Lsica
|
Dobro jutro nosečke! July08 hvala za vse informacije, zdaj bo lažje - bom še mal drugam pogledala kakšna je ponudba. Včeraj sem na dnevniku gledala kako inšpektorji kontrolirajo tiste, ki so na bolniški, me je kar stisnilo . Saj ne, da bi bila ravno veliko zdoma, ampak, se lahko zgodi. Pišuka, saj ne moreš bit vso nosečnost med štirimi stenami. Smučat v tujino res ne bi šla (to je omenil kot cvetko, kaj si nekatere z rizično privoščijo) ampak včasih se pač malo boljše počutiš, maš mal več energije pa izkoristiš kakšen lep dan za sprehod, kakšen obhod trgovine,... Jaz ratam ful slabe volje, če moram bit skoz doma, pa če nimam stikov z drugimi ljudmi. Živiva skup s taščo in sam njo gledat, mislim, pa sej se mi strga. Zadnje čase ni nič kaj prijazna,... Ma, briga me, ne bom se z njo ukvarjala. Jaz ji ne morem pomagat, če ni zadovoljna. Pa ve, kako kaj preživljate dneve? Bušiji so za pohvalit..., moj je tud mal večji, predvsem zvečer me bolj napihne. Zjutraj pa se počutim ful lažje. Ampak kile gredo pa neusmiljeno gor, razporejeno po celem telesu (175 cm, o kg raje ne bi, sem že čez 80). Ampak tko je, men se ne zdi, da bi pretiravala s hrano, omejujem pa se tudi ne. Po mojem, če bi delala ne bi šlo tako hitro gor, doma maš pa čas kadarkoli it do hladilnika... Ja pa še kadit sem nehala, zato sem se po mojem že v začetku mal bolj zredila. Krčne žile pa sploh ne vem kako zgledajo...A je to to, ko se ti ven izbočijo žile? Jaz mam zelo tanko kožo, in vidne žile že od nekdaj, tako tiste tanke kot debelejše. Ampak da bi me bolele, to pa ne. Me pa zvečer tako rado trga v gležnjih, kar pripisujem malo revmi, ki sem jo prebolela kot otrok, malo pa zlomu kosti na tem mestu. Perskindol pomaga. Oh dost nakladanja.... Čakam, da sonce razkadi to smogasto meglo nad Ljubljano. Čim vidim sonček se počutim 100% bolje. Bodite pridne.... Zdaj sem vidla, *blu*, tale jogi je pa res kul. Hvala, je tko fajn če mal takole zveš. Verjemte, da sem zmedena, rada bi dobro a hkrati ne razmetavala z denarjem. Vidim, da ne moreš nič prišparat če kupuješ poceni stvari...mal dnarja,, mal muzke...Moj pravi, da pri znamki preplačaš ime, ne le kvaliteto. Mam občutek, da včasih res ne vidi razlike ampak ga bomo že ukrotil. ne bom poceni stvari kupovala, ker se bom pol sam jezila z njimi.
< Sporočilo je popravil Lsica -- 11.2.2009 9:13:06 >
|