|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
26.9.2008 10:38:42   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Mene pa noben ne opazi, da sm se slikala in mam nov avatar... user posted image user posted image user posted image  user posted image

Jst sem opazilauser posted image  Joj, kok si luškana, sam neki si se pozabla obrit, a ne? Nazadnje ko smo se vidl si bla mal manj kosmatauser posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 101
26.9.2008 10:38:54   
Čebel@

Mene pa noben ne opazi, da sm se slikala in mam nov avatar... user posted image user posted image user posted image  user posted image
smo uporajtali!!!!!!!!!si prav lepa!!!!!si bla pr frizerju a neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 102
26.9.2008 10:40:09   
boma2

dobro jutro...

seveda, da te opazimo, da si si novo slikico umisla... :)

kako kaj??

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 103
26.9.2008 10:43:04   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: boma2

Dobro jutro... punce...

kako ste kaj....user posted image

čakam, da se bo sonček pokazu.. pol pa bo luštno... :)
jutro boma!!!!!!
pri nas se že kaže sonček sam piha k user posted image  pa ni nč lušten uzuni hodtuser posted image

ja prav fajn,.. zdele sonček greje zunaj... :) jaz pa notri v službi.:(
ja jaz tudi čakam konec službe, da bom hitr šla ven na sprehod na zraaaaaaaaaaaaaak....:)

povej mi a kej delaš vaje, katere so navedene v knjižici zraven materinske... ?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 104
26.9.2008 10:47:24   
Čebel@
14.mam morfologijo jauser posted image user posted image user posted image user posted image  g je prov iskala prosto uro da bi moj taprav čas prišel iz službe da bo lahko zraven..........upam da mu bo ratalouser posted image
nobenih vaj ne delamuser posted image  sploh še nisem orenk pogledala une knjigice v materinskiuser posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 105
26.9.2008 10:49:07   
birdy

Dobro jutro... punce...

jutro boma!!!!!!
pri nas se že kaže sonček sam piha k user posted image  pa ni nč lušten uzuni hodtuser posted image

ja jaz tudi čakam konec službe, da bom hitr šla ven na sprehod na zraaaaaaaaaaaaaak....:)

Jst pa ful priporočam vaje od Vzajemne, so prov fajn, jstjih kr dostikrat delam. Niso nekaj ful težkega ampak kokr sem bla parkrat na telovadbi za nosečnice v domžalskem ZD-u so glih take.
Domžalčanke ne vem če je še tko ampak v ZD-u mate zastonj telovadbo, vsaj k sem bla z Neli noseča je blo tko. Je bla pa dopoldne tko da je ura mal smotana sam če mate cajt pejte kdaj pogledat, če ne druzga da vidte kake vaje naj bi se delale.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 106
26.9.2008 10:54:31   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Dobro jutro... punce...

jutro boma!!!!!!

Jst pa ful priporočam vaje od Vzajemne, so prov fajn, jstjih kr dostikrat delam. Niso nekaj ful težkega ampak kokr sem bla parkrat na telovadbi za nosečnice v domžalskem ZD-u so glih take.
Domžalčanke ne vem če je še tko ampak v ZD-u mate zastonj telovadbo, vsaj k sem bla z Neli noseča je blo tko. Je bla pa dopoldne tko da je ura mal smotana sam če mate cajt pejte kdaj pogledat, če ne druzga da vidte kake vaje naj bi se delale.
se bom pozanimala če je še tkouser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 107
26.9.2008 11:04:01   
Čebel@
no čveke kaj mislite...........a bi rezervirale mizo v user posted image ???

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 108
26.9.2008 11:15:16   
Katjusa

no čveke kaj mislite...........a bi rezervirale mizo v user posted image ???

ja jst ne vem kak je tam sam če pol ne bomo mele kje sedetuser posted image user posted image user posted image user posted image bo mal čudno? al lahko gremo kam drugam če tam ne bo prostora?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 109
26.9.2008 11:15:59   
birdy
Jst pa spet isto kaseto poslušam pa pospravljam. Got too give it, got too give it..., Your no god for me, i dont need nobody... Rithem is a dancer... user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 110
26.9.2008 11:16:56   
Balonchy

1. srečanje Februarčic 2009 (TREBUŠČKARC)

Kdaj? 3.10.2008 ob 17 uri
Kje? Kavarna ZVEZDA (zemljevid je na koncu sporočila)

Prijave:
- tanci 29 + Erik
- Katjusa + Florjan
- Balonchy
- Majchy23
- petrap
- kolumbo
- Ajvy

Prosim, če se lahk same vpišete na seznam! user posted image

tukaj

Komot se lahk rezervira mizo... A boš ti???

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 111
26.9.2008 11:17:30   
Balonchy

1. srečanje Februarčic 2009 (TREBUŠČKARC)

Kdaj? 3.10.2008 ob 17 uri
Kje? Kavarna ZVEZDA (zemljevid je na koncu sporočila)

Prijave:
- tanci 29 + Erik
- Katjusa + Florjan
- Balonchy
- Majchy23
- petrap
- kolumbo
- Ajvy
- Birdy + Neli + mož

Prosim, če se lahk same vpišete na seznam! user posted image

tukaj

Komot se lahk rezervira mizo... A boš ti???

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 112
26.9.2008 11:19:53   
Katjusa
tle na seznamu še manjkajo..... z Brkn sme se zmenle da se skupi prpeleme pa diamantina še ni javla če ji ustreza da se z nama pele..... pa verjetno se še katera ni vpisala.... dejte se no pofočkat.... to je priložnost da se spoznamo da mal u živo počvekamo potem vprašanje kdaj bomo spet pri močeh...
sunny prideš, Cita........

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 113
26.9.2008 11:36:28   
diamantina
Dober dan!

Jaz še razmišljam o srečanju, mogoče pa le pridem, ker bom mogla na faks po eno potrdilo ... no ne vem še, bom naknadno sporočila, če me boste hotele še vzet user posted image  user posted image

A ve že imate izbrana imela - midva sva se včeraj zvečer s tem ukvarjala in sva na dveh bregovih, meni je všeč eno ime, njemu drugo in obema samo eno, tisto, ki bi ga dala otroku. Sploh ne vem, kako se bova zmenila user posted image  user posted image  Za punčko (če so se slučajno zmotili) sva ga imela že zdavnaj, za fantka pa tako tuhtava, da naju bo razneslo. user posted image  user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 114
26.9.2008 11:37:28   
sunny24
Dan!
Kako smo? Tle je tako grdo vreme...user posted image ...Bi šla kar nazaj v postlo in se pokrila čez glavo s kovtrom...user posted image

Naša user posted image  ima neke akrobacije po mojem trebuhu zdej...Kar naj, dokler ma še kaj placa...user posted image

Danes morem it na "žur", k ma teta 50. roj. dan, ma se mi tko ne da it...Gledat tisti kos familje mi prov ne diši...Ma, sej se bom hitro spokala domov...Takoj ko pojem...user posted image   Kaka sm...

Punce, nevem, če mi bo uspelo prit v LJ drugi teden...Ker mi teži sama gor vozit, k zdej nisem vozila že od junija, pa še nevem, če bo avto že popravljen. Ker 2 dni nazaj bi ga mogli že zrihtat, pa so na servisu razbili sprednjo šipo in jo morejo zamenjat...user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 115
26.9.2008 11:37:56   
Čebel@
mal neroden se bo zdel če ne bommo mele kje sedetuser posted image  počakajmo do srede oz. četrtka da se vse pofločkajo potem pa rezerviramo mizo!!!!a je kul tko?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 116
26.9.2008 11:41:49   
Čebel@
diamantina........upam da se vidimo.........imena-ne sikerajta se je še čas.....midva sva se pa že zmenila tko da se ne obremenjujem več okoli imenauser posted image user posted image user posted image user posted image
sunny..........pejt pa sam kej pojest....sigurno bo dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image ........a se ne moreš s kero peljatuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 117
26.9.2008 11:45:23   
Katjusa

mal neroden se bo zdel če ne bommo mele kje sedetuser posted image  počakajmo do srede oz. četrtka da se vse pofločkajo potem pa rezerviramo mizo!!!!a je kul tko?

ja to bi blo najboljš....user posted image user posted image user posted image user posted image

diamantina sej še imata čas in ko bosta najmanj pričkovala bosta naletela na najbolj popolno ime in vama bo obema všeč.... tak da kr brez skrbiuser posted image user posted image user posted image

sunny upam da ti zrihtajo avto.... in da se vidmo.....user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej pa gremo mi mal v celje..... če ne bo prej dežuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 118
26.9.2008 11:45:43   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: diamantina

Dober dan!

Jaz še razmišljam o srečanju, mogoče pa le pridem, ker bom mogla na faks po eno potrdilo ... no ne vem še, bom naknadno sporočila, če me boste hotele še vzet user posted image  user posted image

A ve že imate izbrana imela - midva sva se včeraj zvečer s tem ukvarjala in sva na dveh bregovih, meni je všeč eno ime, njemu drugo in obema samo eno, tisto, ki bi ga dala otroku. Sploh ne vem, kako se bova zmenila user posted image  user posted image  Za punčko (če so se slučajno zmotili) sva ga imela že zdavnaj, za fantka pa tako tuhtava, da naju bo razneslo. user posted image  user posted image

Jah, veš kako sva se midva zmenila... Dva imena sta bla. Pol sem ga pa mal na finto vrgla in je bla Neli. No, nisem ga lih na finto vrgla, sam ko sva se glih takle čas nosečnosti pogovarjala o imenih sem rekla Neli mu je bil čist bljakuser posted image  Ko sva bla že vse zmenjena za žensko ime, v 37 tednu mu še enkrat rečem Neli in on men ker lep ime, kako da se nisem že prej spomnila. Pa smo tik pred zdajci spremenil imeuser posted image  In tako nimamo Taje Kristi ampak Neli. Za fantka je pa men ful všeč ime Gaber. In sva se zmenila da če bo fantek (v prve mislim) da bi bil Gaber in ima on potem pri drugem otroku čist proste roke. Res tok mi je všeč ime Gaber da mu tud to pustim. In tokrat če bo Fant bo Gaber, pri naslednjem (ki bo čez recimo 10 let) pa on odloča o imenu.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 119
26.9.2008 11:51:31   
Čebel@
birdy super si to izpeljala z neliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pri nama sem pa jest za user posted image  izbrala on pa zauser posted image  !!!!pri drugem user posted image  bova pa glih okoli obrnila!!sam je bil predpogoj da se morva oba strinjati!!!!!

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 120
26.9.2008 11:54:42   
Balonchy
Midva imava pa že 100 let izbrano ime za user posted image  in za user posted image ... Za enkrat bova pokurla idejo za user posted image  tko, da nama ostane pol v "rezervi" še za user posted image ... user posted image

Do teh imen sva prišla pa zelo složno. Imava hvala bogu isti okus!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 121
26.9.2008 11:55:06   
sunny24
Ni nobene s tega konca kokoške, da bi se ji prklopla zravn...user posted image

Glede imen...To bo pri nas še žurka! Kar je meni všeč, mojemu ni, moj si pa itak sproti zmišljuje, kaj mu je všeč, pol pa čez neki časa spremeni mnenje...user posted image  No, sicer smo za fantka že nakako zbrali (mamo 2 imeni), za punčko so pa trenutno v igri 3 imena. Sej do februarja bomo že naki zbrali! Ja, pa pazit mormo, da ne bo predolgo ime, ker bo mel user posted image   oba priimka.

Ja Ktjusa, jst tudi upam, da čimprej zrihtajo avto. Sej mamo še ta malega doma, sam moj mi zdej ne pusti se furat z njim, kr da ni tko varen, kot una ladja, k je na popravilu. Je blo en kup dela, k najprej je moj srno zbil, pol ga je toča zbunkala, zdej so nam ša še šipo fentali...user posted image  In morejo čakat, da pride šipa iz nevem kje...user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 122
26.9.2008 12:00:33   
Čebel@
sunny jest bom držale pesti da do druzga tedna zamenjajo šipo in da se vseeno spoznamo.............mal je zoperno ja ker je vsaka d druzga konca slovenije domauser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 123
26.9.2008 12:03:29   
Čebel@

Midva imava pa že 100 let izbrano ime za user posted image  in za user posted image ... Za enkrat bova pokurla idejo za user posted image  tko, da nama ostane pol v "rezervi" še za user posted image ... user posted image

Do teh imen sva prišla pa zelo složno. Imava hvala bogu isti okus!
100 let?jah dolga ni kejuser posted image user posted image user posted image  a po boste pri vas imeliuser posted image ?

je pa baje tko da ko videš user posted image  se lohk premisliš oz. takrat najdeš ime zanga........moja kolegica je šla domov brez imenauser posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 124
26.9.2008 12:10:58   
birdy
Jeeeeeee, glih vidm na netu da nej bi dons bla dohodnina, pa ker še nismo dobil pošte sem misnla da jo dobimo šele do 31.oktobra . Mal po tistem pozvoni poštar z dohodnino, pogledam na klik in jeeeeeee, dobil smo zlo lepe denarje, ga bomo šli kr mal žuratuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Privatni vrtec!
ttamariskaa

Če vaš otrok ne bi bil sprejet v vrtec, bi ga raje vpisali v privatno varstvo ( več otrok različne starosti ) ki je ponavadi dražje, ali v privatni vrtec ( otroci v skupini s sovrtniki ), ki pa bi bil 30% dražji od vrtca?

otrok bi ostal doma ( babice, dedki ) (53%)

privat vartstvo (21%)

privatni vrtec (27%)

Število vseh glasov: 868

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!