|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijke 2009
11.2.2009 9:23:33   
Lsica

IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

IZVIRNO SPOROČILO: *blu*

IZVIRNO SPOROČILO: bamoocham

Jutro moje souser posted image .

Tak sem slabe volje, naša pikica je tk mirna, nič ne brca. Včeraj je zelo malo, ampak res zelo malo, danes pa je še nisem čutilauser posted image Po navadi ima take dirke noter, zdj pa je mir. Verjetn bom poklicala ginekologinjo, pa ji povedala, kaka je situacija.
A je mela katera že isti primer?

Dej kaj zelo sladkega pojej. Moja prva je bila en tak miren ptič, samo čokolada in cuker jo je spravila v pogon.

Našemu tudi cukr dobro dene.
Sploh če se potem na hrbet uležem in umirim. Potem je pa ponavadi prava fešta.

Pišuka, bamoocham, ti maš samo en teden več kot jaz, jaz pa še nič ne čutim....
No ja mogoče zvečer, ko se res čisto umirim, se mi zdi da nekaj bi pa lahko bilo, ampak to je tako nedoločeno, da sploh ne vem... 
Pregled mam pa šele 20. februarja.

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
11.2.2009 9:26:31   
bamoocham
No mogoče sem malo prehitro paniko zagnala, mala se je zgleda zbudila in me brca na cajte, tok da me opozori, da je vse ok. No sem pa razmišljala, da dan tudi ni dnevu enak in da se nam tudi ne da vsak dan vse. Nam tudi paše mirovat, in mislim, da naše pikice niso izjeme. Bom pa pojedla nekaj sladkega, se spravljam počasi k zajtrku, ne vem kaj naj jemuser posted image
Drgač se pa kg tudi lepo na mene lepijo. Pr 173 cm imam po moji vagi 81 kg (v 22 tednu). Uh kaj še bouser posted image .
Ma js se vsak dan drugače odločim za previjalno..sploh ne vem sama, kaj bi rada. Bom pa mojemu rekla, da se zapeljema v Ikeo pogledat, če ne druga malo za firbce-mogoče pa res naletima na kaj fajnega. Ampak to šele aprila (ko mam regresuser posted image ). Aja, kaj pa glede materinske šole-boste šle? Js grem na začetku aprila, sem odločena, pa sestra gre zraven, ko bo takrat 4 mesece nosečauser posted image

No vmes sem si še zajtrk pripravila-Crisy ržene kruhke (mi okus ful odgovarja), namazane z Latto in jagodno marmeladouser posted image
Dober tek vsem, ki ste že oz. še boste zajtrkovale.

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
11.2.2009 9:31:23   
Lsica
Mmmmmm, tudi jaz sem danes zajtrkovala sladko - maslo (miniminimum) in višnjevo marmelado s koščki sadja. Mnjami...

In kaj menite glede tega, da jaz še nič moje bebice ne čutim? Sem brala, da je čas še do 24 tedna, ampak zdaj me je pa panika začela grabit...

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
11.2.2009 9:37:40   
bamoocham
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

Mmmmmm, tudi jaz sem danes zajtrkovala sladko - maslo (miniminimum) in višnjevo marmelado s koščki sadja. Mnjami...

In kaj menite glede tega, da jaz še nič moje bebice ne čutim? Sem brala, da je čas še do 24 tedna, ampak zdaj me je pa panika začela grabit...

Po moje je še čas, sem brala, da do 24 tedna. Pa v tem času naj bi se količina plodovnice povečala, tako da je možno, da je tudi zaradi tega. Saj jaz tudi ne čutim dolgo, prva intenzivna brcika (da lahko rečem, da je to to) je bila v 20 tednu. 26.1-27.1. tam nekje. Prej pa tudi nisem vedela, kako bi naj zgledale. A pa veš recimo, kje otrok leži-ker meni preden, da sem čutila brcike, se je  zmeraj taka mala kepica na levi strani naredila, v tak klobčič se je zvila. In pol je bil trebuh tam ful napet. In danes je tudi na levi strani (desna stran trebuha je čist mehka).

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
11.2.2009 9:40:06   
*blu*
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

Po mojih izkušnjah ni panike.
Jaz prve nisem čutila do 25 tedna, pa nisem med debelimi (ker eni pravijo, da tudi to vpliva). Potem sem nekega dne zagnala paniko in šla do G. in je bila mala res v taki legi, da je nisem čutila, če se res nisem umirila, pojedla nekaj sladkega in bila res pozorna. Pa še vso nosečnost sem imela s tem probleme in sem šla parkrat kar do g. da smo poslušali user posted image , da sem se pomirila. Sedaj je pa to en velik hiperaktivec.

Ta je pa čist druga, skoz brca, se premetava... me prav zanima, kaj bo potem.

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
11.2.2009 9:48:03   
Lsica
Včasih se mi je zdelo, da na desni strani čutim bolj polno. Ampak sem tako nezaupljiva do teh mojih občutlkov. Tudi takole zvečer, ko se umirim, se mi zdi kot da bi čutila premike, potem pa se mi zdi vse skupaj preveč ritmično (a la utrip srca), da bi bilo to to. Bom pa zdaj še malo bolj pozorna....

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
11.2.2009 9:50:26   
*blu*
Tiste, ki kupujete posteljnino- sedajle sem se spomnila. Jaz sem rjuhe, kovter, obrobe za posteljo... kupila v Odeji Šk. Loka. Je bila cena normalna (predvsem v primerjavi z BC), kvaliteta je pa tudi ok.  Vseh sort imajo tudi na Brezovici v Zibki. Tam sem kupila košek in posteljnino zanj.

Drugače se pa meni zdi super tudi Ikea. Sicer pohištvo ni nevemkako masivno ampak je luštno in uporabno. Mi smo pred kratkim opremili sobico za našo S. in je vse fino. Tudi kovtri in povštri in posteljnina je fajn.

< Sporočilo je popravil *blu* -- 11.2.2009 9:54:52 >

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
11.2.2009 9:57:53   
luši
Pozdravljene vse nove souser posted image na forumu... prijetno klepetanje...

IZVIRNO SPOROČILO: bamoocham

Jutro moje souser posted image .

Tak sem slabe volje, naša pikica je tk mirna, nič ne brca. Včeraj je zelo malo, ampak res zelo malo, danes pa je še nisem čutilauser posted image Po navadi ima take dirke noter, zdj pa je mir. Verjetn bom poklicala ginekologinjo, pa ji povedala, kaka je situacija.
A je mela katera že isti primer?

Jaz sem za! :)

Dej kaj zelo sladkega pojej. Moja prva je bila en tak miren ptič, samo čokolada in cuker jo je spravila v pogon.

Našemu tudi cukr dobro dene.
Sploh če se potem na hrbet uležem in umirim. Potem je pa ponavadi prava fešta.

Potem se pa lahko enkrat na Brionih dobimo, na cukru... uh bo brcanja in opletanja.user posted image

Dobra ideja teli Brioni user posted image ... če se zmente se priporočam tut js... user posted image

Ljubezen je edina smiselna stvar tega nesmiselnega življenja... Življenje dobi smisel šele, ko ga posvetiš ljubljeni osebi...

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
11.2.2009 10:02:30   
Hanuši
IZVIRNO SPOROČILO: gantar

Mene je pa ena navdušila nad tem vozičkom. Sploh nisem bila za trokolesnike, ampak od kar sem tega videla, sem čist navdušena nad njim user posted image   user posted image   user posted image

user posted image

Gantar tut jest bom mela tega za prvi mesec. Mal sem se zanimala pa me Inglesinin Zippy trio pride 610 €, samo Zippy s prevleko za noge in prevleko za dež pa 290€. Tko, da mi bo tega s košaro za en mesec sestrična posodla. Ti pa svetujem, da se pred nakupom dobro pozanimaš.
Tko kot je že ena omenila je to ful mehak voziček. Za po makedamu super. po asfaltu ga pa kar mal preveč meče. Plus slabost katero sem opazla, da nima naklona v košari. Ležišče je samo v vodoravnem položaju, plus športni del se ves nagiba z nogicami vred v ležeči položaj. To je mojo sestrično zelo motilo. Smo se pa hecali, da tamala ne bo imela krčnih žil. Pa ogromen je, tut ko ga zložiš. Ko so šli na morje je bila tamala stara 7 mesecev pa so kupili Maclaren marelo. Pa majo Tourana. Od takrat je ta zapakiran v kleti. Tko, da se res dobro pozanimaj glede na to, da cenovno ni ravno ugoden. Moja sestrična je rekla, da je 10x precenjen.
Upam, da te nisem preveč v slabo voljo spravla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
11.2.2009 10:08:47   
luši
file:///C:/Documents%20and%20Settings/bojan%20kova%C4%8Di%C4%8D/Desktop/Marusa/Bu%C5%A1i%20001.jpg

file:///C:/Documents%20and%20Settings/bojan%20kova%C4%8Di%C4%8D/Desktop/Marusa/Bu%C5%A1i%20002.jpg

Če mi je ratal je pa to moi buši v 20.tednu...

Ljubezen je edina smiselna stvar tega nesmiselnega življenja... Življenje dobi smisel šele, ko ga posvetiš ljubljeni osebi...

(odgovor članu luši)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
11.2.2009 10:09:57   
luši
NE rata =(

(odgovor članu luši)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
11.2.2009 10:15:58   
bamoocham
Mene tut jezi, enkrat mi rata sliko prilepit, spet drugič ne.user posted image

(odgovor članu luši)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
11.2.2009 10:18:03   
Hanuši
Ej dreamhorse, kako je pa kaj s tabo? A si že imela morfologijo v Mb? Upam, da je vse O.K.

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
11.2.2009 10:28:01   
manna
Ufff kako ste se razpisale od včeraj...
Alina; hvala za nasvete. Seveda moram barve še pregledat v živo, ker se tudi jaz odločam vsak dan drugače. Kolesa bodo pa tudi pri nas single spoke. Jih je izbral navdušeni bodoči očka!

Lepe trebuščke imate. Moj je že malo večji, ker sem že v 24. tednu. Ampak zdej nimam slike tukaj, pa tudi če bi jo imela nevem kako naj jo pripopam... Glede brcik pa - tudi naše dete včasih po par ur nič ne migne, potem pa ko se že obremenjujem zakaj je tako mirno, pa ponavadi že malo brcne in me pomiri. Sicer so pa gibi včasih prav konkretne brce, včasih pa samo minimalno trzanje. Pa v mehur tudi jaz kdaj dobim kakšno konkretno brco, tako da moram letet na wc potem.

Mimogrede pa grem ta vikend najbrž v Ikeo. Tam so posteljice zeloooo poceni (najcenejša menda 28 €) ampak malo sumim da so tudi bolj švoh. No, bomo vidli.

Lep dan!

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
11.2.2009 10:31:56   
kalanteja
Za sliko, da sem jo prilepila, (prej sem jo v acdsee malo zmanjšala) sem jo shranila v najdi.si in potem skopirala link za forum- dokaj enostavno

Prosila bi vas, če mi prilepite link od spletne strani ikeje ali pa kje je trgovina, ker sem pač bolj iz takšnega konca slo, da tega tukaj pri nas ni in niti ni kaj slišat o tem, hvala. Sicer sem našla nekaj, vendar nič v slo jeziku?'?

Ja, noge mi potekajo predvsem zvečer, pa ko je slabo vreme- to strašno vpliva na mene, pred nosečnostjo nikol ni. Seveda me tudi boljo, čutim tk k bi imela na vsaki +10 kg, ko otečejo. Iz jedilnika sem črtala vso sol (moj si mora vse sam dosolit, je včeraj poskusil špagete brez soli- je reku, da neb mogu tk jest), pijem veliko več vode in pa najmanj 3 krat na dan počivam oz ležim po pol ure- prej nisem skoraj nič, noge imam dvignjene, namažem si jih z eno kostanjevo kremo- Herbion.

Tudi moja bebika na brca veliko in je zelo mirna, verjetno še ne čutim vseh brcik, ponavad je zvečer malo bolj aktivna. Sicer grem pa v petek ponovno na pregled, da pogleda lego bebike, ker ji pred 14 dnevi ni bila všeč, se že veselim.

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
11.2.2009 10:39:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

IZVIRNO SPOROČILO: gantar

Mene je pa ena navdušila nad tem vozičkom. Sploh nisem bila za trokolesnike, ampak od kar sem tega videla, sem čist navdušena nad njim user posted image   user posted image   user posted image

user posted image

Gantar tut jest bom mela tega za prvi mesec. Mal sem se zanimala pa me Inglesinin Zippy trio pride 610 €, samo Zippy s prevleko za noge in prevleko za dež pa 290€. Tko, da mi bo tega s košaro za en mesec sestrična posodla. Ti pa svetujem, da se pred nakupom dobro pozanimaš.
Tko kot je že ena omenila je to ful mehak voziček. Za po makedamu super. po asfaltu ga pa kar mal preveč meče. Plus slabost katero sem opazla, da nima naklona v košari. Ležišče je samo v vodoravnem položaju, plus športni del se ves nagiba z nogicami vred v ležeči položaj. To je mojo sestrično zelo motilo. Smo se pa hecali, da tamala ne bo imela krčnih žil. Pa ogromen je, tut ko ga zložiš. Ko so šli na morje je bila tamala stara 7 mesecev pa so kupili Maclaren marelo. Pa majo Tourana. Od takrat je ta zapakiran v kleti. Tko, da se res dobro pozanimaj glede na to, da cenovno ni ravno ugoden. Moja sestrična je rekla, da je 10x precenjen.
Upam, da te nisem preveč v slabo voljo spravla.

Sej vem, da bom morala najprej ga videti v živo, pol se bom pa odločila. Je pa res, da ga bom več rabila za po makedamu kot po asvaltu. Ampak sam model mi je pa zakon. Tako da, tud če ne bom tega kupila, bo pa podoben. Mora biti lahek, lahko vodljiv, kako pa bo za v avto dat, bo pa že možek povedu user posted image

(odgovor članu Hanuši)
  Neposredna povezava do sporočila: 3641
11.2.2009 10:43:47   
bjondi
Madona tipkate user posted image ...

majana79,gantar-tud jz bi dala za kako kilo več ,pa če ne greuser posted image ...sem že cel lajf pri šlankicah.Tko da pri 1user posted image sem se uspela zredit sam za 13 kil,no te so šle dol v roku enega tedna po porodu...zdej pa sem ista...

loverforever-evo link kam shraniš fotke

http://shrani.si/index.php

Potek je ful enostaven
1.klikni na stran ,ki sem ti jo dala
2.klikni na Browse in poišči kje maš fotke na compu
3.dodaj jih po želji
4.klikni oranžen znak Shrani
5.vidiš fotke,ki si jih naložila
6.klikni na tist link pri fotki kopiraj,ki ti piše za forum
7.no in potem daš samo še paste v našem oknu na forumu kjer pišeš tekste

Mala_princeska-koncert je bil pomoje razprodan ,ker je bil napolnjen do zadnjega sedeža v ledeni dvorani,no notri je blo 25 stopin in mal brez zraka,sam se je dal prežvet.Folk pa je itak sedel samo prva dva komada.<No na koncu pa je itak pokal po šivih z njegovimi tremi hiti -soba 102,iz pekla do raja,sam da ti maš mene rada.Je blo lušn.Naš user posted image  je zraven uživalo in brcalo user posted image ...

Kalanteja-kaj a ti si med obilnimi user posted image ....prav lušna si...

Majana79-ja jaz sem že v prvo zelo nizko nosila pa v križu...zdej pa pojma nimam kako nosim ni G nič rekel...sam pomoje spet nizko.Je bil zanč sosed kr mal šokiran ko je videl moj bauhi kako je nizko prot njegovi ženi k je pol leta nazaj rodila.

Tudi jaz sem mela za zajtrk marmelado pa margarino...

lep dan vsem

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
11.2.2009 10:45:48   
bjondi
Ikein spletni katalog

http://www.ikea.com/at/de/catalog/categories/departments/kitchen/

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
11.2.2009 10:46:38   
Hanuši
Kalanteja, original slo strani ni, ker nimajo trgovine pri nas. Drugače grem pa jaz vedno na ikea.at. Ne vem s katerega konca si, ampak Sloveniji najbližji sta trgovini v Celovcu in pa v Grazu.

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
11.2.2009 10:47:28   
majana79
kalanteja, Ikeine spletne strani v slovenskem jeziku ne boš našla, ker nimamo trgovine.
Avstrijska je na www.ikea.at, italijanska na www.ikea.it, ipd. Jaz sem se z brskanjem po spletni strani naučila toliko nemščine, da že res veliko razumem (ampak jo uporabljam že nekaj let in tam tudi kupujem). user posted image
Če znaš angleško lahko greš na www.ikea.co.uk (britanska stran), vendar so tam cene v funtih pa boš mogla preračunavat.
Midva bova pohištvo za malega tudi vzela gor, ker je ugodno, pa všeč nama je (samo ne najcenejšo, leksvik ali pa hemnes pohištvo, ki je bolj kvalitetno), imamo pa samo eno sobico, tako da bomo morali stisnit vse v spalnico...

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
11.2.2009 10:51:30   
majana79
Uf, ste me prehitele z odgovorom kalanteji. user posted image Se vidi da sva še bolna pa počasi tipkava. user posted image

bjondi, ej ti kar bodi suhica, ne se sekirat, nam drugim od fovšije potem še bolj špeh raste. user posted image Meni so šle vse kile v rit pa stegna, drugje se mi še ne pozna toliko (ok pa oprsje user posted image , kjer so se mi že naredile strije user posted image ). Upam da bom poleti z vozičkanjem to dala dol.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
11.2.2009 10:59:02   
luši
user posted image

user posted image

Js sm zdej nardila po tem postopku k ga je bjondi opisala... zdej pa trenutek resnice...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
11.2.2009 10:59:53   
bjondi
majana79-jaz bi z veseljem dala za kako kilco več,ker me je ravn po porodu najbl izčrpavalo dojenje in sprehodi,ki pa so bili vsakodnevni saj sem rodila tudi junija...tko da pol sem mogla najprej nekej pojest preden sem šla na sprehod,da sem lahko sploh nazaj prišla user posted image ...

No ampak dojila pa sem z mojimi majhnimi joškicami 14,5 mesecev user posted image ...s tem da brez kakršnega koli dodajanja do 8 meseca.Upam ,da bo zdej tudi tako...se morm počas psihično začet prpravljat na to da bomo spet dojil-pomaga...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
11.2.2009 11:00:04   
luši
jiii ratal... sam drugič morm še zmanšat te fotke pa bom ratala prava majstrca =) iii hvala user posted image
Vsak dan zvem kei novga user posted image

(odgovor članu luši)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
11.2.2009 11:02:17   
fragola
Punce jaz vam pa pokažem našo bebico iz včerajšnje morfologije!
Joj kako je lep ta naš otroček!user posted image
user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu luši)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?