kalanteja
|
jst si pa prav želim, da bi bil dvojček, ker sem sama dvojčica, tudi moj pokojni oče je bil dvojček in tetoviran imam kitajsko črko, ki pomeni dvojček, tk da bi bilo kar fajn, no.... drugače pa sem se tehtala, sem v 17 tednu in sem se zredila samo za 1 kg in grem 7 januarja z lažjim srcem na pregled, ker vem, da ne bom kregana zarad tega, se pa bojim, da bo sladkor prevelik, ker sem v tem času kar veliko sladkega pojedla, kar ni v moji navadi tudi jst sem do sedaj samo enkrat začutila neke metuljčke, sedaj pa že kakšen teden ne nič, čutim pa zjutraj kepico, kjer se malček razvija moram rečt, da sem sedaj v naši familiji pa res popolnoma v središču pozornosti, vsakega zanima kako sem, če že kaj čutim,...kar pa neb mogla rečt za fantovo familijo, še sedaj me njegova mama ni popolnoma nič, ampak res nič, vprašala za nosečnost- niti kako se počutim, včasih pomislim, da je ni sram, da je taka, pa vsak dan me vidi, ker živiva pri njemu, ima pač že 4 vnuke od drugih dveh sinov in pač nobenega ni doma in so oni bolj pomembni, pa tud od njih nobeden nič ne vpraša, ma brezveze, kot, da ne bodo dobili novega člana v familijo, groza no danes bova seveda pri moji mami, ker nočem bit pri njegovi familiji, tk k vsako leto lep vstop v leto 2009 želim