|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
8.11.2008 18:25:40   
rebeka84
jaz pa sem zdaj naredila palačinke s faširanim mesom in zelenjavo gor ma nariban sir in smetano.user posted image no grem jest!

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
8.11.2008 19:16:09   
brkn83
rebeka - dober tek. Si mi kar lušte naredila!!!

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 4827
8.11.2008 19:20:52   
brkn83
sunny- rade volje bi ti poslala, ampak imam to pecivo za jutri - martinovo kosilo. namreč vsako leto imamo eno tako kosilo, in letos bo to jutri na vikendu. Mormo še most poskusit, pa raco pojesti,........................... no bo še kr veselo jutri.

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4828
8.11.2008 19:47:19   
birdy
Ohhhhh, punce, jst sem pa zdele čist raznežena. Sem potegnila ven od Neli tamale cunje in jih mal po številkah rihtam. Kako dišijouser posted image user posted image user posted image user posted image  Čeprov uporabljam še zdej isti prašek in mehčalec čist drugače dišijo kot naše, prov tko, po mejhnem dojenčku... In pol gledam in se spomnm, joj, v tem je bla ful luškana, tle je to naredila, to je mela za iz porodnišnice,... Kako lepo dišijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4829
8.11.2008 19:48:01   
A ste mene kr na ignor dale nekaj sem vprašala pa mi nobena odgovorilauser posted image user posted image user posted image ...

Lepo martinovanje vam želim...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
8.11.2008 19:51:22   
rebeka84
kaj pa si vprašala cita?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4831
8.11.2008 19:51:52   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: cita

A ste mene kr na ignor dale nekaj sem vprašala pa mi nobena odgovorilauser posted image user posted image user posted image ...

Lepo martinovanje vam želim...

O Cita, pa ti res ni nobena odgovorila. Ja, srečanje je mislm da odpadlo če to sprašuješuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4832
8.11.2008 20:25:25   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Ohhhhh, punce, jst sem pa zdele čist raznežena. Sem potegnila ven od Neli tamale cunje in jih mal po številkah rihtam. Kako dišijouser posted image user posted image user posted image user posted image  Čeprov uporabljam še zdej isti prašek in mehčalec čist drugače dišijo kot naše, prov tko, po mejhnem dojenčku... In pol gledam in se spomnm, joj, v tem je bla ful luškana, tle je to naredila, to je mela za iz porodnišnice,... Kako lepo dišijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst sem tud zdle prnesla oblekce domov pa prav nič ne dišijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image prav smrdijo....  namreč tam oba kadita in so ponavad vsa vrata križem odprta in kljub temu da so ble oblekce v vreči z zadrgo in v omaro smrdijo.....user posted image user posted image sem tak jezna sme misla da jih bom prala pol januarja pa zgleda da jih bom mogla še enkrat prej pa pol še enkrat ker tega ne bom vohala za zdej sem pa kr na teraso vse skupi vrglauser posted image user posted image user posted image user posted image sem pa mal pogladala pa mam večina pajackov 68 al pa 62-68.... tak da malih v bistvu sploh nimam in jih tud ne bom nič kej kupovala kaj pa če bo debelo oz veliko dete..... florjanu je blo kr vse mičkeno preveliko pa sej je mel pol kake copatke gor tok da ni opletalo je pa ras da tamale stvari smo imeli tud sposojene zdej mamo pa sam to kar mamo.....

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4833
8.11.2008 20:27:44   
Čebel@
čer!!!
katjuša.....hvala ti.....drgač pa uporabljamo kalkulatorjeuser posted image user posted image
sva bila pri mojih na obiskuin sva se zasedela-3 ure smo čvekaliuser posted image user posted image zdej grem pa pod tuša pa k mojmu se mal pred tvsisnit
aja.....sunny.......ubistvu sva iskala lesene stopnice za iz dnevne v mansardo pa jih niso ni meli sva pa par luštnih kuhinj,pa dnevnih vidla.........katalagov mava tok da sva komi nosilauser posted image user posted image user posted image user posted image
no se tipkamo kej jutri......pa pa

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4834
8.11.2008 20:36:11   
Ajvy
Zdravo....

PIkica...jst imam že veliko od prej...čaka me še samo en velik obisk Tosame...da si nabavim škatle vatirancev, ker brez njih ne grem nikamor....
Kako pa si ti kaj?? Kakšen pa je že kaj trebušček??

Maksi...kako kaj??

Cati...si se naspala.....

Sunny...potem pa dva dni dobrot...user posted image user posted image superca.....user posted image user posted image
O zaspanosti, pa ne govor...jst sem za tri zaspana....

Jst sem tudi ponavadi vse praznike predelala...zdej ko sem bla pa na porodniški, pa kar nisem vedla kaj naj delam med prazniki...še dobr da me je žlahta mal pobarala, pa da smo bili kam povabljeni....a ni čudno, ko se odvadiš praznovat??

Claud....kolk si pridnauser posted image user posted image super za učenje user posted image user posted image
Super tudi za pojedino....madona sme vam pa res folš.....

Vav...čestitke za vstop v 28. teden user posted image user posted image

Majchy...kakšnen sejem to??Aha...super, sej katalogi so nekaj najlepšega, ker potem lahko še doma mau nakupuješ ali pa sline cedišuser posted image user posted image
Jst pa komaj čakam knjižni sejem...da privlečem domov ene par knjigic za pupouser posted image user posted image
Upam, da si uspešno počila....

Akvalina...meni je pri zgagi pomagala samo ledena voda...res da se je obisk wc- ja povečal,...samo je pa zgaga dala mir..kar mi je več pomenlo.....

user posted image user posted image user posted image  vi ste pa res delavni user posted image user posted image user posted image

Brkn...super za delo user posted image user posted image  res ste pridni pri vas doma.....sej zato smo pa mi manj- neko ravnovesje mora bituser posted image user posted image

Birdy...jst sem zadnjič gledla male cunjice...sej ne morem verjet, da je naša pupa bila tako majhna...in da bomo imeli še eno takšno štručko...ah ja....
tko ,da verjamem, da si bla čist raznežena...

A si zadnjič prebrala, kar sem ti s knjige napisala...nič nisi pokomenitarala??

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4835
8.11.2008 20:41:02   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Akvalina...meni je pri zgagi pomagala samo ledena voda...res da se je obisk wc- ja povečal,...samo je pa zgaga dala mir..kar mi je več pomenlo.....

to morem pa jst tud probat.... sam te ni blo nič strah za kako angino al pa kej takega? jst sem kr precej k temu ngnjena in bi mi ful mrzla voda ziher škodlauser posted image
drgač sem pa dons dragega poslala v lekarno po rennie ker včasih res nič ne pomaga in vzamem kakšnega....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4836
8.11.2008 20:41:56   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

čer!!!
katjuša.....hvala ti.....drgač pa uporabljamo kalkulatorjeuser posted image user posted image

sma bla ziher da ne..... no pol pa tak ne bo problemauser posted image user posted image user posted image user posted image

lep večer

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4837
8.11.2008 20:43:27   
claud
Ajvy- ti  pa tko pridno vedno vse lepo pokomentiraš.....user posted image user posted image user posted image
men to ne rata, pa pol bolj na kratko komentiram, ker se mi je že parkrat zgodil da sm cele litanije napisala pol se mi pa comp resetira pa se sploh ne pregreva....user posted image

Mi2 sva bla pa zdj pr sosedi k ma tamalo staro 8 mesecev pa je tok drobčkana k da bi jih mela 5.user posted image
Ma sam 7kg, pa se njena mamica ful sekira, pa ji je pediatrinja rekla: ja gospa a se vi niste še nikol vidla....sj ste čist drobčkana, ne more bit pol otrok en herkul...user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4838
8.11.2008 20:45:39   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

to morem pa jst tud probat.... sam te ni blo nič strah za kako angino al pa kej takega? jst sem kr precej k temu ngnjena in bi mi ful mrzla voda ziher škodlauser posted image
drgač sem pa dons dragega poslala v lekarno po rennie ker včasih res nič ne pomaga in vzamem kakšnega....

ne, ker edino v nosečnosti spijem lahko tako nenormalno količino ledu in ledenih stvari pa mi ni nič. preverjeno....ko sem pa v ednini, pa samo pogledam led, pa mam gojno angino.....user posted image user posted image
Ko rodim bom morala po datum ,da mi mandeljne dajo ven....ker so zanič....
Ampak v nosečnosti se pa kar držijo....trkam na les

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4839
8.11.2008 20:47:29   
claud
Ajvy- jst sm tud u Tosami že kr neki nabavla.....une tetra pleničke pa une male za bruhice....pa 2 ful lepa kompletka.... vatke pa to pa itak dobim k mami dela tm...user posted image tko da pr tem pa bom kr pršparalauser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4840
8.11.2008 20:47:51   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Ajvy- ti  pa tko pridno vedno vse lepo pokomentiraš.....user posted image user posted image user posted image
men to ne rata, pa pol bolj na kratko komentiram, ker se mi je že parkrat zgodil da sm cele litanije napisala pol se mi pa comp resetira pa se sploh ne pregreva....user posted image

Mi2 sva bla pa zdj pr sosedi k ma tamalo staro 8 mesecev pa je tok drobčkana k da bi jih mela 5.user posted image
Ma sam 7kg, pa se njena mamica ful sekira, pa ji je pediatrinja rekla: ja gospa a se vi niste še nikol vidla....sj ste čist drobčkana, ne more bit pol otrok en herkul...user posted image user posted image

pol pa verjamem,...jst tudi ne bi ....meni zanekrat deluje še računalnik,,,si pa vedno vse shranjujem sproti v worda...da slučajno ne pride do tega da me iz RR-ja vrže...no ,sej zadnjič me je...in seveda..nisem shranila pravi cajt....

Ha ha...ta je pa dobra....jst pravim , dokler je otrok zadovoljen in nasmejan...ni panike glede kilaže....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4841
8.11.2008 20:49:33   
Ajvy

Ajvy- jst sm tud u Tosami že kr neki nabavla.....une tetra pleničke pa une male za bruhice....pa 2 ful lepa kompletka.... vatke pa to pa itak dobim k mami dela tm...user posted image tko da pr tem pa bom kr pršparalauser posted image

super.user posted image user posted image user posted image user posted image ...jst mam 60 tetra plenic....ogromno bruhic....tak da to ne....mi je pa to eden izmed najlepših nakupov, ker sem malo usekana na ta sanitetni material....

A mami ti bo prinesla vatirance al vato??

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4842
8.11.2008 20:50:28   
Katjusa

super.user posted image user posted image user posted image user posted image ...jst mam 60 tetra plenic....ogromno bruhic....tak da to ne....mi je pa to eden izmed najlepših nakupov, ker sem malo usekana na ta sanitetni material....

kaj je to bruhic?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4843
8.11.2008 20:51:26   
brkn83
cita - oprosti, ker ti nisem odgovorila na tvoje vprašanje. Prej nisem utegnila brati, kaj vse ste načvekale včeraj. No sej če bi malo brala za  nazaj, bi tudi sama ugotovila, da je srečanje odpadlo user posted image , ker sva po ugotovitvah ostale le jaz in katjuša. Ti pa se nam žal nisi javila nič, pa sem mislila da te tudi ne bo. Cel teden sem spraševala po uri, kdaj bi se dobile, pa mi nobena ni odgovorila. Tak, da sem kar malo žalostnauser posted image . Sploh niso imele interesa.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4844
8.11.2008 20:53:24   
claud

kaj je to bruhic?

Katjuša- une male planičke za bruhice brisat.....da te ne pobruha potvojih cunjahuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4845
8.11.2008 20:55:23   
claud

V bistvu dobim vse kar tam delajouser posted image user posted image ...
vato, vatirance, vložke,........pa se s tem kr pršpara...k to itak skos rabiš, ni nikol preveč....user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4846
8.11.2008 20:57:45   
Ajvy

vato, vatirance, vložke,........pa se s tem kr pršpara...k to itak skos rabiš, ni nikol preveč....user posted image

superuser posted image user posted image ..pri meni bo ravno največ nanesel nakup vatirancev..ker brez njih ne grem rodit....uporabljala sem jih pa v prvo kar en mesec se mi zdi, al tri tedne...samo jih ne zamenjam za nič na svetu....

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 8.11.2008 20:58:18 >

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4847
8.11.2008 20:57:59   
Katjusa

ne se tok hvalt me tud vse to rabmouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4848
8.11.2008 20:59:12   
Katjusa

kaj je to bruhic?

Katjuša- une male planičke za bruhice brisat.....da te ne pobruha potvojih cunjahuser posted image user posted image user posted image

aha to smo mi mel za umivanje.....user posted image user posted image user posted image
Ajvy kaj so pa vatiranci.... ne zamert sam kot da pričakujem prvega nič ne vem:)

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4849
8.11.2008 21:00:03   
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

cita - oprosti, ker ti nisem odgovorila na tvoje vprašanje. Prej nisem utegnila brati, kaj vse ste načvekale včeraj. No sej če bi malo brala za  nazaj, bi tudi sama ugotovila, da je srečanje odpadlo user posted image , ker sva po ugotovitvah ostale le jaz in katjuša. Ti pa se nam žal nisi javila nič, pa sem mislila da te tudi ne bo. Cel teden sem spraševala po uri, kdaj bi se dobile, pa mi nobena ni odgovorila. Tak, da sem kar malo žalostnauser posted image . Sploh niso imele interesa.

Sej sem brala mal nazaj pa mogoče spregledala ampak sem v enem postu napisala da jaz lahko po 16:30 pa mogoče kdaj drugič...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?