|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijke 2009
5.1.2009 18:59:34   
loveforever
joj punce vse ste tako pridne, vse delate, jaz pa doma. no ko končamo porodniško s tem junijskim dojenčkom pa bom tudi jaz šla delat. sicer pa še imam čas saj sem stara 23 let. no prvega sem imela pa pri 20-tih. prav lepo mi je bom na stara leta fraj (al pa bom mela velikkooo vnukcovuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
5.1.2009 19:53:23   
biba14
Pozdravčekuser posted image
Končno sem si vzela malo časa in optimistično odšla na lov za noseč.hlačami...seveda našla ničuser posted image ,pa nisem ravno izbirčna nad modeli...ampak, meni se zdijo ti noseč.trakovi nad hlačami strašno neudobni..same hlač so že,ampak tista elastika nad popkom..mene ful tišči že zdaj, kaj bi bilo šele čez čas. A ima še katera takšen problemuser posted image .
Drugače pa tudi mene precejkrat boli spod.del trebuha..včasih se ob kakšnem krču tudi zbudim...16ega imam naslednji pregled..upam, da je s sočkom vse ok...
Ja in apetit imam nenormalen..kar skos sem lačna..na tehtnico še stopim..ampak kar pokaže ni ravno rožnatouser posted image .
Brcik in metuljčkov še vedno niuser posted image ...le bušiuser posted image .
Lep večer vam želimuser posted image

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
5.1.2009 21:06:12   
princ_princeska
Draga bačko sem vredu in tudi mojuser posted image je vredu, ga že mejčken čutim v spodnjem delu, danes zjutraj še posebej intenzivno, tako kot taki rahli mehurčkiuser posted image .

Vsem vam želim lep večer in pa nočko z moje strani, ker sem zadnje čase kar velik polh v posteljiuser posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
6.1.2009 6:56:15   
lenika
Javljam se iz službe, ker doma še vedno nismo zrihtali interneta.
Brcike že kakšen teden prav konkretno čutim.
Kilogrami, jutri vstopam v 20.teden in jih imam že 5 več.
Leta, tudi jaz sem že napolnila 30let.
Nosečniška garderoba, imam še troje hlače iz prve nosečnosti, majice pa nosim kar svoje, ker imam za pozimi kar nekaj širših puloverjev.
Loveforever mogoće si boš pa čez 10 let zaželela še enega otročka. Nikoli ne reci nikoli.

< Sporočilo je popravil lenika -- 6.1.2009 6:57:41 >

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
6.1.2009 8:46:58   
luši
Zdej ste pa kr naenkrat same 30letnice user posted image
se počutm tko k da sm še sama otrok user posted image js sm decembra dopolnila šele 20ico tk da sm pomojem najmlajša bodoča mamica tuki...

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
6.1.2009 8:47:18   
Anonimen
kako smo kaj?
jaz se sicer počutim super- sem pa včeraj spet bruhalauser posted image - me včasih prime nenadna slabost in vse izbruham pa je potem ok. me je malo zaskrbelo, da ne bi bilo kaj ok, vendar mislim, da je to zaradi hrane, da mi pač ne paše vse v želodček.user posted image si pa v takih trenutkuih želim, da bi imela angelsound, čeprav brcike čutim, niso pa tak strašno intenzivne.
grem pa drug teden v laboratorij, pa 26.01. mam pregled, pa bomo videli kaj bo G rekla.
ja, diplomo sem se spravila pisat že oktobra in ker mi je bilo potem strašno slabo, sem vse skupaj dala malo na stran in sem se ta vikend spet malo spravila zraven, namreč tudi jaz bi rada diplomirala vsaj do maja- potem bo kar težkouser posted image

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2531
6.1.2009 9:08:52   
loveforever

IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Loveforever mogoće si boš pa čez 10 let zaželela še enega otročka. Nikoli ne reci nikoli.

ja mogoče pa res nikoli ne veš kaj še pride!!

luši pred slabimi tremi leti sem tudi jaz bila 20letnica nosečka, a ni to lepo?

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
6.1.2009 10:29:52   
nova10ka
danes sva si s user posted image vzela dopust, da bova šla po nujne stvari na razprodaje, ampak sva oba obležala zaradi prehlada. jaz sem že malo boljše, on ša še kar spi... jao te bolezni, od kar sem noseča sem bila sigurno vsaj 2x na mesec bolna - prehladi, angina... v decembru pa še krvavitve!!! se že prav matram user posted image

loveforever
- jaz sem si v prvi nosečnosti kupila črne hlače v la vie, ki so kar elegantne (so ok za v službo). drugače so imeli pa tudi v popku lepo kolekcijo.

ns - smo jo imeli 29.12 (se ne spomnim če sem o tem že pisala), rezultat je bil 1,5 kar je ok za moja leta

leta - 30 user posted image

brcike - predvsem zvečer imam občutek, kot da se nekaj malega kotali po meni user posted image sem noseča 15 tednov, sam je pa druga nosečnost, zato jih verjetno čutim prej...

jabolka - dobrodošla

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
6.1.2009 14:50:55   
luši
loveforever - imaš prav... ampak vseeno si ti to dala že skoz... mene pa še vse čaka
osebno se mi to zdi ful lepo... tut to da je tk zgodi pa to... ker mava namen do mojga 25leta met ene 3 user posted image to je sicer bl njegova ideja ampak se čist strinjam - čeprov mislm da se bo po juniju še krepko premislu user posted image vsaj kokr ga js poznam se zaenkrat sploh še ne zaveda kaj ga je doletel user posted image

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
6.1.2009 15:56:44   
Janci F
Jaz sem trenutno stara 27 let, ko bom rodila pa bom že 28 let.
Tudi midva imava v planu, da bova imela do mojega 30 vsaj 2 otročka, tako da te popolnoma razumem.

Vidim, da si bolj ambiciozna od mene, jaz sem si take pomembne plane določila do 30 leta, kot je recimo diploma in družina.

Veliko uspeha ti želim pri realizaciji planov in upam, da bo user posted image  spal ponoči, da ne bo tvoj dragi prehitro izgubil veselja.

(odgovor članu luši)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
6.1.2009 19:46:22   
kaminek
pozdravljene junijke!

bom vprašala v pon . 12.1. mojo G, kako je z bolniško oz. če imaš kar hude bolečine v sp.delu trebuha. men drgač tuk paše počivat, sem pol polna energije, pa čeprav za kake 1-3 ure, pol pa spet ležat. sam kaj, ko hodm še v službo, pa tud jst sedim najmanj 9 ur na dan in tud jst že vse čutm tam spodaj. včasih mi je prava muka. ah, nekako bomo že. pa non-stop skrbi o delu.

nos.hlače: jst sm jih kupila v BTC-ju, trgovina popek in sicer kavbojke, ki imajo el.trak in tak dosti visoko nad popokom, tako da me ne moti, pa še sama si nastavljam intenziteto traku-za zdaj ga imam še najbolj našponanga, pa mislim, da ga bom morala kar kmalu zrahljatuser posted image

starost: ravnokar dopolnila 27 let in se počutim kot nosečka čisto v redu. pa sm od nekdaj imela željo, da bi imela vsaj 1. otroka pred 25. letom, a ni zneslo, ker sm študirala, potem sem iskala primerno službo, sedaj pa pričakujevauser posted image . na koncu se vse lepo izideuser posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
6.1.2009 19:58:30   
kalanteja
ma jst se nekak ne morem odloč katere so bolj nevtralne barve za punčke in fantke
kam spada rumena barva?

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
6.1.2009 20:41:37   
Janci F
Po mojem mnenju spada rumena pod nevtralno barvo.
Če pa bi jo že morala opredeliti, bi jo pa opredelila prej pod punčkasto barvo, kot pod fantovsko.

Tudi midva sva se odločila, da bova vse stvarila imela v nevstralnih barvah, saj ne bo samo za prvega dojenčka.

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
6.1.2009 20:46:35   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

pa tud jst sedim najmanj 9 ur na dan in tud jst že vse čutm tam spodaj. včasih mi je prava muka. ah, nekako bomo že. pa non-stop skrbi o delu.

user posted image user posted image user posted image  Kaminek skrbi niso prav fajne za user posted image .

Če se ne počutiš dobro in non stop utrujena - ti kar lepo po bolniško šibaj k osebni dohtarci. 

Jaz sem zadnje čase non stop utrujena, zaspana, v službi pod stresom - imamo prehod na nov program in je cela štala, samo nadirajo - če kaj narobe naredim;

glava me boli....

vožnjo že težje prenašam (se vozim na relaciji Trebnje - Ljubljana skoraj vsak dan).....
Tko da ta teden še zdržim, potem pa se zna zgoditi da grem na bolniško......Ne bom prenašala nesramnosti v službi.

V petek imam izpit iz Italijanščine - Kalanteja srečno tudi tebi  user posted image user posted image ; aja rumena je pa vsaj zame nevtralna - tako za user posted image  kot za user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
6.1.2009 21:45:23   
kalanteja

Mala_princeska- ma ravnokar sem se nehala učiti italijanščino, vsak dan se učim minimalno 2 uri, pa dvomim, da bom naredila, sem se odločila, da se bom vzorčni izpit naučila kar na pamet!!!!
Danes sem ponavljala števila, tedne, mesece, nepravilne glagole in člene- sj js to vse razumem  sam v stavku izluščit kaj je kaj napisat (poiskat osebo) mi je pa res še težko, ker velikooooooo besed ne razumem

ma pojd na bolniško, preden res dokončno zboliš!

jutr grem na pregled komaj čakam, res, pa še avto moram na tehničnega peljat- me čaka naporen dan, ker grem potem še teti pazit otroke, ker gre ona na en izpit, ma kar nekaj

že kaj razmišljate o materinski šoli? sem se odločila, da grem marca, mislila sem, da bom hodila na telovadbo, pa očitno ne bom imela časa.....

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
6.1.2009 22:37:13   
mery15031981
oj dekleta po dolgem času sem vas danes spet malo brrala,drugače sem zadnje ćase bolj malo na RR ker imam toliko izpitov v šoli da nimam časa za nič drugega.kako ste kaj vi upam da ste uredu,jst in moja pakica sva kar dobro.LP

V mesecuseptembru pricakujeva najinega drugega malčka!
Doma imava že enega prekrasnega sinčka Lovrota:)

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
7.1.2009 6:40:08   
lenika
Kar se tiče let, sem si tudi sama želela mlada imet otroke, potem se je pa malo zavleklo. Diploma pri 23-ih, služba pri 24-ih, strokovni izpit pri 25-ih, proka pri 26-ih, nato sem dobila službo za nedoločen čas in pri 27-ih končno prvič zanosila, sedaj pri 30-ih pa drugič. Ampak se mi vseeno zdi, da ni nič prepozno. Prvi otrok je bil ot dojenček kar naporen in se mi zdi, da bi pri 20-ih kot študentka katere kolegice imajo povsem druge misli in načrte to težje prenašala. Tako da mi ni žal.

(odgovor članu mery15031981)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
7.1.2009 7:57:25   
kaminek
user posted image mala_princeska: ja, jst tud relacija trebnje -lj vsak dan, pa še zdej iščemo eno za zaposlitev, da bo mene nadomeščala, pa vsi ti vsakodnevni razgovori, ko potem sploh ne morem tekočega dela opravituser posted image

glih dons, k sva se z možem peljala v službo, sm mu rekla, da sm čedalje bolj živčna med vožnjo, dobim kr potne roke in pol me začne zvijat po trebuhuuser posted image . je vprašal, če sm živčna od njegove vožnjeuser posted image . itak da ne, ker on kr dost previdno vozi.

drgač pa mi trebušček kr raste, sej ko se oblečem v kaj bolj širokega, se tud sama ne zavedam obsega. dons mam pa obleko oprijeti pulover in ga imam kr okroglegauser posted image

sej, ko bojo razgovori konc, bom kr najbrž šla mal v bolniško. ampak problem je v tem, ker teh stvari, ki jih jst opravljam, ne zna noben v firmi in zdej je panika, če jst kr gremuser posted image user posted image user posted image

glede barv za otročka: mi2 bova kupla, kar nama bo funkcionalno in tud pri barvah ne bova gledala, ker so nama vse všeč. pol bi mogla tud gledat za barvo vozička, pa če npr. bi bla zdej punčka in bi ga kupila v roza ali rdeči barvi, naslednji pa bi bil fantekuser posted image user posted image se mi zdi, da je blo to včasih tolk pomemno, dons je pa važn, da je otrok suh, previt, nahranjen in pocartkanuser posted image

joj, tud mene čaka ta teden zavarovanje za avto, servis ipd., ker nočm do zadnjega čakat. ah, sam letam sm in tja

no, pa sm se razpisala. uživajte!pozdravček

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
7.1.2009 8:40:09   
bačko
Včeraj sem imela pregled.Vse je uredu edino malo premalo pijem tekočine.Poslušale sva srčeka.počutim se uredu in sem vesela da je vse uredu.Naslednji pregled imam 13.2.Danes pa se moram še naročiti na morfologijo.
Vse ki ste imele preglede in je vse uredu vam čestitam.
Toliko na hitro!
Se med vikendom javim!

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
7.1.2009 8:58:43   
majana79
Kako ste vse pridne, tako s službami kot otročki. user posted image Midva sva pa 'pozna' (jaz bom čez kak mesec že 30), ampak enostavno nisva hotela otročka v najemniškem stanovanju na 18m2, ker svojemu otročku vseeno privoščim več. Zdaj sva na malo večjem, ampak bo še vedno pri nama v sobi, ker drugje ni prostora. Sicer ne bova mlada starša, ampak upam da bova vseeno najboljša. user posted image
Vidim da nisem edina, ki jo utruja delo po 8, 9 ur... Jaz komaj čakam da grem iz službe in sem takoj boljše ko stopim ven. Na enem forumu sem brala, da nosečnicam, ki niso več v prvem tromesečju težje dajo bolniško, sploh dolgo. user posted image Upam da ni res, če bomo rabile... Ne vem zakaj mislijo da je delo v pisarni manj stresno kot nekje drugje, pa da potem ni več škodljivo za otročka...
Jaz sem si zadnjič kupila eno stvar za na stol, ki simulira žogo pa je malce boljše ampak še vedno imam probleme ker se s stolom ne morem (že zdaj, kaj šele bo!) zapeljat čisto do mize in potem premikam tipkovnico in nikoli ni prav...
Tistim, ki se vozite želim varno vožnjo pa da bi vas dali prej na bolniško, ker imam prijatelja, ki se vozi na relaciji Trebnje-Ljubljana in že tako pravi da je zoprno, kaj šele za vas... user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
7.1.2009 9:30:01   
Anonimen
Čao user posted image

Tko jest se moram odjavt od junijk 09 in se prijavt na avgustovke 09 user posted image  

Ostanite v cvetju user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2546
7.1.2009 9:34:31   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: majana79
Tistim, ki se vozite želim varno vožnjo pa da bi vas dali prej na bolniško, ker imam prijatelja, ki se vozi na relaciji Trebnje-Ljubljana in že tako pravi da je zoprno, kaj šele za vas... user posted image

Hvala Majana79. Res, varno vožnjo .....

Zjutraj je na cestninski en "norec" prepozno videl kam se mora razvrstiti in sem ga spustila naprej, potem je vozil - peljal po polžje in se nisem upala takoj na prehitevalni pas razvrstit(ker tam iz tiste smeri tud prihajakjo avti na cestninski), za mano pa en velik tovornjak - me očitno ni opazil; ko se iz treh cestninskih enot - cesta združi v samo dve;  in je full trobil in še dobro da sem hitro reagirala in videla da ni nikogar in gas na prehitevalni pas. Skratka zaradi nepazljivih voznikov nastradajo(mo) nedolžni.

Drage user posted image  se vam javim kaj zvečer. Moram delat in si živčke kravžjat z novim sistemom.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
7.1.2009 9:36:50   
manna
Živjo.
Lenika; se strinjam glede starosti - ne predstavljam si da bi imela otročka pri 20.. .takrat je bilo tooooliko bolj pomembno žurat, potovat in zganjat neumnosti...Čeprav pa lahko rečem, da si ga želim res že od nekdaj, tako da tudi če bi po nesreči zanosila pri 16 bi ga definitivno brez dvoma obdržala!
bačko; kako pa veš da premalo piješ? Jaz tudi premalo pijem najbrž, čeprav se res matram s čajem cel dan, ampak nikakor mi ne rata spit več kot 1,5 litra dnevno. Nekje pa sem brala da naj bi spila 3 litre -  to je res že nalivanje, če mene vprašaš.

Sicer pa mi lahko katera pove zakaj en dan ful čutim malčka (konkretne brcike 5-6x na dan), že naslednji dan pa samo enkrat in še to bolj šibko ? Kam se pa skrije? Ali me mora skrbet ? Kdaj bojo gibi že bolj stalni in redni ??
Hvala in LP

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
7.1.2009 10:16:48   
jabolka
user posted image Pozdravljene mamice, user posted image ..
Jaz pa sem stara 27let in ko bom rodila tudi-šele avgusta 28l.  In komaj čakam da rodim , da primem svojega prvega dojenčka -ljubezen . KAJ PA VI ?
Trenutno se počutim dobro , jaz tudi še ne čutim brce moje-ga user posted image , ZAKAJ ? sem pa v 19 tednu ... Mogoče ker delam do poznega (17-18h v pisarni )in ko končam delat , se trudim da grem vsaj en pourni sprehod in tečem domou počivat ,.. . Čez dan pa spijem 1,5 do 2 l vode,tekočine,.. in dosti sadja . Pazim na vse to ker sem slabokrvna že od otroštva in zdaj pa moram 2x več pazit na svojega otročička .
Srečnega pa zdravega vsem user posted image   ..... user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
7.1.2009 10:38:26   
Cally
Pozdravljene,

včeraj sem imela pregled, smo poslušali srčka, pa razdaljo s/f mi je izmerila in je 20 cm.. nisem še konkretno raziskala kaj to točno pomeni (moja gin. ni ravno zgovorna)..edino izvid za vodo je bil zelo slab, verjetno zato, ker sem tisti dan, ko sem bila v lab. zelo malo pila...upam, da je to to, ker sem morala danes ponovno v lab., da naredijo še neke teste, mislim da se imenuje microstix in se bo potem videlo ali je samo od premalo pitja ali pa bodo potrebni antibiotiki... Ali je že katera bila v podobni situaciji?

Jaz sem v 18. tednu, pa sem včeraj gin. rekla, da še ne čutim brc...čeprav se mi vsake toliko zdi, da nekdo notri izvaja akrobacije user posted image .

Morfologijo imam pa konec meseca, 29.01. Oba z možem komaj čakava!

Pa še malo o oblačilih...opažam, da sedaj ko so razprodaje, nosečniška oblačila večinoma niso znižana...user posted image
Vseeno pa sem si kupila dvoje hlač v LaVie, ene so bile celo znižane....

Lep dan še naprej!

(odgovor članu jabolka)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?