image amaya                         (2user posted image , user posted image 1 )         4.11. 
user posted image bambinca                     (2user posted image user posted image 1 )        21.11.   
user posted image nenah83                      (1user posted image , user posted image 0 )        11.11.               ?
user posted image Goldy                            (? . ? )
user posted image Cesarica 13                  (2user posted image0user posted image )              4.12. NS 
user posted image Tej_a                             (? . ?)               ?
user posted image salcka                            (? . ?)              3.11.
user posted image  Anonimna user posted image                (?user posted image , user posted image  ?)
user posted image  Tacamuca                        (1user posted image  , user posted image  0)
user posted image  Liam                                  (? user posted image , user posted image  ?)      12.11

01.06.

user posted image  deja777                      (2user posted image , user posted image  1)          22.10       24.11
user posted image pinkiponki                   (3user posted image , user posted image  2)                         20.11

02.06.

user posted image anonimna user posted image               (?user posted image , user posted image ?)          16.10.               ?
user posted image kakteja                        (?user posted image , user posted image  ?)          ?               ?

04.06.

user posted image   Janci F                       (1user posted image ,user posted image 0)          14.10.    NS: 9.12

user posted image  Lajan                           (2user posted image , user posted image 1)

06.06.

user posted image kim09                          (2user posted image , user posted image  1)          ?               ?
user posted image bačko                           (2user posted image , user posted image  1)          28.10.              ?
user posted image  emelly                      (2user posted image user posted image 1)          24.10.      28.11       

07.06.

user posted image  Ribička                         (1user posted image , user posted image 0)          24.10.

08.06

user posted image manna                          (1user posted image , user posted image 0 )         29.10.   NS:25.11

10.06.

user posted image   bibi                             (2 ,  1)       02.12. (2)    01.12.
user posted image   Mala_ princeska       (2user posted image , user posted image 1 )
user posted image   tadejluka                   (3user posted image user posted image  2 )
user posted image    Hanuši                      (2user posted image , user posted image  1 )       9.12. (2)       1.12.  

11.06.

user posted image lenika                         (2user posted image , user posted image 1)           28.10.             28.11.

14.06.

user posted image miškamaška08
            (2user posted image , user posted image 1 )          3.11               ?

15.06.

user posted image Mojjaka                          (1user posted imageuser posted image  0)           4.11.

16.06.

user posted image anonimna                      (? , ? )                  6.11.
user posted image  Mateja***                      (2user posted image , user posted image  1 )

17.06.
user posted image loveforever
                   (3user posted image
, user posted image 1 )          3.11.        NS: 11.12 

18.06.

user posted image tincaminca                    (2user posted image , user posted image 1 )          ?               ?
user posted image   natasa28                     (2user posted image user posted image 0 )         04.11.             ?

19.06.

user posted image   anonimna                    (? , ? )                   11.11.             ?

20.06.  

user posted image anonimna5                    (? , ? )                    6.11.

21.06.  

user posted image ulsi25                           (1user posted image , user posted image 0)             4.11.               ?
user posted image maycha                        (1user posted image , user posted image 0)          18.11.            ?      

23.06.  

user posted image fragola                           (?user posted image , 0user posted image )             28.10. 

24.06.

user posted image 22zlatolaska19             (3user posted image ,2user posted image )
user posted image  Gantar                          (2 user posted imageuser posted image   0)     17.11.       ?

25.06.  

user posted image anjaPH                          (2 user posted image , user posted image 1 )          ?               ?
user posted image m2ip                             (2 user posted image , user posted image  2 )            15.11.          ?
user posted image emmi                            (2 user posted image , user posted image  1 )               ? 

28.06.

user posted image   Naja*                            (2 user posted image , user posted image  1)           7.11.

user posted image  Zoga08                           (1user posted image ,  user posted image  0)            7.11

29.06

user posted image Banči06                             (2user posted image  , user posted image 1)

30.06.

user posted image  Farmacevtka81             (2 user posted image , user posted image  1)           7.11.

SKUPAJ JUNIJSKIH   2009  = 62

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu *alina*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1101
5.11.2008 8:05:02   
Anonimen
Dobro jutro!

Sem se mal prestavila. In sicer iz 25.6. na 24.6., ker sem narobe zračunala takrat user posted image . Ampak sem pustila do sedaj, sam zdaj sem pa dopisala, kdaj imam ponovni pregled, pol sem pa še vse skupaj premaknila. Upam, da mi katera ne bo zamerila.

upam, da se imate super in da vam ni nič user posted image . Men sicer je, pa še lačna sem. Pa bom že kako.

Uživajte!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1102
5.11.2008 8:19:56   
Anonimen
Dobro jutro!

sem vas komaj prebralauser posted image
no danes mi še ni bilo slabo tako, da upam, da tako ostane.

no za bolniško pa moraš rečti G, ki ti da nek papir in potem moreš iti k osebnemu zdravniku-če se ne motim. jaz sem sicer sedaj kar k osebnemu šla ker je bila moja G na dopustu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1103
5.11.2008 9:39:06   
bačko
Jutro!
Vsem ki ste imele pregled čestitam.user posted image user posted image user posted image Me veseli da vsaj ostale imate UZ in da ste videle svoje srčke.Jaz sem bila včeraj pri svoji osebni zdravnici in me je dala lžkar na komisijo za bolniško.Bomo videli kako se bodo odločili.
Miškamaška četitam za dvojčke!user posted image user posted image user posted image user posted image in da se oba odbržita!
Nič punce bodite pridne in vas bom potem do konca prebrala.Upam, da nam bodo slabosti kmalu minile.

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
5.11.2008 9:58:25   
mery15031981
Jutro!
Kar se tiče bolniške ti jo ginekologinja itk ne more dati,oz ti jo ne da tako da če maš namen bit na bolniški greš do svoje osebne zdravnice,malo pojamraš pa ti jo da takoj.Potem po enem mesecu ko imaš pa komisijo pa itak upoštevajo mnenje ginekologa.
IZVIRNO SPOROČILO: deja777

Dobro jutro!

no za bolniško pa moraš rečti G, ki ti da nek papir in potem moreš iti k osebnemu zdravniku-če se ne motim. jaz sem sicer sedaj kar k osebnemu šla ker je bila moja G na dopustu.

V mesecuseptembru pricakujeva najinega drugega malčka!
Doma imava že enega prekrasnega sinčka Lovrota:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
5.11.2008 10:02:51   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: mery15031981

Jutro!
Kar se tiče bolniške ti jo ginekologinja itk ne more dati,oz ti jo ne da tako da če maš namen bit na bolniški greš do svoje osebne zdravnice,malo pojamraš pa ti jo da takoj.Potem po enem mesecu ko imaš pa komisijo pa itak upoštevajo mnenje ginekologa.
IZVIRNO SPOROČILO: deja777

Dobro jutro!

ja saj to sem mislila!user posted image

(odgovor članu mery15031981)
  Neposredna povezava do sporočila: 1106
5.11.2008 10:03:14   
mery15031981
čaw.če imaš namen na bolniško pojdi do osebne zdravnice in ji povej kakšne probleme imaš pa te bo takoj dala na bolniško za en mesec,potem  po enem mesecu pa te dajo na komisijo in odločijo.
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

A mi lahko katera pove, če ti lahko bolniško sedaj zaradi slabega počutja da osebni ali jo mora G? Meni razpoloženje grozno niha, v službi sem utrujena in po 4 urah nič več ne naredim. Sestanki in podobno pa me samo še bolj izčrpajo, tako da doma samo ležim. user posted image Pa stalno sem na meji glede slabosti, tako da mi je slabo, vendar ne bruham, jest mi pa tudi paše redkokaj, sploh pa ne kaka zelenjava ali sadje. user posted image Zaradi vsega resno razmišljam da bi šla za nekaj časa na bolniško... 

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
5.11.2008 10:08:57   
majana79
Hvala za odgovore, ste prijazne. :) Mislim da sem imela včeraj samo ornk krizo, sem se zvečer kar zjokala.

Bom videla kaj bo še ta teden, pa se v ponedeljek odločim kako in kaj. Na koledarju že črtam dneve do 14.11. in res upam da je vse ok. Moj pravi da sem grozno nepotrpežljiva. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1108
5.11.2008 10:12:22   
Janci F
Jaz imam pa dve vprašanji in sicer:

1. do kdaj naj bi bili kritični tedni? Ali prvih 12 tednov ali prvih 14 tednov?
2. ali ima kakšna izkušnje z Angel sound? Razmišljam, da bi ga kupila saj imam do naslednjega pregleda še več, kot mesec dni. user posted image  Koliko tednov mora biti pikica stara, da se jo sliši z Angel sound?

In bi bila rada mirna in prepričana, da je vse ok.

Neposredna povezava do sporočila: 1109
5.11.2008 10:13:52   
manna
zoga08; trenutno ne morem slikat pasa ker sem v službi, ampak tule lahko pogledaš kako zgleda:
www.minisvet.si/belly-belt-combo-p-1040.php?osCsid=d11e8a32d64652f8e48af99c72170195
Je natančno tak kot na sliki.
LP

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
5.11.2008 10:18:07   
mery15031981
čaw zanima me kako se ti zdi tale belly belt in  kako izgleda a je čudno.
IZVIRNO SPOROČILO: manna

zoga08; trenutno ne morem slikat pasa ker sem v službi, ampak tule lahko pogledaš kako zgleda:
www.minisvet.si/belly-belt-combo-p-1040.php?osCsid=d11e8a32d64652f8e48af99c72170195
Je natančno tak kot na sliki.
LP

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
5.11.2008 10:19:40   
manna
Ma ni čudno, samo morš seveda met dolgo majico čez da ni videt odpetih hlač. Drugače je pa udobno. Nič posebnega pač - samo razširiš pas od hlač s pomočjo elastičnega vstavka. 

Neposredna povezava do sporočila: 1112
5.11.2008 10:23:24   
mery15031981
čaw
1.) ali misliš kritični tedni glede ploda-mislim da so prvi trije meseci najbolj rizicni,tako da se je kar treba dobro čuvat.
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

2.)jst sicer nimam izkušenj s tem ampak tudi sigurno tega ne bi probavala,ker najboj ziher je še vedno pri  genikologu.ja stčni utrip se mora videti že najkasneje v 7 tednu.upam da te nisem kaj užalila s svojim mnenjem glede Angel Sounda.LP

2. ali ima kakšna izkušnje z Angel sound? Razmišljam, da bi ga kupila saj imam do naslednjega pregleda še več, kot mesec dni. user posted image  Koliko tednov mora biti pikica stara, da se jo sliši z Angel sound?

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
5.11.2008 10:24:29   
bačko
Janci F tudi jaz sem razmišljala o Angel soundu.Baje lahko poslušaš od 12 tedna dalje in lahko tudi posnameš na Cd.Baje je uredu.Jaz ga bom naročila preko bolhe ker so malo ceneje..

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
5.11.2008 10:29:53   
Anonimen
tudi jaz sem že nekaj časa nazaj spraševala za angelsoun, pa se še nisem glih odločila. je kar drag in baje je odvisno od legeuser posted image da se sploh kaj čuje. baje je bila včasih brezveze panika zaradi tega. se pa baje od 12-14tedna nekje da se že čuje.

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 1115
5.11.2008 10:38:32   
Janci F
ali misliš kritični tedni glede ploda-mislim da so prvi trije meseci najbolj rizicni,tako da se je kar treba dobro čuvat.
IZVIRNO SPOROČILO: mery15031981

čaw
1.) ali misliš kritični tedni glede ploda-mislim da so prvi trije meseci najbolj rizicni,tako da se je kar treba dobro čuvat.
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

2.)jst sicer nimam izkušenj s tem ampak tudi sigurno tega ne bi probavala,ker najboj ziher je še vedno pri  genikologu.ja stčni utrip se mora videti že najkasneje v 7 tednu.upam da te nisem kaj užalila s svojim mnenjem glede Angel Sounda.LP

To potem pomeni, da ko vstopim v 13.teden smo dali najhujše čez?
Malo me begata prva dva tedna, saj se tedni štejejo od prvega dne zadnje menstr. in ne od oploditve.
Odločila sem, se da bi šla ko vstopim v 13. teden (torej čez dobrih 14 dni na samoplačniški UZ) in če bodo rekli, da je vse ok potem bi povedala še prijateljem in ostalim.

Neposredna povezava do sporočila: 1116
5.11.2008 10:54:27   
loveforever
oj, ja jaz sem včera malo zabrkala user posted image user posted image user posted image  sem napisala da imam pregled šele čez 89 tednov!! no ta osmica se je malo pošalila, je sama prišla vmes, tako da popravljaam čez 9 tednov!! no sedaj pa se ni več vmešalauser posted image user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
5.11.2008 11:02:21   
*blu*
Janci F, kakor jaz vem je prvih 12 tednov najbolj kritičnih glede spontanega splava. Če se ti še tako paziš in ne vem kaj, ne moreš nič narediti, ker v tem času narava naredi svoje.
Narediš lahko pa veliko s tem, da se ne obremenjuješ, zdravo ješ, pozitivno razmišljaš. Ker v tem času se oblikujejo organi in vse pomembne funkcije otroka in če si ti skoz pos stresom, kaj če kaj ni v redu, to samo prenašaš na plod. Tako da misli pozitivno, če nimaš kakšnih težav z izcedki in sčim podobnim se umiri in vse bo v redu.
Kar se pa tiče ultrazvoka, jaz bi se na tvojem mestu pogovorila z G. Ne vem ali imam samo jaz takega, s katerim se lahko vse pogovorim, povem strahove in ga prosim za dodatni pregled (samo enkrat). Jaz mislim, da res več njega vprašaj, vzemi si čas tam, zato da se pomiriš. jaz kar rečem, glejte mene skrbi to in to, vam se morda zdi trapasto, jaz imam pa more zaradi tega in potem se vse pogovoriva. Poskusi.

< Sporočilo je popravil *blu* -- 5.11.2008 11:03:24 >

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
5.11.2008 11:13:23   
*blu*
Janci F, ali imaš NS pri svojem G ali si kje drugje naročena?

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
5.11.2008 11:14:18   
*blu*
IZVIRNO SPOROČILO: loveforever

oj, ja jaz sem včera malo zabrkala user posted image user posted image user posted image  sem napisala da imam pregled šele čez 89 tednov!! no ta osmica se je malo pošalila, je sama prišla vmes, tako da popravljaam čez 9 tednov!! no sedaj pa se ni več vmešalauser posted image user posted image

Ja to bi pa bila žalost user posted image .

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
5.11.2008 12:59:10   
pokec3609
o oj, sem bolj ta nova na forumu,mam rok 3.6., to je moja 3 nosečnost in morm rečt, da do zdej najslabše poteka. Pa se ne ustrašit, ni nič narobe, samo en cel kup enih slabosti....še vedno, ne vem kdaj bo tega konec, napihnjena sem tolk kakor bi bila v 5 mesecu, ( no zjutraj nisem ) , tko da sem te dni na bebe čaju in Donatu in molim, da bo pomagalo. Pa izcedek ki ga prej nisem nikol mela, pa vsak popoldne morm počivat za eno uro, kr mi očke kar skupaj lezejo, konstantni krči v spodnjem delu trebuha, toda samo kadar preveč telovadih sem ter tja ( že vse to vprašala G.....baje da je vse normalno)
Hemoglobina 112, tko da sem že na vitaminih, limonadi, suhih slivah, ribezovi marmeladi.
V glavnem zdej v tretje vsaj vem da sem noseča.
Pa bolj kot berem in berem tale forum, bolj me je strah, da bo kaj narobe.....

aja prvi pregled sem mela 20.10., zdej sem na ta druzga naročena 21.11., na NS pa 25.11. v Litijo.

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
5.11.2008 13:43:08   
*alina*

user posted image    user posted image    user posted image

NOSEČKE
                          user posted image

PDP           IME                      (št. ,št. )         PREGLED    NS

XX.06.

user posted image  frčafelca                  (1user posted image , user posted image 0 )       29.10
user posted image  mery15031981      (?user posted image , user posted image ?)         20.10.             ?
user posted image lajla                           (2user posted image , user posted image 1)       20.10              ?

user posted image bozza                         (?user posted image , user posted image ?)           ?                   ?
user posted image anonimna                  (?user posted image , user posted image ?)          ?                      ?
user posted image mucica                      (2user posted image , user posted image 1)       14.10.               ?
user posted image *alina*                      (1user posted image , user posted image 0)       28.10.           24.11
user posted image *blu*                         (3user posted image , user posted image 1)        3.11             21.11
user posted image borisina                      (?user posted image user posted image ?)
user posted image anonimna                 (?user posted image , user posted image   ? )      14.10. 
user posted image  Vera*                         (?user posted image , user posted image   ?)       
user posted image princ_princeska         (1user posted image , user posted image  0)        17.10. 
user posted image ronja1a                       (?user posted image , user posted image ?)
user posted image nina16                         (?user posted image , user posted image ? )         29.10.
user posted image amaya                         (2user posted image , user posted image 1 )         4.11. 
user posted image bambinca                     (2user posted image user posted image 1 )        21.11.   
user posted image nenah83                      (1user posted image , user posted image 0 )        11.11.               ?
user posted image Goldy                            (? . ? )
user posted image Cesarica 13                  (2user posted image0user posted image )              4.12. NS 
user posted image Tej_a                             (? . ?)               ?
user posted image salcka                            (? . ?)              3.11.
user posted image  Anonimna user posted image                (?user posted image , user posted image  ?)
user posted image  Tacamuca                        (1user posted image  , user posted image  0)
user posted image  Liam                                  (? user posted image , user posted image  ?)      12.11

01.06.

user posted image  deja777                      (2user posted image , user posted image  1)          22.10       24.11
user posted image pinkiponki                   (3user posted image , user posted image  2)                         20.11

02.06.

user posted image anonimna user posted image               (?user posted image , user posted image ?)          16.10.               ?
user posted image kakteja                        (?user posted image , user posted image  ?)          ?               ?

03.06.

user posted image pokec3609                     (3user posted image , user posted image  2)       20.10     25.11

04.06.

user posted image   Janci F                       (1user posted image ,user posted image 0)          14.10.    NS: 9.12

user posted image  Lajan                           (2user posted image , user posted image 1)

06.06.

user posted image kim09                          (2user posted image , user posted image  1)          ?               ?
user posted image bačko                           (2user posted image , user posted image  1)          28.10.              ?
user posted image  emelly                      (2user posted image user posted image 1)          24.10.      28.11       

07.06.

user posted image  Ribička                         (1user posted image , user posted image 0)          24.10.

08.06

user posted image manna                          (1user posted image , user posted image 0 )         29.10.   NS:25.11

10.06.

user posted image   bibi                             (2 ,  1)       02.12. (2)    01.12.
user posted image   Mala_ princeska       (2user posted image , user posted image 1 )
user posted image   tadejluka                   (3user posted image user posted image  2 )
user posted image    Hanuši                      (2user posted image , user posted image  1 )       9.12. (2)       1.12.  

11.06.

user posted image lenika                         (2user posted image , user posted image 1)           28.10.             28.11.

14.06.

user posted image miškamaška08
            (2user posted image , user posted image 1 )          3.11               ?

15.06.

user posted image Mojjaka                          (1user posted imageuser posted image  0)           4.11.

16.06.

user posted image anonimna                      (? , ? )                  6.11.
user posted image  Mateja***                      (2user posted image , user posted image  1 )

17.06.
user posted image loveforever
                   (3user posted image
, user posted image 1 )        3.11.    NS: 11.12 

18.06.

user posted image tincaminca                    (2user posted image , user posted image 1 )          ?               ?
user posted image   natasa28                     (2user posted image user posted image 0 )         04.11.             ?

19.06.

user posted image   anonimna                    (? , ? )                   11.11.             ?

20.06.  

user posted image anonimna5                    (? , ? )                    6.11.

21.06.  

user posted image ulsi25                           (1user posted image , user posted image 0)             4.11.               ?
user posted image maycha                        (1user posted image , user posted image 0)          18.11.            ?      

23.06.  

user posted image fragola                           (?user posted image , 0user posted image )             28.10. 

24.06.

user posted image 22zlatolaska19             (3user posted image ,2user posted image )
user posted image  Gantar                          (2 user posted imageuser posted image   0)     17.11.       ?

25.06.  

user posted image anjaPH                          (2 user posted image , user posted image 1 )          ?               ?
user posted image m2ip                             (2 user posted image , user posted image  2 )            15.11.          ?
user posted image emmi                            (2 user posted image , user posted image  1 )               ? 

28.06.

user posted image   Naja*                            (2 user posted image , user posted image  1)           7.11.

user posted image  Zoga08                           (1user posted image ,  user posted image  0)            7.11

29.06

user posted image Banči06                             (2user posted image  , user posted image 1)

30.06.

user posted image  Farmacevtka81             (2 user posted image , user posted image  1)           7.11.

SKUPAJ JUNIJSKIH   2009  = 63

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
5.11.2008 13:48:30   
fragola
Dober dan! kako smo kaj, jaz sem bolj tako tako, vse kar dam v usta mi potem ostane v grlu in ni prav nič prijetno!!!!! Ma bom potrpela, za najinega sončka vse!!!!
Tle na primorskem je prekrasno sončke, tako, da bom izkoristila in šla na sprehod z mojim user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
5.11.2008 14:58:14   
22zlatolaska19
Ojla punce spet sem vas prišla malo pogledat vendar nisem prav nič dobre volje. Noseča sem dobrih 6t in v nedelko ko sem šla na wc sem zagledala kri na papirju seveda takoj panika in na urgenco kjer mi je zdravnica rekla da se plodka še ne vidi ker je še premajhen in mi predpisala Buscopan in Dabroston 3x na dan. Kvavitev se je sicer umirila vendar pa se še vedno pojavi občasno vendar je bolj kot temno rdeča oziroma rjava. Kontrolo pri svoji ginekologinji pa imam šele v petek in močno upam da bo z mojo pikico vse vredu. Ali ima katera podobne izkušnje in je normalno donosila do konca? Hvala že vnaprej za odgovore pa se opravičujem če sem kateri pokvarila razpoloženje ampak nekje sem se mogla izpovedat.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
5.11.2008 15:56:09   
zoga08
Hoj,
 manna hvala user posted image za link, sem si ogledala in se mi zdi, da bom zapravljala.

Alina mene pa zanima v katerm tednu si imela rjave izcedke? Danes se je pojavil tudi meni. Imam pa v petek pregled, tako da upam, da bo vse ok do takrat, me je pa zjutraj kar malo panika zagrabla.

Pozdravčka od zogeuser posted image

... Ljubezen nikoli ne mine ...

(odgovor članu 22zlatolaska19)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?