Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 26.9.2008 10:38:42
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Mene pa noben ne opazi, da sm se slikala in mam nov avatar... Jst sem opazila Joj, kok si luškana, sam neki si se pozabla obrit, a ne? Nazadnje ko smo se vidl si bla mal manj kosmata
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 26.9.2008 10:38:54
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Mene pa noben ne opazi, da sm se slikala in mam nov avatar... smo uporajtali!!!!!!!!!si prav lepa!!!!!si bla pr frizerju a ne
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 26.9.2008 10:40:09
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Mene pa noben ne opazi, da sm se slikala in mam nov avatar... dobro jutro... seveda, da te opazimo, da si si novo slikico umisla... :) kako kaj??
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 26.9.2008 10:43:04
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: boma2 Dobro jutro... punce... kako ste kaj.... čakam, da se bo sonček pokazu.. pol pa bo luštno... :) jutro boma!!!!!! pri nas se že kaže sonček sam piha k pa ni nč lušten uzuni hodt ja prav fajn,.. zdele sonček greje zunaj... :) jaz pa notri v službi.:( ja jaz tudi čakam konec službe, da bom hitr šla ven na sprehod na zraaaaaaaaaaaaaak....:) povej mi a kej delaš vaje, katere so navedene v knjižici zraven materinske... ?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 26.9.2008 10:47:24
|
|
|
|
Čebel@
|
14.mam morfologijo ja g je prov iskala prosto uro da bi moj taprav čas prišel iz službe da bo lahko zraven..........upam da mu bo ratalo nobenih vaj ne delam sploh še nisem orenk pogledala une knjigice v materinski
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 26.9.2008 10:49:07
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: boma2 Dobro jutro... punce... kako ste kaj.... čakam, da se bo sonček pokazu.. pol pa bo luštno... :) jutro boma!!!!!! pri nas se že kaže sonček sam piha k pa ni nč lušten uzuni hodt ja prav fajn,.. zdele sonček greje zunaj... :) jaz pa notri v službi.:( ja jaz tudi čakam konec službe, da bom hitr šla ven na sprehod na zraaaaaaaaaaaaaak....:) povej mi a kej delaš vaje, katere so navedene v knjižici zraven materinske... ? Jst pa ful priporočam vaje od Vzajemne, so prov fajn, jstjih kr dostikrat delam. Niso nekaj ful težkega ampak kokr sem bla parkrat na telovadbi za nosečnice v domžalskem ZD-u so glih take. Domžalčanke ne vem če je še tko ampak v ZD-u mate zastonj telovadbo, vsaj k sem bla z Neli noseča je blo tko. Je bla pa dopoldne tko da je ura mal smotana sam če mate cajt pejte kdaj pogledat, če ne druzga da vidte kake vaje naj bi se delale.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 26.9.2008 10:54:31
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: boma2 Dobro jutro... punce... kako ste kaj.... čakam, da se bo sonček pokazu.. pol pa bo luštno... :) jutro boma!!!!!! pri nas se že kaže sonček sam piha k pa ni nč lušten uzuni hodt ja prav fajn,.. zdele sonček greje zunaj... :) jaz pa notri v službi.:( ja jaz tudi čakam konec službe, da bom hitr šla ven na sprehod na zraaaaaaaaaaaaaak....:) povej mi a kej delaš vaje, katere so navedene v knjižici zraven materinske... ? Jst pa ful priporočam vaje od Vzajemne, so prov fajn, jstjih kr dostikrat delam. Niso nekaj ful težkega ampak kokr sem bla parkrat na telovadbi za nosečnice v domžalskem ZD-u so glih take. Domžalčanke ne vem če je še tko ampak v ZD-u mate zastonj telovadbo, vsaj k sem bla z Neli noseča je blo tko. Je bla pa dopoldne tko da je ura mal smotana sam če mate cajt pejte kdaj pogledat, če ne druzga da vidte kake vaje naj bi se delale. se bom pozanimala če je še tko
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 26.9.2008 11:04:01
|
|
|
|
Čebel@
|
no čveke kaj mislite...........a bi rezervirale mizo v ???
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 26.9.2008 11:15:16
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 no čveke kaj mislite...........a bi rezervirale mizo v ??? ja jst ne vem kak je tam sam če pol ne bomo mele kje sedet bo mal čudno? al lahko gremo kam drugam če tam ne bo prostora?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 26.9.2008 11:15:59
|
|
|
|
birdy
|
Jst pa spet isto kaseto poslušam pa pospravljam. Got too give it, got too give it..., Your no god for me, i dont need nobody... Rithem is a dancer...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 26.9.2008 11:16:56
|
|
|
|
Balonchy
|
1. srečanje Februarčic 2009 (TREBUŠČKARC) Kdaj? 3.10.2008 ob 17 uri Kje? Kavarna ZVEZDA (zemljevid je na koncu sporočila) Prijave: - tanci 29 + Erik - Katjusa + Florjan - Balonchy - Majchy23 - petrap - kolumbo - Ajvy Prosim, če se lahk same vpišete na seznam! tukaj Komot se lahk rezervira mizo... A boš ti???
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 26.9.2008 11:17:30
|
|
|
|
Balonchy
|
1. srečanje Februarčic 2009 (TREBUŠČKARC) Kdaj? 3.10.2008 ob 17 uri Kje? Kavarna ZVEZDA (zemljevid je na koncu sporočila) Prijave: - tanci 29 + Erik - Katjusa + Florjan - Balonchy - Majchy23 - petrap - kolumbo - Ajvy - Birdy + Neli + mož Prosim, če se lahk same vpišete na seznam! tukaj Komot se lahk rezervira mizo... A boš ti???
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 26.9.2008 11:19:53
|
|
|
|
Katjusa
|
tle na seznamu še manjkajo..... z Brkn sme se zmenle da se skupi prpeleme pa diamantina še ni javla če ji ustreza da se z nama pele..... pa verjetno se še katera ni vpisala.... dejte se no pofočkat.... to je priložnost da se spoznamo da mal u živo počvekamo potem vprašanje kdaj bomo spet pri močeh... sunny prideš, Cita........
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 26.9.2008 11:36:28
|
|
|
|
diamantina
|
Dober dan! Jaz še razmišljam o srečanju, mogoče pa le pridem, ker bom mogla na faks po eno potrdilo ... no ne vem še, bom naknadno sporočila, če me boste hotele še vzet A ve že imate izbrana imela - midva sva se včeraj zvečer s tem ukvarjala in sva na dveh bregovih, meni je všeč eno ime, njemu drugo in obema samo eno, tisto, ki bi ga dala otroku. Sploh ne vem, kako se bova zmenila Za punčko (če so se slučajno zmotili) sva ga imela že zdavnaj, za fantka pa tako tuhtava, da naju bo razneslo.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 26.9.2008 11:37:28
|
|
|
|
sunny24
|
Dan! Kako smo? Tle je tako grdo vreme... ...Bi šla kar nazaj v postlo in se pokrila čez glavo s kovtrom... Naša ima neke akrobacije po mojem trebuhu zdej...Kar naj, dokler ma še kaj placa... Danes morem it na "žur", k ma teta 50. roj. dan, ma se mi tko ne da it...Gledat tisti kos familje mi prov ne diši...Ma, sej se bom hitro spokala domov...Takoj ko pojem... Kaka sm... Punce, nevem, če mi bo uspelo prit v LJ drugi teden...Ker mi teži sama gor vozit, k zdej nisem vozila že od junija, pa še nevem, če bo avto že popravljen. Ker 2 dni nazaj bi ga mogli že zrihtat, pa so na servisu razbili sprednjo šipo in jo morejo zamenjat...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 26.9.2008 11:37:56
|
|
|
|
Čebel@
|
mal neroden se bo zdel če ne bommo mele kje sedet počakajmo do srede oz. četrtka da se vse pofločkajo potem pa rezerviramo mizo!!!!a je kul tko?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 26.9.2008 11:41:49
|
|
|
|
Čebel@
|
diamantina........upam da se vidimo.........imena-ne sikerajta se je še čas.....midva sva se pa že zmenila tko da se ne obremenjujem več okoli imena sunny..........pejt pa sam kej pojest....sigurno bo dobro ........a se ne moreš s kero peljat
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 26.9.2008 11:45:23
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 mal neroden se bo zdel če ne bommo mele kje sedet počakajmo do srede oz. četrtka da se vse pofločkajo potem pa rezerviramo mizo!!!!a je kul tko? ja to bi blo najboljš.... diamantina sej še imata čas in ko bosta najmanj pričkovala bosta naletela na najbolj popolno ime in vama bo obema všeč.... tak da kr brez skrbi sunny upam da ti zrihtajo avto.... in da se vidmo..... zdej pa gremo mi mal v celje..... če ne bo prej dež
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 26.9.2008 11:45:43
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: diamantina Dober dan! Jaz še razmišljam o srečanju, mogoče pa le pridem, ker bom mogla na faks po eno potrdilo ... no ne vem še, bom naknadno sporočila, če me boste hotele še vzet A ve že imate izbrana imela - midva sva se včeraj zvečer s tem ukvarjala in sva na dveh bregovih, meni je všeč eno ime, njemu drugo in obema samo eno, tisto, ki bi ga dala otroku. Sploh ne vem, kako se bova zmenila Za punčko (če so se slučajno zmotili) sva ga imela že zdavnaj, za fantka pa tako tuhtava, da naju bo razneslo. Jah, veš kako sva se midva zmenila... Dva imena sta bla. Pol sem ga pa mal na finto vrgla in je bla Neli. No, nisem ga lih na finto vrgla, sam ko sva se glih takle čas nosečnosti pogovarjala o imenih sem rekla Neli mu je bil čist bljak Ko sva bla že vse zmenjena za žensko ime, v 37 tednu mu še enkrat rečem Neli in on men ker lep ime, kako da se nisem že prej spomnila. Pa smo tik pred zdajci spremenil ime In tako nimamo Taje Kristi ampak Neli. Za fantka je pa men ful všeč ime Gaber. In sva se zmenila da če bo fantek (v prve mislim) da bi bil Gaber in ima on potem pri drugem otroku čist proste roke. Res tok mi je všeč ime Gaber da mu tud to pustim. In tokrat če bo Fant bo Gaber, pri naslednjem (ki bo čez recimo 10 let) pa on odloča o imenu.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 26.9.2008 11:51:31
|
|
|
|
Čebel@
|
birdy super si to izpeljala z neli pri nama sem pa jest za izbrala on pa za !!!!pri drugem bova pa glih okoli obrnila!!sam je bil predpogoj da se morva oba strinjati!!!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 26.9.2008 11:54:42
|
|
|
|
Balonchy
|
Midva imava pa že 100 let izbrano ime za in za ... Za enkrat bova pokurla idejo za tko, da nama ostane pol v "rezervi" še za ... Do teh imen sva prišla pa zelo složno. Imava hvala bogu isti okus!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 26.9.2008 11:55:06
|
|
|
|
sunny24
|
Ni nobene s tega konca kokoške, da bi se ji prklopla zravn... Glede imen...To bo pri nas še žurka! Kar je meni všeč, mojemu ni, moj si pa itak sproti zmišljuje, kaj mu je všeč, pol pa čez neki časa spremeni mnenje... No, sicer smo za fantka že nakako zbrali (mamo 2 imeni), za punčko so pa trenutno v igri 3 imena. Sej do februarja bomo že naki zbrali! Ja, pa pazit mormo, da ne bo predolgo ime, ker bo mel oba priimka. Ja Ktjusa, jst tudi upam, da čimprej zrihtajo avto. Sej mamo še ta malega doma, sam moj mi zdej ne pusti se furat z njim, kr da ni tko varen, kot una ladja, k je na popravilu. Je blo en kup dela, k najprej je moj srno zbil, pol ga je toča zbunkala, zdej so nam ša še šipo fentali... In morejo čakat, da pride šipa iz nevem kje...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 26.9.2008 12:00:33
|
|
|
|
Čebel@
|
sunny jest bom držale pesti da do druzga tedna zamenjajo šipo in da se vseeno spoznamo.............mal je zoperno ja ker je vsaka d druzga konca slovenije doma
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 26.9.2008 12:03:29
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Midva imava pa že 100 let izbrano ime za in za ... Za enkrat bova pokurla idejo za tko, da nama ostane pol v "rezervi" še za ... Do teh imen sva prišla pa zelo složno. Imava hvala bogu isti okus! 100 let?jah dolga ni kej a po boste pri vas imeli ? je pa baje tko da ko videš se lohk premisliš oz. takrat najdeš ime zanga........moja kolegica je šla domov brez imena
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 26.9.2008 12:10:58
|
|
|
|
birdy
|
Jeeeeeee, glih vidm na netu da nej bi dons bla dohodnina, pa ker še nismo dobil pošte sem misnla da jo dobimo šele do 31.oktobra . Mal po tistem pozvoni poštar z dohodnino, pogledam na klik in jeeeeeee, dobil smo zlo lepe denarje, ga bomo šli kr mal žurat
|
Privatni vrtec!ttamariskaaČe vaš otrok ne bi bil sprejet v vrtec, bi ga raje vpisali v privatno varstvo ( več otrok različne starosti ) ki je ponavadi dražje, ali v privatni vrtec ( otroci v skupini s sovrtniki ), ki pa bi bil 30% dražji od vrtca?otrok bi ostal doma ( babice, dedki ) (
53%)
privat vartstvo (
21%)
privatni vrtec (
27%)
Število vseh glasov: 868Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!