Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 26.9.2008 14:26:20
|
|
|
|
Balonchy
|
sunnyka, glen- drug petek pridrsajta do PO, naprej gremo lahk skupi...
< Sporočilo je popravil Balonchy -- 26.9.2008 14:33:27 >
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 26.9.2008 14:27:13
|
|
|
|
mala*
|
Pozdravljene čveke!!! Ajvy tale glede celulita je res dobra, takšno srečo imam tudi jaz-vsaj nekje, ha ha Upam da bo tvoja pupa čimprej OK!!! majchy23 ja lepa slikica, ravno paše h tvojemu imenu Diamantina čestitam za nečakeca!!!! Petrap jaz imam tudi danes neki čuden občutek v trebuhu, sej še sama ne znam povedati kakšen...no ja, ampak ni nič hujšega mali-a opozarja na to, da je tam notri verjetno Birdy Gaber je lepo ime...Midva sva glede imen čisto **** naravnana, tako da bo še pestro Aja, ja jaz sem se tudi prijavila na miss buši-probati ni greh...Čeprav priznam, malo me je sram...ampak nagrade so pa lepe... Tako da, računam na vašo pomoč??? Majchy bova lahko skupaj zmagali, to bo enega smeha!! Zdaj pa še pol ure, potem me pa moj pelje na pico!!!JUPIIIIIII!!!!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 26.9.2008 14:28:10
|
|
|
|
mala*
|
Glede kave, me lahko da ena na seznam ker meni nikakor ne uspe..Hvala
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 26.9.2008 14:29:07
|
|
|
|
Balonchy
|
Tiste, ki ste se prijavile na Miss buši - PRPOPAJTE LINK, da bomo lahk klikale za vas!!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 26.9.2008 14:29:57
|
|
|
|
Balonchy
|
1. srečanje Februarčic 2009 (TREBUŠČKARC) Kdaj? 3.10.2008 ob 17 uri Kje? Kavarna ZVEZDA - BTC (zemljevid je na koncu sporočila) Prijave: - tanci 29 + Erik - Katjusa + Florjan - Balonchy - Majchy23 - petrap - kolumbo - Ajvy - Birdy + Neli + mož - mala* tukaj P.S. mala* - od kod pa si? S katerega konca SLO?
< Sporočilo je popravil Balonchy -- 26.9.2008 14:30:51 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.9.2008 14:30:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 26.9.2008 14:31:23
|
|
|
|
glen
|
sunny ja mi je odprlo,lepe so. Drugim pa obljubim da se bom poboljšala in tudi če nebom sledila temam bom vsaj napisala kako sem
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 26.9.2008 14:31:43
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Tiste, ki ste se prijavile na Miss buši - PRPOPAJTE LINK, da bomo lahk klikale za vas!!!!
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 26.9.2008 14:33:09
|
|
|
|
izidora
|
uh, pišika, saj moram eno uro brat, preden se prebijem čez vse novosti! čestitam vsem, ki ste imele pregled. tudi jaz že komaj čakam morfologijo, pa bo šele čez dobra dva tedna! grem pa v LJ k Pušenjaku, ker imam malo posebno nosečnost (za menoj so že trije carski rezi). tudi na ostale preglede bom od sedaj naprej hodila knjemu v LJ. sicer sem pa dolenjka. lepo vas prosim: ne take lepe tortice limat sem gor, pa sendviče, pa podobne dobrote, ker me kar zvija od želje! pol pa rit raste! evo sedaj ravno kuham kosilo, zdrave, preproste jedi in potem... grem vmes tukaj gor prebrat, kaj je novega in mi naredite take skomine... zdaj pa pečem še jogurtove miške za desert, da vsaj malo ublažim sladkorni šok. lep pozdrav vsem!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 26.9.2008 14:33:14
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Ej za srečanje se loh zmenmo tut prej, ker so men clo rekl da delam samo do 16h, pa za štajerke je verjetno boljše če je zgodnejša ura...no kakorkoli jst pridem , PROSM AJVY KOT KRALJICA MATI, DA PREVZAMEŠ KOMANDO ja, seveda...kolkr bodo punce rekle....kaj pravite punce....kdaj???
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 26.9.2008 14:33:32
|
|
|
|
glen
|
Punce meni se pa zdi, da se mi je želodec ful pokvaru oz. razdražu,od tolikega bruhanja(2 mes.)da zdaj kar koli pojem,pa če tudi zelo malo in zelo počasi,me pol boli želodec neki časa,tak težek občutek. Ko jem je o.k.,pol pa se začne. Pa ali je to juha ali kruh al sendvič al meso kar koli zakaj??????????
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 26.9.2008 14:34:02
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: glen sunny ja mi je odprlo,lepe so. Drugim pa obljubim da se bom poboljšala in tudi če nebom sledila temam bom vsaj napisala kako sem
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 26.9.2008 14:34:03
|
|
|
|
izidora
|
ups! pišika = pišuka sori
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 26.9.2008 14:35:46
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: glen Punce meni se pa zdi, da se mi je želodec ful pokvaru oz. razdražu,od tolikega bruhanja(2 mes.)da zdaj kar koli pojem,pa če tudi zelo malo in zelo počasi,me pol boli želodec neki časa,tak težek občutek. Ko jem je o.k.,pol pa se začne. Pa ali je to juha ali kruh al sendvič al meso kar koli zakaj?????????? probaj nekaj časa jesti manj močne jedi....pa poglej če lahko vzameš kak B-kompleks...to je vitaminček za želodčno steno.....zjutraj jst še vedno jem prepečenec, drugače sem oplela.....počasi.....se zna zgodit, da je razdražen....bogica.....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 26.9.2008 14:36:03
|
|
|
|
sunny24
|
Balonchy, hvala za ponudbo! Še nič ne obljubim, ampak bom pravočasno sporočila. Pa neki me zanima, če katera ve...no, mi smo meli vinjeto gor na šipi ne in zdej ko so nam jo razbili mormo tudi drugo vinjeto dobit zastonj na podlagi enga pildeka...A katra ve, kako gre to? A moreš to kam poslat al greš kar na eno prodajno mesto in ti dajo novo?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 26.9.2008 14:36:43
|
|
|
|
Ajvy
|
zdaj pa pečem še jogurtove miške za desert, da vsaj malo ublažim sladkorni šok. hvala dela skomine......
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 26.9.2008 14:42:01
|
|
|
|
Katjusa
|
ajvy ze lep pregled... a pol niste vprašali za spol? a ne kak joh je lepo videt o tem smrekovem sirupu ne vem kej dosti lahko pa mamo vprašam ga je letos delala če ga bo Florči kej rabu... naberejose spomladi ti smrekovi vršički in se pomeša s sladkorjem pol se da pa na sonce kej več ne vem smo pa to mi včasih pil in zdej nam to naše mame delajo za naše otroke.... Florjan je ful gledal v minitor in atija spraševal to je dojenček? zdej se vsakemu pohvali da je videl dojenčka in pove da bo bratec diamantina čestitke za Mateja ful je različno poznam eno žensko mala suha in je vse otroke rodila bojda brez kakih večjih težav.... brkn sevede velja mi2 se morme sam zmenit ob kolkih in kje mi smo bli pa zdle v mestu smo šli nekaj iskat in se uro dobla od možeka sej mam eno iz titana k ne prenesem niklja dobim izpuščaje in me pol ful srbi sam je cela kovinska pa mi ni tak praktična za vsak dan zdej sem dobla plastično sponka je iz rosfraja tak da nebi smel bit problem.... bomo videli drugače so mi pa svetovali prozoren lak.... in ima lučko sem si to ful želela sicer bi raje mela analogno sam dober se bom že navadla na digitalno:) pa še slikica
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 26.9.2008 14:46:12
|
|
|
|
Katjusa
|
suuny ne vem ti pomagat sam pomoje najboljše da na darsu vprašaš kake čveke ste tačas da sem prlimala sam sliko od ure ste načvekale 11 postov a ste videle kak smo pridne meseci pred nami so še kr na 1 temi
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 26.9.2008 14:50:15
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Tiste, ki ste se prijavile na Miss buši - PRPOPAJTE LINK, da bomo lahk klikale za vas!!!! jst tud čakam kje in za koga naj glasujem glen te držimo za besedo Izidora kar trije CR? Zakaj pa? joj mene je pa tega tok strah da bi mela CR mogoče zato k premalo vem o njem???? molim na naravni porod čeprav je moj G že v prvo mislu da ne bo šlo in da bodo delal CR Za srečanje meni je vseeno al ob 16 al pa 17 uri ena vem da je pisala da je v službi ne vem do kdaj in smo zato prestavli tak da sam povejte kako vam ustreza....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 26.9.2008 14:50:44
|
|
|
|
Katjusa
|
no pa so vse nekam šle in imam monologe
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 26.9.2008 14:55:58
|
|
|
|
mala*
|
Hvala punce če boste glasovale, ko bodo naredili stran, prilepim link!!!! Ja sem iz Gorenjske iz okolice Kranja, saj res je še katera da gremo lahko skupaj??? Fullll lepe ure, jaz je sploh nimam, pa še sama ne vem zakaj-sem navajena in skoz gledam na mobitel al kaj... sunny24 en pildek si dobila ko si odlimala iz njega vinjeto in jo dala na šipo-tisto si mogla spraviti za takšne primere!!! Ja čveke pa sno ČVEKASTE!!!tO NAS NASLEDNJI TEDEN DO PONEDELJKA NE BO DOMOV
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 26.9.2008 14:57:37
|
|
|
|
sunny24
|
mala, sej vem za tisti pildek, ga mamo, sam zdej nevem, kaj naj z njim...a ga kam pošlem al grem kar z njim na pumpo in dobim novo vinjeto?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 26.9.2008 15:05:41
|
|
|
|
sunny24
|
In kje ste zdej vse čveke trebuščkarce? Sm ostal sam jst tuki.........
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 26.9.2008 15:06:12
|
|
|
|
Katjusa
|
sunny ne odpre slikic no kr linki so do splete strani sam ni ure.... zdej grem pa počasi kosilo pripravljat...... morem še možeka vprašat kaj bi slpoh jedu.... mens enič ne lušta jst bi dosn sam pomaranče jedla..... mam tud tak čuden občutek v želodcu in mi pomaranče pomagajo..... za sladico sem pa kupla prej tri krofeke jih nisem jedla že od pusta lepo popoldne grem za ene 2 urce mal stran od računalnika.....
|
|
|
Bi se odločila za doulo?willmaDa (
13%)
Ne (
12%)
kaj je to doula? (
74%)
Število vseh glasov: 319Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!