Lsica
|
Dobro jutro vsem skupaj, praznična norija (darila, obiski, peka,...) je mimo, pa mam malce več časa da se tud jaz oglasim. Z mano in z detecem, sodeč po UZ, vse OK. Mora povedat, da mi je gin. zadnjič na pregledu rekla, da ima velika stopala?!! Koji omentar, ne moreš verjet... Ko berem vaša sporočila, da ste se zredile za 1 kg. se mi kar milo stori ...Kako se vam pa potem sploh lahko pozna trebušček? In kako, da vam hlače niso več prav? Jaz sem se že v prvem dnevu menda zredila 1 kg. No sedaj grem bolj umirjeno gor, ampak vseeno...doma sem v trenerki, okoli vandram pa v kavbojkah na naramnice. Bo definitivno treba še kaj na razprodajah dokupit, čeprav komaj čakam pomladno garderobo. Sporočim, če bom kje videla možnost ugodnega nakupa. Zaenkrat niti ne poznam veliko trgovin , zadnjič sem bila v baby centru v BTC-ju, na hitro, pa mi niso bile cene nič kaj preveč všeč. Tudi cunje ne, preveč elegantiš stil zame. July, oglasi se nam kaj, da nas ne bo tako skrbelo zate in za tvojega . Saj vem, da bo vse OK, čaka vaju sicer kup preiskav... ampak boš videla, malce bosta umirila tempo, pa bo spet vse OK. Še enkrat, lep pozdrav in vse najlepše v novem letu-veliko sreče, zdrave dojenčke (in mamice, očke, bratce sestrice...), dosti ljubezni, denar pa itak sam pride... . Vaša Lsička.