July08
|
Dober večer, drage so ! Spet in še enkrat hvala za vse vzpodbudne besede! Prav toplo mi je pri srcu, ko jih berem, res. Seveda ne bo moglo biti drugače kot da pridemo počasi na stare tire.... Vidim, da ste oz smo sedaj že čisto pri konkretnih stvareh!!! Kar se tiče previjalne, ne bomo pri nas preveč komplicirali - bomo uporabljali kar staro od prvih dveh fantov. Pa še takrat smo kar računalniško mizico predelali. Bila je narejena iz lesa, potem smo ji dodali nekaj poličk, na katerih smo imeli spravljene pleničke, cunjice, kremice, ipd. in je bila prav super, res. Včasih se kar splača malo iznajdljivosti, saj lahko še malo prišparamo Sploh v teh kriznih časih... Fragola čestitke za pregled. Jaz ga imam jutri. Meni G vsakič naredi UZ in morda bo jutri videti, kaj skriva naša bebica med nogami... Do sedaj je to še skrival/a. Janči F - a po krvi so ti ugotovili vnetje? Morda veš, za kakšno vnetje gre oz česa? Seveda držim pesti, in upam, da se bo čimprej uredilo! Vsem želim lep večer in jutrišnji dan - baje nas bo spet zasipaval sneg. In pri nas moram jaz kidati, ker mora možek počivati Sem se zadnjič prav namatrala, pa kaj čmo. Lupčke, July