kaminek
|
mala_princeska: ja, jst tud relacija trebnje -lj vsak dan, pa še zdej iščemo eno za zaposlitev, da bo mene nadomeščala, pa vsi ti vsakodnevni razgovori, ko potem sploh ne morem tekočega dela opravit glih dons, k sva se z možem peljala v službo, sm mu rekla, da sm čedalje bolj živčna med vožnjo, dobim kr potne roke in pol me začne zvijat po trebuhu . je vprašal, če sm živčna od njegove vožnje . itak da ne, ker on kr dost previdno vozi. drgač pa mi trebušček kr raste, sej ko se oblečem v kaj bolj širokega, se tud sama ne zavedam obsega. dons mam pa obleko oprijeti pulover in ga imam kr okroglega sej, ko bojo razgovori konc, bom kr najbrž šla mal v bolniško. ampak problem je v tem, ker teh stvari, ki jih jst opravljam, ne zna noben v firmi in zdej je panika, če jst kr grem glede barv za otročka: mi2 bova kupla, kar nama bo funkcionalno in tud pri barvah ne bova gledala, ker so nama vse všeč. pol bi mogla tud gledat za barvo vozička, pa če npr. bi bla zdej punčka in bi ga kupila v roza ali rdeči barvi, naslednji pa bi bil fantek se mi zdi, da je blo to včasih tolk pomemno, dons je pa važn, da je otrok suh, previt, nahranjen in pocartkan joj, tud mene čaka ta teden zavarovanje za avto, servis ipd., ker nočm do zadnjega čakat. ah, sam letam sm in tja no, pa sm se razpisala. uživajte!pozdravček
|