|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijke 2009
9.10.2008 13:51:59   
*alina*
Pa močno upam, da sedaj z brisem ne bo težav (sem jih pa že imela) in sem bila 100 % prepričana, da nam pripada kak pregled več, pa sem se očitno zmotila.
(no zadnji bris mi je vzela 2004 - po porodu (2005 sigurno ne) in ko sem jo spraševala enkrat kdaj mi ga morajo spet vzet , je rekla 2009??? Men se zdi da je to več kot tri leta ) .
Joj, šele sedaj sem se zavedla da je res minilo že preveč časa od zadnjega pregleda pa upam da bo vse ok.......

Tudi jaz sem imela težave z brisom, v bistvu jih mam že od nekdaj. Pa hodim na kontrolne preglede na pol leta in seveda vedno PLAČAM!

Drugače pa ne skrbi zdaj ko si user posted image , vse bo ok!!!!!!!!!!!

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 276
9.10.2008 13:59:29   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: kim09

živjo punce!
ful vas nimam časa brat, mal na hitro preletim. ampak sam tok. jutri imam prvi pregled. torej 10.10. komaj čakam in upam da je vse uredu. ne morem se izogibat tega, da ne bi težko dvigovala saj imam 11kg enoletnika. ampak itak, da pri drugi nosečnosti ni več tako kot prvi, sej to je že ena zadnjič rekla. nič se javim ko bom mela več časa

Držimo pesti user posted image user posted image user posted image in sporoči kako je šlo.

(odgovor članu kim09)
Neposredna povezava do sporočila: 277
9.10.2008 16:35:44   
*kinnie*
Kim09, anonimna, bomo jutri držali pestke za vaju, da bosta dobro opravili na pregleduuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 278
9.10.2008 19:38:34   
Janci F
kim09, tudi jaz bom držala pesti za vaju jutri, da bo vse ok.

Upam, da se bo srček videl. user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 279
9.10.2008 20:27:08   
Janci F
Ali kakšno peče zgaga?

Jaz sem danes imela občutek, da mi bo grlo zgorelo.
Zgaga me je pekla od jutra pa do večera.

In tudi Donat ne pomaga. user posted image

Kakšen predlog?

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 280
9.10.2008 20:48:24   
*alina*
Mene ne, sem pa že slišala, da je to kar pogosto pri user posted image .

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 281
9.10.2008 20:58:09   
princ_princeska
se pridružujem in držam pestike....pa saj bo vse super...user posted image

(odgovor članu kim09)
Neposredna povezava do sporočila: 282
9.10.2008 20:59:48   
princ_princeska
zaenkrat me še ne daje zgaga, pravijo pa, da se to dogaja tistimuser posted image , kateri user posted image imajo ob rojstvu bolj dolge laseuser posted image ...

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 283
9.10.2008 21:00:59   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Ali kakšno peče zgaga?

In tudi Donat ne pomaga. user posted image

Kakšen predlog?

Mene je pekla v prejšnji nosečnosti.....ampak dosti kasneje...meni je Donat pomagal....pazi pa pri mleku, ki najprej baje pomaga, samo dolgoročno je pa slabše....vsaj tako se spomnim, da sem takrat brala....

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 284
9.10.2008 21:01:58   
*kinnie*
hmmmm zdaj se nam pa že dolgo ni pridružila kakšna nova user posted image ....

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 285
9.10.2008 22:59:17   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

hmmmm zdaj se nam pa že dolgo ni pridružila kakšna nova user posted image ....

Čakaj, če prav vidim bo kmalu polna luna, pa bo takrat še kakšna k nam priletela.  user posted image

Počasi se do ponedeljka poslavljam od vas - bom "pobegnila" na službeno pot, kjer se bom res morala fejst zadrževat, tako da novica o moji user posted image še ne bo prilezla do šefa. Tako, da vas bom res pogrešala.

Držim pestke za vse, ki imate preglede in upam, da se beremo v ponedeljek z lepimi novicami.
user posted image user posted image user posted image

Lahko noč "zgage"user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 286
10.10.2008 5:43:26   
*kinnie*
Mala_princeska: lepo se imej na službeni poti...pa čimprej se nam spet javiuser posted image user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 287
10.10.2008 5:45:11   
Anonimen
Dobro jutro, sonosečkice, malo pred službo pogledam k vam.
Janči F: jaz sem v prejšnji proti zgagi ponavadi kak kreker pojedla ali pa res donat, zelo malo pomagalo, je minila sama od sebe čez nekaj časa. Upam, da ti mine čimprej.
kinnie: saj nas je kar dosti vsaj zdi se mi no, bodo pa še zihr nove, jaz komaj čakam 21. na pregled, da začnem potem ornk klepetati pa da povem drugim. Kako je to smotano, ko sem tiho, ampak tuka na forumu tudi drugi berejo in poznajo, pa bi bilo malo nerodno, da mami pa drugim kaka soseda prej pove kot jazuser posted image .
Mala princeska: srečno pot.
JOj, moram v službo, LP

Neposredna povezava do sporočila: 288
10.10.2008 8:28:04   
princ_princeska
Lepo se imej ti in tvoja pikicauser posted image ....se slišimo

Neposredna povezava do sporočila: 289
10.10.2008 11:40:22   
lajla
prosim, če še mene obnovite na seznamu.....2 nosečnost, doma že imamo eno princesko( stara je 11 mesecev), prvi pregled imam 20.10.

lep dan

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 290
10.10.2008 13:03:26   
*kinnie*

user posted image    user posted image    user posted image

NOSEČKE
                          user posted image

PDP           IME                      (št. ,št. )         PREGLED    NS

XX.06.

user posted image lajla                  (2user posted image . ,user posted image  1 )          20.10              ?

user posted image bozza                (?.user posted image , user posted image ? )          ?               ?

user posted image anonimna      (2 user posted image ,user posted image 1 )          10.10.               ?

user posted image anonimna  user posted image     (? user posted image , user posted image ? )          ?               ?

user posted image *kinnie*           (3.user posted image ,user posted image 2 )          15.10.               ?

user posted image mucica              (2.user posted image ,user posted image 1 )          14.10.               ?

user posted image bibi                    (2.user posted image , user posted image   1 )          ?               ?

user posted image *alina*              (?.user posted image user posted image ? )         28.10.               ?

user posted image *blu*                  (3.user posted image , user posted image 1 )          3.11               ?

user posted image borisina                (?.user posted image ,  user posted image ? )

user posted image anonimna  user posted image         (?.user posted image , user posted image   ? )   14.10. 

user posted image lorelai28               (1 user posted image   , 0 user posted image   )      5.11.    NS 19.11

user posted image princ_princeska    (1  user posted image , 0  user posted image )   17.10. 

user posted image ronja1a                 (?  user posted image , ?user posted image )

02.06.
user posted image anonimna user posted image       (?.user posted image
,  user posted image ? )          16.10.               ?

user posted image kakteja                (?. user posted image ,user posted image   ? )          ?               ?

user posted image manna                  (?user posted image , user posted image   ? ) 

04.06.
user posted image anonimna   user posted image  
      (?.user posted image
,  user posted image ? )          13.10.               ?

user posted image   Janci F                  (1 .user posted image , user posted image 0)     14.10. 

user posted image lenika                (2.user posted image , 1user posted image )          28.10.               ?

06.06.
user posted image kim09
                  (2.
user posted image ,  user posted image 1 )          ?               ?

user posted image bačko                   (2 .user posted imageuser posted image 1 )          28.10.              ?

08.06
user posted image manna                  (1 ,   0 )         22.10.  

10.06.
user posted image   Mala_ princeska (2.user posted image ,user posted image 1 )
user posted image   tadejluka              (3.user posted image  user posted image   2 )

11.06.
user posted image R777
                    (?user posted image
,user posted image ? )          ?               ?

SKUPAJ JUNIJSKIH   2009  = 25 

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 291
10.10.2008 13:51:29   
Anonimen
evo mene s pregleda. in se tudi pri nas še nič ne dogaja, srček še ni viden. je pa rekla, da je zelo prehito ker je komaj 6t. in me je naročila 22.10. ponovno in takrat upajmo, da se bo srček že videl.
še to, sem jo vprašala kako je z dvigovanjem sinka in je rekla, naj kar se da omejim in ga zelo malo dvigujem, res če je potrebno.user posted image in sedaj mi povejte kako naj to izvedem. previjet ga je treba, pa po stopnicah nest(živimo v 2nadstropju), v posteljco ga je treba dvignit,... kako anj ga ne dvigujem, če pa je moj v službi in sem sama?
aja pa videla sem ko je napisala pdp 31.5.2009( zgleda po zadnji menstruaciji, jaz sem si pa zračunala 01.6.2009) no saj bomo videli naslednjič, je pa verjetnost da še kje padem k majčicam.

no zaenkrat pa ostajam anonimnauser posted image (me nekatere poznajo in se še nebi rada izdala)user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
  Neposredna povezava do sporočila: 292
10.10.2008 13:52:12   
Anonimen
user posted image ok pa je šla anonimnostuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 293
10.10.2008 13:52:16   
lenika
Zgaga, mene je v prvi nosečnosti pekla zadnje tri mesece in to vedno ponoči. Zbudila sem se zaradi zgage, spila kozarec donata ter brez problema zaspala nazaj, ker mi je full pomagal.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 294
10.10.2008 13:55:50   
lenika
Ja to z anonimnostjo zna biti včasih hecno. user posted image
Drugače pa ti verjamem, da je s tako majhnim sinkom težko, da ga ne bi bič dvigovala. Moj je star 2 leti in pol, pa se da z njim že vse zmenit, pri tej starosti, pa sem ga res še veliko dvigovala.
Kar se tiče pregleda, se navadno šele nekje v 8. tednu kaj vidi, tako da ne vem zakaj nekateri ginekologi naročajo tako zgodaj, da se potem lahko sekiraš. Naša naroča nekje v 9. tednu in to se mi zdi ravno prav.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 295
10.10.2008 15:01:36   
nina16
drage junijke,

tudi jaz se vam pridruzujem user posted image , imela v ponedeljek pregled, se vidi samo vrecka. Naslednji pregled bo 29.10. , jupi!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 296
10.10.2008 17:32:23   
Anonimen
deja777 - Čestitke! user posted image user posted image user posted image Smo bile pred časom skupaj na forumu hujšanje (takrat sem imela nick EnaNobena). user posted image
Kar se tiče dvigovanja sem ti hotela svetovati. Mene res hudo boli križ že od predno sem vedela, da sploh sem noseča. Zato probam dvighovati malega čimmanj (s tvojim sinkom sta le 1,5 meseca razlike). Midva sva skupaj doma - ne hodi v vrtec, zato je itak non-stop z menoj.
Torej...Namesto posteljice otroške - une z ograjico, sva mu kupila 90x200cm, pa dala gor samo ob strani varovalno ograjico in je bp. Sam spleza gor in dol. Na stolčku za hranjenje sem mu odstranila un pašček in sam spleza v njega (tip trap - un lesen stolček). Mi imamo tudi stopnice in mu dam rokico z drugo se pa ograje drži in sam hodi gor in dol. No, včasih ko je preveč zaspan ga tudi nesem. Ko se hoče pocrkljat se vsedem in ga šele takrat vzamem v naročje, pa v postelji se vedno crkljava pred in po spanju. Previjava se včasih tudi na kavču (na katerega spleza sam), drugače pa na previajlni.
Ker sem ugotovila, da tako kot sva bila navajena prej ne bo šlo celih 9. mesecev, sva počasi prešla da je čimveč samostojen, da ga je treba nositi čimmanj.

(odgovor članu nina16)
  Neposredna povezava do sporočila: 297
10.10.2008 17:37:34   
amaya
Danes sem naredila test in je pokazalo plusek. Sem šokirana, vesela, zmedena,....tudi zato, ker sem kar hitro po porodu. Stvar nas je v nulo presenetila user posted image Seveda so ta presenečenja vedno lepa in dobrodošla, vendar....prvi moment je bil šok. Še zdaj ne vem ali prijeten ali ne.....sej še v šoku.

Prvi pregled imam 4.11. Malo sem v strahu, ker nisem prej folne jemala, pa še kadilo se mi je. Ne moreš verjet. Pri prvem sem vedela, da sem noseča, ker mi je vse smrdelo, zdej bi pa kr rauhala. Ampak valda ne smem in ne bom....Samo čudno mi je vse skupaj. Sej pravim: šok!

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 298
10.10.2008 19:11:13   
caligula
joj,a že junijke? kako čas beži, me smo pa ravno začele rojevatuser posted image
skratka veselo nosečnost vsem pa čimmanj tegob. jaz pa že komaj čakam na svojo štručko novembra. se pa še spomnim svojega pluska :D res presrečen dan.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 299
10.10.2008 20:20:48   
*kinnie*

user posted image    user posted image    user posted image

NOSEČKE
                          user posted image

PDP           IME                      (št. ,št. )         PREGLED    NS

XX.06.

user posted image lajla                  (2user posted image . ,user posted image  1 )          20.10              ?

user posted image bozza                (?.user posted image , user posted image ? )          ?               ?

user posted image deja777      (2 user posted image ,user posted image 1 )          22.10.               ?

user posted image anonimna          (? user posted image , user posted image ? )          ?               ?

user posted image *kinnie*           (3.user posted image ,user posted image 2 )          15.10.               ?

user posted image mucica              (2.user posted image ,user posted image 1 )          14.10.               ?

user posted image bibi                    (2.user posted image , user posted image   1 )          ?               ?

user posted image *alina*              (?.user posted image user posted image ? )         28.10.               ?

user posted image *blu*                  (3.user posted image , user posted image 1 )          3.11               ?

user posted image borisina                (?.user posted image ,  user posted image ? )

user posted image anonimna  user posted image         (?.user posted image , user posted image   ? )   14.10. 

user posted image lorelai28               (1 user posted image   , 0 user posted image   )      5.11.    NS 19.11

user posted image princ_princeska    (1  user posted image , 0  user posted image )   17.10. 

user posted image ronja1a                 (?  user posted image , ?user posted image )

user posted image nina16                   (?  , ? )       29.10.

user posted image amaya                   (2  , 1 )        4.11. 

02.06.
user posted image anonimna user posted image       (?.user posted image
,  user posted image ? )          16.10.               ?

user posted image kakteja                (?. user posted image ,user posted image   ? )          ?               ?

user posted image manna                  (?user posted image , user posted image   ? ) 

04.06.
user posted image anonimna   user posted image  
      (?.user posted image
,  user posted image ? )          13.10.               ?

user posted image   Janci F                  (1 .user posted image , user posted image 0)     14.10. 

user posted image lenika                (2.user posted image , 1user posted image )          28.10.               ?

06.06.
user posted image kim09
                  (2.
user posted image ,  user posted image 1 )          ?               ?

user posted image bačko                   (2 .user posted imageuser posted image 1 )          28.10.              ?

08.06
user posted image manna                  (1 ,   0 )         22.10.  

10.06.
user posted image   Mala_ princeska (2.user posted image ,user posted image 1 )
user posted image   tadejluka              (3.user posted image  user posted image   2 )

11.06.
user posted image R777
                    (?user posted image
,user posted image ? )          ?               ?

SKUPAJ JUNIJSKIH   2009  = 25 

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?