|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
26.9.2008 12:13:55   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Jeeeeeee, glih vidm na netu da nej bi dons bla dohodnina, pa ker še nismo dobil pošte sem misnla da jo dobimo šele do 31.oktobra . Mal po tistem pozvoni poštar z dohodnino, pogledam na klik in jeeeeeee, dobil smo zlo lepe denarje, ga bomo šli kr mal žuratuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za dinarčke!!!!!!!!! kej lepga kupiteuser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 126
26.9.2008 12:14:29   
petrap
birdy super user posted image user posted image user posted image user posted image , vedno prou pride, a ne? user posted image

men je pa moj ravno reku, da gre jutri delat in ga ne bo cel dan, tko da bom še jutri sama user posted image ..ne vem kako zdržite brez svojih, še posebej tiste, ki imate otroke...no se mate vsaj s čim ukvarjat user posted image user posted image user posted image ...saj vem, da nobeni ni fino...

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 127
26.9.2008 12:16:05   
glen
Pozdravljene februarčice
Vidim da ste ratale prave čveke pekeuser posted image user posted image user posted image .
Skoraj vsak dan vas prečekiram samo dosti krat ni časa za odgovore,pa če povem po pravici vam niti ne utegnem sledit,velikokrat samo zadnjo stran preberem
Vsem ki ste imele te dneve preglede čestitke za druge ki pa vas v teh dneh še čakajo držim pestke.
Meni je še zmeraj slabo,tako po malem,zmeraj mam nek čuden okus v ustih,brcike čutim redno vsak dan,zredila sem se za slabe 2 kg. Drugo pa vse po starem.
lp

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 128
26.9.2008 12:18:04   
sunny24
glen, pa kje si ti???? Sem te že hotla dat za pogrešano...user posted image  pol te pa vidim na enem drugem forumu...user posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 129
26.9.2008 12:21:17   
Čebel@
glen...........glih učeri sva se z balonchy spraševale kje si!user posted image user posted image user posted image user posted image  za brcike.........in user posted image  s slabostjo.......upam da te bo kmal minila!!!
petrap.........ko sem jaz sama doma(kar je večina časa)visim tuki gor in čas mine ko bi tja pogledovuser posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 130
26.9.2008 12:22:51   
glen
oj,lepo da me vsaj nekdo pogreša.
res velikokrat samo na hitro prečekiram, ker sem po obrokih na rr, tako da ne utegnem sledit vašim debatam,res ste pridne.
Ej,sunny,neki bi te prosla,a bi prilepla še enkrat sliko kavbojk, ker sem samo zasledila pohvale o tvojih hlačah ni bilo pa več slike,ker so že zbrisali 1. del čvekanja.
Pa kje si jih kupla, pa cena,ker jaz v kp nisem našla nič,oz. sem ampak nimajo nič v moji št. vse mi je prevelikouser posted image
Lp

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 131
26.9.2008 12:22:59   
Čebel@
glen.......prideš na srečanje trebuškarc?user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 132
26.9.2008 12:28:24   
Deja
cati - ne žal nima, ampak me sploh to ne moti, če jo bomo rabili, jo bomo dokupili. se mi zdi, da če voziček sam po sebi ni preveč drag, pol ni problem dokupiti še kake malenkosti...

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 133
26.9.2008 12:28:46   
sunny24
glen, sej je še tema ospodi, prov ta zadnja in na zadnji strani so slikice user posted image   Sem jih pa v LJ v HM na Rudniku kupla in dala 50e, sam jih bom lahko še pol nosila. Jst sem tudi skor še enkrat diplomirala iz teh kavbojk ej...Al so ble full ozke ospodi, kar je blo OK, pa mi je v riti ostajalo...user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 134
26.9.2008 12:41:26   
glen
majchy 23
Žal tudi mene nebo na srečanju.V petek imam napovedane obiske,pa tudi drugače nevem, če bi se mi ljublo iz Portoroža se sama furat v Ljuser posted image
Sem edina s tega konca.
Vi se pa lepo imejte,seveda ne pozabite fotoaparata,da se boste malo poslikale,pa nam pol slikce pokazale,pa eno tortico še zame pojejte.
lp

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 135
26.9.2008 12:44:25   
sunny24
glen, a ti je odprlo temo?

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 136
26.9.2008 12:59:38   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: glen

majchy 23
Žal tudi mene nebo na srečanju.V petek imam napovedane obiske,pa tudi drugače nevem, če bi se mi ljublo iz Portoroža se sama furat v Ljuser posted image
Sem edina s tega konca.
Vi se pa lepo imejte,seveda ne pozabite fotoaparata,da se boste malo poslikale,pa nam pol slikce pokazale,pa eno tortico še zame pojejte.
lpfull škodauser posted image user posted image user posted image  če bi mela preveč dnarja bi najela avtobus in da se pelje po celi sloveniji in vas vse pobere!!!!!!!mogoče pa kera zadane na lotuuser posted image
drgač je pa birdy dobla dohodninouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 137
26.9.2008 13:01:02   
Čebel@
glen a maš novo slikico a se sam meni tako zdiuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 138
26.9.2008 13:29:09   
Ajvy
Punce...imela sem morfologijo....smo si super lepo lahko ogledali našo pikico, no zdej je že kar orenk velika...ima 390 g (gor dol),...je bilo pa fino videt kako odpira usta, pa nosek, pa cel obrazek se je tak fajn videl, sem bila presenečena.......
Dobili bomo pa

dojenčkauser posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 139
26.9.2008 13:50:00   
sunny24
ajvy, BRAVO ZA MORFOLOGIJO in za DOJENČKA!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 140
26.9.2008 13:56:23   
diamantina
Joj ajvy, jaz sem pa čakala, da se bo slikica odprla v tem velikem praznem prostoru user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Čestitke za dobre rezultate.

Midva sva se uspela zmenit glede imen, upam, da bo pri teh izbirah ostalo - so mi res lepa, pa še pomen imata lep, na kar sem jaz še posebej pazila. Juhej user posted image

Sem pa pred dvema dnevoma dobila korenjaka nečaka - 53cm in 3900g z imenom Matej. Pravi mali polhek je, ko je tak zavaljen. user posted image  user posted image  Je pa mamico kar namatral, po 14 urah umetnih in naravnih popadkih je rodila s CR. Upam, da bom jaz hitreje, ampak če bi naju kdo videl, bi ziher rekel, da bom jaz porod težje prestala kot ona, ker je večja korenina, tudi sama sem namreč tako mislila. Jaz sem prava suha, mala piška proti njej, k je bolj športen tip. Pa očitno ni odvisno toliko od tega, kakšna je postava ... ne vem. Ampak že res KOMAJ čakam na porod, četufdi bo bolelo, tako rada bi spoznala našega navihanca, ki me trebutno v popek brca. user posted image

A se že kateri nakazuje, da ji bo izstopil popek? Jaz ima občutek, da ne bo dolgo več vbočen user posted image

Aja, pa celutit sem dobila user posted image  Prej ga ni bilo, večraj mi pa moj reče, kaj imam take jamice na stegnih, pa se pogledam v špegl in vidim pomarančo user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 141
26.9.2008 14:04:05   
brkn83
živjo punce.

Evo, en dan ne berem foruma in zde vidim, da ste že na novo temo odprle. Res ste prave čveke, ni kaj druga rečit. Sedaj pa se mi ne da toliko strani za nazaj brati, kolikor ste jih napisale.

zdej sploh ne vem, al še velja za naslednji petek ob 17.00???????

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 142
26.9.2008 14:05:28   
Ajvy
Zdravo......

Sem včeraj zginla, ker je pupa tak kašljala, da sem šla kar spat- no ležat, sem jo imela v naročju ,da je imela dvignjeno glavo....sem jo posedla v naročje, da ji je bilo vsaj malo lažje...je celo zaspala za dve uri.....pol se je pa začela kalvarija....na 15 minut.....bogica...proti jutru ji je uspelo malo zaspati...zjutraj je bila frišna , pa vsa naspidirana, midva pa polomljenauser posted image

KAtjuša.....hvala....ta smrekov sirup sem pa slišala, smo ga imeli ko smo bili majhni, mi boš uživo mau več povedala o njem (če bo prišel na vrsto , seveda user posted image )
Sem ti jst rekla, da je ta G super.....vidiš, pa tolk si se bala.....superca sem zelo zelo vesela zate...kako je bilo pa Florjanu??

Valda, se bomo zredile, sej se revce smo o hrani pogovarjamouser posted image user posted image user posted image  pr takih lepik slikicah, pa res ne morem ostati ravnodušenuser posted image

Ti imaš pa tudi sanje.....sej baje bomo ob koncu nosečnosti čist napaljeneuser posted image user posted image

Orto...tudi PP je v Italiji mnogo cenejši kot pri nas......user posted image

TAncy....mogoče so pa samo kakšne občasne pikice, ki bodo zdej zdej zginle....bo krema pomagala.....
JAh, za pucanje noska mam pa jst tisto napravico za na sesalec in ji je celotna zadeva tak zanimiva, da vse pusti.....

Balonchy...kje si pa ti staknila tale avatar???
Sem ga takoj opazila...ne bit žalostna...res sem gauser posted image user posted image

MAjchy...pridna za šolouser posted image user posted image user posted image  tvoj bo ven prišel čist pameten, ne boš imela nikakršnih problemov z vzgojouser posted image user posted image user posted image
Lep avatar!!!
Glede rezervacije pa ne vem.....če ne se bomo pa malo stiskaleuser posted image user posted image

Kolumbo....super nakup user posted image user posted image user posted image

RAisa....dobro jutro tudi tebi...user posted image user posted image  čeprav je že pol dan, ko sem se primajala sem....user posted image

Akvalina...dobrodošla med februarskimi trebuškarcami user posted image user posted image user posted image

Petrap...še dobr da ti trebuh dol vleče.....si predstavljaš , če bi ti ga goruser posted image user posted image
ti samo počivaj, pa ne bo nič dol vleklo...počivaj....
Glede šopinga...mislilm, da se bom potrudila, da enkrat pridem v toys´r us....ki bi se rada mau napasla nad tistimi igračami, pa še vse je tak ceneje, da bi šla kar po dedka mraza tja.....samo se moram psihično pripravit....tank coca cole za pritisk s seboj vzet....pa bo....

Boma...UZ je še eden pol mau kasneje...moja ima pa potem tak sistem zadnji mesec, en teden vaginalni pregled, en teden UZ.....

Diamantina...to pa je debata...povej nam, ti bomo še me pomagale??!!

Sunny...ti kar pejt, pa fajn se najej...tako je treba...user posted image user posted image user posted image

Birdy...meni je tudi GAber zelo lepo ime.....kako bo pa ime, če bo punčka??
Tudi jst sem dobila dohodnino nazaj,,,sem bila oz. sem še vedno veselauser posted image

Glen....punca,user posted image user posted image user posted image pa vsaj napiši kako si...zato pa le najdi čas.... 

Neposredna povezava do sporočila: 143
26.9.2008 14:08:30   
Ajvy
Diamantina.....
Čestitke za nečaka user posted image user posted image user posted image

Popek, že zdavnaj ni več usločen....user posted image user posted image

KAr se celulita tiče, mam pa jst srečo, ga imam že od prejuser posted image

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 26.9.2008 14:09:41 >

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 144
26.9.2008 14:14:24   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Tudi jst sem dobila dohodnino nazaj,,,sem bila oz. sem še vedno veselauser posted image

Če bo punca, ajej, mora bit fantuser posted image  Pa ne da ne bi bli punce veseli sam ime najdtuser posted image user posted image  Pomoje Kristi al pa Taja Kristi, kokr bo moj reku. Mah, na konc se bova en dan pred porodom premislila in dala čist tretje ime. Čist nama podobn k vsi pravjo da sva tako neresnauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 145
26.9.2008 14:18:48   
Balonchy

Sem ga takoj opazila...ne bit žalostna...res sem gauser posted image user posted image

Ajvy - slikala sm se. Ker mi ni uspelo poslat fotke za miss buši, sem si pol nalimala sem na avatar... user posted image
Bolj, ko je "kr neki" avatar prej si ga naštimam! user posted image

ČESTITKE ZA PREGLED IN ZA DOJENKOTA!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 146
26.9.2008 14:20:29   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Če bo punca, ajej, mora bit fantuser posted image  Pa ne da ne bi bli punce veseli sam ime najdtuser posted image user posted image  Pomoje Kristi al pa Taja Kristi, kokr bo moj reku. Mah, na konc se bova en dan pred porodom premislila in dala čist tretje ime. Čist nama podobn k vsi pravjo da sva tako neresnauser posted image

pa kaj pol, važno da vi vsi funkcionirate skupaj ,kaj te brigajo drugi.....
Tudi Taja Kristi mi je všeč....samo jst bi zbrala najbrž samo eno....Kristi...mi je super, pa še veliko jih ni...

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 147
26.9.2008 14:20:43   
sunny24
Joj, jst sem pa pridelala kar neki celulita zdej ko sem bla na bolniški in sem sam počivala...A ga hoče kira, ga dam zastonj. Take ponudbe res ne morete zavrnit, no! Vse ki bi ga rade mele, mi pišite na ZS in vam ga pošlem. Poštnino krijem jst v celoti...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Popek...mi ga še nč noče vn vršt, sam mal večji je ratu. Bom pa mogla pol full pazit, če mi ga vn vrže, ker mam v popku lepotno piko, pa da se ne bom kam butnla al pa opraskala. Bom kar en flajštr čez dala...user posted image

Glede vozičkov je pa preverjeno, v ITA so cenejši. Pa tudi še marsikaj drugega za user posted image  je bolj poceni. Sej nevem, če so bli že linki prlimani, ma jih še enkrat, če katera želi pogledat cene, da mal primerja:

http://www.tuttoperilbambino.it/Home%20Page.html

http://www.bimbomarket.it/

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 148
26.9.2008 14:21:07   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Ajvy - slikala sm se. Ker mi ni uspelo poslat fotke za miss buši, sem si pol nalimala sem na avatar... user posted image
Bolj, ko je "kr neki" avatar prej si ga naštimam! user posted image

ČESTITKE ZA PREGLED IN ZA DOJENKOTA!!! user posted image user posted image user posted image

super slikica...zares znaš izraziti čustvouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 149
26.9.2008 14:21:55   
Balonchy
diamantina - čestitke za nečaka...

brkn83 - seveda velja... Miting trebuščkarc BO!!! user posted image  Napiši se na seznam...

1. srečanje Februarčic 2009 (TREBUŠČKARC)

Kdaj? 3.10.2008 ob 17 uri
Kje? Kavarna ZVEZDA - BTC (zemljevid je na koncu sporočila)

Prijave:
- tanci 29 + Erik
- Katjusa + Florjan
- Balonchy
- Majchy23
- petrap
- kolumbo
- Ajvy
- Birdy + Neli + mož

Prosim, če se lahk same vpišete na seznam! user posted image

tukaj

< Sporočilo je popravil Balonchy -- 26.9.2008 14:27:03 >

Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Ime punčka:
suzyst

Najlepše ime izmed:

Heili (6%)

Lana (57%)

Kiara (23%)

Leila (14%)

Število vseh glasov: 301

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!