Ajvy
|
Zdravo...... Sem včeraj zginla, ker je pupa tak kašljala, da sem šla kar spat- no ležat, sem jo imela v naročju ,da je imela dvignjeno glavo....sem jo posedla v naročje, da ji je bilo vsaj malo lažje...je celo zaspala za dve uri.....pol se je pa začela kalvarija....na 15 minut.....bogica...proti jutru ji je uspelo malo zaspati...zjutraj je bila frišna , pa vsa naspidirana, midva pa polomljena KAtjuša.....hvala....ta smrekov sirup sem pa slišala, smo ga imeli ko smo bili majhni, mi boš uživo mau več povedala o njem (če bo prišel na vrsto , seveda ) Sem ti jst rekla, da je ta G super.....vidiš, pa tolk si se bala.....superca sem zelo zelo vesela zate...kako je bilo pa Florjanu?? Valda, se bomo zredile, sej se revce smo o hrani pogovarjamo pr takih lepik slikicah, pa res ne morem ostati ravnodušen Ti imaš pa tudi sanje.....sej baje bomo ob koncu nosečnosti čist napaljene Orto...tudi PP je v Italiji mnogo cenejši kot pri nas...... TAncy....mogoče so pa samo kakšne občasne pikice, ki bodo zdej zdej zginle....bo krema pomagala..... JAh, za pucanje noska mam pa jst tisto napravico za na sesalec in ji je celotna zadeva tak zanimiva, da vse pusti..... Balonchy...kje si pa ti staknila tale avatar??? Sem ga takoj opazila...ne bit žalostna...res sem ga MAjchy...pridna za šolo tvoj bo ven prišel čist pameten, ne boš imela nikakršnih problemov z vzgojo Lep avatar!!! Glede rezervacije pa ne vem.....če ne se bomo pa malo stiskale Kolumbo....super nakup RAisa....dobro jutro tudi tebi... čeprav je že pol dan, ko sem se primajala sem.... Akvalina...dobrodošla med februarskimi trebuškarcami Petrap...še dobr da ti trebuh dol vleče.....si predstavljaš , če bi ti ga gor ti samo počivaj, pa ne bo nič dol vleklo...počivaj.... Glede šopinga...mislilm, da se bom potrudila, da enkrat pridem v toys´r us....ki bi se rada mau napasla nad tistimi igračami, pa še vse je tak ceneje, da bi šla kar po dedka mraza tja.....samo se moram psihično pripravit....tank coca cole za pritisk s seboj vzet....pa bo.... Boma...UZ je še eden pol mau kasneje...moja ima pa potem tak sistem zadnji mesec, en teden vaginalni pregled, en teden UZ..... Diamantina...to pa je debata...povej nam, ti bomo še me pomagale??!! Sunny...ti kar pejt, pa fajn se najej...tako je treba... Birdy...meni je tudi GAber zelo lepo ime.....kako bo pa ime, če bo punčka?? Tudi jst sem dobila dohodnino nazaj,,,sem bila oz. sem še vedno vesela Glen....punca, pa vsaj napiši kako si...zato pa le najdi čas....