|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijke 2009
12.10.2008 13:12:35   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: polonca78

IZVIRNO SPOROČILO: amaya

Danes sem naredila test in je pokazalo plusek. Sem šokirana, vesela, zmedena,....tudi zato, ker sem kar hitro po porodu. Stvar nas je v nulo presenetila user posted image Seveda so ta presenečenja vedno lepa in dobrodošla, vendar....prvi moment je bil šok. Še zdaj ne vem ali prijeten ali ne.....sej še v šoku.

Prvi pregled imam 4.11. Malo sem v strahu, ker nisem prej folne jemala, pa še kadilo se mi je. Ne moreš verjet. Pri prvem sem vedela, da sem noseča, ker mi je vse smrdelo, zdej bi pa kr rauhala. Ampak valda ne smem in ne bom....Samo čudno mi je vse skupaj. Sej pravim: šok!

ooo amaya, ti si pa včasih pod februarčice 2008 pisala, a ne? no, pa sva že dve februarki 2008, ki sta postali tudi junijki 2009. šok, a ne, da je tako hitro. user posted image user posted image user posted image pri nas smo tudi nekoliko pohiteli user posted image user posted image user posted image .

ma deeeeeeejjjj

so mi šle prav kocine v zrak user posted image

jaz še kar ne verjamem. Vsi me prepričujejo, da je to ful dobro, mene je pa kr malo strah. Se pa tudi veselim valda user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 326
12.10.2008 13:15:50   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Zadnje čase mi fuuul izpadajo lasje?
Ali je to še kakšna pri sebi opazila?

Malo me skrbi, da ne bom plešasta. user posted image

Čez dva dni imam pregled in močno upam, da se bo videl srček - po izračunih naj bi bilo takrat konec 7 tedna.
Ali je možno, da se bo srček videl, saj sva se z možem odločila, da bova povedala družini, takoj ko bova videla srček?

Držim pesti. Ful se veselim in istočasno me je strah.

počakaj po porodu...boš vidla kaj bo....celi šopi so mi ven leteli. Med nosečnostjo pa sem bla kot Tina Turner user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 327
12.10.2008 13:20:37   
Janci F
Čestitam, dobrodošla med junijskimi nosečkami.

Test sem naredila, ko mi je menstruacija zaostajala 4 ali 5 dni, takoj naslednji dan sem poklicala ginekologinjo in dobila datum za UZ konec sedmega tedna.

Nisem pa šla naredit testa v laboratorij, sem pa doma naredila dva testa in oba sta bila pozitivna.

Predlagam, ti da čimprej pokličeš svojo ginekologinjo, da ti določi datum.

In ne pozabi pozitivno misliti.

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 328
12.10.2008 14:42:12   
Janci F
Amaya, nisi me ravno potolažila.

Mogoče bom pa jaz izjema in bom po porodu postala Tina Turner.user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 329
12.10.2008 17:21:12   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: loveforever

kinnie lahko prosim še mene daš na seznam za nosečke, po izračunu naj bi bil PDP 17.6.2009. IMAM PA VPRAŠANJE!

1. koliko dni po opravljenem testu ste se naročile na pregled
2. v katerem tednu ste bile na vrsti
3. je katera šla v laboratorij narediti test da se je 100% prepričala-koliko stane in kako dolgo čakaš? test na bazi urina!!

hvala vam in lp

1. Takoj po pozitivnem testu sem se naročila na pregled in dobila datum v 9. tednu. Se pravi, da bom na prvi pregled čakala približno 1 mesec.
2. V laboratorij - Adrialab sem šla en dan po tem, ko se mi je na CB pokazal plusek in čez en teden še enkrat, da sem se prepričala, da vrednost pravilno narašča. Ampak sem delala krvni test. Rezultati v dveh urah, stane 12 EUR.

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 330
12.10.2008 18:49:06   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Amaya, nisi me ravno potolažila.

Mogoče bom pa jaz izjema in bom po porodu postala Tina Turner.user posted image

ne sekiraj se....meni tudi izpadajo na veliko. Jesen pravi moja frizerka. Je pa res, da na začetku so tudi moji bli malo švoh, potem pa so kar razbuhteuser posted image li

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 331
12.10.2008 19:06:14   
princ_princeska
in kako ste kaj moje souser posted image user posted image ....z mojim razmišljava, kdaj povedati ostalimuser posted image kdaj ste ve povedale oziroma kdaj boste?...

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 332
12.10.2008 19:11:06   
amaya
joj jaz sem pa taka, da sem tako prvič kot sedaj povedala že vsem. Ne morem bit tiho pri tako lepi novici user posted image Sploh pa se mi zdi, da če ne povem tega ne sprejmem v polno in sem vraževirna kar se tega tiče. Imam neko fiksno idejo, da če takoj povem bo vse v redu, ker drugače pač ne more bit user posted image . Otrok je že v meni in raste, torej je! Zato tudi povem kar takoj user posted image

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 333
12.10.2008 19:15:13   
Anonimen
Živjo punce,
jaz nisem junijka09 ampak delamo pa na user posted image . Pa me zanima naslednje!

Kakšen ste imele izcedek oz "beli tok", ko ste zanosile in ste imele konce O? Ali ste ga imele normalno kot vsak cikel ali ga ni bilo?

(odgovor članu amaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 334
12.10.2008 19:15:34   
princ_princeska
in kako si povedala? a kar tako mimogrede, ali si jih zbrala na kup in z novico na danuser posted image ?

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 335
12.10.2008 19:32:33   
*kinnie*

user posted image    user posted image    user posted image

NOSEČKE
                          user posted image

PDP           IME                      (št. ,št. )         PREGLED    NS

XX.06.

user posted image lajla                  (2user posted image . ,user posted image  1 )          20.10              ?

user posted image bozza                (?.user posted image , user posted image ? )          ?               ?

user posted image deja777      (2 user posted image ,user posted image 1 )          22.10.               ?

user posted image anonimna          (? user posted image , user posted image ? )          ?               ?

user posted image *kinnie*           (3.user posted image ,user posted image 2 )          15.10.               ?

user posted image mucica              (2.user posted image ,user posted image 1 )          14.10.               ?

user posted image bibi                    (2.user posted image , user posted image   1 )          ?               ?

user posted image *alina*              (?.user posted image user posted image ? )         28.10.               ?

user posted image *blu*                  (3.user posted image , user posted image 1 )          3.11               ?

user posted image borisina                (?.user posted image ,  user posted image ? )

user posted image anonimna  user posted image         (?.user posted image , user posted image   ? )   14.10. 

user posted image lorelai28               (1 user posted image   , 0 user posted image   )      5.11.    NS 19.11

user posted image princ_princeska    (1  user posted image , 0  user posted image )   17.10. 

user posted image ronja1a                 (?  user posted image , ?user posted image )

user posted image nina16                   (?  , ? )       29.10.

user posted image amaya                   (2  , 1 )        4.11. 

02.06.
user posted image anonimna user posted image       (?.user posted image
,  user posted image ? )          16.10.               ?

user posted image kakteja                (?. user posted image ,user posted image   ? )          ?               ?

user posted image manna                  (?user posted image , user posted image   ? ) 

04.06.
user posted image anonimna   user posted image  
      (?.user posted image
,  user posted image ? )          13.10.               ?

user posted image   Janci F                  (1 .user posted image , user posted image 0)     14.10. 

user posted image lenika                (2.user posted image , 1user posted image )          28.10.               ?

06.06.
user posted image kim09
                  (2.
user posted image ,  user posted image 1 )          ?               ?

user posted image bačko                   (2 .user posted imageuser posted image 1 )          28.10.              ?

08.06
user posted image manna                  (1 ,   0 )         22.10.  

10.06.
user posted image   Mala_ princeska (2.user posted image ,user posted image 1 )
user posted image   tadejluka              (3.user posted image  user posted image   2 )

11.06.
user posted image R777
                    (?user posted image
,user posted image ? )          ?               ?

17.06.
user posted image loveforever
           (?
, ? )          ?               ?

20.06.  
user posted image anonimna5        
(? , ? )          ?               ?

SKUPAJ JUNIJSKIH   2009  = 27 

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 336
12.10.2008 19:35:34   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: loveforever

1. koliko dni po opravljenem testu ste se naročile na pregled
2. v katerem tednu ste bile na vrsti
3. je katera šla v laboratorij narediti test da se je 100% prepričala-koliko stane in kako dolgo čakaš? test na bazi urina!!

1. jaz sem test delala hmmm okoli 1 teden po izostali M....ker je bila to šele 2M po porodu, tako da ciklov še nisem imela urejenih.
2.na vrsti sem bila 6 tednov 5/7 ...pa je bilo prezgodaj....se je videla samo gestacijska vrečka.....jaz bi bila raje v 8 tednu....zdaj sem pa vsa na trnihuser posted image
3.jaz sem ga naredilauser posted image , čakala sem 1 uro

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 337
12.10.2008 19:38:19   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: princ_princeska

in kako ste kaj moje souser posted image user posted image ....z mojim razmišljava, kdaj povedati ostalimuser posted image kdaj ste ve povedale oziroma kdaj boste?...

oh ja...jaz komaj čakam sredo, ko imam spet UZ...so vse moje misli tam, ker ne vem kaj naj pričakujem.....

V službi sem že povedala, doma pa ne....bom kar počakala, da ugotovijouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 338
12.10.2008 20:40:23   
amaya

in kako si povedala? a kar tako mimogrede, ali si jih zbrala na kup in z novico na danuser posted image ?

sorodnikom med kosilom, prijateljem tako mimogrede.....itak je vse šokiralo, ker sem rodila dobrih 7 mesecev nazaj...user posted image Nekaj mi ni verjelo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 339
12.10.2008 21:08:25   
Janci F

Midva sva se odločila, da počakava do pregleda.
Ko bova videla srček in ko bodo rekli,  da je vse tako kot bi moralo biti, bova povedala doma družini.

V službi in ostalim pa bova povedala po 3 mesecih.

Oba  komaj čakava, da bova lahko najino novico lahko delila še z ostalimi.

Tudi mene zanima kako ste ostale povedale domačim in prijateljem?

Neposredna povezava do sporočila: 340
13.10.2008 8:32:21   
bačko
Jutro!
Deja777 vem kako je to glede dvigovanja.Tudi jaz imam doma 15 mesecev staro Žano in stanujemo v 1 nadstropju in jo moram tudi nesti postopnicah.Pa v pojsteljico jo moram dati pa iz nje pa na previjalno in ko grem v službo v avtosedež.In se isto sprašujem kot ti!
No z jutrišnjem dnem pa sem na bolniški ker zadnje 3 dni samo bruham in sploh si več ne predstavljam kako naj bi delala.Pa še ta teden bo gužva za znoret.
Se javim jutri!Lepo se imejte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 341
13.10.2008 10:13:37   
manna
Živjo.
Ena anonimna je vprašala kako je bilo pri nas nosečkah z izcedkom po ovulaciji. No, zase lahko povem da sem imela takoj po ovulaciji belkast in rahlo lepljiv izcedek, vendar ne vlečljiv. Prav ta izcedek in napihnjenost sta mi dala vedeti da je "nekaj drugače". Potem sem pa že 10 dni po ovulaciji ugledala prelepi plusek.

Mimogrede, ta belkast izcedek imam že cel čas in tudi zdaj, ko sem v 6. tednu. Sicer ga je bolj malo. Ima še katera ta znak??

No, glede domačih pa sva jim povedala pri kosilu in potem so bili tako navdušeni da ni noben mogel jest - razen naju dveh. He he.

Glede testov, jaz nisem šla preverjat v ambulanto, ampak sem samo naredila 3 različne teste in so bili vsi pozitivni. Zdaj pa čakamo pregled.

Aja, pa še to. Se opravičujem ker sem se zmotila in rekla da imam pregled 22.10. (tako ste tudi vpisale v seznam) , imam ga šele 29.10.

LP in srečno vsem!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 342
13.10.2008 11:04:03   
loveforever
pozdravljene!!

kinnie sedaj lahko pa doodaš še otale datume v seznam. prvi pregled imam 3.11, je pa to moja 3 nosečnost, imam pa enega otroka, enkrat pa sem imela ss. upam da ti trije tedni hitro minejo in seveda brez težav, da bom lahko videla svojo pikico!!

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 343
13.10.2008 12:10:48   
*kinnie*

NOSEČKE
                          user posted image

XX.06.

user posted image lajla                  (2user posted image . ,user posted image  1 )          20.10              ?

user posted image bozza                (?.user posted image , user posted image ? )          ?               ?

user posted image deja777      (2 user posted image ,user posted image 1 )          22.10.               ?

user posted image anonimna          (? user posted image , user posted image ? )          ?               ?

user posted image *kinnie*           (3.user posted image ,user posted image 2 )          15.10.               ?

user posted image mucica              (2.user posted image ,user posted image 1 )          14.10.               ?

user posted image bibi                    (2.user posted image , user posted image   1 )          ?               ?

user posted image *alina*              (?.user posted image user posted image ? )         28.10.               ?

user posted image *blu*                  (3.user posted image , user posted image 1 )          3.11               ?

user posted image borisina                (?.user posted image ,  user posted image ? )

user posted image anonimna  user posted image         (?.user posted image , user posted image   ? )   14.10. 

user posted image lorelai28               (1 user posted image   , 0 user posted image   )      5.11.    NS 19.11

user posted image princ_princeska    (1  user posted image , 0  user posted image )   17.10. 

user posted image ronja1a                 (?  user posted image , ?user posted image )

02.06.

user posted image kakteja                (?. user posted image ,user posted image   ? )          ?               ?

04.06.
      (?.user posted image

user posted image   Janci F                  (1 .user posted image , user posted image 0)     14.10. 

user posted image lenika                (2.user posted image , 1user posted image )          28.10.               ?

06.06.
user posted image kim09
                  (2.

user posted image bačko                   (2 .user posted imageuser posted image 1 )          28.10.              ?

08.06
user posted image manna                  (1 ,   0 )         29.10.  

10.06.
user posted image   tadejluka              (3.user posted image  user posted image   2 )

11.06.
user posted image R777
                    (?user posted image

17.06.
           (3user posted image
, user posted image 1 )          3.11.               ?

20.06.  

SKUPAJ JUNIJSKIH   2009  = 26 

PRVO TRIMESEČJE:

DRUGO TRIMESEČJE:

TRETJE TRIMESEČJE:

• Še nekaj strani:
  • nosečnost in delo

• urejanje dokumentacije

vloga S-1/1
priloga S-1

vloga S-1/2

Priznanje očetovstva

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 344
13.10.2008 12:29:43   
princ_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: manna

Živjo.
Ena anonimna je vprašala kako je bilo pri nas nosečkah z izcedkom po ovulaciji. No, zase lahko povem da sem imela takoj po ovulaciji belkast in rahlo lepljiv izcedek, vendar ne vlečljiv. Prav ta izcedek in napihnjenost sta mi dala vedeti da je "nekaj drugače". Potem sem pa že 10 dni po ovulaciji ugledala prelepi plusek.

Mimogrede, ta belkast izcedek imam že cel čas in tudi zdaj, ko sem v 6. tednu. Sicer ga je bolj malo. Ima še katera ta znak??

tudi pri meni je enako in sem tudi v 6 tednu...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 345
13.10.2008 13:28:16   
lenika
Ko sem bila prvič noseča, sva kupila kupila ene take knjigice dragemu dedku in dragi babici jih zavila in podarila starim staršem. Bili so navdušeni. No sedaj drugič sva jim pa kar povedala. V službi bom pa povedala po 1. pregledu.

Neposredna povezava do sporočila: 346
13.10.2008 13:37:20   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Ko sem bila prvič noseča, sva kupila kupila ene take knjigice dragemu dedku in dragi babici jih zavila in podarila starim staršem.

oooo kako lepo, meni še na misel ne bi prišlo......mi je pa full lep načinuser posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 347
13.10.2008 15:03:47   
tincaminca

Res dobra ideja tole s knjigicami za babi in dedija.
Jaz sem še ena kandidatka za junij 2009, in sicer imam že 1 fantka (3,5 let), za zdaj pa spol še ni znan, PDP pa je 18. 6. 2009.

Lp,
tincaminca

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 348
13.10.2008 16:21:02   
*kinnie*

NOSEČKE
                          user posted image

XX.06.

02.06.

04.06.
      (?.user posted image

06.06.
user posted image kim09
                  (2.

08.06
user posted image manna                  (1 ,   0 )         29.10.  

10.06.

11.06.
user posted image R777
                    (?user posted image

17.06.
           (3user posted image
, user posted image 1 )          3.11.               ?

18.06.
user posted image tincaminca
           (2
, 1 )          ?               ?

20.06.  

SKUPAJ JUNIJSKIH   2009  = 30

PRVO TRIMESEČJE:

DRUGO TRIMESEČJE:

TRETJE TRIMESEČJE:
  • Še nekaj strani:
  • nosečnost in delo

• urejanje dokumentacije

vloga S-1/1
priloga S-1

vloga S-1/2

Priznanje očetovstva

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 349
13.10.2008 19:39:32   
Janci F
Jutri imam pregled in po pravici povedano sem zelo, zelo živčna.
Upam, da bo vse ok in da bova slišala srčka.

Me prav zanima, če bom lahko ponoči sploh kaj spala.user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?