July08
|
Pozdravljene so ! Spet sem bila kar nekaj časa odsotna. Smo bili s fanti na obisku pri očku, ki je na rehabilitaciji v Šmarjeških Toplicah. Imeli smo se prav luštno, tudi kopala sem se, zvečer sem se pa preventivno s Canestenom namazala - tako mi je svetovala G. Najprej prav lepo pozdravljam nove so - ne morem verjeti, da se seznam še vedno širi! Super Srečanje junijk - sem absoultno ZA. Mislim, da je to predlagala Mony, tako da še malo organizacija, pa nam morda res uspe. Res bi se bilo super osebno spoznati. Biba14 tudi jaz imam občasno napade s kakšno hrano. Navadno z najslabšo možno - kakšen čips, sladkarije al pa podobne neumnosti... Se moram kar zadrževati Vidim, da ste že na veliko razpravljale o vozičkih. Res je mučno kupovanje le-teh, sploh ko dobiš ful različne informacije glede iste zadeve. Mislim, da mora vsak gledati na svoje potrebe, ne pa slepo poslušati drugih. Je pa ful težko. Mi smo imeli prej voziček od PP - varianta marele, ki gre čisto v ležeči položaj. Smo bili kar zadovoljni in smo ga ful uporabljali tud za mal ekstremne razmere - sprehod po gozdnih poteh, poljih,... zato je po dveh že čist zmahan in bo prišel prav samo še v skrajnih razmerah - za silo. K sreči mi bo sedaj prodala voziček prijateljica, ki je imela enega in je res lepo ohranjen. Je pa 4kolesnik (napihljiva kolesa) od Quinyja. Janči F mi za naša dva (rojena aprila in maja) nismo imeli košare. Mislim, da ta pride v poštev res bolj za zimske razmere. Jaz je sploh nisem pogrešala, pa predraga mi je bila glede na uporabnost. Je pa res, če misliš imeti še , ti mogoče kasneje bolj prav pride. Lenika upam, da si sedaj doma in lepo počivaš! Glede na tvoje zdravstveno stanje mislim, da ti kaj drugega ne preostane Sej bomo še celo življenje pol lahko delale, a ne. Jaz sem bila prej v obeh do konca v službi (izkoristila sem edino dopust, ki sem ga imela), sedaj pa ne mislim. Nihče ne ve, do kdaj v si delala, nihče te za to ne pohvali ali ti nameni prijazne besede in nihče ne upošteva tvojega stanja - vsaj pri nas je na žalost tako. Zato se mislim sedaj malo bolj razvajati doma. Mislim, da je človek res nenadomestljiv le doma, v službi hitro pozabijo nate..... Gantar upam, da bo tokrat s tabo in tvojo pikico vse v redu. Tvoj strah je seveda povsem upravičen, ampak mislim, da se bo sčasoma razblinil. Sploh, ko boš ves čas čutila otročka v sebi. Kar se tiče nakupovanja še nič ne zamujaš, brez skrbi. Sedaj je glavno, da lepo skrbiš zase in s tem za svojo pikico! Mala_princeska kako je s tvojimi prstki? Kaj novega? Evo, še moji podatki, če bo katera obnavljala seznam: stara 30 let (ob rojstvu 3. bom že 31), imamo pa dva : prvi 17.4.2004, drugi 3.5.2006, rodila bom (še 3.) v Postojni, ker sem iz Cerknice in mi je najbližje, pa še naša G tam dela. Vse lepo vam želim, pa cartajte se s svojimi najbližjimi do onemoglosti!