|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijke 2009
12.1.2009 19:38:07   
Janci F
Živjo,

jaz nisem kaj prida vraževerna.
Res pa je, da bom bolj pomirjena, ko bo za nama še morfologija.

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
12.1.2009 19:39:56   
Mala_princeska
Punce user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse  vas in naj odnesejo vse viroze, bruhanja, driskanja, migrene in vse nepotrebne bacile stran od vas in vaših user posted image  v bušijih.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem cel vikend preležala in je že bolje, sicer iz nosa še curja, pa očke me pečejo in tečejo solze ven (mraz, prehlad,...).

Čajčki, vitaminčki, med, limonce,.....user posted image  pa mora bit bolje user posted image .

A katera od vas razmišlja o uporabi bombažnih plenic za user posted image  :
  • Racman
  • Rodina Pusa
  • Bum Genius,...
  • Štorklja,...

Jaz resno razmišljam in prebiram mnenja......
Ne gre se mi toliko za šparanje (no, malo že priznam user posted image user posted image ), ampak gledam tudi z ekološkega vidika....

Vidim pa, da v Sloveniji še nismo ozaveščeni in da tudi ponudbe na trgu ni (bi kar odprla štacuno in jih uvažala user posted image , pa še kaj zaslužilauser posted image med porodniškouser posted image user posted image ).

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
12.1.2009 19:40:48   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Živjo,

Se podpišem pod tvoje sporočilce - samo da slišim po pregledu da je vse ok, pa bom precej bolj pomirjena....

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
12.1.2009 19:53:11   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Živjo,

Se podpišem pod tvoje sporočilce - samo da slišim po pregledu da je vse ok, pa bom precej bolj pomirjena....

Enako velja tudi zame!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
12.1.2009 19:58:17   
princ_princeska
Tudi sama sem imela virozo med prazniki, pa saj sem vam že omenila, sem bruhala in driskala, pa so me v dežurni dal na urgenco in v bolnico, da nebi dehidrirala, in naj vas potolažim, tise, ki vas je tudi to doletelo, zuser posted image je bilo in je vse vredu, saj so me pregledali in povedali, da ne vpliva nauser posted image . Je pa seveda neprijetno.
Tudi mene se loteva malo boleče grlo, tako, da pijem čajček s cimetom in limonco na veliko in pa šal imam ovit okoli vratu in ga bom imela tudi ponočiuser posted image . Ima katera še kakšen recept za lajšanje tovrstne težave (goreče grlo in zamašen nos)?
Pazimo nase in na svoje bušije...inuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse...

Neposredna povezava do sporočila: 2680
12.1.2009 20:10:17   
Mala_princeska
Pa še to:
Sem se danes malo polepšala - sestra me je malo postrigla, pa cotike za user posted image  mi je zbasala v avto user posted image , tko da malo zaloge že imam....Hrčkam....nabiram....Gledam tudi za previjalnimi in tale je zaenkrat najboljša izbira zame, saj ni previsoka (sem bolj nizke sorte) in prvič je bilo previjanje muka, ker sem imela previjalno blazino previsoko.

user posted image

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
12.1.2009 20:13:11   
majana79
Mala_princeska, jaz razmišljam o Racmanu. V bistvu jih dela od sodelavke brat, tako da upam še na kak popust. user posted image Nisva se pa še 100% odločila... Je še kar daleč do tam. user posted image

loveforever, jaz sem na začetku rekla da ne bom nič kupovala do 7. meseca, potem je bila pa ena akcija in sva za novo leto kupila voziček. Tako da je moja vraževernost splahnela.
Vseeno pa komaj čakam morfologijo, ker je sodelavka pri prvi nosečnosti ravno takrat izvedela da je otročku nehalo bit srce in me vseeno malo stiska...

Razmišljam tudi da bom potem šla po morfologiji še vsaj enkrat ali dvakrat samoplačniško na UZ, ker moja G se strogo drži samo dveh UZ pregledov v nosečnosti, meni je pa to grozno malo. Res ne razumem zakaj tako varčujejo na zavarovalnici. user posted image A katera ve, a nadstandardno prostovoljno krije kaj več iz področja nosečnosti?

Neposredna povezava do sporočila: 2682
12.1.2009 21:17:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: princ_princeska

Tudi sama sem imela virozo med prazniki, pa saj sem vam že omenila, sem bruhala in driskala, pa so me v dežurni dal na urgenco in v bolnico, da nebi dehidrirala, in naj vas potolažim, tise, ki vas je tudi to doletelo, zuser posted image je bilo in je vse vredu, saj so me pregledali in povedali, da ne vpliva nauser posted image . Je pa seveda neprijetno.
Tudi mene se loteva malo boleče grlo, tako, da pijem čajček s cimetom in limonco na veliko in pa šal imam ovit okoli vratu in ga bom imela tudi ponočiuser posted image . Ima katera še kakšen recept za lajšanje tovrstne težave (goreče grlo in zamašen nos)?
Pazimo nase in na svoje bušije...inuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse...

Sama sicer še nisem probala, sem pa slišala, da je zelo fajn za grlo, vročino in na sploh prehlad ingverjev čaj. Tako da...

(odgovor članu princ_princeska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2683
12.1.2009 21:35:31   
meti21
Ojla souser posted image

Berem vas vsak dan redno, da bi pa kej napisala mi pa cajta ali pa energije zmanjka. Ste pa kar čvekiceuser posted image .
Jaz tut komi čakam na morfologijo pa ne vem če ne bom šla še na kakšen samoplačniški UZ, ker moj gin. se tut drži samo 2 UZ pri zdravi nosečnosti. V prvi nosečnosti sem šla še v 37 tednu na UZ ker sem imela paranojo pred tem, da otroček ni z glavico navzdol in seveda je bil.

Opremo za dojenčka imamo generalno vse, samo malenkosti bo treba dokupit.
Sama sem pa tut že razmišljala o bombažnih plenicah.

Lepo se mejte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
12.1.2009 21:42:12   
skuštrana
Hojla...

Princeska - jaz imam Racmanke, pa Rodine puse (one ta strare, te nove so full bolj mehke) pa nekaj home made pleničk8 mi jih je naredila prijateljica) in jih uporabljam za Arsena, nov član jih bo pa nasledil user posted image Zelo zadovoljna, uporabljam jih od prvega dne. Zelo mi je žal, da jih nisem kupila že pri Lizi, sem hotela potem pa še sedaj ne vem zakaj nisemuser posted image   Bi se pa jaz definitivno odličila za domače in ne uvozne, saj veste - gospodarska kriza in je potrebno domače proizvajalce podpiratuser posted image (meni so tudi Rodine puse domače, saj živimo malo južnijeuser posted image )...Na Hr je full full proizvajalcev teh pleničk, če katero zanima ji lahko napišem linke...

Jutri pa pregled....Juhej...user posted image

< Sporočilo je popravil skuštrana -- 12.1.2009 21:44:40 >

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu meti21)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
12.1.2009 22:00:49   
nova10ka
mene tudi že od vsega začetka nosečnosti skoz neke viroze dajejo - vsaj 2x na mesec, vmes sem imela (za posladek) tudi angino in seveda AB. no, zaenkrat sem ok (tok tok tok - trkam na les)

proti migreni meni v nosečnosti res pomaga kava, sam jo moram zadosti zgodaj spit. če ne gre drugače pa seveda lekadol in v posteljo v temni sobi. ker drugače pač ne mine prej kot v 72 urah če je taprava...

opremo imamo tudi mi že kar vso, bolj razmišljam o tem kaj bo malčica rabila, ko jo "spodimo" iz njene postelje. o bombažnih plenicah ne razmišljam, lahko pa pohvalim eko plenice iz dm-ja, ki smo jih veliko uporabljali.

uz - bom šla tudi jaz še na kakšnega samoplačniško, saj tam v leonišču ga naredijo v približno 16 sekundah in to zares samo dva na nosečnost. zdaj že gledam, kam bi šla še na morfologijo samoplačniško, kot dodatek k 16 sekundni morfologiji, ki jo bo naredil moj ginekolog. a pozna katera kakšno dobro samoplačniško ambulanto z dobrim ultrazvokov v ljubljani? ali pa če imate kakšne izkušnje z ultrazvokom v porodnišnicah postojna ali kranj?

< Sporočilo je popravil nova10ka -- 12.1.2009 22:01:16 >

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
12.1.2009 22:34:34   
July08
Srčno pozdravljene drage souser posted image !!!! Končno sem prišla do časa in računalnika, da se vam malo javim. Priznam, imam kar slabo vest, da toliko časa nisem bila nič "pri vas", ampak res ni bilo priložnosti.
Danes sem se potrudila, že dve uri visim na RR in vas berem za nazaj.
Vsem vam hvala, res iz srca hvala za vzpodbudne besede, skrb za nas. Lepo je brati, da ste v mislih z nami.
Sicer smo mi tako-tako. Postavljamo se na noge, sestavljamo se skupaj. možek se veliko bolje počuti, vendar mora biti zelo previden pri vsakdanjih opravilih. Ne sme se razburjati, naprezati, ipd. Jaz sem na bolniški - trenutno zanj. V sredo gre za dva tedna v Šmarješke toplice na rehabilitacijo, jaz pa bom s fantoma doma. Kasneje pa ga bomo šli seveda obiskati, a se bojim kopati v bazenu. Ima katera od vas izkušnje? Ena prijateljica je fasala hud herpes v toplicah, in se ga ni rešila do konca user posted image .
Pozdravljam vse nove souser posted image , zdaj nas je pa res že precej, lepo, a ne?
Vidim, da vas že precej čuti brce - tudi jaz mislim, da jih, nisem pa čisto sigurna, ali je to to. Moram priznati, da me je malo strah, ali je z otročkom vse OK, saj je za mano res hud šok in težko obdobje. Nekaj dni sem v trebuhu čutila hude bolečine, ki nikakor niso pojenjale. V sredo imam pregled, in upam, da bom izvedela, da je vse OK.

Nič, zaenkrat toliko, se bom pa seveda še javila.

Res vam še enkrat hvala za lepe besede in skrb!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse lepo, Vaša July.

"Odločitev, imeti otroka je pomembna.
To pomeni odločiti se za vedno,
da bo naše srce hodilo naokoli zunaj
našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
12.1.2009 22:38:47   
July08
Še to. Najbrž je moje sporočilo malce nepovezano in zmedeno - prosim za razumevanje, sem še malo lesena, ker že toliko časa nisem bila na rač  user posted image user posted image
Se bom popravila, obljubim!

Pozabila sem vam še zaželeti srečno in ZDRAVO novo leto. Naj nam bo posebno, polno nepozabnih trenutkov v krogu ljudi, ki jih imamo res radi. Pa čim lažje porode in pridne dojenčke user posted image user posted image

Zdaj pa res lahko noč in uspešen jutrišnji dan!

"Odločitev, imeti otroka je pomembna.
To pomeni odločiti se za vedno,
da bo naše srce hodilo naokoli zunaj
našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
13.1.2009 0:06:25   
miškolinka 82
Jst sm še ena izmed vas. PDP imam 14.6. Morfologijo pa 5.2.

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
13.1.2009 8:12:07   
smrketa24
July08 - samo da je vse ok. Smo vse vesele, da si se nam javila. Držim pesti, da bo tudi naprej vse tako kot mora biti.

Miškolinka 82 - dobrodošla user posted image

(odgovor članu miškolinka 82)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
13.1.2009 8:28:31   
lino
IZVIRNO SPOROČILO: July08

Še to. Najbrž je moje sporočilo malce nepovezano in zmedeno - prosim za razumevanje, sem še malo lesena, ker že toliko časa nisem bila na rač  user posted image user posted image
Se bom popravila, obljubim!

Pozabila sem vam še zaželeti srečno in ZDRAVO novo leto. Naj nam bo posebno, polno nepozabnih trenutkov v krogu ljudi, ki jih imamo res radi. Pa čim lažje porode in pridne dojenčke user posted image user posted image

Zdaj pa res lahko noč in uspešen jutrišnji dan!

July, hvala bogu, da je najhujše mimo. user posted image  Srećnega in predvsem zdravega tudi tebi in tvojim najdražjim.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce, men pa ni več jasno, ko sem imela prvega user posted image  (10 let nazaj) smo morali vsi previjati s starimi plenicami in so bile kao pamperske full coll (čeprav jih nisi smel uporabljati, so jih na skrivaj babice,... vseeno priporočale), ker ne pride do toliko vnetij, ker je ritka bolj suha?????? Mislim, zdej smo pa spet na starih, al kaj????user posted image

Mala princeska,
Glede te povijalne mize (zgoraj), bi pa rekla tako, je full podobna moji stari (z banico spodaj), o.k., banice nisi mogel koristiti, ker ergonomsko ni najbolje oblikovana in še kup drugih stvari je bilo...je sestra zašimfala, pa res je bila neudobna...user posted image , miza pa je 1. nestabilna, 2. majhna za otroka cca 6 mesecev in 3. nima nobenih predalov, ki jih jaz želim imeti, ker lahko noter pripraviš pleničke, kremice, robce, oblekice...sama namreč ne mislim imeti posebej omaro, ampak nameravam kr mal večjo povijalno mizo nabavit, ali pa jo dati delati...user posted image  Odločitev je seveda od vsake posameznice in zati prosim ne zameriti, podala sem samo svoje mnenje..., če ti je ta o.k., se res prosim opravičujem...sam pač premisli.

papa, grem se sedaj počasi pod tuš spraviti, ve pa se pazite vseh teh bacilov in božajte svoje user posted image . Pa ne mi zamerit, če kaj ni prav napisano, me rač. kr brez veze vsake tolk cajta kr nekam vmes vrže....user posted image

papa

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
13.1.2009 8:36:09   
biba14
Jutrčekuser posted image
miškolinka82, dobrodošla med namiuser posted image ...
Dugače pa sem tudi jaz v klubu prehlajenih,smrkajočih,kihajočih..user posted image , nič kaj fino ni, ker me vsakokrat ko kihnem ful doli špikne, pa se bojim, da bi bilo kaj s user posted image narobe. Drugače pa imam v petek pregled,1.po tisti urgenci in me kar malo stiska,če je vse ok, ker malega še nič ne čutim....tud buši ne raste več tko ko je pred2.tednoma....ampak vseeno poskušam biti optimist.
July08...samo da možek okrevauser posted image ...počasi boste na starih tirih..
Lep pozdravček

< Sporočilo je popravil biba14 -- 13.1.2009 8:38:21 >

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
13.1.2009 8:54:31   
majana79
nova10ka, jaz sem šla na nuhalno v ZD Dravlje, k dr. Pušenjaku in vem da dela tudi morfologijo. So ga pa že druge priporočile, da je zelo dober tudi pri morfologiji.

lino, te nove plenice se zelo razlikujejo od tistih starih, ker je sistem previjanja boljši, boljši materiali so, ipd. To je pač stvar odločitve, ker je tudi na trgu plenic za enkratno uporabo toliko izbire in recimo konkretno za Pamperske eni pravijo da so obupne, drugi jih hvalijo. Je pa trend tudi pri teh enkratnih da so čim bolj naravne oziroma eko, tako da marsikdo gleda tudi na to. Pohvaljene so tiste iz Muellerja, DM, ipd.

July, lepo da si se spet oglasila. user posted image Držim pesti da bo z možem šlo samo na boljše, manj sekiranja je pa vedno dobro. Tako se zavemo da smo minljivi in da na koncu šteje samo zdravje in družina. Kar se pa kopanja tiče, vem da obstajajo posebni tamponi Senta, ki so prav za kopanje v bazenih ampak res ne vem kako je njihovo uporabo pri nosečnicah. Obvezno je vsekakor takojšnje preoblačenje zaradi vnetij mehurja, drugače pa so ti bazeni načeloma zelo čisti in lahko da je bil tisti herpes posledica česa drugega... Mogoče se posvetuješ še s tvojim G?

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
13.1.2009 8:58:00   
Goldy
Jutro!

Samo toliko, da sporočim, da so mi današnji pregled prestavili, ker ni G, na četrtek 15.1.2009.

skuštrana - kje te je sestra ujela, ko te je klicala? Verjetno si bila že v Laškem?!

Drugače pa uživajte!!!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
13.1.2009 9:27:09   
ronja1a

proti migreni meni v nosečnosti res pomaga kava, sam jo moram zadosti zgodaj spit. če ne gre drugače pa seveda lekadol in v posteljo v temni sobi. ker drugače pač ne mine prej kot v 72 urah če je taprava...

jaz tudi imam občasno glavobol, kave in pravih-zelenih čajev ne pijem, ker mi od nosečnosti ne pašejo, mi je pa - neverjetno- pri glavobolu dostikrat pomagala limona (velike količine limone  v čaju in majčken počitka). enkrat, ko je bilo hudo in sem bila v službi sem vzela lekadol - v lekarni so mi rekli, da je najbolje vzeti čisto navadnega (ne šumečih z dodatki), ampak res če ni druge ....

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
13.1.2009 9:31:32   
bačko
Jutro!
July me veseli da možek okreva!user posted image user posted image user posted image user posted image Čuvaj ga!
Jaz pa se javim samo toliko da napišem da bomo v naši družini imeli letos dva dojenčka.Od moževega brata punca je tudi noseča.Rok naj bi imela septembra.Bo letos zelo pestro pri nas v družini.Se javim med vikendom ko bom imela malo več časa.

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
13.1.2009 10:22:56   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Hojla...

Princeska - jaz imam Racmanke, pa Rodine puse (one ta strare, te nove so full bolj mehke)  Bi se pa jaz definitivno odličila za domače in ne uvozne, saj veste - gospodarska kriza in je potrebno domače proizvajalce podpiratuser posted image (meni so tudi Rodine puse domače, saj živimo malo južnijeuser posted image )...Na Hr je full full proizvajalcev teh pleničk, če katero zanima ji lahko napišem linke...

Jutri pa pregled....Juhej...user posted image

Skuštrana
hvala za mnenje, linkov bom zelo vesela, čeprav se strinjam s teboj in bom verjetno podprla domačo znamko - Racmanke - katere pa pridejo v poštev in koliko jih moraš nabaviti?

Dobro opravi pregled in poročaj. user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
13.1.2009 10:26:28   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Mala_princeska, jaz razmišljam o Racmanu. V bistvu jih dela od sodelavke brat, tako da upam še na kak popust. user posted image Nisva se pa še 100% odločila... Je še kar daleč do tam. user posted image

Majana79 kar dvojno dozo naroči, pa še z mano podeli popust. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sicer se tudi jaz nisem še 100 % odločila, tako da bomo videli.

Grozno kar se je zgodilo sodelavki, me je kar spreletelo glede otročka, ki je angelček. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
13.1.2009 10:37:52   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: lino

IZVIRNO SPOROČILO: July08

Punce, men pa ni več jasno, ko sem imela prvega user posted image  (10 let nazaj) smo morali vsi previjati s starimi plenicami in so bile kao pamperske full coll (čeprav jih nisi smel uporabljati, so jih na skrivaj babice,... vseeno priporočale), ker ne pride do toliko vnetij, ker je ritka bolj suha?????? Mislim, zdej smo pa spet na starih, al kaj????

Mala princeska,
Glede te povijalne mize (zgoraj), bi pa rekla tako, je full podobna moji stari (z banico spodaj), o.k., banice nisi mogel koristiti, ker ergonomsko ni najbolje oblikovana in še kup drugih stvari je bilo...je sestra zašimfala, pa res je bila neudobna...user posted image , miza pa je 1. nestabilna, 2. majhna za otroka cca 6 mesecev in 3. nima nobenih predalov, ki jih jaz želim imeti, ker lahko noter pripraviš pleničke, kremice, robce, oblekice...sama namreč ne mislim imeti posebej omaro, ampak nameravam kr mal večjo povijalno mizo nabavit, ali pa jo dati delati...user posted image  Odločitev je seveda od vsake posameznice in zati prosim ne zameriti, podala sem samo svoje mnenje..., če ti je ta o.k., se res prosim opravičujem...sam pač premisli.

Lino,
do vnetij lahko pride tako v enih, kot v drugih plenicah; čisto odvisno od občutljivosti dojenčkove kože in na koliko časa se ga previja. Moja prvorojenka na srečo z vnetji ni imela večjih problemov, uporabljala pa sem več ali manj pamperske.
Lino, to niso stare plenice - to so nove user posted image te Racmanke. Na otip so full mehke in so mi všeč napram tisti plastiki. Jaz gledam tudi s stališča ekologije, ker bombažne se perejo, pamperske in ostale pa se zavržejo (pa če mene vprašaš nismo vsi racionalni z njimi, tudi če je bila samo malo polulana ali pokakana je sledila nova). Vsaka mamica naj se po svoje odloči.
Jaz si govorim - prvo leto sem tako in tako doma in čas jih imam prati, sušiti, za na pot bo pa tudi pamperska ali kaka druga plenička prav prišla.
Lino, pa hvala za nasvet glede previjalne, vsak nasvet je dobrodošel. Kupila je še nisem, samo jo bom po vsej verjetnosti. Gre se mi za prve mesece ter zato, da bom res lahko previjala. Imam 2 !!! predalnika (oba po meri, ampak očitno za moža user posted image ) in tudi če nanje dam gor previjalno blazino mi je vse previsoko - sem nizke sorte in imam 160 cm...Pa v kopalnici imam dovolj prostora, tko da lahko vse stvari nekako posortiram. Čeprav moj pravi da naj ne zapravljam in ko sem mu rekla, da prvič nisem imela veselja previjati zaradi višine - mi je rekel - ah, se ti ni dalo user posted image user posted image , ko je vstopil on ali babi servis in potem sem raje na postelji previjala; sedaj pa niti pod razno zaradi hrbta ne bi tega tako počela.

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
13.1.2009 10:44:40   
Mala_princeska
Aja, pa dobrodošle vse nove junijke 2009 med nami.
To bo baby boom junija. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Julyuser posted image user posted image user posted image
tudi mene veseli, da možek okreva in še naprej držimo pesti, da bo z možekom in z malčkom v bušiju vse ok. Razmišljaj pozitivno, kajti pozitivne misli pomagajo, če pa pride žalost, pa naj te vsi tvoji sončki nasmejejo in spravijo v dobro voljo.
Kar se pa tiče toplic - po moje se lahko kopaš, samo uporabi tiste posebne tampone (ki so na voljo med nosečnostjo) , samo ne se predolgo namakat v termalni vodi in pazi na nožnična vnetja, saj si zdaj še bolj dovzetna za te stvari. Če se pa ne upaš tvegati, pa da imaš mirne živčke, si pa samo tačke namakaj - nogice. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate in tvojo družino. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?