|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijke 2009
10.2.2009 21:02:31   
Anonimen
Lep buši, sa pa strinjam z eno izmed junijskih user posted image , ko pravi, da ste same suhice. Jst svoje bušija raje nebi kazala, ker je prevelik, sam ne zaradi user posted image  ampak zaradi mojega špeheca user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Edino veselje kar je, da ni več šlaufov ampak je sedaj že okrogel user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3601
10.2.2009 21:05:21   
Anonimen
Mene je pa ena navdušila nad tem vozičkom. Sploh nisem bila za trokolesnike, ampak od kar sem tega videla, sem čist navdušena nad njim user posted image   user posted image   user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3602
10.2.2009 21:07:55   
kalanteja
user posted image
No, takšna pa sem jaz v 23 tednu, sem kar okrogla že, no slikano z telefonom, ni preveč fajna kakovost

Bjonda, tk suha sem bila jst 1 leto preden sem zanosila- tedaj sem nehala kadit in sem se zredila za 10 kg, sedaj pa še malo k sem noseča
pa upam, da spravim dol po porodu

kupila sem si eno kostanjevo kremo, ker mi noge oz. gležnji nenormalno zatekajo, ne jem nič soli, pa tud noge imam večkrat v zrak, ma pa vseen mam zatečene, ko jih prekižam se pa ponavad kar spomnem, da jih ne smem in se discipliniram

Grem masirat gležnje, lepo in mirno noč vsem

< Sporočilo je popravil kalanteja -- 10.2.2009 21:13:09 >

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
10.2.2009 21:18:41   
majana79
kalanteja, ti meni nisi nič okrogla, da veš. user posted image
Mi je pa zanimivo, kako različno 'nosimo' otročke. A se potem premaknejo navzgor? Ker bjondi zgleda kot ga ima bolj spodaj, kalanteja pa se mi zdi da precej visoko. Ali pa se samo meni to zdi. user posted image

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
10.2.2009 21:35:39   
tinca84
Ja ene nosijo nizko, druge pa visoko. Sej to ti g. tudi pove, men je na nuhalni povedu, da nosim ful nizko, zato pa me že zdaj tak pritiska dol, direkt v mehur me bincauser posted image

Čudežna beseda MAMA razložiti se ne da,
zna jo le zašepetati glas otroškega srca!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
10.2.2009 21:39:48   
majana79
Meni ni nič rekla G o legi  oziroma kako nosim... Mogoče pa nisem slišala. user posted image

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
10.2.2009 22:31:39   
Goldy
kalanteja - a tebi že tudi noge zatekajo? Mene sicer bolj bolijo kot zatekajo. Imam pa tudi eno kremo - iz kostanja.

Meni sicer niso nič rekli kako nosim, bi pa rekla, da nizko, ker me včasih brcne spodaj, da je groza. Čeprav me večino brca zgoraj. Pravzaprav jo je vsepovsod dosti. user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
10.2.2009 23:28:21   
tinca84
Men je g. povedu na drugem pregledu, da nosim ful nizko in da moram dost počivat. Trtica me pa že od 2. meseca boli, kar se mi je zdelo nemogoče, ker takrat še ne nosiš ne vem kakšne teže.

Sej je vseen kak nosiš, v glavnem da se naša bebika dobr počuti, a ne?

Čudežna beseda MAMA razložiti se ne da,
zna jo le zašepetati glas otroškega srca!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
10.2.2009 23:46:45   
Lsica
Danes sem bla v Leclercu - tako kot je že ena pred mano omenila, tudi mene moti, da stvari niso 100% bombažne...
Se je pa danes po ogledu kataloga moj zakuril, da bi šla jutri tja en voziček pogledat. Meni pa nikakor ne diši. Jaz še blizu vozička nisem šla, kaj šele, da bi razmišljala o nakupu. Ne vem, saj ne da bi hotela najdražje stvari, ampak najcenejše pa tudi ne. V glavnem izdeluje ga neka francoska firma, ni čisto neznana, ampak, ko gledaš varnostne teste, jih ni zraven. Všeč mi je, da maš vse skupaj v kombinaciji, pa da se otrok lahko obrne ali proti tebi ali v smer vožnje. Drugo bom pa jutri prečekirala, pa vam povem.

Eno vprašanje za tiste, ki ste že mamice - ali ste imele preko jogija še zaščitno nepremočljivo rjuho oz. predlogo? Nekje sem zasledila, da naj ne bi bila položena po celi postelji - zaradi dihanja. V Leclercu so te stvari res poceni, samo dimenzija je pa 130X60.

Včasih si zaželim, da bi bili ti nakupi že za mano, namesto da bi uživala v njih, me ves čas skrbi, ali bom zbrala dovolj varno, kvalitetno stvari. Pa še nobenega razen vas nimam, ki bi ga lahko kaj vprašala o lastnih izkušnjah...

No dovolj jambranja,  lahko nočko vsemuser posted image user posted image user posted image ... Se slišimo jutri...

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
11.2.2009 7:58:31   
July08
Dobro jutro, souser posted image !
Evo, kavica za lepši začetek dneva user posted image .
Najprej lepo pozdravljena Ninta in lepo nosečnost tudi tebi!

Prav lepe bušije imate, res. Ste me spomnile, da se moram še jaz kaj fotkat. Pa glih ene dva meseca nazaj se nam je pokvaril fotoaparat user posted image
Jaz imam danes pregled pri G, mislim, da bo tud morfologija. Upam, da bo vse OK. malo me skrbijo krčne žile, ki so se mi pojavile dobesedno čez noč. Ena mi sega prav do reza, kjer sem bila rezana med 1. in 2. porodom, zato me skrbi. Bomo videli, kaj bo rekla G....

Jaz pa čutim otročka zelo različno. Največkrat me brca direkt v mehur user posted image , da sem skoz na WC-ju, drugič ga čutim čist na desni ali pa tud na levi strani. Sem razmišljala, da najbrž enkrat miga z nogami, drugič z rokami??? Kaj pa vem.

Lsica mi smo imeli na posteljici podlogo, ki je bombažna, ampak ne prepušča vlage. Še zdaj jo imamo pač počez na večji postelji in smo zelo zadovoljni z njo. Če je čisto premočena, jo operem, da ni duha po urinu. Velika je 140x70 (mislim da, al pa tam nekje), je bla pa precej draga, saj sem takrat dala za njo cca. 8000 SIT v BabyCentru. Ampak sedaj vidim, da je vredna.
Za vikend, kjer smo praktične celo poletje, sem namreč kupila ene prevleke v Hoferju - v bistvu jogi rjuhe, ki ne prepuščajo vlage. Ko se je sine polulal, rjuha res ni prepuščala, se je pa voda razlila po njej in je bil jogi po vsem robu rjav. Ta rjuha pač ni vpila tekočine, ampak se je tekočina razlila po njej kot po polivinilu.
No, upam, da sem vsaj približno razumljivo napisala...je kar težko razložiti.

Lep dan vsem!

"Odločitev, imeti otroka je pomembna.
To pomeni odločiti se za vedno,
da bo naše srce hodilo naokoli zunaj
našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
11.2.2009 8:04:50   
tecka
Ojla, lepotičke. No, zdaj mi je pa jasno, kako nekatere še ne kupujete nosečniških oblačiluser posted image .
Bjondi, si prava lepotička in res nosiš zelo nizko.
Moj trebuh je bolj podobe Kalantejinemu - tudi ti si prava lepotičkauser posted image -, le da je treba meni dodat še kakšnih 10 kg. In meni je G rekla, da nosim spredaj.

Včeraj sva z našim opravila še samoplačniško morfologijo pri Pušenjaku in mi je bilo super, predvsem ker ima precej boljši uz kot moja G, pa tudi večji ekran. In ni nič jamral, da se kaj slabo vidi čez moj špeh. Sicer vse skupaj ni trajalo ne vem kako dolgo, je pa vse na svojem mestu in pravih velikosti (moja G je vedno namerila malo manjšega otročička). Da bo fantek, veva že z amniocenteze, včeraj (23t 2d) pa je tehtal že 0,5 kg. Sedaj pa od veselja hodim ene 10 cm nad tlemi in sem našemu že povedala, da zdaj pa začnem zapravljat.

Sva se pa z eno prijateljico malce pošalili - njo je mož kao za Valentinovo peljal na koncert Plestenjaka, jaz sem pa svojega praktično za isto ceno na morfologijo user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
11.2.2009 8:12:41   
bačko
Jutro!
Toliko ste napisale da sploh nima časa prebrat.Jaz se zadnje tri dni slabo počutim.Včeraj me je še trebuh bolel.Upam da je vse uredu.Še dobro da imam v petek pregled.Utrujena sem in nikakor se ne morem odpočiti.Tudi ponoči sem slabo spala.Komaj čakam da bo vikend in se bom naspala.
Vas bom med vikendom prebrala in pokomentirala.
Lepo se imejte!

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
11.2.2009 8:45:28   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: gantar

Mene je pa ena navdušila nad tem vozičkom. Sploh nisem bila za trokolesnike, ampak od kar sem tega videla, sem čist navdušena nad njim user posted image   user posted image   user posted image

user posted image

Kateri voziček pa je to na sliki?
Zelo je podoben gt3, ki ga imava midva ogledanega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
11.2.2009 8:49:37   
bamoocham
Jutro moje souser posted image .

Tak sem slabe volje, naša pikica je tk mirna, nič ne brca. Včeraj je zelo malo, ampak res zelo malo, danes pa je še nisem čutilauser posted image Po navadi ima take dirke noter, zdj pa je mir. Verjetn bom poklicala ginekologinjo, pa ji povedala, kaka je situacija.
A je mela katera že isti primer?

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
11.2.2009 8:57:05   
*blu*
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

Danes sem bla v Leclercu - tako kot je že ena pred mano omenila, tudi mene moti, da stvari niso 100% bombažne...
Se je pa danes po ogledu kataloga moj zakuril, da bi šla jutri tja en voziček pogledat. Meni pa nikakor ne diši. Jaz še blizu vozička nisem šla, kaj šele, da bi razmišljala o nakupu. Ne vem, saj ne da bi hotela najdražje stvari, ampak najcenejše pa tudi ne. V glavnem izdeluje ga neka francoska firma, ni čisto neznana, ampak, ko gledaš varnostne teste, jih ni zraven. Všeč mi je, da maš vse skupaj v kombinaciji, pa da se otrok lahko obrne ali proti tebi ali v smer vožnje. Drugo bom pa jutri prečekirala, pa vam povem.

Eno vprašanje za tiste, ki ste že mamice - ali ste imele preko jogija še zaščitno nepremočljivo rjuho oz. predlogo? Nekje sem zasledila, da naj ne bi bila položena po celi postelji - zaradi dihanja. V Leclercu so te stvari res poceni, samo dimenzija je pa 130X60.

Včasih si zaželim, da bi bili ti nakupi že za mano, namesto da bi uživala v njih, me ves čas skrbi, ali bom zbrala dovolj varno, kvalitetno stvari. Pa še nobenega razen vas nimam, ki bi ga lahko kaj vprašala o lastnih izkušnjah...

No dovolj jambranja,  lahko nočko vsemuser posted image user posted image user posted image ... Se slišimo jutri...

Mi imamo približno tak jogi http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=158931, v dveh letih in še nekaj , je še vedno tak kot jebil. Všeč mi je, ker je ta prevleka zelo gosta in ko je mala recimo bruhala, ni nič prišlo do pene. Prevleka se samo sname in opere na 95. To mi je res super. Zaenkrat mi ne uporabljamo kakšnih neprepustljivih prevlek, najbrž bomo to prakticirali, pri nočnem odvajanju od plenic. Mislim, da na začetku tega ne potrebuješuser posted image .

Pri jogiju je meni še pomembno da ni predebel. Prijateljica si je kupila res ne vem kakšen jogi z nekimi vlakni ampak je bil precej debel, in je imela problem, da se ji je tamalaa parkrat, ko je začela stati v posteljici skoraj čez potegnila, kljub temu, da je bilo dno postelje na najnižji možni poziciji.

Pa dobro jutro vsem.

< Sporočilo je popravil *blu* -- 11.2.2009 9:03:24 >

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
11.2.2009 8:59:17   
*blu*
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

IZVIRNO SPOROČILO: gantar

user posted image

Kateri voziček pa je to na sliki?
Zelo je podoben gt3, ki ga imava midva ogledanega.

Mislim da je od bebe bomforta. Tud meni je kar všeč. Samo v primerjavi z GT3 mi ima mal mehko ogrodje.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
11.2.2009 9:00:36   
*blu*
IZVIRNO SPOROČILO: bamoocham

Tak sem slabe volje, naša pikica je tk mirna, nič ne brca. Včeraj je zelo malo, ampak res zelo malo, danes pa je še nisem čutilauser posted image Po navadi ima take dirke noter, zdj pa je mir. Verjetn bom poklicala ginekologinjo, pa ji povedala, kaka je situacija.

Dej kaj zelo sladkega pojej. Moja prva je bila en tak miren ptič, samo čokolada in cuker jo je spravila v pogon.

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
11.2.2009 9:04:31   
Lsica
Dobro jutro nosečke!

July08 hvala za vse informacije, zdaj bo lažje - bom še mal drugam pogledala kakšna je ponudba.

Včeraj sem na dnevniku gledala kako inšpektorji kontrolirajo tiste, ki so na bolniški, me je kar stisnilouser posted image . Saj ne, da bi bila ravno veliko zdoma, ampak, se lahko zgodi. Pišuka, saj ne moreš bit vso nosečnost med štirimi stenami. Smučat v tujino res ne bi šla (to je omenil kot cvetko, kaj si nekatere z rizično privoščijo) ampak včasih se pač malo boljše počutiš, maš mal več energije pa izkoristiš kakšen lep dan za sprehod, kakšen obhod trgovine,... Jaz ratam ful slabe volje, če moram bit skoz doma, pa če nimam stikov z drugimi ljudmi. Živiva skup s taščo in sam njo gledat, mislim, pa sej se mi strga. Zadnje čase ni nič kaj prijazna,... Ma, briga me, ne bom se z njo ukvarjala. Jaz ji ne morem pomagat, če ni zadovoljna.

Pa ve, kako kaj preživljate dneve?

Bušiji so za pohvalit..., moj je tud mal večji, predvsem zvečer me bolj napihne. Zjutraj pa se počutim ful lažje. Ampak kile gredo pa neusmiljeno gor, razporejeno po celem telesu (175 cm, o kg raje ne bi, sem že čez 80). Ampak tko je, men se ne zdi, da bi pretiravala s hrano, omejujem pa se tudi ne. Po mojem, če bi delala ne bi šlo tako hitro gor, doma maš pa čas kadarkoli it do hladilnika... Ja pa še kadit sem nehala, zato sem se po mojem že v začetku mal bolj zredila.

Krčne žile pa sploh ne vem kako zgledajo...A je to to, ko se ti ven izbočijo žile? Jaz mam zelo tanko kožo, in vidne žile že od nekdaj, tako tiste tanke kot debelejše. Ampak da bi me bolele, to pa ne. Me pa zvečer tako rado trga  v gležnjih, kar pripisujem malo revmi, ki sem jo prebolela kot otrok, malo pa zlomu kosti na tem mestu. Perskindol pomaga.

Oh dost nakladanja.... Čakam, da sonce razkadi to smogasto meglo nad Ljubljano. Čim vidim sonček se počutim 100% bolje.

Bodite pridne....  

Zdaj sem vidla, *blu*, tale jogi je pa res kul. Hvala, je tko fajn če mal takole zveš. Verjemte, da sem zmedena, rada bi dobro a hkrati ne razmetavala z denarjem. Vidim, da ne moreš nič prišparat če kupuješ poceni stvari...mal dnarja,, mal muzke...Moj pravi, da pri znamki preplačaš ime, ne le kvaliteto. Mam občutek, da včasih res ne vidi razlike ampak ga bomo že ukrotil. ne bom poceni stvari kupovala, ker se bom pol sam jezila z njimi.

< Sporočilo je popravil Lsica -- 11.2.2009 9:13:06 >

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
11.2.2009 9:06:54   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: *blu*

Dej kaj zelo sladkega pojej. Moja prva je bila en tak miren ptič, samo čokolada in cuker jo je spravila v pogon.

Našemu tudi cukr dobro dene.
Sploh če se potem na hrbet uležem in umirim. Potem je pa ponavadi prava fešta.

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
11.2.2009 9:09:46   
*blu*

Potem se pa lahko enkrat na Brionih dobimo, na cukru... uh bo brcanja in opletanja.user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
11.2.2009 9:09:58   
lino
Dobro jutro in hvala za user posted image .

Res imate prelepe trebuščke. Prav sexy zgleda...moj je pa kr mal večji, čeprav ne spadam ravno med debele, ampak sem se pa sedaj razširila tako spredaj, kot zadaj in če bi znala slikico prilepit (pa ne znam...) bi jo.

Bamoocham, ne se sekirat, sej včasih imamo mi tudi kak bolj len dan, a ne? Ampak za 100% bi pa tudi jaz poklicala G., predvsem, če bi imela slab občutek, ker naše telo nas vedno opozori...ampak itak ni kaj...pa sporoči in tačas obdrži to pikopoko za srečo!user posted image

Jaz sem ravno predvčerajšnjim brskala po netu za kovtrčke, povijalne mize, posteljnino, prevleko za jogi, pa rjuho za jogi...in v baby centru zasledila, da se npr. cene za posteljnino sučejo od 80€ do 180€, kovterček 60€...potem pa sem še pobrskala po ikei in lej ga vraga-posteljnina od 9€-30€, tisto za okoli giter obložit pa 9€ in kovter 7-8€ in rjuhe (3) 6-7€...ma grem gor sem se odločila, ker sem si itak povijalno mizo nagledala (89x78x94) in stane 143€ je pa masiva in bom kr vse gor nakupila...(mislim, če bi znala nalepit fotke, bi jih, ampak sem čist aut-sorry)

Lepo prosim, kje se nahaja v CE ta trgovina (Chicco)????

Hvala vam in imejte lep dan še naprej, jaz grem urejat neke stvari, ker gre moj sonček v petek v Budimpešto na priprave in na svetovno prvenstvo iz juda (to gre samo gledat),...potem, ko se vrnem, se pa še kaj oglasim.

papauser posted image

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
11.2.2009 9:18:15   
biba14
Jutrčekuser posted image
Pozdravljena med nami Nintauser posted image
Lsica jaz si opremo naenkrat le po netu ogledujem...še nimam časa po trgovinah letat-do aprila tudi ne bom imelauser posted image ,je še toliko za naredit...
Bamoocham meni začne user posted image  ful migat po jutranji user posted image  . Poskusi,morda pomaga. Mi je pa mami povedala, da je mene ful slabo čutla celo nosečnost...tudi po nekaj dni sem bila na miru...sem pa zato sedaj hiperaktivnauser posted image user posted image
Lep danček vam želimuser posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
11.2.2009 9:21:18   
fragola
Dobro jutro!!!!

jaz sem super opravila z morfologija z možem sva bila zelo, zelo navdušena, vse nam je pokazal razložil in večkrat pokazal obrazek rokice, nogice,vse organe, vse no, smo bli noter več kot pol ure in vse se je lepo vidlo ima 3D, tako, da spet same pohvala Merlotu, ker si je vzel čas za nas in mismo uživali ob pogledu na našo bebico, jaz sem bla prav vsa iz sebe!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
11.2.2009 9:21:43   
fragola
user posted image user posted image user posted image punce sami lepi bušeti!!!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
11.2.2009 9:23:30   
Janci F

Jaz sem za! :)

Potem se pa lahko enkrat na Brionih dobimo, na cukru... uh bo brcanja in opletanja.user posted image

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

varstvo
marta82

Koliko bi bile pripravljene odšteti za organizirano zasebno varstvo v Mb (zdrava prehrana, majhna skupina, vodene dejavnosti, prilagojeni prostori,...)?

do 200€ (64%)

do 250 € (19%)

do 300 € (8%)

do 350 € (10%)

Število vseh glasov: 143

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!